איך באים לשחק על תיקו (או: למה אנחנו לא קבוצת צמרת)

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
izguy83

Re: איך באים לשחק על תיקו (או: למה אנחנו לא קבוצת צמרת)

שליחה על ידי izguy83 »

zivmay כתב:הגיע הזמן לצאת מהסרט הזה שבקריית שמונה יש יותר רוגע וסבלנות מאשר אצלנו ולכן הם מצליחים, זה בדיוק כמו ההחלפת חולצות של ברדה וארבייטמן- מביך.
לדוגמא רועי קהת, הוא תמיד היה מוכשר ואין בזה ספק. אבל בקריית שמונה יודעים לפתח שחקנים, יודעים להקרין את הנק' החזקות שלהם ולהחביא את החלשות. הקבוצה עובדת כיחידה אחת אם זה בתנועה, בלחץ במסירות קצרות, ביציאה למתפרצות.
וזה מה שגם עושים במכבי, נותנים לשחקנים את כל התנאים משקיעים בהם בצד הפיזי, בהוראות הטקטיות. מישהו חשב שראדי ואלברמן יגיעו לרמות שהם נמצאים בהם? להזכיר לכם אלברמן היה שחקן בפנסיה לפני 3 עונות.
אין דבר כזה להמר על שחקנים, זה כבר עבר מהעולם. אנחנו נמצאים בזמן שהכשרון הוא הפחות חשוב. העבודה הקשה, המשמעת והסיבולת, הלקיחת סיכונים והאחריות- אלו הדברים הקובעים.
ולנו אין שום דבר שיכול לספק את זה.
מה יש לנו? מאמן ועוזרי מאמן טיפשים, מאמן כושר שלא זז ובלי להכיר אותו אני יכול להגיד שהידע שלנו מיושן וחובבני, מערך סקאוט שלא פועל וכמובן אביזרים ומערך שלא יבייש את הפועל אשקלון.
בזמן שיש מגרשי אימון ברמה גבוהה, במיוחד אחרי שפתחו את הבית האדום. אבל מה שהכי מדגיש זה הדבר, שאני מתאמן בחדר כושר די זניח ולא מושקע בבאר שבע, ולא פעם ראיתי את דאויזאדה, ארבייטמן, פאוביץ, אראל, גורדנה ועוד באים ומתאמנים שם.
כך לא עובד מועדון ששואף להיות מקצועני, במיוחד עם הכספים ששופכים כל עונה. שחקנים אשכרה באים לעשות קופה ולנוח, בזמן שבהרבה מקומות בארץ שחקנים נקרעים באימונים ואפילו בחימום לפני משחק.
בוא נירגע עם הכינויים.
סבבה שאתה לא מסמפט את אלישע ועוזרו,אבל מאיפה החוצפה לקרוא להם טיפשים ועוד כל מני כינויים מהשוק???
אימנת פעם בחייך?
שיחקת פעם בחייך?
תתבייש.
מה הפלא שגרף ההודעות שלך נע בין 0 בנצחונות ל1000 אחרי הפסד?

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

בוא נגיד ככה, שמשתמשים פה בפורום רואים פה דברים שהם לא ראו ולא יראו.
שנית, די כבר לדבר שטויות לא מבוססות, ואני גם לא צריך להסביר לעלוקה כמוך ששוב מגיב בצורה אישית ומגמתית. ואתה מוזמן לעקב ולהכנס עכשיו במוד ההודעות שלי שתוכל להווכח לך, שמה שאמרת הם שטויות מוחלטות ואז אתה תהיה מוזמן לחזור למחילה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

