גירסת נדב דייג
גירסת נדב דייג
משא ומתן של 10 ימים על עסקה סיבובית של שוערים:
אג'ידה להפועל תל אביב
אדל לאשדוד
מרציאנו לבאר שבע. 50% כרטיס ב2 מיליון שקל
תוצר לוואי - מקום לזר התפנה ואלונה רוצה להביא את ווקאמה.
פאיוביץ בכלל לא בסיפור.
פיצוץ ג'קי בו זקן דורש גם את דובב גבאי - וטו של אלישע.
על זה כל הרעש ??
הערה - כמו כל דבר שנכתב אתמול יש לקחת בערבון מוגבל. נראה שלאף עיתונאי לא היה מושג מה קורה.
אג'ידה להפועל תל אביב
אדל לאשדוד
מרציאנו לבאר שבע. 50% כרטיס ב2 מיליון שקל
תוצר לוואי - מקום לזר התפנה ואלונה רוצה להביא את ווקאמה.
פאיוביץ בכלל לא בסיפור.
פיצוץ ג'קי בו זקן דורש גם את דובב גבאי - וטו של אלישע.
על זה כל הרעש ??
הערה - כמו כל דבר שנכתב אתמול יש לקחת בערבון מוגבל. נראה שלאף עיתונאי לא היה מושג מה קורה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: גירסת נדב דייג
נשמע לי הזוי פשוט...
איך לעזאזל אדל ששיחק בקבוצה בהודו יעבור לקבוצה שלישית שזה דבר אסור.
לא היה פשוט עדיף לעשות עסקה ישירה, אג'ידה ואראל (בהשאלה) לאשדוד+4 מיליון.
נשמע לי בולשיט אחד גדול...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כמו שכתבת אתה לא ניזון מעובדות אלא ממה שנשמע לך.דר אדום בנשמה כתב:נשמע לי הזוי פשוט...
קצת צניעות לא תזיק.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה הקשר?גדי כתב:
כמו שכתבת אתה לא ניזון מעובדות אלא ממה שנשמע לך.
קצת צניעות לא תזיק.
צניעות?
ברגע שהידיעה מפורסמת במספר מקורות משמע שכן היה עסקה כלשהי, עכשיו השאלה מתיי היא נעשתה ולמה חיכו לדקה ה90, כי אם באמת היה עסקה כזאת למה היא לא נסגרה כבר?
למה רק בדקה ה90 היא התפוצצה ולא לפניי כן?
העיקר להגן על המועדון.
אני בניגוד אלייך לא עיוור ולא רואה הכל בורוד...
מבחינתי ההתנהלות אתמול היא בזויה והשחרור של אראל הוא בכלל הזוי ומלול לא קשר אחורי הוא קשר התקפי או מגן ימני בינוני מינוס.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
למה??? אני אגיד רק דבר אחד, ג'קי בן זקן.
עכשיו נשמע יותר הגיוני?
עכשיו נשמע יותר הגיוני?
כי הכי קל לבוא ולזרוק מספרים כאילו אנחנו במנגר, "מה הבעיה שישלמו 4 מליון, יעבירו את גל אראל ויעשו הכל ביום הראשון של החלון העברות", מה נראה לכם שאם זה היה כזה פשוט אז אלונה הייתה מחכה לדקה ה 90? שאלונה לא רוצה שאגידה ימשיך פה? שאלונה לא הייתה רוצה להביא את נוואקמה/מרציאנו ביום הראשון של החלון העברות?דר אדום בנשמה כתב: מה הקשר?
צניעות?
ברגע שהידיעה מפורסמת במספר מקורות משמע שכן היה עסקה כלשהי, עכשיו השאלה מתיי היא נעשתה ולמה חיכו לדקה ה90, כי אם באמת היה עסקה כזאת למה היא לא נסגרה כבר?
למה רק בדקה ה90 היא התפוצצה ולא לפניי כן?
העיקר להגן על המועדון.
אני בניגוד אלייך לא עיוור ולא רואה הכל בורוד...
מבחינתי ההתנהלות אתמול היא בזויה והשחרור של אראל הוא בכלל הזוי ומלול לא קשר אחורי הוא קשר התקפי או מגן ימני בינוני מינוס.
