אופיר חיים מוכיח שאם יש בך רצון וגם קצת אמונה בעצמך, תנצח את כולם.
גם אלה שלא ממש אוהבים את אופיר ברמה האישית לא יכולים להתעלם מהיכולת היוצאת מן הכלל שלו בזמן האחרון.
לא רק מקצועית, אלא הרבה גם מנטלית.
ניתן לראות את הרצון העז שלו להצליח, וזה פשוט מדהים.
אני לא יודעת אם מישהו שם לב, אבל אופיר נפצע כמה דק' לפני הגול.
סבל מכאבים, אפילו צלע קצת.
הכדור מגיע אליו- אין יותר כאבים.
כמה שניות עוברות, המשיך לכאוב.
אח"כ בא הגול...
למרות זאת, הכאב לא חלף. הדבר הראשון שאופיר עשה זה להתחנן לספסל לקבל ספריי, משכך כאבים.
לא בא בחשבון לצאת להתאושש כמה דקות, לא בא בחשבון חילוף. רק תביאו ספריי.
זה אופיר חיים ששונה מכל שחקן אחר. כאבים, לא כאבים. נותן את הכל.
רוצה כ"כ ומאמין בעצמו כ"כ.
הגיעה לו ההמתנה הארוכה הזו אחרי הראיון ברדיו שאגב, מציטוט שלו: "אם הייתי יודע שקוראים לי הייתי מגיע ראשון!"
שבת שלום חברים, שבת של אושר סוף סוף.
עניין של רצון.
Re: עניין של רצון.
השחקן הכי טוב במגרש היום , היה בכל מקום נלחם נותן את הנשמה בשביל הקבוצה כאילו הוא גדל פה.
במחצית הראשונה היה נראה שמשהו מפריע לו שהוא לא מספיק להגיע לכדורים שקיבל , אולי יש לו איזה מתיחה שהוא לא רצה לתת ספרינטים כדי לגמור על עצמו אבל בשאר המשחק תמיד היה הראשן לעשות גליץ' גם בהגנה וגם בהתקפה פשוט נשמה !
במחצית הראשונה היה נראה שמשהו מפריע לו שהוא לא מספיק להגיע לכדורים שקיבל , אולי יש לו איזה מתיחה שהוא לא רצה לתת ספרינטים כדי לגמור על עצמו אבל בשאר המשחק תמיד היה הראשן לעשות גליץ' גם בהגנה וגם בהתקפה פשוט נשמה !
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
לא מדויק, הראל.
אופיר וקבדה.
שניהם, פשוט תאווה לעיניים.
אם רק כולם היו רוצים כמוהם...אפילו פחות חשובה היכולת. הרצון הזה לנצח, הרצון זה לתת את הכל.
אופיר וקבדה.
שניהם, פשוט תאווה לעיניים.
אם רק כולם היו רוצים כמוהם...אפילו פחות חשובה היכולת. הרצון הזה לנצח, הרצון זה לתת את הכל.
דרוש מנהיג? כבר לא!
יש בעל הבית על המגרש.
יש בעל הבית על המגרש.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
אני מאוד נהנה מזולו, יודע לשנות קצב ולהיות חומה באמצע, מאוד חשוב שהוא יהיה הגרזן בהעדרו של אוקוגו
חומה? אני בספק. לצד הרבה פעולות חיוביות, לא מעט רגעים שנראה כאילו הוא יושן בעמידה, מאבד יותר מדי כדורים ומשחק לאט מדי.clark kent כתב:אני מאוד נהנה מזולו, יודע לשנות קצב ולהיות חומה באמצע, מאוד חשוב שהוא יהיה הגרזן בהעדרו של אוקוגו
בינתיים האכזבה שלי העונה, תחילת העונה ממש התלהבתי אבל במקום להשתדרג הוא רק הולך ומידרדר מתחילת העונה.
אם לא אופיר חיים לא מנצחים היום את המשחק.
מחצית ראשונה מהגרועות שראיתי, ולצערי ראיתי לא מעט והשחקן היחיד שאכפת לו זה אופיר חיים, לכולם עושה רושם לא ממש היה משנה אם ננצח או נפסיד, זה היה נראה שהם מוותרים על המשחק מהרגע שהוא החל ואת זה גיא לוי צריך להפנים, לא ייתכן שאוהדים ישלמו והשחקנים יעשו טובה שהם עלו למגרש.
מסכנה אלילת המזל, כמה עבודה היום היא עשתה, מקווה שלא עשקו אותה ושילמו לה גם שעות נוספות.
מחצית ראשונה מהגרועות שראיתי, ולצערי ראיתי לא מעט והשחקן היחיד שאכפת לו זה אופיר חיים, לכולם עושה רושם לא ממש היה משנה אם ננצח או נפסיד, זה היה נראה שהם מוותרים על המשחק מהרגע שהוא החל ואת זה גיא לוי צריך להפנים, לא ייתכן שאוהדים ישלמו והשחקנים יעשו טובה שהם עלו למגרש.
מסכנה אלילת המזל, כמה עבודה היום היא עשתה, מקווה שלא עשקו אותה ושילמו לה גם שעות נוספות.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

באמת יש דבר אחד שמייחד את אופיר יותר מכולם וזו האינטיליגנציה שלו.
אין מה לעשות לשכל אין תחליף.
וזה עוד לפני שניכנסתי לכל התנועה שיש פתאום והמסירות שמצליחות להגיע ליעדן.
אין מה לעשות לשכל אין תחליף.
וזה עוד לפני שניכנסתי לכל התנועה שיש פתאום והמסירות שמצליחות להגיע ליעדן.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
אופיר חיים זה שחקן שגם אם הוא תופס יום וכלום לא הולך לו הוא עדיין משפיע לטובה על הקבוצה.
מה שלא אהבתי היום במשחק שלו זה שהוא שיחק ממש מאחורה.הוא קיבל את הכדורים הרבה פעמים ליד החצי,וזה דברים שאופיר לא יודע לעשות.
לגבי זולו,חייב שיהיה איתו בקישור קשר אחורי(אי אי אי אוקונגו איפה אתה?!).הוא עושה הרבה פעולות חיוביות אבל הוא לא קשר אחורי "חומה".למרות זאת אני מצפה ממנו ליותר,אבל אסור לשכוח,הוא שחקן זר בן 19 בלבד!כנ"ל איגורב קוסטרוב שהוא בן 21.שנה הבאה במידה ושניהם ישארו(מקווה שישארו)אני מאמין שהם ישתדרגו את הקבוצה.
מה שלא אהבתי היום במשחק שלו זה שהוא שיחק ממש מאחורה.הוא קיבל את הכדורים הרבה פעמים ליד החצי,וזה דברים שאופיר לא יודע לעשות.
לגבי זולו,חייב שיהיה איתו בקישור קשר אחורי(אי אי אי אוקונגו איפה אתה?!).הוא עושה הרבה פעולות חיוביות אבל הוא לא קשר אחורי "חומה".למרות זאת אני מצפה ממנו ליותר,אבל אסור לשכוח,הוא שחקן זר בן 19 בלבד!כנ"ל איגורב קוסטרוב שהוא בן 21.שנה הבאה במידה ושניהם ישארו(מקווה שישארו)אני מאמין שהם ישתדרגו את הקבוצה.