zivmay כתב:הגיע הזמן לצאת מהסרט הזה שבקריית שמונה יש יותר רוגע וסבלנות מאשר אצלנו ולכן הם מצליחים, זה בדיוק כמו ההחלפת חולצות של ברדה וארבייטמן- מביך.
לדוגמא רועי קהת, הוא תמיד היה מוכשר ואין בזה ספק. אבל בקריית שמונה יודעים לפתח שחקנים, יודעים להקרין את הנק' החזקות שלהם ולהחביא את החלשות. הקבוצה עובדת כיחידה אחת אם זה בתנועה, בלחץ במסירות קצרות, ביציאה למתפרצות.
וזה מה שגם עושים במכבי, נותנים לשחקנים את כל התנאים משקיעים בהם בצד הפיזי, בהוראות הטקטיות. מישהו חשב שראדי ואלברמן יגיעו לרמות שהם נמצאים בהם? להזכיר לכם אלברמן היה שחקן בפנסיה לפני 3 עונות.
אין דבר כזה להמר על שחקנים, זה כבר עבר מהעולם. אנחנו נמצאים בזמן שהכשרון הוא הפחות חשוב. העבודה הקשה, המשמעת והסיבולת, הלקיחת סיכונים והאחריות- אלו הדברים הקובעים.
מה יש לנו? מאמן ועוזרי מאמן טיפשים, מאמן כושר שלא זז ובלי להכיר אותו אני יכול להגיד שהידע שלנו מיושן וחובבני, מערך סקאוט שלא פועל וכמובן אביזרים ומערך שלא יבייש את הפועל אשקלון.
בזמן שיש מגרשי אימון ברמה גבוהה, במיוחד אחרי שפתחו את הבית האדום. אבל מה שהכי מדגיש זה הדבר, שאני מתאמן בחדר כושר די זניח ולא מושקע בבאר שבע, ולא פעם ראיתי את דאויזאדה, ארבייטמן, פאוביץ, אראל, גורדנה ועוד באים ומתאמנים שם.
כך לא עובד מועדון ששואף להיות מקצועני, במיוחד עם הכספים ששופכים כל עונה. שחקנים אשכרה באים לעשות קופה ולנוח, בזמן שבהרבה מקומות בארץ שחקנים נקרעים באימונים ואפילו בחימום לפני משחק.
תפסיק כבר לבלבל את המוח. ההודעות שלך אונסות את המציאות.
ראדי היה מצוין עוד לפני מכבי, שום דבר במשחק שלו לא השתנה. הוא רק היה צריך לקבל את ההזדמנות בקבוצה גדולה והיא אכן הגיעה. אלברמן הוא
אחד הקשרים הגדולים שצמחו פה בשנים האחרונות. עבר פציעה קשה, היה זקוק לזמן התאוששות וקצת אמון של מאמן. שום דבר מעבר לכך. קהת תמיד
היה מוכשר מאוד ובמקרה שלו הפריצה הייתה עניין של זמן ותלוית מקום. כשאתה מגיע בגיל כל כך צעיר לסיר לחץ כמו הפועל באר שבע ועוד בהשאלה,
אז קשה מאוד להצליח. כאן מתבטא השקט של קרית שמונה. אותו שקט שאתה ממשיך להתכחש אליו, ששחקנים שמשחקים בקבוצה מודים בעצמם שהוא
עוזר להם להביא תוצאות.

יש צדק מסוים בדברים שאתה כותב. נכון שיש לנו עוד הרבה להתקדם. אבל קצת קשה לי עם השפה והביטול הבוטה שלך את אנשי המקצוע בקבוצה. גם
אם חלקנו הגענו למסקנה שאלישע לא ייקח אותנו צעד נוסף קדימה, הוא עדיין ראוי לכבוד על מה שעשה כאן בעונה שעברה ואולי אפילו העונה. רק להסתכל
על מכבי חיפה והפועל ת"א ולהבין שהמצב שלנו לא כזה רע כמו שאתה ודומיך מציירים. עשה טובה, תנסה לכבד יותר את האיש ותשאיר את הכינויים בבית.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

תגיד מה נסגר איתך??
תן טיפה כבוד לבן אדם קודם כל מפאת גילו.
מה טיפשים,כסלים,מה קורה איתך?
השנאה מעבירה אותך על דעתך.
כל עוד הביקורת שאתה מעביר היא מקצועית הכל בסדר,למה לרדת לפסים אישיים??
בנוסף גם אתה פשוט מציג מה שנוח לך.
כן,בק"ש הרבה יותר קל,מה לעשות???
להזכירך שקהת הגיע לכאן,כולם כאן צעקו "למה אתה צריך אותו?",ביציעים הראו לו שהוא לא בדיוק הפייבוריט,ילד בן 19 בלי בטחון,שלא מקבל תמיכה,אלא רואים בו אחד שלקח מקום לשחקן נוער מקומי,איך בדיוק רצית שיצליח כאן???
די לדבר שטויות.
אלישע לוי לקח קבוצה שהייתה במקרה הטוב בינונית ובמקרה הרע בדיחה לאומית,והפך אןתה ב3 שנים לקבוצת צמרת,ובזמן שכולכם פינטזתם בשנה שעברה על מקום רביעי(ותבדוק אותי),הבן אדם נתן פייט למכבי עד השליש האחרון.
דבר שני העונה הזאת לא נגמרה,ועדיין אנחנו לפני מכבי חיפה והפועל ת"א ביי פר,שהם עם תקציבים גדולים יותר וקצת פחות משלך.
יכול להיות שבשביל קפיצת המדרגה הבאה באמת צריך מישהו אחר.
אבל מכאן ועד לזלזל בבן אדם המרחק הוא ארוך מאוד!!!

