יום השפל של הפועל באר שבע בעידן אלונה ברקת
Re: יום השפל של הפועל באר שבע בעידן אלונה ברקת
צר לי אבל אני חייב.
מאוד אוהב לכתוב כאן,מאוד אוהב לקרוא וגם להביע את דעתי.
אבל יש לי תחושה קלה שחלק מהאנשים כאן מאבד את זה.
לפעמים אני בטוח שנכנסתי לפורום המחוננים של הגימנסיה הבינלאומית.
יש כאן חברים שכנראה רמת האינטלגנציה שלהם היא משהו ברמת העל,כי קשה להסביר איך הם יודעים בדיוק מה קרה,בדיוק איך מנהלים משא ומתן,בדיוק איך ההרכב,השיטה,ההנהלה צריכים להיות.
וזה לא ברמה שהם מעבירים ביקורת,הם יודעים!!! הכל!!
שופטים,מחנכים,מאמנים,כל הכבוד.
הלוואי בגילכם היה לי רבע.
אבל מה לעשות שהעולם האמיתי הוא לא שחור ולא לבן.
ויש בו קצת גוונים של אפור,ולעולם לא נדע מה היה שם בחדרי חדרים,או בכלל.
אני יודע דבר אחד,הפועל ב"ש גם אם לא הצליחה היום,בדרך להפוך למועדון גדול.
לא שאני גאון,אני זוכר מה היה לפני ואני רואה מה קורה עכשיו,צעד,צעד גם אם קשה אנחנו בדרך הנכונה.
שבונים בניין בונים מהיסודות,מהלמטה,ובדרך יש גם קשיים ותקלות.
אז יאללה להעביר ולהישאר קצת יותר צנועים.
אה דר ועוד משהו.
להגיד על מישהו שבא להוציא מכיסו כמעט 3 מליון דולר בשביל לחזק אותך תקופת שפל,זה לא פחות משפלות.
קח את זה לתשומת ליבך.
יש כאן חברים שכנראה רמת האינטלגנציה שלהם היא משהו ברמת העל,כי קשה להסביר איך הם יודעים בדיוק מה קרה,בדיוק איך מנהלים משא ומתן,בדיוק איך ההרכב,השיטה,ההנהלה צריכים להיות.
לא שאני גאון,אני זוכר מה היה לפני ואני רואה מה קורה עכשיו,צעד,צעד גם אם קשה אנחנו בדרך הנכונה.
אה דר ועוד משהו.
להגיד על מישהו שבא להוציא מכיסו כמעט 3 מליון דולר בשביל לחזק אותך תקופת שפל,זה לא פחות משפלות.
קח את זה לתשומת ליבך.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני לא מבין כלום במשאים ומתנים אני מעולם לא ניהלתי.אדום זקן כתב:צר לי אבל אני חייב.
אה דר ועוד משהו.
קח את זה לתשומת ליבך.
אבל אני יודע שבניגוד למוצר שקונים באיביי הבאה של שחקן ועוד זר מחייבת שחרור של זר אחר ככה שאם רצו אצלנו את וואקמה היו צריכים לישות את זה לפניי שבוע ולא בדקה ה90...
ביום האחרון של ההעברות שאין לך זמן לנהל משאים ומתנים אתה משאיר את הפרטים האחרוניפ ךסוף או כמו ג'ורדי מביא שחקן ישראלי מה שלא היה יוצר בעיה.
עכשיו לא רק שנשארנו עם 3 חלוצים גם העומק שהיה לנו בקישור האחורי הלך לפח!
ואחריי היום הזה שחקנים יראו אותנו כבדיחה בגלל שהבאנו שחקן זר וסיכמנו איתו אבל בגלל שזה ברגע האחרון לא היה לנו את מי לשחרר וחיפשו אצלנו פתרונות הזוים שבסוף הותירו אותנו בלי כלום ובנוסף שחקן מתורתר שתרתרנו אותו בנסיעות לחינם (נוואקמה/וואקמה).
אז אני לא מבין כלום במשאים ומתנים אבל מה שקרה אתמול צריך לשמש נורת אזהרה אדומה על איך לא מתנהלים...
לא משחררים שחקנים לפניי שמביאים שחקן אחר במקומם, לא משחררים שחקנים שהם חלק מהעומק שיש לנו בסגל ובטח שלא מחכים ליום האחרון של החלון בשביל להזכר להביא זר שיש לנו חמישה ואין לנו מושג מה לעשות איתם.
