האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
zahipan

Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה

שליחה על ידי zahipan »

ran כתב:אתמול רוביק אמר ברדיו ONE שהם חייבים לסיים את ניקוי השטח של וסרמיל עד דצמבר 2015 , הם התחייבו לקבלנים של השכונה החדשה .
הוא אמר שהוא מאמין שהאיצטדיון יהיה מוכן עד 1 ביולי והם עושים הכל שזה יקרה ושאם לא יהיו דברים בלתי צפויים (נראה כאילו רמז לאיזה צוק איתן 2) אז האיצטדיון יהיה מוכן בזמן גם לאירופה .
בקיצור את וסרמיל צריכים להתחיל להרוס כמה חודשים לפני דצמבר כדי ליישר את כל השטח ולזרוק את כל הפסולת של הבטון , ייקח להם זמן אז אני מאמין שעכשיו נראה עבודה מואצת בטרנר כדי לסיים , אין אפשרות להתעכב אחרת נארח מחוץ לעיר בתחילת העונה .
מאמין שיהיה בסדר ושיסיימו הכל בזמן
נכון.
זה בדיוק מה שאמרתי בשנה האחרונה, אצטדיון וסרמיל ייהרס בספטמבר 2015 בלי קשר לאצטדיון החדש. הקבלנים רכשו את הקרקע ולעירייה יש התחייבויות.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

מה עם הכסאות לעזאזל?כבר היו צריכים להכריז על הזוכה במרכז וצבע הכיסאות.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

CrazyRed7 כתב:מה עם הכסאות לעזאזל?כבר היו צריכים להכריז על הזוכה במרכז וצבע הכיסאות.
אין כיסאות, יושבים על הבטון.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

zahipan כתב: אין כיסאות, יושבים על הבטון.
הבטון יהיה בצבע אדום?

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

גיא חניה כתב: הבטון יהיה בצבע אדום?
אם כן זה בסדר?

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

העדכון האחרון בדף הפייסבוק של האצטדיון פשוט מטורף!!
היציע הדרומי הולך פשוט להיות הKOP הישראלי

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

אחלה אצטדיון רק חבל שהוא קטן מדי.
יכלו לעשות אצטדיון מודולרי שניתן להרכיב, לפרק, להגדיל ולהקטין, בדיוק כמו שעשו באולימפיאדה בלונדון.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

zahipan כתב:אחלה אצטדיון רק חבל שהוא קטן מדי.
יכלו לעשות אצטדיון מודולרי שניתן להרכיב, לפרק, להגדיל ולהקטין, בדיוק כמו שעשו באולימפיאדה בלונדון.
בקושי מביאים 6000 כרגע, מה גורם לכם לחשוב שפתאום ביום בהיר אחד יהיה לנו 16 אלף כל משחק?

אצטדיון ראוי ומספיק לחלוטין לגודל שלנו.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

RedHell כתב:
בקושי מביאים 6000 כרגע, מה גורם לכם לחשוב שפתאום ביום בהיר אחד יהיה לנו 16 אלף כל משחק?

המשחקים הראשונים של העונה הבאה יקבעו אם נביא 10000 כל משחק או 16000

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

dor69 כתב: המשחקים הראשונים של העונה הבאה יקבעו אם נביא 10000 כל משחק או 16000
תוריד אבן מליבך, גם עונה הבאה אתה תתמודד בצמרת.
העניין הוא אחר, בשביל להגיע לכמות צופים שאתם בונים עליה צריך לפחות 10 אלף מנויים, לא רואה בחיים יותר מ4000 כרטיסים נמכרים למשחקים שהם לא מכבי/חיפה

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

RedHell כתב:

אל תסתכל על המטר הקרוב, תסתכל על הקילומטר הבא!
כיום הפועל ב"ש היא קבוצה בלעדית של 650,000 תושבים וגם כיום אנחנו מסוגלים להביא 25-30 + אלף אוהדים למשחקים גדולים בליגה הישראלית ו-40-50 אלף אוהדים למשחקים בליגת האלופות בכפוף לזה שהמתקן יהיה בתוך העיר באר שבע! ב-2025 מטרופולין באר שבע צפוי לגדול ל- 1M תושבים וכך הפוטנציאל יגדל גם הוא.

