לצורך העניין השילוב שהכי מסתדר כנראה העונה זה אלול וזרקו אבל אם מסתכלים בראייה רחבה גם לעונה הבאה אז צריך לעשות רסטורציה להגנה.
החלק ההגנתי של הקבוצה מבייש גם קבוצה בליגה ב' מחוז ג'לג'וליה,אי אפשר
להתעלם מזה יותר.
אם הפועל ב"ש תרצה לשרוד שנה הבאה בליגת העל,היא לא תצליח לעשות כך עם חלק הגנתי שכזה ואני מקווה שהצוות המקצועי מבין את חומרת הבעיה.
צמד הבלמים שלכם
Re: צמד הבלמים שלכם
זרקו כאחורי - תפקודו הנורמלי, אני מאמין שאם יהיה רציני ופחות בכיין עד לסיום העונה (5-6 מחזורים אחרונים) הוא יתאים בדיוק לתפקיד בלאומית.
קידר כקדמי - למרות חולשתו הגדולה השנה (שנובעת כנראה מחלטות שגויות מבחינתו ומשפחה לוחצת), אך בגלל יכולתו הנהדרת בעונה שעברה, חושב שמגיע לו צ'אנס נוסף, אפילו בספסלי ליגת העל.
קידר כקדמי - למרות חולשתו הגדולה השנה (שנובעת כנראה מחלטות שגויות מבחינתו ומשפחה לוחצת), אך בגלל יכולתו הנהדרת בעונה שעברה, חושב שמגיע לו צ'אנס נוסף, אפילו בספסלי ליגת העל.
Re: צמד הבלמים שלכם
נכון להיום, ולא משנה את מי גיא לוי יחליט להציב בהגנה, אין לנו הגנה שמסוגלת להתמודד עם ההתקפה האימתנית של עכו.
תסריט שלי: עכו שולטת ברוב שלבי המשחק (ראה ערך "הפועל חיפה לפני 3 שבועות"), קדוסי איכשהו ישים איזה שער ממצב נייח או מהתקפה לא מתוכננת אבל חלוץ עכואי יוכיח בסיום שיש צדק בכדורגל: 1-1 מאכזב.
תסריט שלי: עכו שולטת ברוב שלבי המשחק (ראה ערך "הפועל חיפה לפני 3 שבועות"), קדוסי איכשהו ישים איזה שער ממצב נייח או מהתקפה לא מתוכננת אבל חלוץ עכואי יוכיח בסיום שיש צדק בכדורגל: 1-1 מאכזב.