זהו אני את שלי אמרתי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
בידיעות נדב דייג (שנחשב אחד המקורבים לאלונה) פירסם שהעסקה הסיבובית שכללה את אג׳ידה להפועל תל אביב ומרציאנו לבאר שבע נרקמה מתחת לפני השטח כבר 10 ימים והדבר שהפיל אותה ברגע האחרון הוא דרישה של ג׳קי לקבל את דובב גבאי לקבוצה.
קצת נותן נוקאאוט לתלונות של אוהדים על מו״מ ברגע האחרון, אבל למרות הפרסום אני דיי סקפטי לגבי אמינותו, בהחלט ייתכן שמדובר בכתבת חצר על מנת להרגיע את הרוחות, קשה לי להאמין שדיל כזה נשמר בסוד כל כך הרבה זמן.
קצת נותן נוקאאוט לתלונות של אוהדים על מו״מ ברגע האחרון, אבל למרות הפרסום אני דיי סקפטי לגבי אמינותו, בהחלט ייתכן שמדובר בכתבת חצר על מנת להרגיע את הרוחות, קשה לי להאמין שדיל כזה נשמר בסוד כל כך הרבה זמן.
- דר אדום בנשמה
שטויות נשמע לי כמו שקר אחד גדול למה להפועל תל אביב לרצות שני שוערים זרים??אדום בלב בנשמהההה כתב:בידיעות נדב דייג (שנחשב אחד המקורבים לאלונה) פירסם שהעסקה הסיבובית שכללה את אג׳ידה להפועל תל אביב ומרציאנו לבאר שבע נרקמה מתחת לפני השטח כבר 10 ימים והדבר שהפיל אותה ברגע האחרון הוא דרישה של ג׳קי לקבל את דובב גבאי לקבוצה.
אני מאמין לוואלה שזה היה משהו של הרגע האחרון...
תודה.אדום זקן כתב:צר לי אבל אני חייב.
אה דר ועוד משהו.
קח את זה לתשומת ליבך.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אתה מבין למה אתה לא רציני?דר אדום בנשמה כתב: אני לא מבין כלום במשאים ומתנים אני מעולם לא ניהלתי.
אבל אני יודע שבניגוד למוצר שקונים באיביי הבאה של שחקן ועוד זר מחייבת שחרור של זר אחר ככה שאם רצו אצלנו את וואקמה היו צריכים לישות את זה לפניי שבוע ולא בדקה ה90...
ביום האחרון של ההעברות שאין לך זמן לנהל משאים ומתנים אתה משאיר את הפרטים האחרוניפ ךסוף או כמו ג'ורדי מביא שחקן ישראלי מה שלא היה יוצר בעיה.
עכשיו לא רק שנשארנו עם 3 חלוצים גם העומק שהיה לנו בקישור האחורי הלך לפח!
ואחריי היום הזה שחקנים יראו אותנו כבדיחה בגלל שהבאנו שחקן זר וסיכמנו איתו אבל בגלל שזה ברגע האחרון לא היה לנו את מי לשחרר וחיפשו אצלנו פתרונות הזוים שבסוף הותירו אותנו בלי כלום ובנוסף שחקן מתורתר שתרתרנו אותו בנסיעות לחינם (נוואקמה/וואקמה).
אז אני לא מבין כלום במשאים ומתנים אבל מה שקרה אתמול צריך לשמש נורת אזהרה אדומה על איך לא מתנהלים...
לא משחררים שחקנים לפניי שמביאים שחקן אחר במקומם, לא משחררים שחקנים שהם חלק מהעומק שיש לנו בסגל ובטח שלא מחכים ליום האחרון של החלון בשביל להזכר להביא זר שיש לנו חמישה ואין לנו מושג מה לעשות איתם.
זהו אני את שלי אמרתי.
"יראו אותנו כבדיחה",מי? אוהדי הפועל המחוסלים,אוהדי ביתר של טביב,או אולי אוהדי חיפה שעוד שנייה מתאבדים?
לא רק שאנחנו לא בדיחה,אנחנו זה העתיד ותתחיל להפנים את זה.
אז לא הלך,לא קרה כלום.
