אלישע לוי לך הביתה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: אלישע לוי לך הביתה

שליחה על ידי הפועלעולה »

גם אני יצאתי אחרי שריקת המשחק, אבל שמעתי מאוהדים ששרו "אלישע לך הביתה, נמאס לנו ממך" או משהו בסגנון..

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

אני אגיב לכל אחד בנפרד .
מאור 20094- אם הכוונה שלך אליי אז אני אמנם לא פעיל פה אבל הייתי רשום באתר הזה בכמה גלגולים .
סביר להניח שאתה מכיר את הפנים שלי מהיציע ולא מהיום או מאתמול.

אדום בלב בנשמההה - אני מדבר כי כואב לי שדווקא כשיש עדיין סיכוי להוציא משהו מהעונה הזאת ממהרים להרוס , הרי כולנו כבר מתבשלים בזה שאלישע לא מאמן כמה חודשים , מה הבעיה לחכות עוד שבועיים? זה מה שיהרוג אותכם?
חכו שתיגמר העונה באופן מעשי ואז תקללו ואז תדרשו את הראש שלו , למה להלחיץ ולגמור את המערכת לפני משחק כלכך חשוב ?
נכון לא צעקו מיציע ליציע אבל היו קללות לאלישע ולא קללות של אוהד בודד או 2 .
בסיום המשחק שחקנים שבאו להודות לקהל זכו לשריקות בוז קללות ותנועות ידיים , אמנם זה היה חלק יחסית קטן אבל עדיין . זה לא הזמן לעשות את זה .

דוקטור- א . ראה אדום בלב בנשמה
ב- לא אמרתי ששרקו בוז לפני המשחק או במהלכו , אתה מקשקש . כתבתי ששרקו בוז ( כי שרקו אחרי המשחק כמו שציינתי למעלה ) זה שהסקת ששרקו במהלך המשחק או לפני.. לא יודע איך הסקת את זה .
ג- הקהל שלהם תומך בצורה נהדרת העונה וגם יודע לזעזע כשצריך .

גם למעלה כתבתי שלא קראתי לך ספציפית טרמפיסט כי אני לא יודע מי אתה. פעמיים אתה מכניס לי מילים לפה אז שוב תסתכל בכל ההודעות שלי ואם לא הבנת אני אכתוב את זה באופן הכי ברור -- אני לא מכנה אותך בשם טרמפיסט כי אני לא מכיר אותך !
הגדלתי ואמרתי שאין לי בעיה עם טרמפיסטין באופן כללי ,להיפך זה מגדיל את בסיס האוהדים שלנו וכל אוהד שמצטרף הרי זה מבורך.
אבל חורה לי שאותם טרמפיסטים שמצטרפים ובאים מגיעים רק כדי להעביר ביקורת להליט את הקהל ולקלל על כל שטות להתלונן על כל פיפס , כל פס לא טוב יא בן זונה , כל תיקול מפופס צא החוצה יא אפס כל הגבהה לא טובה קללה - כל מה שציינתי כאן זאת תופעה מגעילה .

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אדום בלב בנשמהההה כתב: לא צריך להפריז. מבחינת תוצאה העונה לא כישלון כרגע. אם במחזור 19 במבחן התוצאה לא היינו עומדים אז אלישע לא היה פה. אני יודע שהמקום ה3 הזה משקר אבל אל תשכח שמתחתיו יש 11 מקומות שהיינו יכולים להיות בהם.
תשמע חבר, אף אחד פה לא יכול לחשוד בי באימפולסיביות יתר או בקפיצה נמהרת למסקנות. במשך הרבה מאוד
זמן אני רואה וחושב דברים אבל מקפיד לשמור על תגובות מתונות. המשחק אתמול היה החותמת הסופית.

אם אתה חושב שאלונה שפכה מיליונים בקיץ בשביל להתמודד על מקום באירופה ולסיים בכבוד במקום השלישי אתה
טועה בענק. אם הרכב השחקנים הלא פחות ממדהים שיש לנו העונה, מסיים את העונה כבר במחזור ה-19, כשהליגה
כל כך חלשה ושתי המתחרות היחידות שלך רחוקות מלהרשים, אז כן ידידי, מדובר בכישלון גדול מאוד. ומי שלא
רואה את זה צריך כנראה להרכיב משקפיים.

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

עזבו את זה שאנחנו במקום 3,אנחנו משחקים פשוט גרוע.
גם שניצחנו חזרתי לפה פעם אחרי פעם ואמרתי שזה לא יחזיק כי היכולת שלנו פשוט רדודה
ועוד אמרתם "אנחנו רק נלך ונשתפר" בנתיים אנחנו רק נופלים

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

סתם שאלה לכל אלה שמבקרים את הקהל שאתמול דרש מאלישע להתפטר, מה תהיה תגובתכם אם ביום רביעי נפסיד ונעוף מהגביע?

אני חושב שאחרי המשחק אתמול כל הקהל מבין שאלישע הוא לא המאמן שייקח אותנו את הצעד קדימה שכולנו רוצים. השאלה האם צריך כבר עכשיו למנות מאמן אחר (ואז אולי אותו מאמן יגיע לקיץ כשהוא מכיר את הקבוצה ויודע איפה צריך לחזק ומה החוליות החלשות ויגיע לשנה הבאה עם חצי עונה מאחוריו) או שצריך לסחוב עד הקיץ עם אלישע.

אני לפחות חושב שעדיף לעשות את השינוי עכשיו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב:סתם שאלה לכל אלה שמבקרים את הקהל שאתמול דרש מאלישע להתפטר, מה תהיה תגובתכם אם ביום רביעי נפסיד ונעוף מהגביע?

