אלישע לוי לך הביתה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
zahipan

Re: אלישע לוי לך הביתה

שליחה על ידי zahipan »

dor69 כתב: לדעתי כרגע קהל היעד לא גדול מספיק בשביל להצדיק מהלך שכזה
לדעתי קהל היעד כן גדול, לפחות 25% מתושבי העיר אוהדים את הפועל ב"ש, בין אם הם הולכים למשחקים או צופים בטלוויזיה.
אפשר להתחיל את הפרויקט עם מסעדה אחת ושלושה סניפי מזון מהיר ולראות כיצד האוהדים מגיבים למהלך זה. ואני חושב שגם תושבי העיר שאינם אוהבים כדורגל כלל לא יתנגדו לרכוש בחנויות הקבוצה במידה שהשירות והמחירים יהיו דומים לרשתות האחרות.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

zahipan כתב: לדעתי קהל היעד כן גדול, לפחות 25% מתושבי העיר אוהדים את הפועל ב"ש, בין אם הם הולכים למשחקים או צופים בטלוויזיה.
אפשר להתחיל את הפרויקט עם מסעדה אחת ושלושה סניפי מזון מהיר ולראות כיצד האוהדים מגיבים למהלך זה. ואני חושב שגם תושבי העיר שאינם אוהבים כדורגל כלל לא יתנגדו לרכוש בחנויות הקבוצה במידה שהשירות והמחירים יהיו דומים לרשתות האחרות.
אוקיי יש משהו במה שאתה אומר אבל אתה לא חושב שכדאי קודם לבסס את המועדון כמותג אמיתי גם בדעת הקהל?

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

zahipan כתב: לדעתי קהל היעד כן גדול, לפחות 25% מתושבי העיר אוהדים את הפועל ב"ש, בין אם הם הולכים למשחקים או צופים בטלוויזיה.
אבהלה,אתה לא יכוך להשוות אותנו לאנגליה.
הכל בסוף זה תרבות ספורט,כאן אנחנו עדיין לא שם.
מה שאתה אומר ומציע מבחינה כלכלית זו התאבדות.
שכירויות,עובדים,סחורה,הוצאות,זה אומר להקיא כסף כל חודש עם הכנסה מזערית.
אין בארץ קבוצה שיכולה להכיל את מה שאתה אומר,כי אין בארץ את התרבות הזאת.
גם לגבי נושא המרצנדייז,כתבתי במקום אחר,שגם בקבוצות הגדולות בעולם,הכסף הגדול לא מגיע מאותה מדינה,אלה ברובו מחול,בעיקר אסיה,שם הם חולי נפש וקונים כל דבר שזז.
לכן הרעיון טוב אבל לא ישים.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

אדום זקן כתב: אבהלה,אתה לא יכוך להשוות אותנו לאנגליה.
גם לגבי נושא המרצנדייז,כתבתי במקום אחר,שגם בקבוצות הגדולות בעולם,הכסף הגדול לא מגיע מאותה מדינה,אלה ברובו מחול,בעיקר אסיה,שם הם חולי נפש וקונים כל דבר שזז.
מה אתה רומז שאין מצב שדרום קוריאנים יאהבו את הפועל ב"ש? :בוכה:
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

dor69 כתב: אוקיי יש משהו במה שאתה אומר אבל אתה לא חושב שכדאי קודם לבסס את המועדון כמותג אמיתי גם בדעת הקהל?
אני חושב שהמקרה הזה הוא כמו הביצה והתרנגולת. מצד אחד מועדון כדורגל צריך להיות מותג מדהים בעיני האוהדים בכדי לעורר אצלם את יצר ההתלהבות ואת הרצון לפתוח את הארנק ולרכוש ממוצרי המועדון, מצד שני מועדון כדורגל יתקשה להפוך למוצג מדהים בעיני האוהדים ללא גב כלכלי מאוד חזק.

לדעתי, מועדון כדורגל צריך לפעול בכל הערוצים בו זמנית על מנת להשיג את מטרותיו - לזכות בכמה שיותר תארים ולהפוך למותג מדהים. ואלו הערוצים: הגדלת הכנסות המועדון בצורה עקבית, שיווק הקבוצה שיעורר את יצר ההתלהבות אצל האוהדים רכישת שחקנים מעולים, ושדרוג שחקנים קיימים (באמצעות צוות מקצועי בעל ידע).

אני חושב שמעבר לכך שקבוצת כדורגל ישראלית גדולה שתפתח שטחי מסחר תביא לשגשוג כלכלי בקבוצתה, מהלך שכזה עשוי גם לתרום לתדמיתה בתור מותג מדהים כבר מההתחלה, מכיוון שבכך המועדון מראה לאוהדיו שיש לו דרך כיצד להתקדם ולהפוך למועדון גדול, האוהדים יראו זאת ויבינו שהניהול בקבוצה מעולה ויתמסרו לרעיון הזה.

