נכון מאוד, וטוב שכךyedidel כתב:רק אני עושה אחד ועוד אחד ומבין שבסוף הכל נפל כי לא הסכמנו להחליף את גבאי בנאווקמה?
כבוד רב להנהלת הפועל באר שבע. דעה קצת שונה
Re: כבוד רב להנהלת הפועל באר שבע. דעה קצת שונה
אלישע לא הסכים למהלך שכזה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נכון שהיינו צריכים עוד שחקן התקפה אבל בדיעבד וואקמה במקום גבאי היה סוג של שדרוג עבורנו, והכל נפל רק כי אלישע חולה על דובב גבאי ><yedidel כתב:רק אני עושה אחד ועוד אחד ומבין שבסוף הכל נפל כי לא הסכמנו להחליף את גבאי בנאווקמה?
נכון שאז היינו עדיין עם 3 חלוצים אבל גם היינו עם שוער והגנה לשנתיים הקרובות וזה דבר משמעותי מאוד ובנוסף היה לנו עכשיו את אחד משחקני ההתקפה הטובים בליגה.
עוד הוכחה שאלישע חושב מעכשיו לעכשיו ואסור שישאר פה עונה הבאה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
פחחחח איזה עיוור אתה מהשנאה שלך לאלישע... זה נראה לך נכון לעשות מהפכה כזאת בסגל ולוותר על השוער הטוב בליגה ועל עוד חלוץ בלי להביא נוסף? עוד ארבעה חודשים תבוא המהפכה הגדולה אין מה לדאוגדר אדום בנשמה כתב: נכון שהיינו צריכים עוד שחקן התקפה אבל בדיעבד וואקמה במקום גבאי היה סוג של שדרוג עבורנו, והכל נפל רק כי אלישע חולה על דובב גבאי ><
נכון שאז היינו עדיין עם 3 חלוצים אבל גם היינו עם שוער והגנה לשנתיים הקרובות וזה דבר משמעותי מאוד ובנוסף היה לנו עכשיו את אחד משחקני ההתקפה הטובים בליגה.
עוד הוכחה שאלישע חושב מעכשיו לעכשיו ואסור שישאר פה עונה הבאה...
- דר אדום בנשמה
תן לי להבין אתה מעדיף לחכות לקיץ שלך תדע עם וואקמה ירצה לבוא אלינו בכלל?dor69 כתב: פחחחח איזה עיוור אתה מהשנאה שלך לאלישע... זה נראה לך נכון לעשות מהפכה כזאת בסגל ולוותר על השוער הטוב בליגה ועל עוד חלוץ בלי להביא נוסף? עוד ארבעה חודשים תבוא המהפכה הגדולה אין מה לדאוג
כאילו אתה עד כדיי כך מטומטם, הייתה לנו לגביי וואקמה הזדמנות חד פעמית.
אז לוותר על גבאי זה לא בעייתי חוץ מזה שגם ככה אנחנו רק עם 3 חלוצים והעונה בליגה הלכה פייפן וגם מקום שני לא בטוח שנשיג שלא לדבר על מקום 3 שלך תדע איך נראה אחריי הפארסה הזאת.
אני אולי עיוור בשנאה שלי לאלישע אבל שים לב שלא הזכרתי אותו ב24 השעות האחרונות עד עכשיו.
לדעתי הסירוב שלו לוותר על דובב מראה יותר מהכל למה הוא לא צריך להשאר פה, לראות מעכשיו לעכשיו ולא להסתכל על העתיד.
בסוף נשארנו עם פאיוביץ' ואג'ידה ממורמרים ועם אותו טריו חלוצים חלש אז מה בדיוק היה משנה אם היה לנו עכשיו את אחד משחקני ההתקפה הטובים בליגה ואחד מ3 השוערים הטובים בליגה...
האמת?בראייה לעתיד, הייתי מוותר על אג'ידה ודובב לטובת נוואקמה ומרציאנו.dor69 כתב: פחחחח איזה עיוור אתה מהשנאה שלך לאלישע... זה נראה לך נכון לעשות מהפכה כזאת בסגל ולוותר על השוער הטוב בליגה ועל עוד חלוץ בלי להביא נוסף? עוד ארבעה חודשים תבוא המהפכה הגדולה אין מה לדאוג
בטרייד המטורף הזה כל מה שהייתה צריך בקיץ זה להביא בלם זר במקום פאיוביץ' וחלוץ ישראלי דרג שני.