אני חושב שאחרי המשחק אתמול כל הקהל מבין שאלישע הוא לא המאמן שייקח אותנו את הצעד קדימה שכולנו רוצים. השאלה האם צריך כבר עכשיו למנות מאמן אחר (ואז אולי אותו מאמן יגיע לקיץ כשהוא מכיר את הקבוצה ויודע איפה צריך לחזק ומה החוליות החלשות ויגיע לשנה הבאה עם חצי עונה מאחוריו) או שצריך לסחוב עד הקיץ עם אלישע.

כאן אני חולק עליך משתי סיבות:

1. אלונה לא תפטר את אלישע באמצע העונה.

2. אני לא רואה אלטרנטיבה בשוק הקיים, שיכולה להתאים לטווח שמעבר לעונה הנוכחית.

מכאן שתסיסה בקרב האוהדים ודרישת ראשו של המאמן רק תיפגע בקבוצה וברצון של אלונה להמשיך ולהשקיע.
צריך לסיים את העונה בצורה מכובדת עם אלישע, ובסיומה להיפרד כידידים.

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

Sir Alex Ferguson כתב:סתם שאלה לכל אלה שמבקרים את הקהל שאתמול דרש מאלישע להתפטר, מה תהיה תגובתכם אם ביום רביעי נפסיד ונעוף מהגביע?

אז אני חולק עליך .
מילא היה שם רציני שמועמד להגיע/היו תוכניות מגירה לכך.
אבל כרגע המצב הקיים הוא כזה :
1. אין סיכוי שאלונה תפטר את אלישע/ אלישע יתפטר.
2. אתה 4 ימים לפני משחק העונה שלך

במצב הנוכחי כל מערבולת אלישע והקהל שיוצא נגדו (חלק קטן גם נגד השחקנים) רק יכול להזיק .

ותאמין לי , שאני ממש לא מאלה שדוגלים בעידוד בכל מצב . כשצריך לזעזע מזעזעים , אבל יש עיתוי לכל דבר .

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

הפועלעולה כתב:גם אני יצאתי אחרי שריקת המשחק, אבל שמעתי מאוהדים ששרו "אלישע לך הביתה, נמאס לנו ממך" או משהו בסגנון..
לא קרה. אני נתקעתי בפקק הגוש העליון לקח לנו איזה 7 דק׳ לצאת כבר השחקנים של חיפה ירדו מהדשא אחרי החגיגות ולא שרו לו, אלא אם כן מדובר בקוצץ נקודת .

רק הבחור שמעליי ניסה להתחיל אלישע לוי בן זונה .. לא הצטרפו ..

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לדעתי רן בן שמעון יגיע עכשיו אם נציע והוא מבחינתי מועמד ראוי.

מקווה מאוד שיהיה איזה זעזוע בקבוצה כי כבר הרבה זמן אנחנו משחקים רע וביכולת הנוכחית יש סיכוי גדול שנעוף ברביעי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

לא יהיה מאושר ממני אם הוא יצליח להתקדם בגביע (אינשאללה לזכות) אבל חלקיק קטן בי יקבל גם הדחה ברביעי כדי שכולם יראו שהוא גמר לסגל הכי טוב בארץ את העונה בינואר והוא לא יוכל לגנוב דעת כמו שהוא עושה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

מבחינת מה עדיף?ברור שעדיף להחליף מאמן כבר עכשיו.
אבל כולנו יודעים שאין סיכוי שזה יקרה. אלונה לא תעשה את זה ואלישע ימשיך לגנוב דעת בתקשורת.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

מעודד בטוב וגם ברע.
מתכוון לכל מילה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

Sir Alex Ferguson כתב:לדעתי רן בן שמעון יגיע עכשיו אם נציע והוא מבחינתי מועמד ראוי.

מקווה מאוד שיהיה איזה זעזוע בקבוצה כי כבר הרבה זמן אנחנו משחקים רע וביכולת הנוכחית יש סיכוי גדול שנעוף ברביעי.
לא חושב שרן בן שמעון או כל ישראלי אחר מתאים לנו כרגע עם הצוות המקצועי, עלה פה באחד השירשורים השם של מיכאל ניס, אני חושב שזה יכול להיות כיוון מעניין מאוד, עשה עבודה יפה בנבחרות הצעירות, ואולי יכול להביא לנו קצת אירופה לקבוצה

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

הלוואי יביאו את ניס.
תאמינו לי הוא הפתרון הכי טוב שיש בשוק כרגע,אחלה מאמן שבעולם.
מסודר מאורגן משחק התקפי,משחק משחק יפה לא מפחד מהיריבות שזה מה שאנחנו צריכים עם השחקנים המוכשרים שלנו.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

גם אם יביאו את מוריניו, כל עוד לא ישקיעו במסביב אנחנו נמשיך לזגזג ולהיות לא יציבים.
חייבים להשקיע בסביבה של השחקנים, כמו כל עבודה שמכבדת את עצמה, זה נראה ששחקנים באים לפה לנוח ולעשות הון. זה לא מקרי ששחקנים כמו ראדי, ייני, יואב זיו בעונות קודמות, איתן טיבי, גל אלברמן ( שלפני 3 שנים היה שחקן גמור) ואפילו טל בן חיים נהיו שחקנים מפחידים בעלי סיבולת ופיזיות.
החימום בקצב של ליגה א', האימונים בקצב של ליגה א' וכך גם נראה המשחק שלנו בקצב של ליגה א'.
שאלה כנה, מישהו ראה שחקן אתמול דופק כמה ספרינטים רצופים? איזה לחץ קבוצתי? צוחקים לנו בעיניים.

שלח תגובה