אבל יש עוד מלא משתנים במשוואה שלא קשורים לאלונה ו/או למועדון, נניח כמו רצון השחקן לחתום/לבוא? נניח כמו רצון הקבוצה לשחרר אותו
אף אחד לא היה בחדרי החדרים בתקופת העברות האלו ולכן אף אחד חוץ מאלונה, בעלה ואסי כנראה שלא יודע מה הלך שם, ולא זריהן,ברמן,יצחקי או כל כתב אחר לא יודעים בוודאות מה הלך שם ומה הלך בחודש וחצי האחרונים, והם פשוט עושים את העבודה שלהם, מגלים רבע מידע ומספרים לנו סיפור שלם כדי שנקליל כמה שיותר, נכון זה מרגש, נכון זה מלא אדרנלין לעשות כל שניה f5 ולהיות חלק גדול בחלון העברות הזה, אבל בוא ניקח הכל בפרופורציות ונבין שאלונה רוצה את טובת המועדון בדיוק כמו כל אוהד ואוהד בפורום הזה, וכנראה שיש דברים שאנחנו לא יודעים שלא תמיד יוצאים החוצה, הכי קל לזרוק מספרים כמו 4 מיליון ולנגיד למה חיכתם לדקה ה 90. צריך להבין שבעלי הקבוצות בארץ מגזימים במחירים על שחקנים, ולכן הזמן הכי טוב לעשות עיסקאות זה ביום האחרון של חלון העברות, קחו לדוגמא את מכבי עם עיסקת וורמוט, בכל יום אחר אין סיכוי שגורדי היה מוציא עיסקה כזאת טובה, ובגלל זה הוא חיכה, הוא ניצל חולשה, זה בדיוק מה שאלונה ניסתה לעשות, וואלה זה לא הלך, לא ראיתי את כל האוהדים של מכבי יוצאים על גורדי בקיץ על זה שכל שחקן שהוא ניסה לא רצה לבוא למועדון ובסוף הוא הביא שחקני ברירת מחדל, אני מגן על המועדון כל עוד אני רואה התנהלות ארוכת טווח שהיא נכונה, ואלונה מתנהלת לטווח הארוך בצורה טובה, היא מחתימה שחקנים על חוזים ארוכי טווח, היא מתנה את החוזה בחיבור למקום ע"י מעבר לעיר, היא לא משלמת סכומים לא הגיונים על כל שחקן שעוד לא קרע זוג נעליים, והיא רואה את טובת המועדון לנגד עיניה כל הזמן, וגם אם לא הלך בחלון ההעברות הזה וואלה אני עדיין אגן על ההתנהלות הזאת, כי זאת ההתנהלות שאני מצפה מהמועדון שלי.
ג'קי נוכל! צריך להחרים אותו!
דר אני לא מבין אותך.
אם זה כל כך בקטנה 4 מיליון בשבילך , אולי תקנה את ב"ש וזהו?
תאמין לי לא תצטרך להתווכח עם אף אחד לגבי רכש.
אם זה כל כך בקטנה 4 מיליון בשבילך , אולי תקנה את ב"ש וזהו?
תאמין לי לא תצטרך להתווכח עם אף אחד לגבי רכש.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
LIKEblueman כתב: כי הכי קל לבוא ולזרוק מספרים כאילו אנחנו במנגר, "מה הבעיה שישלמו 4 מליון, יעבירו את גל אראל ויעשו הכל ביום הראשון של החלון העברות", מה נראה לכם שאם זה היה כזה פשוט אז אלונה הייתה מחכה לדקה ה 90? שאלונה לא רוצה שאגידה ימשיך פה? שאלונה לא הייתה רוצה להביא את נוואקמה/מרציאנו ביום הראשון של החלון העברות?
אבל יש עוד מלא משתנים במשוואה שלא קשורים לאלונה ו/או למועדון, נניח כמו רצון השחקן לחתום/לבוא? נניח כמו רצון הקבוצה לשחרר אותו
אף אחד לא היה בחדרי החדרים בתקופת העברות האלו ולכן אף אחד חוץ מאלונה, בעלה ואסי כנראה שלא יודע מה הלך שם, ולא זריהן,ברמן,יצחקי או כל כתב אחר לא יודעים בוודאות מה הלך שם ומה הלך בחודש וחצי האחרונים, והם פשוט עושים את העבודה שלהם, מגלים רבע מידע ומספרים לנו סיפור שלם כדי שנקליל כמה שיותר, נכון זה מרגש, נכון זה מלא אדרנלין לעשות כל שניה f5 ולהיות חלק גדול בחלון העברות הזה, אבל בוא ניקח הכל בפרופורציות ונבין שאלונה רוצה את טובת המועדון בדיוק כמו כל אוהד ואוהד בפורום הזה, וכנראה שיש דברים שאנחנו לא יודעים שלא תמיד יוצאים החוצה, הכי קל לזרוק מספרים כמו 4 מיליון ולנגיד למה חיכתם לדקה ה 90. צריך להבין שבעלי הקבוצות בארץ מגזימים במחירים על שחקנים, ולכן הזמן הכי טוב לעשות עיסקאות זה ביום האחרון של חלון העברות, קחו לדוגמא את מכבי עם עיסקת וורמוט, בכל יום אחר אין סיכוי שגורדי היה מוציא עיסקה כזאת טובה, ובגלל זה הוא חיכה, הוא ניצל חולשה, זה בדיוק מה שאלונה ניסתה לעשות, וואלה זה לא הלך, לא ראיתי את כל האוהדים של מכבי יוצאים על גורדי בקיץ על זה שכל שחקן שהוא ניסה לא רצה לבוא למועדון ובסוף הוא הביא שחקני ברירת מחדל, אני מגן על המועדון כל עוד אני רואה התנהלות ארוכת טווח שהיא נכונה, ואלונה מתנהלת לטווח הארוך בצורה טובה, היא מחתימה שחקנים על חוזים ארוכי טווח, היא מתנה את החוזה בחיבור למקום ע"י מעבר לעיר, היא לא משלמת סכומים לא הגיונים על כל שחקן שעוד לא קרע זוג נעליים, והיא רואה את טובת המועדון לנגד עיניה כל הזמן, וגם אם לא הלך בחלון ההעברות הזה וואלה אני עדיין אגן על ההתנהלות הזאת, כי זאת ההתנהלות שאני מצפה מהמועדון שלי.