- דר אדום בנשמה
לא בטוח שהייתי מביא בלם זר במקום פאיוביץ' גם בלם ישראלי במידה ולואיי טאהא יוכיח את עצמו בא בחשבון ואז אפשר להביא גם חלוץ ישראלי דרג שני וגם את פלטא.CrazyRed7 כתב: האמת?בראייה לעתיד, הייתי מוותר על אג'ידה ודובב לטובת נוואקמה ומרציאנו.
בטרייד המטורף הזה כל מה שהייתה צריך בקיץ זה להביא בלם זר במקום פאיוביץ' וחלוץ ישראלי דרג שני.
הרכב לדוגמא לעונה הבאה (במידה וכל מה שרשמתי יקרה)
מרציאנו
דוידזאדה, סוארז, טאהא, בן ביטון
וואקמה/בוזי, אוגו, הובאן, מליקסון/בוזי
פלט וברדה/גורדנה
חמישיית זרים של סוארז, אוגו הובאן וואקמה ופלט נשמע לי מושלם

בספסל:
בוזי/מליקסון/וואקמה, נסאר, בלם שלישי, דור מלול, רובי לבקוביץ' (?), ארבייטמן ואראל
אתה חייב להפסיק עם המנג׳ר... זה לא עושה לך טובדר אדום בנשמה כתב: לא בטוח שהייתי מביא בלם זר במקום פאיוביץ' גם בלם ישראלי במידה ולואיי טאהא יוכיח את עצמו בא בחשבון ואז אפשר להביא גם חלוץ ישראלי דרג שני וגם את פלטא.
הרכב לדוגמא לעונה הבאה (במידה וכל מה שרשמתי יקרה)
מרציאנו
דוידזאדה, סוארז, טאהא, בן ביטון
וואקמה/בוזי, אוגו, הובאן, מליקסון/בוזי
פלט וברדה/גורדנה
חמישיית זרים של סוארז, אוגו הובאן וואקמה ופלט נשמע לי מושלם
בספסל:
בוזי/מליקסון/וואקמה, נסאר, בלם שלישי, דור מלול, רובי לבקוביץ' (?), ארבייטמן ואראל

- דר אדום בנשמה
אני כבר חצי שנה בלי מנג'ר...לירן כתב: אתה חייב להפסיק עם המנג׳ר... זה לא עושה לך טוב
א. זה לא חד פעמי כנראה אם היא וויתרה כל כך מהר , כנראה שבקיץ הוא יגיע.דר אדום בנשמה כתב: תן לי להבין אתה מעדיף לחכות לקיץ שלך תדע עם וואקמה ירצה לבוא אלינו בכלל?
אז לוותר על גבאי זה לא בעייתי חוץ מזה שגם ככה אנחנו רק עם 3 חלוצים והעונה בליגה הלכה פייפן וגם מקום שני לא בטוח שנשיג שלא לדבר על מקום 3 שלך תדע איך נראה אחריי הפארסה הזאת.
אני אולי עיוור בשנאה שלי לאלישע אבל שים לב שלא הזכרתי אותו ב24 השעות האחרונות עד עכשיו.
לדעתי הסירוב שלו לוותר על דובב מראה יותר מהכל למה הוא לא צריך להשאר פה, לראות מעכשיו לעכשיו ולא להסתכל על העתיד.
בסוף נשארנו עם פאיוביץ' ואג'ידה ממורמרים ועם אותו טריו חלוצים חלש אז מה בדיוק היה משנה אם היה לנו עכשיו את אחד משחקני ההתקפה הטובים בליגה ואחד מ3 השוערים הטובים בליגה...
ב. שני משחקים פחות טובים של מרציאנו בנבחרת והמחיר שלו יורד בחצי.
ג. אג'ידה , כמו כל שוער , היום הוא למעלה ועוד 3 משחקים הוא יכול להיות בקרשים , כנראה שכחתם שלצד עצירות מופלאות הוא חטף גולים מביכים בצורת רעננה (צילום) , הפועל ת"א (צילום) , כמו כן גול מפוקפק מאוד עם ניגריה.
