ברק יצחקי וברק בדש מתחו את שריר המפשעה ויעדרו מחר.דר אדום בנשמה כתב:והסגל שלנו יעמוד בעומס עם המאמן כושר ה'מושלם' שלנו?
שפונגין ואיינבינדר מתאוששים מניתוח.
חואן פאבלו היה פצוע מספר שבועות.
פריצה היה בחוץ חודש.
מאמן כושר חובבן.
ברק יצחקי וברק בדש מתחו את שריר המפשעה ויעדרו מחר.דר אדום בנשמה כתב:והסגל שלנו יעמוד בעומס עם המאמן כושר ה'מושלם' שלנו?
ואם יאבדו אז?Totti כתב: הפלגת רחוק ידידי, אני סותם את הגולל על העונה הזו אם הן לא מאבדות נקודות היום ומחר(לפחות אחת מהן)
טוטי אחי,Totti כתב: הפלגת רחוק ידידי, אני סותם את הגולל על העונה הזו אם הן לא מאבדות נקודות היום ומחר(לפחות אחת מהן)
גדי איש יקר.גדי כתב:
ברק יצחקי וברק בדש מתחו את שריר המפשעה ויעדרו מחר.
פריצה היה בחוץ חודש.
מאמן כושר חובבן.
לא שאני לא מסכים שאנשים מגזימים..אדום זקן כתב: גדי איש יקר.
אתה נלחם בטחנות רוח.
תאמין לי מניסיון,תקבל תמיד את אותם תשובות,מבלי שהעובדות יבלבלו.
עצה קטנה,שמור את הכוחות לאחרים.
הפער מק״ש 4, ממכבי 5azb852 כתב:קריית שמונה הפסידה הפער 5
אין בכלל צל של ספק שיש בעיה במסביב.yakar כתב:
לא שאני לא מסכים שאנשים מגזימים..
אבל מה אתה טוען ? שאין בעיה בצוות המקצועי שלנו ? סתם כמעט חצי מהסגל היה פצוע באותו שריר?
אבל זה היה בליץ עם שחקני התקפה מההרכב השני...אדום זקן כתב: אין בכלל צל של ספק שיש בעיה במסביב.
אבל...האנטי כאן ישר יוצר תחושת מסכנות שרק אצלנו זה קורה,והנה ראה זה פלא גם אצל אחרים,וגם אצל קש שהיום נפלו מהרגליים אחרי ששיחק 120 דקות כמונו.
לא אומר שאין בעיות,אבל צריך לפעמים לשים את הדברים בצורה ישרה ולא לפי אגנדה שנובעת מעיוורון של שנאה וחוסר התייחסות מקצועית.
כמו למשל שקבוצה שאין לה כושר,לא נותנת 20 דקות של בליץ אחרי 120 דקות באמצע השבוע בין הדקה ה55 ל75 וגומרת משחק.
צריך להתייחס לגופו של עניין וזה חזרה לא נכונה ןלא מבוקרת לאחר פציעות.
גם האוהדים של חיפה מתלוננים על הכושר והאימונים של הקבוצה בתלונות דומות מאוד לשל האוהדים שלנו.גדי כתב:
ברק יצחקי וברק בדש מתחו את שריר המפשעה ויעדרו מחר.
פריצה היה בחוץ חודש.
מאמן כושר חובבן.
מכנה משותף?הפועלעולה כתב: גם האוהדים של חיפה מתלוננים על הכושר והאימונים של הקבוצה בתלונות דומות מאוד לשל האוהדים שלנו.
תיקון, הפער ממכבי 8, חכה להיום בערב.blueman כתב: הפער מק״ש 4, ממכבי 5
אני אופטימי מטבעי אז עדיין מקווה שהפועל תתן את משחק חייה ותחלץ איזה תיקו ממכבי.ns75 כתב:
תיקון, הפער ממכבי 8, חכה להיום בערב.
ולחשוב על זה שבלי פואד הפער היום היה אמור להיות 11...
כך או כך, בוזי וברדה יכולים להתחיל לחפש מטקות וכפכפים ממותגים כי עונת הרחצה מתחילה מוקדם מאוד השנה