אשכול של אלישע והתעויוט נעוץ - הצעה
Re: אשכול של אלישע והתעויוט נעוץ - הצעה
בגדול? אם תביא לי צוות שישלים אותו כמו שצריך אני משאיר אותו גם 10 שנים. כמאמן בודד התואר לא יבוא ממנו
בגדול, עזבו אותכם ממכלולים שלמים ושינויים מערכתיים
תביאו רב״ש אחד, תנו לו חיזוק נקודתי אחד או שניים לבקשתו
ציידו אותו במנוי חופשי חודשי לבלאק בורגר הקרוב למקום מגוריו
והרי לכם מתכון בדוק לאליפות
עליי
תביאו רב״ש אחד, תנו לו חיזוק נקודתי אחד או שניים לבקשתו
ציידו אותו במנוי חופשי חודשי לבלאק בורגר הקרוב למקום מגוריו
והרי לכם מתכון בדוק לאליפות
עליי
עובדתית רק בשביל לחזק את מה שאתה אומר ולהפריח את הבלון הזה של אוהדי חיפה.dor69 כתב:בגדול? אם תביא לי צוות שישלים אותו כמו שצריך אני משאיר אותו גם 10 שנים. כמאמן בודד התואר לא יבוא ממנו
אלישע לוי הגיע למכבי חיפה שנחשבה אז למערכת הכי טובה בליגה,טרום מכבי ועידן קרוייף.
שם הוא לקח 3 אליפויות כולל הקיזוז עם סגל שנחשב אפילו פחות טוב מהפועל.
הבלאגן שם בתחיל בעונה הרביעית ששוחררו שם שחקנים מובילים בסיטונות כגון:רפאלוב,חמד,דאבשווילי ובמקומם הובאו דגני,ימפלוסקי,תמיר כהן ועוד שאר ירקות שחלק מהם נקנו במחירים מופרכים בשביל לעזור למכבי נתניה,שם החלה ההתדרדרות הגדולה שלהם.
לא אומר שהמאמן לא היה קשור,הוא בהחלט היה,אבל זה לא הצליח.
בשורה התחתונה שהייתה לו את המערכת הנכונה מסביב הוא הצליח.
ואגב היה המאמן היחיד ששחר אמר עליו שהוא עוד יחזור.
נס75 רבש זה רק יומנגס או פפאגיו שולחן ברזיאלי שהוא יושב לבד.
אני כן מאמין בצוות מקצועי רחב, אבל לאו דווקא בעניינים מקצועים בסגל-אלא יותר לכיוון הפסיכולוגית ספורט,מאמן חלוצים כמו האווירון, מאמן כושר ברמה אירופית, לשכור חברת סטטיסטיקה שתתן לנו סקואטינג שבועי ולקינוח, עוזר מאמן מקצועי. שיהיה ברור, אני מאוד מעריך את שמעון ביטון, את זה שהוא סורוקאי וגם שיחק במועדון, והעבודה שהוא והבן שלו עושים בנוער היא פלאים, אך אי אפשר גם וגם-שיהיה מאמן נוער ונביא אחד מקצועי יותר שיוקדש למקצוע. אבל כל דבר באיתו, שימו לב שהחנות מזכרות שלנו כבר נהייתה חלק מהשגרה או חברת לאן אז לאט לאט אנחנו מתקדמים ואנשים מפסיקים לשים לב לאחור-אני מאמין בך אלונה.
אני כן מאמין בצוות מקצועי רחב, אבל לאו דווקא בעניינים מקצועים בסגל-אלא יותר לכיוון הפסיכולוגית ספורט,מאמן חלוצים כמו האווירון, מאמן כושר ברמה אירופית, לשכור חברת סטטיסטיקה שתתן לנו סקואטינג שבועי ולקינוח, עוזר מאמן מקצועי. שיהיה ברור, אני מאוד מעריך את שמעון ביטון, את זה שהוא סורוקאי וגם שיחק במועדון, והעבודה שהוא והבן שלו עושים בנוער היא פלאים, אך אי אפשר גם וגם-שיהיה מאמן נוער ונביא אחד מקצועי יותר שיוקדש למקצוע. אבל כל דבר באיתו, שימו לב שהחנות מזכרות שלנו כבר נהייתה חלק מהשגרה או חברת לאן אז לאט לאט אנחנו מתקדמים ואנשים מפסיקים לשים לב לאחור-אני מאמין בך אלונה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הבעיה שלי עם אלישע שהוא מקובע, הוא משחק באותו מערך ומשחק עם אותו הרכב ואף פעם לא עושה רוטציה לפי יכולת אלא במידה וזה רוטציה כפויה כמו פציעה או הרחקה של שחקן.
