הססנות, כמעט תמיד פותחים לו והוא מתמזמז עם הכדור. בכללי אג'ידה אדיש מאוד בכל הקשור להעיף כדורים, גם כשנותנים לו כדור לרגל הוא מחכה עד שהחלוץ בא אליו ובועט.גדי כתב:קודם כל תודה - לפוסט כזה אחרי כל משחק יש ערך לא פחות מאופטימי/פסימי.
שמתי לב שאג'ידה לא מצליח למסור לשחקן פנוי כאשר הוא קולט כדור. התוצאה כמובן מביכה בבעיטה למעלה כמו בשכונה.
יש למישהו הסבר ? האם זו הססנות שלו או משהו לקוי במשחק השדה ?
ניתוח קליל של המשחק בשבת נגד עכו
Re: ניתוח קליל של המשחק בשבת נגד עכו
הססנות שגובלת באוטיזם.
אנחנו מגיעים לעוד 2-3 מצבים במשחק אם הוא משחרר כדור כמו שצריך
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
חחחחTotti כתב:הססנות שגובלת באוטיזם.
תאמת שבמהלך משחק אני משתגע מזה, אני באמת אוהב את אגידה והשנה הוא באמת שוער שמביא לנו נקודות, אבל בקטעים שהוא לא משחרר כדור מהר אני משתגע ממנו
זה גם משהו שאפשר לעבוד עליו באימונים. מאמן שוערים חייב לשים דגש על שחרור מהר של הכדור, זה תוקע את המשחק המהיר שאנחנו מסוגלים לייצר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אחת הטעויות הכי גדולות שלנו בצורת המשחק, ואתם תראו את זה בכל משחק, אני מבטיח לכם- היא-
הבלמים והקישור האחורי לא עושה מספיק תנועה מהירה אם בכלל הם עושים, ואם הם עושים זה לא בטיימינג הנכון.
אתם יכולים לראות בתמונות הראשונות, אוגו נמצא לבד ואפשר להבין שהובאן נמצא טיפה יתר למעלה, הוא לא זה שתוקע את המשחק אלא הבלמים שנשארים מאחור כמו דחלילים, ולא מרווחים את המשחק, שאוגו משחק כלכך נסוג, הבלמים חייבים ליישר קו איתו, רק כך לא נאבד את הכדור.
ריווח המשחק מתקשר גם למגנים לשחקני אגף ולקשרי האמצע. שכולם יעשו את זה בו זמנית כמו בכל קבוצה מתוקנת, המשחק שלנו יהיה יותר זורם. כמו כן חייבים לשמור על תנועה ולא להוריד קצב, אבל את זה צריכים לקטלג לאימוני הכושר.
הבלמים והקישור האחורי לא עושה מספיק תנועה מהירה אם בכלל הם עושים, ואם הם עושים זה לא בטיימינג הנכון.
אתם יכולים לראות בתמונות הראשונות, אוגו נמצא לבד ואפשר להבין שהובאן נמצא טיפה יתר למעלה, הוא לא זה שתוקע את המשחק אלא הבלמים שנשארים מאחור כמו דחלילים, ולא מרווחים את המשחק, שאוגו משחק כלכך נסוג, הבלמים חייבים ליישר קו איתו, רק כך לא נאבד את הכדור.
ריווח המשחק מתקשר גם למגנים לשחקני אגף ולקשרי האמצע. שכולם יעשו את זה בו זמנית כמו בכל קבוצה מתוקנת, המשחק שלנו יהיה יותר זורם. כמו כן חייבים לשמור על תנועה ולא להוריד קצב, אבל את זה צריכים לקטלג לאימוני הכושר.
כולם פשוט רצים למעלה בלי להסתדר בצורה שתאפשר לו להוציא כדור שיילך למשחק מסודר. הוא מעדיף להשתהות מאשר למסור כדי להגיד מסרתיגדי כתב:קודם כל תודה - לפוסט כזה אחרי כל משחק יש ערך לא פחות מאופטימי/פסימי.
שמתי לב שאג'ידה לא מצליח למסור לשחקן פנוי כאשר הוא קולט כדור. התוצאה כמובן מביכה בבעיטה למעלה כמו בשכונה.
יש למישהו הסבר ? האם זו הססנות שלו או משהו לקוי במשחק השדה ?