10000+blueman כתב: כי הכי קל לבוא ולזרוק מספרים כאילו אנחנו במנגר, "מה הבעיה שישלמו 4 מליון, יעבירו את גל אראל ויעשו הכל ביום הראשון של החלון העברות", מה נראה לכם שאם זה היה כזה פשוט אז אלונה הייתה מחכה לדקה ה 90? שאלונה לא רוצה שאגידה ימשיך פה? שאלונה לא הייתה רוצה להביא את נוואקמה/מרציאנו ביום הראשון של החלון העברות?
הבעיה היא כאן שכל הזמן משווים למכבי.
וההבדל הוא בערך 60 מיליון,בערך
וההבדל הוא בערך 60 מיליון,בערך
טוב מאוד שלא יצא לפועל, אסור לעשות עסקאות של אחוזים עם נוכלים כמו עמוס לוזון וג'קי, ראינו איך עמוס שתה להפועל את הדם בקיץ עם דמארי.
ודר - מותר עד 3 קבוצות.
ודר - מותר עד 3 קבוצות.
יש בתקשורת הישראלית רצון של כמה עיתונאים לחמם את האוירה בין הקהל לאלונה, בעיקר ע"י כתב וואלה יצחקי זה התחיל בחשיפת חוזי השחקים ביום המשחק נגד ביתר והמשיך לכתבה של היום , הבעיה שיש אוהדים שרק מחכים שיקרה איזה משהו כדי לקפוץ וללכלך בלי באמת לדעת את האמת.
עזוב אותך, כמות הגירסאות למה שקרה אתמול ששמעתי עובר את ה 15, כל אחד ממציא לו איזה גירסה ובוחר להאמין לה, שה גירסה האחרונה ששמעתי בכלל מאשימה את נימני בטירפוד העיסקה, מה שאני מנסה לומר זה שכמו שרשמתי קודם, אף אחד חוץ מאלונה בעלה ואסי לא יודע בוודאות מה קרה ולמה זה נפל, סומך עליה שהיא עושה ומנסה לעשות רק דברים לטובת המועדון ושגם אם יש דברים שלא עבדו כמו שצריך הפעם אז היא תסיק את המסקנות הנכונות ותיישם אותם כמו שצריך בקיץ, בינתיים אנחנו נצטרך להיות חזקים אל מול כל אותם עיתונאים בשקל וחצי ואוהדי ״אנחנו מתעוררים רק כשיש לנו להגיד דברים רעים״ שמנסים להפיל את המועדון ולסיים לו את העונה כבר בפברוארג'וני כתב:יש בתקשורת הישראלית רצון של כמה עיתונאים לחמם את האוירה בין הקהל לאלונה, בעיקר ע"י כתב וואלה יצחקי זה התחיל בחשיפת חוזי השחקים ביום המשחק נגד ביתר והמשיך לכתבה של היום , הבעיה שיש אוהדים שרק מחכים שיקרה איזה משהו כדי לקפוץ וללכלך בלי באמת לדעת את האמת.
לא היינו צריכים לוותר על גבאי, ג'קי בן זקן ידוע בהפלת עסקאות בגלל גחמות של הדקה ה90. מאחל לו רק רע.
מה שכן, חבל מאוד שלא העפנו את אג'ידה וכבר עכשיו הבאנו את מרציאנו. כרגע אני מבין שהוא לא רוצה להאריך חוזה ומחזיק את הקבוצה בביצים, היה עדיף לעשות את העסקה כרגע מאשר בקיץ- זמן שהוא יכול לחתום על חוזה איפה שהוא רוצה וזה כנראה מה שהוא יעשה ( מכבי).
מה שכן, חבל מאוד שלא העפנו את אג'ידה וכבר עכשיו הבאנו את מרציאנו. כרגע אני מבין שהוא לא רוצה להאריך חוזה ומחזיק את הקבוצה בביצים, היה עדיף לעשות את העסקה כרגע מאשר בקיץ- זמן שהוא יכול לחתום על חוזה איפה שהוא רוצה וזה כנראה מה שהוא יעשה ( מכבי).