אשדוד-באר שבע | עדכונים חיים
- The red one
Re: אשדוד-באר שבע | עדכונים חיים
יונתן כהן טוען אחרי צפייה בהילוכים חוזרים שקינדה זורק את עצמו ולא הגיע פנדל.
אמרתי, חצי שעהאדום בלב בנשמהההה כתב: באמת? דווקא מהרדיו השתמע ש10 דקות ראשונות הם שכבו עלינו .
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הוא מתכוון מדקה 10 עד דקה 45 בטח...אדום בלב בנשמהההה כתב: באמת? דווקא מהרדיו השתמע ש10 דקות ראשונות הם שכבו עלינו .
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אלישע לא יכול לשלוט בהחלטות של שחקנים מול השער, זה לא פיפ"א. אפשר להגיד שהסתגרנו ובלה בלה בלה, שורה תחתונה אשדוד סתם הניעו כדור ועד לסיום לא הגיעה למצב אחד של גול, אנחנו מצד שני הגענו ללפחות 4 מצבים של גול בטוח ולא השכלנו לכבוש.
אי אפשר להוריד את כל האחריות מהשחקנים.
אבוי לעיניים שראו. אינספור הזדמנויות, משחקים שכונה. כל אחד עושה מה בזין שלו, אין בעל בית על הקווים, החילופים הזויים וליבי עם אלי ברקת.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

אני לא מבין אתה מקבל אחוזים מהמשכורת של אלישע?bs war כתב:אלישע לא יכול לשלוט בהחלטות של שחקנים מול השער, זה לא פיפ"א. אפשר להגיד שהסתגרנו ובלה בלה בלה, שורה תחתונה אשדוד סתם הניעו כדור ועד לסיום לא הגיעה למצב אחד של גול, אנחנו מצד שני הגענו ללפחות 4 מצבים של גול בטוח ולא השכלנו לכבוש.
הבנו- אלישע מאמן מדהים ורק השחקנים אשמים.
שחרר אותנו בא לנו להתלונן עליו לשחרר קיטור רק על סופר מריו הזה
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בנוסף להכל פתח תקווה מצמקת את הפער מאיתנו ל9 נקודות...
אם נמשיך להראות ככה אל תתפלאו אם נסיים במקום מתחת ל3...
אם נמשיך להראות ככה אל תתפלאו אם נסיים במקום מתחת ל3...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא נורא חברים ניקח אליפות בעונה 41...
טוב נו 42, אולי ב 43 ? או ב 80 מקסימום.
נולדנו לסבול ונמשיך לסבול כנראה, יש עלינו קללה.
טוב נו 42, אולי ב 43 ? או ב 80 מקסימום.
נולדנו לסבול ונמשיך לסבול כנראה, יש עלינו קללה.

עזוב החמצות. המשחק היה שכונה ולמרות שהיינו טובים הייתה לי הרגשה שנקבל את הגולים. כי שום דבר לא יציב בקבוצה. מתאמנים בחובבנות משחקים כחובבנים.bs war כתב:אלישע לא יכול לשלוט בהחלטות של שחקנים מול השער, זה לא פיפ"א. אפשר להגיד שהסתגרנו ובלה בלה בלה, שורה תחתונה אשדוד סתם הניעו כדור ועד לסיום לא הגיעה למצב אחד של גול, אנחנו מצד שני הגענו ללפחות 4 מצבים של גול בטוח ולא השכלנו לכבוש.
צודקים, לשני שערים של מהלכים קבוצתיים נהדרים אין שום קשר לאלישע, אבל בכל ההחמצות הוא אשם שלא מוסרים.
חלאס, כולנו מתוסכלים וכולנו רוצים יותר, אבל השנאה שלכם באמת מעוורת.
סיפור חייהם של אוהדי ב"ש. זה מה שרציתי לשמועdoctorslayer כתב:
שחרר אותנו בא לנו להתלונן עליו לשחרר קיטור רק על סופר מריו הזה
אל תיקח תגובה של מישהו ותכליל את כל האוהדים,bs war כתב:
סיפור חייהם של אוהדי ב"ש. זה מה שרציתי לשמוע
אלישע נכשל גם אם תנסה לשכנע חצי פורום, אלישע קיבל את כל הכלים לפחות להתמודד עם מכבי על האליפות ואנחנו רחוקים שנות אור מכדורגל נורמלי,
הכל מקרי, הכל מתפרצות, ואם אתם מחליטים שאלישע מאמן רק בגלל מחצית אחת מתוך 21 מחזורים ( שלא נדבר על הפליאוף העליון בשנה שעברה ) אז אתם משחקים יותר מדי פוטבול מנ'גר.

סלח לי ידידאל אבל את החילופים מהבית לא אני הבאתי, את זה שירדנו לבונקר כמעט כל המחצית השנייה לא האוהדים החליטו, את זה שסוארס בדקה 90 עולה למתפרצת שגם ככה הוא הבלם היחידי בסגל לא אנחנו אשמים.yedidel כתב:צודקים, לשני שערים של מהלכים קבוצתיים נהדרים אין שום קשר לאלישע, אבל בכל ההחמצות הוא אשם שלא מוסרים.
חלאס להגן עליו, עם כל ההחמצות הוא ורק הוא האשם, למה לכל הרוחות אנחנו מעבירים זמן כמו קבוצה שמתמודדת על הירידה? למה ברדה נכנס כשאנחנו נראים מעולה? למה שלומי יצא??? איך זה שעד עכשיו השחקנים שלך מקבלים אדומים על דיבורים עם שופט/ריב עם שחקן?
עם כל הכבוד זה לא כדורגל של מתמודדת על תואר, אפילו לא של מתמודדת על אירופה.
אלישע גם הביא אותך למצב שאתה בכלל חושב להתמודד על האליפות. תפסיקו לחשוב שזה היה כל כך מובן מאליו בעונה שעברה.maor20094 כתב:
אל תיקח תגובה של מישהו ותכליל את כל האוהדים,
אלישע נכשל גם אם תנסה לשכנע חצי פורום, אלישע קיבל את כל הכלים לפחות להתמודד עם מכבי על האליפות ואנחנו רחוקים שנות אור מכדורגל נורמלי,
הכל מקרי, הכל מתפרצות, ואם אתם מחליטים שאלישע מאמן רק בגלל מחצית אחת מתוך 21 מחזורים ( שלא נדבר על הפליאוף העליון בשנה שעברה ) אז אתם משחקים יותר מדי פוטבול מנ'גר.
שמע, אלישע לא מושלם, וברור שאפשר היה לעשות יותר השנה, אבל אי אפשר להאשים אותו בכל דבר. ואני עדיין טוען שאין אלטרנטיבות ישראליות ראויות. עצוב מבחינת הכדורגל שלנו אבל זה המצב.
צר לי לאכזב, אבל לא אלישע " הביא " אותי לחשוב על התמודדות על אליפות,bs war כתב:
אלישע גם הביא אותך למצב שאתה בכלל חושב להתמודד על האליפות. תפסיקו לחשוב שזה היה כל כך מובן מאליו בעונה שעברה.
שמע, אלישע לא מושלם, וברור שאפשר היה לעשות יותר השנה, אבל אי אפשר להאשים אותו בכל דבר. ואני עדיין טוען שאין אלטרנטיבות ישראליות ראויות. עצוב מבחינת הכדורגל שלנו אבל זה המצב.
אלונה הביאה אותי, אלונה זאת שהביאה את השחקנים " הנוצצים " אלונה זאת ששמה 50 מיליון שקל תקציב,
לא אלישע לוי.