blueman כתב:
אני אופטימי מטבעי אז עדיין מקווה שהפועל תתן את משחק חייה ותחלץ איזה תיקו ממכבי.
בכל מקרה מכבי לא אמורה לעניין אותנו, אם אנחנו נשחק טוב ולא נפסיד נקודות לקטנות אנחנו יכולים לחזור למאבק כי הגורל רצה כנראה שיהיה מעניין וסידר למכבי ולק״ש חודש קשה, תוסיף לזה משחקי פלייאוף, ככה שאני מאמין שהכל פתוח, רק שנחזור לשחק כדורגל והכל יהיה בסדר
תמיד מכבי יכולה לאבד נקודות , גם לעכו וגם להפועל פ"ת.
ולמרות שלדרבי חוקים משלו , אני לא רואה שום דרך שהפועל ת"א פתאום תתעלה , למרות החולשה של מכבי בתקופה האחרונה.
doctorslayer כתב:
תמיד מכבי יכולה לאבד נקודות , גם לעכו וגם להפועל פ"ת.
ולמרות שלדרבי חוקים משלו , אני לא רואה שום דרך שהפועל ת"א פתאום תתעלה , למרות החולשה של מכבי בתקופה האחרונה.
כמה סתירות בהודעה אחת.
-מכבי תמיד יכולה לאבד נקודות
-לדרבי חוקים משלו
-לא רואה סיכוי שהפועל תתעלה(דרבי לא?!)
-מכבי חלשה לאחרונה
הסיכוי היחידי של הפועל ת"א להפתיע ולהוציא ממכבי נקודות זה שאוהד יפרוץ לדשא יביא לזהבי מכות ושהמשחק יפוצץ אבל הם כבר עשו את זה סיבוב קודם ולא נראה לי זה יעבוד שוב
red guy כתב:הסיכוי היחידי של הפועל ת"א להפתיע ולהוציא ממכבי נקודות זה שאוהד יפרוץ לדשא יביא לזהבי מכות ושהמשחק יפוצץ אבל הם כבר עשו את זה סיבוב קודם ולא נראה לי זה יעבוד שוב
מה קורה לכם? זה דרבי. לא עוד משחק.
הסיכוי היחיד של הפועל להוציא תוצאה טובה העונה זה בדרבי או נגדנו(משקמת ההריסות)
מול כל השאר הם קבוצה של 30 אגורות
משום מה יש לי הרגשה של תיקו בדרבי
השחקנים של הפועל למרות שהם יאוד חלשים לא ירצו להתבזות פעמיים בשבוע אחד .
אני מקווה שמכבי יבואו שאננים כי כולם נותנים להם ניצחון בטוח
פותח האשכול ביקש סליחה שפתח אז מראש סליחה שאני מקפיץ...
היום זה מתחיל..
אז ככה זאת רשימת הבקשות שלי:
היום 90 דקות מתובלים במעט פצועים(חלילה לא משהו שגומר קריירה) ואם אפשר גם מורחק או שניים- סיום תיקו.
ביום שני אני בעד ק"ש או תיקו, כמובן שגם שם אפשר עוד איזה מורחק..
בגומלין הגביע- תוצאה שווה למשחק הראשון מה שיגרור הארכה ופנדלים, האמת לא מעניין אותי מי יעבור...
אז יאללה בהצלחה לשני הצדדים..
מה אתם מעדיפים?
סתם מקום שני? או מקום שלישי וגביע?
צריך להתאבד על הגביע, וגם לא לשכוח את הקארמה! אם נסיים מקום שלישי הגביע שלנו בטוח, אם נסיים מקום שני ק"ש או מכבי יקחו את הגביע, אני אומר לכם.
הקארמה דפקה אותנו יותר מדי העונה, רק נגד רעננה בגביע היא הייתה לטובתנו אחרי שהבאנו את לואי טאהא. אם היינו מביאים את מרציאנו היינו מנצחים גם את אשדוד.
לדעתי אם נגיע לגמר הגביע צריך שבוע לפני לפטר את אלישע ולהחזיר אותו יום למחרת
zahipan כתב:מה אתם מעדיפים?
סתם מקום שני? או מקום שלישי וגביע?
צריך להתאבד על הגביע, וגם לא לשכוח את הקארמה! אם נסיים מקום שלישי הגביע שלנו בטוח, אם נסיים מקום שני ק"ש או מכבי יקחו את הגביע, אני אומר לכם.
הקארמה דפקה אותנו יותר מדי העונה, רק נגד רעננה בגביע היא הייתה לטובתנו אחרי שהבאנו את לואי טאהא. אם היינו מביאים את מרציאנו היינו מנצחים גם את אשדוד.
לדעתי אם נגיע לגמר הגביע צריך שבוע לפני לפטר את אלישע ולהחזיר אותו יום למחרת
למען האמת אפילו אני הפסימי מאמין שאין לנו מה להתאמץ יותר מדיי בגומלין מול יבנה ככה שזה משאיר לנו שני משחקים מכריעים שיקח זמן עד המשחק הבא.
לגביי הליגה חייבים לעשות הכל בשביל לחזור ולא לאבד את המקום השלישי גם אם כי הייתי שמח לסיים רביעי ולקחת גביע ככה גם אלישע לא ימשיך פה וגם נקח תואר
דר אדום בנשמה כתב:למען האמת אפילו אני הפסימי מאמין שאין לנו מה להתאמץ יותר מדיי בגומלין מול יבנה ככה שזה משאיר לנו שני משחקים מכריעים שיקח זמן עד המשחק הבא.
לגביי הליגה חייבים לעשות הכל בשביל לחזור ולא לאבד את המקום השלישי גם אם כי הייתי שמח לסיים רביעי ולקחת גביע ככה גם אלישע לא ימשיך פה וגם נקח תואר
אתה לא מתכוון להפסיק עם הסיפור של אובדן המקום השלישי?
עשיתי לך הנחה של חלון העברות המתסכל, אבל די.
אין אף קבוצה שצוברת בליגה הזו נקודות בקצב שמאיים עלייך, תבדוק סטטיסטית כמה מחזורי החזיקה הקבוצה שבמקום הרביעי מעמד ברציפות ותחזור אליי.