לכן המועדון יכול לפתוח שטחי מסחר מטעים בתור התחלה, בכדי לבדוק את היתכנות הרעיון, כך זה לא ישפיע על יציבות המועדון ולאט לאט יהיה ניתן להתפתח בערוץ זה, ולהפוך למעצמה כלכלית בקנה מידה ישראלי.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

אנשים גם ככה הולכים למסעדות ומזמינים מזון ביתי הביתה. בדרך כלל אנשים מעדיפים מותגים - "פיצה האט" לדוגמא. הפועל ב"ש היא מותג חזק מאוד בעיר באר שבע, תחשוב על זה, תחשוב כמה שמותגים משפיעים בצורה לא רציונלית על קבלת ההחלטות אצל אנשים, ואני מדבר על מותג מקומי בעיר שלנו שיכניס כמה מיליונים למועדון, אני מודע לכך שהמותג "הפועל ב"ש" אינו יכול ליצור הכנסות של מאות מיליונים ממסחר בחו"ל ולא לשם אני מכוון.

סמל אישי של משתמש
galaaa

שליחה על ידי galaaa »

zahipan כתב: אנשים גם ככה הולכים למסעדות ומזמינים מזון ביתי הביתה. בדרך כלל אנשים מעדיפים מותגים - "פיצה האט" לדוגמא. הפועל ב"ש היא מותג חזק מאוד בעיר באר שבע, תחשוב על זה, תחשוב כמה שמותגים משפיעים בצורה לא רציונלית על קבלת ההחלטות אצל אנשים.
מה לדעתך ילד בן 10 רנדומלי מהעיר ירצה ליום הולדת ?
חולצה של מסי/רונאלדו
או חולצה של ברדה.
זה שאתה פותח חנויות למועדון לא הופך אותה למותג
כדי להפוך משהו למותג
צריך מומנטום ולנצל אותו בפרסום ,למשוך עוד קהל
וכרגע זה לא קורה (הפסד , ניצחון , תיקו )
מה גם שעם אצטדיון קטן (כן - 16,000 צופים זה לא מספיק!)
לקבוצה יהיה קשה לשאוף לזה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

doctorslayer כתב:
מה אתה רומז שאין מצב שדרום קוריאנים יאהבו את הפועל ב"ש? :בוכה:
הייתי רוצה שהדרום קוראניות יאהבו אותנו.
תאמין לי משהו מטורף

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

galaaa כתב: מה לדעתך ילד בן 10 רנדומלי מהעיר ירצה ליום הולדת ?
חולצה של מסי/רונאלדו
או חולצה של ברדה.
זה שאתה פותח חנויות למועדון לא הופך אותה למותג
כדי להפוך משהו למותג
צריך מומנטום ולנצל אותו בפרסום ,למשוך עוד קהל
וכרגע זה לא קורה (הפסד , ניצחון , תיקו )
מה גם שעם אצטדיון קטן (כן - 16,000 צופים זה לא מספיק!)
לקבוצה יהיה קשה לשאוף לזה
גם אני יכול לשאול שאלות רטוריות:
איך לדעתך ילד בן 10 מהעיר ירצה לחגוג?
עם עוגה ענקית ומדהימה בצורת הלוגו של הפועל ב"ש/אצטדיון באר שבע, עם ברדה שקופץ לו מתוך העוגה:-), ועם קישוטים ואביזרים מיוחדים מהחנות "הפועל ב"ש ימי הולדת מדהימים".
או שירצה מסיבה משעממת עם עוגה וקישוטים של בובספוג ודורה?

אוקיי, אין לי בעיה שהמתנה תהיה חולצה של מסי\רונאלדו, כל עוד קונים לו עוגה וקישוטים מהחנות "הפועל ב"ש ימי הולדת מדהימים".
נערך לאחרונה על ידי zahipan ב 08 פברואר 2015, 12:52, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

חבל שכל מי שמנהל את הכדורגל קטן אמונה כמוך כי זו הסיבה שאנחנו לא מתקדמים.

כדורגל זה הספורט הלאומי, יש במדינה רעב עצום לחווית כדורגל לכל המשפחה, אין פה תרבות כדורגל כי אף מועדון לא מייצר לזה תשתית. רק מכבי וחיפה מנסות קצת וזה מביא להם לא מעט כסף (מישהו אמר 20 אלף מנויים?).
צר לי לאכזב אותך אבל המרצ'נדייז במכבי ובחיפה לא רע בכלל וגם מצליח יחסית. ודרך אגב בגרמניה (שם הקבוצות הכי בריאות מבחינה כלכלית) הרוב הגדול של ההכנסות מגיע מהאוהדים המקומיים ולא מאסיה וכד', זה נכון יותר למנצ'סטר יונייטד ולברצלונה, לא לדורטמונד.

