אג'ידה יכול להרגיש פגוע עד מחר, שקודם כל יאריך חוזה.
בינתיים הוא 80 אחוז סגור במכבי, אנחנו האוהדים צריכים להרגיש פגועים שלא העיפו אותו כבר עכשיו.
אסי רחמים - רק בשבילך שיעור במשא ומתן בחינם !
Re: אסי רחמים - רק בשבילך שיעור במשא ומתן בחינם !
לא שמעתי שום דבר על זה שסגור במכבי, מה שכן שמעתי שפאבלו יאריכו לו כנראה את החוזה במכבי.
אם מכבי מאריכים חוזה לפאבלו הם לא לוקחים את אוסטין בחיים, מי מבזבז 2 זרים על שוער?-שלומי- כתב:לא שמעתי שום דבר על זה שסגור במכבי, מה שכן שמעתי שפאבלו יאריכו לו כנראה את החוזה במכבי.
אלא אם הם מחליטים להחתים את חואן פאבלו ואז להשאיל אותו להפועל, בהמשך לאסטרטגייה שלהם להחלשת הפועל.
אני גם שמעתי על זה
תעשה לי טובה..הוא יכול להחליף את חואן פאבלו בשוער טוב יותר, זול יותר ולהחליש את היריבה הגדולה ולא יעשה את זה?-שלומי- כתב:לא שמעתי שום דבר על זה שסגור במכבי, מה שכן שמעתי שפאבלו יאריכו לו כנראה את החוזה במכבי.
לא תשמע שום דבר שקורה במכבי. העיתונאים לא יודעים שום דבר.
ורמוט היה בקשר עם קרויף כבר מעל חודש. אפילו בהפועל ת"א לא ידעו על זה.
כתבה על אג׳ידה עלתה בספורט 1. בין היתר כתוב שם שאג׳ידה מפעיל לחצים כבדים על המועדון בשביל חוזה ארוך טווח ובמועדון לא רוצים כי מהעונה הבאה הוא משלם מיסים כמו שחקן ישראלי.
לוקח בעירבון מוגבל אבל אם זה ככה אני מאוד מאוכזב, הוא השוער הטוב בארץ ללא ספק
אג׳ידה אכן הכי טוב. השאלה היא האם פער היכולת ממרציאנו מצדיק משכורת גבוהה ותפיסה של משבצת זר, שתגביל אותנו בקיץ לישראלים בלבד שזה בעצם שוק מת.dor69 כתב:כתבה על אג׳ידה עלתה בספורט 1. בין היתר כתוב שם שאג׳ידה מפעיל לחצים כבדים על המועדון בשביל חוזה ארוך טווח ובמועדון לא רוצים כי מהעונה הבאה הוא משלם מיסים כמו שחקן ישראלי.
חואן פאבלו העריך חוזה, על איזה מכבי אתה מדבר, הוא עוד שניה היה ברעננה.zivmay כתב:אג'ידה יכול להרגיש פגוע עד מחר, שקודם כל יאריך חוזה.
בינתיים הוא 80 אחוז סגור במכבי, אנחנו האוהדים צריכים להרגיש פגועים שלא העיפו אותו כבר עכשיו.
בחודש האחרון פאבלו לא רע..
מה פתאום האריך? מקור?avivgolan כתב:
חואן פאבלו העריך חוזה, על איזה מכבי אתה מדבר, הוא עוד שניה היה ברעננה.
בשביל לא רע יש להם שוער ישראלי צעיר ומוכשר.-שלומי- כתב:בחודש האחרון פאבלו לא רע..
הם רוצים שוער שיעלה אותם לליגת האלופות.