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

גדי כתב:
זו בדיוק הבעיה - עזורי, קלינגר ואלישע הם המאמנים הכי גרועים בליגה. מה משותף לשלושתם ? אימנו את הפועל באר שבע בשנים האחרונות.
אז מה הבעיה ? יש לנו צפיות לא הגיוניות.
אם היינו לוקחים השנה אליפות זה היה נס. מכבי יותר טובים ועמוקים ובלי קשר לאלישע וביטון אז יש שם עוד כמה מיליונים על מעטפת מקצועית.
קרית שמונה זה באמת מתסכל שקבוצה עם 1000 אוהדים עוברת אותנו אבל אובייקטיבית יש להם הרכב נהדר. בכל עמדה יש שחקן מצוין גם אם הוא לא "שם". אמרו את זה אלף פעמים אבל ההבדל הוא שבקרית שמונה יש אפשרות להמר על שחקנים כי אין קהל על הגדרות במקרה שרועי קהת מקבל רבע שעה. לטוב ולרע זה ההבדל. אצלנו בחיים שחקן שנכשל באשדוד ובאחי נצרת לא היה מקבל 100 שניות של חסד.

ברור שמשהו לא עובד טוב כרגע ולאלישע כמובן יש אחריות אבל להגיד שהמצב קטסטרופה ואם היה פה מישהו אחר היינו עכשיו במקום אחר בוודאות זה לחטוא להיסטוריה. גם להגיד בביטחון שאם כל מאמן אחר (מרקו בלבלול ?) היינו משחקים כדורגל יותר יפה אז בזמן שאתם נסעתם לחיפה בשבת אני ראיתי את מכבי נגד אשדוד ואני אומר לך שאנחנו נראינו בשבת רמה מעליהם.
אלישע ממש, ממש לא אחד המאמנים הכי גרוע בליגה.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

הפועלעולה כתב: אלישע ממש, ממש לא אחד המאמנים הכי גרוע בליגה.
ברור, התייחסתי למי שכתב את זה על אלישע, עזורי וקלינגר וניסיתי להראות לו שהמשותף להם זה שהם היו אצלנו ואנחנו תמיד עם ציפיות בשמיים
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

שליחה על ידי משתמש חדש »

גדי כתב:
ברור, התייחסתי למי שכתב את זה על אלישע, עזורי וקלינגר וניסיתי להראות לו שהמשותף להם זה שהם היו אצלנו ואנחנו תמיד עם ציפיות בשמיים
זה לא הקטע של "מי הכי גרוע" זה הקטע של מי הכי מתאים להפועל באר שבע.
הפועל באר שבע עם הסגל הנוכחי צריכה מאמן שיודע לנהל כישרון ולהוציא את המקסימום מהשחקנים, בעבר לופא קדוש ז"ל וגיא לוי היו מאמנים מהסוג הזה.
נניח נשווה את גיא לוי לאלישע , גיא לוי עולה עליו בכל הקשור לטקטיקה ומיצוי היכולת של השחקנים, אבל ביחסי האנוש,הצניעות ,הניסיון והקור רוח אלישע מתעלה עליו.
וזו גם השוואה שרלוונטית לרוב המאמנים בארץ שחזקים בקטע הטקטי , (רוני לוי -מריר ועצבני ,רב"ש- חושב שהשמש זורחת לו מהת..) וכיום עם השאיפות הנוכחיות הפועל באר שבע צריכה מאמן שיודע כדורגל!
מותר לנו כאוהדים שמקבלים לראשונה קבוצה כל כך איכותית, בעונה בה שלוש קבוצות גדולות בכלל לא בתמונת האליפות לשאוף ולכוון גבוה!
רק עוד שנתיים שלוש תבינו את גודל הפספוס.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

משתמש חדש כתב: זה לא הקטע של "מי הכי גרוע" זה הקטע של מי הכי מתאים להפועל באר שבע.
הפועל באר שבע עם הסגל הנוכחי צריכה מאמן שיודע לנהל כישרון ולהוציא את המקסימום מהשחקנים, בעבר לופא קדוש ז"ל וגיא לוי היו מאמנים מהסוג הזה.
נניח נשווה את גיא לוי לאלישע , גיא לוי עולה עליו בכל הקשור לטקטיקה ומיצוי היכולת של השחקנים, אבל ביחסי האנוש,הצניעות ,הניסיון והקור רוח אלישע מתעלה עליו.
וזו גם השוואה שרלוונטית לרוב המאמנים בארץ שחזקים בקטע הטקטי , (רוני לוי -מריר ועצבני ,רב"ש- חושב שהשמש זורחת לו מהת..) וכיום עם השאיפות הנוכחיות הפועל באר שבע צריכה מאמן שיודע כדורגל!
מותר לנו כאוהדים שמקבלים לראשונה קבוצה כל כך איכותית, בעונה בה שלוש קבוצות גדולות בכלל לא בתמונת האליפות לשאוף ולכוון גבוה!
רק עוד שנתיים שלוש תבינו את גודל הפספוס.
ואולי לא, אולי אנחנו ניהיה שם ראש בראש כגדולה הרביעית.
תאכלס נמאס לשמוע על 3 הגדולות, אם היו גדולות הם היו במאבק, כרגע הם לא ולא צריך לפחד ממה שיקרה שהם יהיו שוב טובים. כזה יקרה אנחנו ניהיה שם לתת פייט!

