מכבי (וגם חיפה) כמשל

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: מכבי (וגם חיפה) כמשל

שליחה על ידי dor69 »

Sir Alex Ferguson כתב: או במילים אחרות, אם אלונה עוזבת מחר, מה היא משאירה מאחור?
פגעת בול!

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

dor69 כתב: פגעת בול!
קבוצת צמרת ?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

אם אלונה תעזוב אני אקנה את הקבוצה, אל תדאגו.
בינתיים העסק שלי מתרומם לאט לאט (יותר מדי לאט) אבל כשהוא יתרומם אני אקנה את הקבוצה.

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

doctorslayer כתב:
אבו-לאבן ולוטם זינו הם שחקני נוער שמשחקים בקבוצות בוגרים , ולטעמי עלו אחרי דוידזאדה.
כנ"ל טוויטו
למה להתחכם בכוח? אמרתי מצליחים. מי עלה אני יודע. גם ירדן
אבוחצירא הלך ליבנה ואשקלון. מכבי תא וחיפה משופעות בשחקנים כאלה שאפילו לפעמים הם לא מודעים לפוטנציאל, ראו דוגמת
בן בסט.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

מכבי תזכה העונה למרות פאקו.
היא תזכה כי יש שם יסודות כדורגל שנבנו ע״י מאמנים טובים וצוות רחב, וכי יש לה את השחקן הכי טוב ומאחוריו צוות מסייע שלא נגמר. על הדשא ומחוצה לו.

חיפה היא בדיוק ההפך.
קבוצה ששולפת מהבטן, שממנה מאמנים כושלים, שממהרת לרכוש את הנוצץ מבלי לחשוב צעד קדימה, שמחתימה עשר חלוצים למרות שיש להם הגנה וקישור מרכזי שמתאים יותר למכבי פ״ת מאשר למועדון כמו חיפה.

אצלנו צריך לתת מילים טובות לאלישע על בחירה מעולה של שחקנים, והרכבת סגל מצוין למרות שאנחנו רחוקים מלהיות הראשונים בהיררכיה.
מילים רעות על כך שיסודות אמיתיים של קבוצה אין בנו. הן במישור המקצוענות (כושר, משמעת, סדר וכו׳) והן במישור הטקטי.

לא קשה לצפות מיני מהפכה בסגל של מכבי בקיץ. לדעתי אנחנו גם בעמדת זינוק טובה מחיפה.
לא מקנא באלונה על ההחלטות שהיא צריכה לקבל בקיץ. שינוי זה ברור שצריך לעשות, אך בחירת המתווה והאיש/אנשים זו משימה לא פשוטה בכלל.
ולכל הקופצים, הוא לא מחייב פרידה מאלישע למרות שאני הייתי הולך על זה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

גדי כתב:
קבוצת צמרת ?
לא בטוח. אני לא חושב שנעשה כאן כלום מעבר לבניית סגל בוגר פנטסטי שברגע שלא יהיה כסף הוא יתפורר לו לאיטו כמו בית״ר והפועל. מחלקת הנוער לא התקדמה בהרבה, והקבוצה עדיין נתמכת באופן כמעט מוחלט ע״י בעלים (מה שאומר שאנחנו עדיין לא מותג שיכניס המון כסף מספונסרים, מנויים וכו׳).
אני כן מאמין שזה מה שיקרה בסוף ואנחנו ניצור את התשתית שתחזיק אותנו למעלה לעולם אבל אנחנו פשוט עדיין לא שם

שלח תגובה