הקיבעון הזה מונע ממנו גם להגדיל את צוות האימון ומכיוון שהוא לא נעשה צעיר יותר אין סיכוי שזה ישתנה ולכן צריך להפרד ממנו בסוף העונה...
הקיבעון הזה מונע ממנו גם להגדיל את צוות האימון ומכיוון שהוא לא נעשה צעיר יותר אין סיכוי שזה ישתנה ולכן צריך להפרד ממנו בסוף העונה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
על ההצלחות של הקבוצה בשנתיים האחרונות אי אפשר להטיל ספק, הרי שנים על גבי שנים לא היינו במאבקי בצמרת.
יחד עם זה, אני באופן איש מרגיש שאלישע מיצה את עצמו בקבוצה.
האם מישהו יכול לקבוע אם אלישע טוב לנו?! נדע זאת באמת אך ורק אחרי שהוא יעזוב.
יחד עם זה, אני באופן איש מרגיש שאלישע מיצה את עצמו בקבוצה.
האם מישהו יכול לקבוע אם אלישע טוב לנו?! נדע זאת באמת אך ורק אחרי שהוא יעזוב.

בדיוק ,dardasmiley כתב:אני אתחיל בזה שאלישע הוא בונה הסגלים הטוב במדינה. בניגוד למה שחשבתי כשהגיע, היום אני מבין שהוא יודע לבנות סגל בצורה מעולה ולשמור על חדר הלבשה תקין. וכשזה נאמר, שלושה דברים מבחינתי מאוד אקוטיים אצל אלישע ובעצם גורמים לו לדשדש במקום במקום לעשות את הקפיצה קדימה ולהיות גדול המאמנים הישראליים כיום (לא כולל גוטמן):
1. אלישע מאמן של שמות לפני יכולת. קשה לו מאוד לספסל שחקן "עם שם" ולחילופין לשחקן אלמוני קשה מאוד לקבל אצלו מקום של קבע בהרכב גם אם יהיה מעולה באימונים ובהזמנויות שיקבל.
2. בדיוק כמו עם שחקנים כך עם קבוצות, יש לו פחד מובנה מקבוצות עם שמות גדולים, גם כאלו שנשאר מהן אך ורק השם, מכבי חיפה, הפועל תל אביב וביתר הן דוגמאות נהדרות לכך. תמיד הוא פותח נגדן במערכים נסוגים ומחפש קודם לא להפסיד.
3. להבדיל מהקבוצות הגדולות, כשהוא משחק מול קבוצה קטנה ומגעילה שבאה להרוג משחק ולהעיף כדורים למעלה, תוך שבירת רגליים בחצי, הוא פשוט נשאר חסר אונים. אין לו את היצירתיות לפרוץ בונקר. לשנות את המערך לפני ותוך כדי המשחק כדי לנצל את חולשות הבונקר שמולו. אם נודה על האמת, למעט רעננה, אין היום קבוצה בארץ שיודעת לסגור משחק ולצופף ועדיין קשה לנו מאוד לפרוץ בונקרים.
אני רוצה לחדד עוד מס' דברים מתוך דברייך.
אלישע ממש לא טקטיקן , אם מגיע מאמן טקטיקן עם תוכנית משחק משתנה מולו - אין לו מה לעשות כנגד , בקיצור מקובע בשיטה שלו ויהי מה , לא משנה מה יתרחש על כר הדשא.
בנוסף , חילופים מהבית , כמעט בכל משחק לפחות חצי יציע כבר יודע מה החילופים שיהיו מי במי , וכמובן באיזה דקה , תמיד מאוחר מדי לטעמי.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
א. הוא לקח בחיפה 2 אליפויות.אדום זקן כתב: עובדתית רק בשביל לחזק את מה שאתה אומר ולהפריח את הבלון הזה של אוהדי חיפה.
אלישע לוי הגיע למכבי חיפה שנחשבה אז למערכת הכי טובה בליגה,טרום מכבי ועידן קרוייף.
שם הוא לקח 3 אליפויות כולל הקיזוז עם סגל שנחשב אפילו פחות טוב מהפועל.
הבלאגן שם בתחיל בעונה הרביעית ששוחררו שם שחקנים מובילים בסיטונות כגון:רפאלוב,חמד,דאבשווילי ובמקומם הובאו דגני,ימפלוסקי,תמיר כהן ועוד שאר ירקות שחלק מהם נקנו במחירים מופרכים בשביל לעזור למכבי נתניה,שם החלה ההתדרדרות הגדולה שלהם.