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

ברגע שהם יהיומטובים ואנחנו נשאר עם המאמן הזה אז אנחנו ניהיה מקום 5-6.
אנחנו בשנתיים האחרונות במקום 1-3 בזכות הגדולות האלה שבמשבר עמוק וגם בגלל יכולות אישיות של שחקנינו וכשלא הולך להם או שהם לא טובים אנחנו לא מנצחים משחקים.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

הראל כתב:ברגע שהם יהיומטובים ואנחנו נשאר עם המאמן הזה אז אנחנו ניהיה מקום 5-6.
אנחנו בשנתיים האחרונות במקום 1-3 בזכות הגדולות האלה שבמשבר עמוק וגם בגלל יכולות אישיות של שחקנינו וכשלא הולך להם או שהם לא טובים אנחנו לא מנצחים משחקים.
מתי אתה זוכר את הפעם האחרונה שמכבי ת"א, מכבי חיפה והפועל ת"א, אף אחת מהן לא היתה במשבר?
תן לי לעזור לך, זה היה ב2003.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

תרצו או לא תרצו, אלישע הוא אחד משלושת המאמנים הכי מצליחים בישראל בעשור האחרון. מקום רביעי בסכנין, שתי אליפויות וחצי בחיפה+שני גמרי גביע+צ'מפיונס, וסגנות+חצי גמר גביע בב"ש. בנוסף הוא קידם שחקנים רבים שמיצו את מלוא הפוטנציאל שלהם אצלו (וחלקם רק אצלו).

לא יודע, לי קשה להאמין שהכל מזל ושמדובר במאמן בינוני ותו לא.

סמל אישי של משתמש
sasa

שליחה על ידי sasa »

"אליפות בלי מאמן..." - וזה לא אני אמרתי
צ'מפיונס - בלי נקודות, בלי שערים(!!)
חצי גמר גביע..זה שקר..עברנו את ראשון (בקושי) כפר סבא (ליגה א) שעריים...נו באמת?

עזוב אני לא אומר שהוא הכי רע..ממש לא. כבודו במקומו מונח
אבל אם רוצים להתקדם ולהצדיק את התקציב הגבוה אז צריך להחליף מאמן.
הכדורגל של היום זה לא מה שהיה לפני עשר שנים..

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

sasa כתב:"אליפות בלי מאמן..." - וזה לא אני אמרתי
צ'מפיונס - בלי נקודות, בלי שערים(!!)
חצי גמר גביע..זה שקר..עברנו את ראשון (בקושי) כפר סבא (ליגה א) שעריים...נו באמת?

עזוב אני לא אומר שהוא הכי רע..ממש לא. כבודו במקומו מונח
אבל אם רוצים להתקדם ולהצדיק את התקציב הגבוה אז צריך להחליף מאמן.
הכדורגל של היום זה לא מה שהיה לפני עשר שנים..
א. אליפות בלי מאמן נאמר בכלל על רוני לוי.
ב. רק בישראל עם תרבות הזלזול אפשר להוציא משפט כזה.
ג. מוזמן לשאול את אוהדי מכבי חיפה כיום האם אפשר לקחת אליפות בלי מאמן...

סמל אישי של משתמש
sasa

שליחה על ידי sasa »

באותה הזדמנות תשאל אותם מה הם חושבים על אלישע ועל ה"אליפויות" שלו
אגב לגבי המשפט של אליפות בלי מאמן..אכן על רוני לוי במקור.
זה משפט מזלזל אבל אם באר שבע הייתה זוכה זה בדיוק מה שהיה נאמר פה חח
אלישע אחלה בן אדם אבל לא מקצועי..סורי

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

שמענו על אוהדי מכבי חיפה. בינתיים מאז אלישע ה"מאמנים" שלהם מוציאים פי 4 יותר כסף ולא מגיעים לרבע מההישגים של אלישע, אז שלא יבלבלו את המוח.

שלח תגובה