אני מוכן לשים על זה כסף עכשיו, הסיבה שאנחנו מביאים 6000 אוהדים למשחקי בית זה בגלל האצטדיון החדש! כל מי שעובר בדרך "הצדיק מירושלים" ורואה את האצטדיון הנפלא הזה מתבאס לבוא לוסרמיל, אני בטוח בכך!

מי שרוצה להתערב איתי אני מוכן, בשנה הבאה אנחנו מביאים בין 13-14 אלף צופים לכל משחק (כן, אפילו מול מכבי פ"ת), בעוד 5 שנים אנחנו בוכים שהאצטדיון הזה קטן.

חבל שלא עשו אצטדיון מודולרי, בפרויקט הזה החשיבה לעתיד היא-0!

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

zahipan כתב: אל תסתכל על המטר הקרוב, תסתכל על הקילומטר הבא!
כיום הפועל ב"ש היא קבוצה בלעדית של 650,000 תושבים וגם כיום אנחנו מסוגלים להביא 25-30 + אלף אוהדים למשחקים גדולים בליגה הישראלית ו-40-50 אלף אוהדים למשחקים בליגת האלופות בכפוף לזה שהמתקן יהיה בתוך העיר באר שבע! ב-2025 מטרופולין באר שבע צפוי לגדול ל- 1M תושבים וכך הפוטנציאל יגדל גם הוא.

אני מוכן לשים על זה כסף עכשיו, הסיבה שאנחנו מביאים 6000 אוהדים למשחקי בית זה בגלל האצטדיון החדש! כל מי שעובר בדרך "הצדיק מירושלים" ורואה את האצטדיון הנפלא הזה מתבאס לבוא לוסרמיל, אני בטוח בכך!

מי שרוצה להתערב איתי אני מוכן, בשנה הבאה אנחנו מביאים בין 13-14 אלף צופים לכל משחק (כן, אפילו מול מכבי פ"ת), בעוד 5 שנים אנחנו בוכים שהאצטדיון הזה קטן.

מספרים זה יפה .
אבל חס וחלילה תאר לך מצב בעונות הבאות שאנחנו נראים כמו מכבי חיפה ותראה גג 5000 צופים באיצטדיון החדש .
יש לנו 5000 אוהדים קבועים שיבואו לכל משחק בית , אולי אפילו פחות , כל השאר יבואו בגלל האיצטדיון או היריבות או גודל המעמד .
16 אלף זה מעולה , הכי חשוב ואני מקווה מאוד שזה יקרה שיחצו את היציע אורחים ל-2 , אסור שיקרה מצב שהקבוצה היריבה תקבל את כל היציע .
בחו"ל שמים רשת ענקית מהגג ועד למושבים וחוצים את היציע לשניים , ככה הקבוצה היריבה מקבלת את המינימום שאנחנו מחוייבים לתת לה 1600 מקומות (מיציע של 3000).

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

zahipan כתב: אל תסתכל על המטר הקרוב, תסתכל על הקילומטר הבא!

התערבנו אחי, עם תקווה ענקית שאני אפסיד.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

הכל תלוי בסגל שיהיה ואם ומתייהאצטדיון יפתח, אם כמו שרוביק אמר האצטדיון יהיה מוכן לאירופה ויבנו סגל חזק וטוב יותר משל העונה ועמוק יותר אז יהיו כמות יפה של מנוים להערכתי באזור 10-11 אלף, אם הסגל לא יהיה טוב והעונה לא תפתח בטרנר אז יהיו מעט מנוים ואין לדעת כמה קהל יבוא במשחק הראשון.
אם יהיה סגל חזק ולא נפתח אז באזור 7,000 מנוים ויבואו מלא שהאצטדיון יפתח, אם יהיה סגל פחות טוב והאצטדיון יפתח בזמן אין לי מושג מה יקרה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

7000 מנויים זה כישלון.
תמונה

שלח תגובה