סמל אישי של משתמש
galaaa

שליחה על ידי galaaa »

zahipan כתב: גם אני יכול לשאול שאלות רטוריות:
איך לדעתך ילד בן 10 מהעיר ירצה לחגוג?
עם עוגה ענקית ומדהימה בצורת הלוגו של הפועל ב"ש/אצטדיון באר שבע, עם ברדה שקופץ לו מתוך העוגה:-), ועם קישוטים ואביזרים מיוחדים מהחנות "הפועל ב"ש ימי הולדת מדהימים".
או שירצה מסיבה משעממת עם עוגה וקישוטים של בובספוג ודורה?

אוקיי, אין לי בעיה שהמתנה תהיה חולצה של מסי\רונאלדו, כל עוד קונים לו עוגה וקישוטים מהחנות "הפועל ב"ש ימי הולדת מדהימים".
לא אז בוא תשווה באמת ברדה שיקפוץ לו מהעוגה ? או רונאלדו שיקפוץ לו מהעוגה ?
הנקודה היא שהמרצ'נדייז זה רק שלב אחרי שאנחנו בונים את המועדון מבוסס מבחינת קהל ועם 16 אלף צופים לא יהיה לך פרופיט

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

galaaa כתב: לא אז בוא תשווה באמת ברדה שיקפוץ לו מהעוגה ? או רונאלדו שיקפוץ לו מהעוגה ?
הנקודה היא שהמרצ'נדייז זה רק שלב אחרי שאנחנו בונים את המועדון מבוסס מבחינת קהל ועם 16 אלף צופים לא יהיה לך פרופיט
רונאלדו יבוא לבאר שבע לקפוץ מתוך עוגה? זה לא מעשי :-)
כפי שאמרתי קודם, המועדון חייב לעשות הכל במקביל! בלי כסף אתה לא תוכל לבנות מועדון, חייבים לייצר הכנסה נוספת שאותה ישקיעו בבנייה. והקהל הוא ממש לא 16 אלף אלא יותר בכיוון של 60 אלף, פשוט לא כולם באים למשחקים אבל כן צופים בטלוויזיה ומאוד רוצים בהצלחת הקבוצה.
נערך לאחרונה על ידי zahipan ב 08 פברואר 2015, 13:04, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
galaaa

שליחה על ידי galaaa »

zahipan כתב: רונאלדו יבוא לבאר שבע לקפוץ מתוך עוגה? זה לא מעשי :-)
כפי שאמרתי קודם, המועדון חייב לעשות הכל במקביל! בלי כסף אתה לא תוכל לבנות מועדון, חייבים לייצר הכנסה נוספת שאותה ישקיעו בבנייה.
ברור אחי הייתי ציני חח , בנוגע לכסף רוב הכסף המועדון משיג ממכירת כרטיסים בשביל זה צריך אצטדיון גדול ... מרצ'נדייז זה שלב אחרי

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

דר אדום בנשמה כתב: ממש לא, אם נביא רק צוות זר אז כן אולי זה יקרה, אבל אם נביא מנהל מקצועי זר שמתחתיו יהיה צוות זר אז יש סיכוי להצליח ואפילו להלחם מול מכבי ת"א על אליפות והפעם על אמת.
לא תיהיה פה אליפות בעונה הראשונה של מאמן זר/צוות זר/מאמן ישראלי אחר

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

galaaa כתב: ברור אחי הייתי ציני חח , בנוגע לכסף רוב הכסף המועדון משיג ממכירת כרטיסים בשביל זה צריך אצטדיון גדול ... מרצ'נדייז זה שלב אחרי
ברור לי חח

אבל אין לנו אצטדיון גדול, לכן אנחנו צריכים לחשוב על דרך אחרת להגדיל הכנסות, אני מאמין שהמותג "הפועל ב"ש" חזק בעיר ומסוגל למשוך אליו קונים.
רק להסתכל על אלפי האוהדים שמגיעים למשחקים ולהבין כמה הם מחוברים רגשית לקבוצה. האנשים האלה לא ילכו למסעדת הפועל באר שבע? ההפך הוא הנכון מסעדת הפועל באר שבע ושאר חנויות הקבוצה יהיו גדושים באוהדים, אם המהלך הזה נראה גדול מדי אפשר להתחיל אותו לאט לאט.

שלח תגובה