לגבי יכלנו ו"אתה מעדיף לחכות לקיץ" - אפשר לדבר עד מחר.
אבל מחכים לקיץ כי נגמר חלון ההעברות.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
לפני הכל שמור על הפה שלך, זה דבר ראשון.דר אדום בנשמה כתב: תן לי להבין אתה מעדיף לחכות לקיץ שלך תדע עם וואקמה ירצה לבוא אלינו בכלל?
דבר שני, מרציאנו מבחינתי הוא עדיין אוברייטד מטורף מבחינתי ובגלל זה אני מת מפחד שנוותר על אג׳ידה (במיוחד כשיש שמועות שבקיץ הוא אצל הזונית). כשיוכיח שהוא ראוי לחולצה של באר שבע אני אקח אותו בלב שלם.
דבר שלישי, יש לך עוד לא מעט מטרות העונה והיא ממש לא נגמרה
דבר רביעי, החתמה של נאווקמה תגרום לעומס בחלק הקדמי שבוודאי לא יתרום לרצון של שחקני הרוטציה נאסר ודובב להאריך חוזה
וואלה לא חשבתי על זה ככה, חבל באמת. אין יד מכוונת וזה מה שקורה אבל עבר ונגמר. נקסטyedidel כתב:רק אני עושה אחד ועוד אחד ומבין שבסוף הכל נפל כי לא הסכמנו להחליף את גבאי בנאווקמה?
- ForeverRed
כשאתה מוכן לשלם כל כך הרבה (!!!) כסף, וברגע האחרון פתאום מעלים גם דרישות על שחקנים, אז כן, הייתי מסרב.
טוב שלא שחררו את דובב אתמול, ואפילו יותר מזה, טוב שכל העסקאות האלה לא יצאו לפועל. מהפכות מהסוג הזה עושים
בקיץ ולא באמצע העונה, במיוחד בעמדת השוער.
אם אלונה תמשיך להראות נכונות להשקיע כמו אתמול, אנחנו נדע למצוא את השחקנים המתאימים. לא צריך להפוך את
נוואקמה למסי ואת מרציאנו לקסיאס. בכל פעם שפספסנו שחקנים בשנים האחרונות, נכנסנו כולנו לדיכאון ואז בדיעבד
התברר שהכל קורה לטובה. אז למרות שזה סקסי להחתים שחקנים ולהביא שמות חדשים, תרימו את עצמכם וצאו
מהשביזות.
ומילה אחת לדר. הלחץ גמר אותך, אתה בלופ. תנשום עמוק או שתיקח כדור הרגעה. שום דבר לא השתנה מאתמול
להיום ואנחנו לא עומדים לרדת ליגה.
טוב שלא שחררו את דובב אתמול, ואפילו יותר מזה, טוב שכל העסקאות האלה לא יצאו לפועל. מהפכות מהסוג הזה עושים
אם אלונה תמשיך להראות נכונות להשקיע כמו אתמול, אנחנו נדע למצוא את השחקנים המתאימים. לא צריך להפוך את
נוואקמה למסי ואת מרציאנו לקסיאס. בכל פעם שפספסנו שחקנים בשנים האחרונות, נכנסנו כולנו לדיכאון ואז בדיעבד
התברר שהכל קורה לטובה. אז למרות שזה סקסי להחתים שחקנים ולהביא שמות חדשים, תרימו את עצמכם וצאו
מהשביזות.
ומילה אחת לדר. הלחץ גמר אותך, אתה בלופ. תנשום עמוק או שתיקח כדור הרגעה. שום דבר לא השתנה מאתמול
- דר אדום בנשמה
אמרתי שנרד ליגה?ForeverRed כתב:כשאתה מוכן לשלם כל כך הרבה (!!!) כסף, וברגע האחרון פתאום מעלים גם דרישות על שחקנים, אז כן, הייתי מסרב.
מהשביזות.
לא נרד אבל אני לא בטוח שאחריי כל מה שקרה נסיים באירופה ועם גביע..
ואגב מה הבעיה עם החלפת שנישחקנים? זה לא מהפך כזה גדול כמו שאתהמתאר...