בשביל מקום שני וריצה לגביע אפשר להסתדר עם מה שיש,אל תדאג לאירופה תגיע ועל אחת כמה שמי ששיחררו אני חושב שהיה פה קונצנזוס שהוא לא מתאים.
אז לא צריך לעשות סרט.
ואליך פעם הבאה תנשום עמוק לפני שאתה רושם כאילו כותרות,שאתה רוצה אתה עינייני.
- דר אדום בנשמה
לא אתה טועה אי אפשר, לקריית שמונה עכשיו יש סגל טוב מהסגל שלנו והם יסיימו מקום שני, אני לא בטוח שנסיים במקום 3 בגלל היכולת מתחילת העונה והשחרורים ואי הבאת חלוץ.אדום זקן כתב: אתה מבין למה אתה לא רציני?
"יראו אותנו כבדיחה",מי? אוהדי הפועל המחוסלים,אוהדי ביתר של טביב,או אולי אוהדי חיפה שעוד שנייה מתאבדים?
לא רק שאנחנו לא בדיחה,אנחנו זה העתיד ותתחיל להפנים את זה.
אז לא הלך,לא קרה כלום.
בשביל מקום שני וריצה לגביע אפשר להסתדר עם מה שיש,אל תדאג לאירופה תגיע ועל אחת כמה שמי ששיחררו אני חושב שהיה פה קונצנזוס שהוא לא מתאים.
אז לא צריך לעשות סרט.
ואליך פעם הבאה תנשום עמוק לפני שאתה רושם כאילו כותרות,שאתה רוצה אתה עינייני.
אבל העיקר שאתם האופטימיים שמתים על התחת של אלונה ושל אלישע תמשיכו להיות עיוורים...
אני לא קורה לאלונה להתפטר אני קורה לה לעשות סדר לפטר את אסי ואלישע ולהביא מנכ"ל ומנהל מקצועי על מנת שדבר כזה לא יחזור על עצמו.
אבל עזוב אתה תמשיך לחשוב שההתנהלות אתמול הייתה נהדרת.
כן זה אראה שאלונה פה בשביל להשאר, אבל בתכל'ס איזה שחקן יבוא אלינו אחריי ההתנהלות המטומטמת הזאת?
גם ככה אלירן עטר ושכטר לא רצו לבוא שהכל היה בסדר, אחריי אתמול אם שחקן חשוב יבוא לפה אני אהיה מופתע מאוד...
טוב אתה צודקדר אדום בנשמה כתב: לא אתה טועה אי אפשר, לקריית שמונה עכשיו יש סגל טוב מהסגל שלנו והם יסיימו מקום שני, אני לא בטוח שנסיים במקום 3 בגלל היכולת מתחילת העונה והשחרורים ואי הבאת חלוץ.
אבל העיקר שאתם האופטימיים שמתים על התחת של אלונה ושל אלישע תמשיכו להיות עיוורים...
אני לא קורה לאלונה להתפטר אני קורה לה לעשות סדר לפטר את אסי ואלישע ולהביא מנכ"ל ומנהל מקצועי על מנת שדבר כזה לא יחזור על עצמו.
כן זה אראה שאלונה פה בשביל להשאר, אבל בתכל'ס איזה שחקן יבוא אלינו אחריי ההתנהלות המטומטמת הזאת?
גם ככה אלירן עטר ושכטר לא רצו לבוא שהכל היה בסדר, אחריי אתמול אם שחקן חשוב יבוא לפה אני אהיה מופתע מאוד...
יאללה בוא נשחרר מהנושא הדוחה הזה ונעביר אותו למטה.
אני המטומטם שמנסה עוד לחשוב שאפשר להתדיין איתך על משהו
נערך לאחרונה על ידי אדום זקן ב 04 פברואר 2015, 09:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
נשבע שזו התגובה האחרונה שלי אליך עד שתירגע.דר אדום בנשמה כתב: לא אתה טועה אי אפשר, לקריית שמונה עכשיו יש סגל טוב מהסגל שלנו והם יסיימו מקום שני, אני לא בטוח שנסיים במקום 3 בגלל היכולת מתחילת העונה והשחרורים ואי הבאת חלוץ.