לא אומר שהמאמן לא היה קשור,הוא בהחלט היה,אבל זה לא הצליח.
בשורה התחתונה שהייתה לו את המערכת הנכונה מסביב הוא הצליח.
ואגב היה המאמן היחיד ששחר אמר עליו שהוא עוד יחזור.
ב. הוא הפסיד אליפות להפועל ת"א בגלל הקיזוז.
3 שלא יבלבלו אותך,קיזוז זו גניבה.doctorslayer כתב:
א. הוא לקח בחיפה 2 אליפויות.
ב. הוא הפסיד אליפות להפועל ת"א בגלל הקיזוז.
- The red one
גם אחרי הקיזוז היה פער כדול. קרה שם משהו דומה למה שקרה לנו בפלייאוף העליון אשתקד - נעלם המזל, היינו צפויים, עייפות מצטברת מכל העונה ואפילו לנצח קבוצה שאין לה מה לשחק מול 12 אלף אוהדים שלו במשחק חוץ הוא לא יכל.אדום זקן כתב: 3 שלא יבלבלו אותך,קיזוז זו גניבה.
מסכים לגבי המזל, לא לגבי היכולת שהם הציגו. למרות ההפסד מול הפועל בקריית אליעזר והתיקו בבלומפילד במחזור האחרון מול בני יהודה אלו היו משחקים לא דומים למשחקים שאנחנו מתלוננים עליהם, הם פשוט שכבו על היריבות שלהם.אדום בלב בנשמהההה כתב: גם אחרי הקיזוז היה פער כדול. קרה שם משהו דומה למה שקרה לנו בפלייאוף העליון אשתקד - נעלם המזל, היינו צפויים, עייפות מצטברת מכל העונה ואפילו לנצח קבוצה שאין לה מה לשחק מול 12 אלף אוהדים שלו במשחק חוץ הוא לא יכל.
טוב אחי,אדום זקן כתב: 3 שלא יבלבלו אותך,קיזוז זו גניבה.
גם שלא יבלבלו אותך , השער בחצי גמר מול ק"ש של פלט היה חוקי 100% ועם 2-0 הם לא היו חוזרים.
ואת נתניה היינו לוקחים בגמר ,אז בגדול אנחנו מחזיקי הגביע שנה שעברה?
ואם ואם ואם..
בעונת 09/10 האלופה היא הפועל ת"א , לא מכבי חיפה בפעם האחרונה שבדקתי.
נערך לאחרונה על ידי UncleAD ב 02 פברואר 2015, 09:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
אגב,כך עכשיו את מה שאמרת,לך תקרא ישראל היום מדור הספורט ותקרא.דר אדום בנשמה כתב:הבעיה שלי עם אלישע שהוא מקובע, הוא משחק באותו מערך ומשחק עם אותו הרכב ואף פעם לא עושה רוטציה לפי יכולת אלא במידה וזה רוטציה כפויה כמו פציעה או הרחקה של שחקן.
כתבה על פאקו,בדיוק מה שאתה אומר על אלישע,אומרים עליו.
זר.
מה הקשר?doctorslayer כתב:
טוב אחי,
גם שלא יבלבלו אותך , השער בחצי גמר מול ק"ש של פלט היה חוקי 100% ועם 2-0 הם לא היו חוזרים.
ואם ואם ואם..
בעונת 09/10 האלופה היא הפועל ת"א , לא מכבי חיפה בפעם האחרונה שבדקתי.
אתה לא מסוגל לענות עיניינית?
קיזוז זה גניבה,שאתה צובר נקודות ומורידים לך בשם "הספורט" זו גניבה.
עובדה שהפועל לקחו אליפות בדיוק בגלל חוסר הניקוד.
מה הקשר לטעויות שיפוט? ולמה זה דיון בכלל?
אני סופר לו 3,אתה תספור לו 0 מה זה משנה?
בטח שזה קשור , קיזוז זו שיטה שהייתה ידועה מתחילת העונה , ואלה חוקי המשחק שנקבעו מההתחלה.אדום זקן כתב: מה הקשר?
אתה לא מסוגל לענות עיניינית?
קיזוז זה גניבה,שאתה צובר נקודות ומורידים לך בשם "הספורט" זו גניבה.
עובדה שהפועל לקחו אליפות בדיוק בגלל חוסר הניקוד.
מה הקשר לטעויות שיפוט? ולמה זה דיון בכלל?
אני סופר לו 3,אתה תספור לו 0 מה זה משנה?
בגלל שחוקי המשחק פתאום לא שיחקו לטובת אלישע אז האליפות נגנבה?