אתה לא קורא לאלונה להתפטר ? אתה על פטריות חבר
יכול להיות שהמועדון התנהל אתמול בצורה מבישה, לא פוסל אבל אני לא יודע. אין לי פרטים. אם יש לך אז תחשוף. בינתיים אני סומך על אלונה, אלי והצוות. אתה לא ? קח פנדל
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
חברים , אתמול היה יום שמח בתקופה של אלונה פה , שום שפל.
אלונה הוכיחה לנו שהיא מתכוונת להשאר פה לטווח ארוך ( הרי לא זורקים 5 מיליון שקל סתם כך)
כמו כן היא הוכיחה לנו שהשאיפות שלה מאוד גדולות. מתי פעם אחרונה הפועל באר שבע ניסתה להחתים את השוער הפותח של נבחרת ישראל , ועוד שוער צעיר שכל עתידו לפניו? מתי ניסינו להחתים ( ואף היינו ממש קרובים) להחתים את הזר הכי חם בליגה?
שחקנים כמו וואקמה ומרציאנו הם שחקנים שאפילו האוהדים של מכבי מפנטזים עליהם , ולהם לא חסר כסף לזה .
אז כן , חבל שהמהלך לא צלח בסוף , אם היינו מצליחים היינו נותנים חותמת סופית שאנחנו במועדון הגדולות של הליגה , אך אני בטוח שאלונה שלנו תספק לנו מהלכים דומים , ואף טובים יותר - בקיץ עם האצטדיון החדש.
יהיה בסדר חברים , יש לנו את הבעלים הכי טובה בליגה.
אלונה הוכיחה לנו שהיא מתכוונת להשאר פה לטווח ארוך ( הרי לא זורקים 5 מיליון שקל סתם כך)
כמו כן היא הוכיחה לנו שהשאיפות שלה מאוד גדולות. מתי פעם אחרונה הפועל באר שבע ניסתה להחתים את השוער הפותח של נבחרת ישראל , ועוד שוער צעיר שכל עתידו לפניו? מתי ניסינו להחתים ( ואף היינו ממש קרובים) להחתים את הזר הכי חם בליגה?
שחקנים כמו וואקמה ומרציאנו הם שחקנים שאפילו האוהדים של מכבי מפנטזים עליהם , ולהם לא חסר כסף לזה .
אז כן , חבל שהמהלך לא צלח בסוף , אם היינו מצליחים היינו נותנים חותמת סופית שאנחנו במועדון הגדולות של הליגה , אך אני בטוח שאלונה שלנו תספק לנו מהלכים דומים , ואף טובים יותר - בקיץ עם האצטדיון החדש.
יהיה בסדר חברים , יש לנו את הבעלים הכי טובה בליגה.
- OMERREMO33
הכותרת קצת מוגזמת אמנם, אבל ברעיון הכללי גם אני חושב שנעשה אתמול יותר נזק מתועלת...
חברים יקרים. כשהייתי קטן דפק אצלנו בדלת איש אחד, ואמר שהוא מחברת חשמל. אני בן 6, פותח את הדלת, וכמעט מתעלף. האיש הזה היה אלי וייצמן. 30 שנה אחר כך, שוב אותה תחושת טרום עלפון, כשבחדר אוכל של קיהוץ אור הנר מופיע לא אחר מאשר גיבור ילדותי מריו זוכוביצקי השוער האגדי. למה אני מספר לכם את כל זה? כי אני וגם רוב האנשים פה, זוכרים תקופות כל כך חשוכות, ככה שאין דבר כזה, שפל, בתקופת אלונה ברקת. האישה הזו הוציאה אותנו מחושך לאור, ממעמקי השאול (מי אמר אלי זינו?) למועדון מהגדולים בארץ כיום. והכל עם חיוך, נועם, והרבה אידיאלים חיוביים
- דר אדום בנשמה
תודה, למען האמת הגזמתי עם הכותרת אבל זה באותו רגע הרגיש לי רגע של שפל דיי עמוק, רגע כזה שאתה אומר לעצמך "מה עובר בראש של ההנהלה".OMERREMO33 כתב:הכותרת קצת מוגזמת אמנם, אבל ברעיון הכללי גם אני חושב שנעשה אתמול יותר נזק מתועלת...
נכון הרעיון היה טוב אבל ההתנהלות וידוע שיש לנו עסק מול ג'קי בן זקן אחד מהאנשים היותר ממולחים בכדורגל הישראלי יחד עם הלוזונים...