שביזות יום א'

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ns75

Re: שביזות יום א'

שליחה על ידי ns75 »

ForeverRed כתב:התחושות מאתמול קשות מאוד. כל כך קשות שאפילו אין חשק לכתוב כאן בפורום.

מה בסך הכל ביקשנו. לאיים, להוות פקטור, להישאר בטווח שיאפשר לנו להמשיך לחיות באשליות. הרי כל בר דעת הבין
שהסיכוי להדביק את מכבי הוא אפסי עד לא קיים. אז אפילו את זה לא נתנו לנו. לא מבין כיצד חזרנו לתקופות בהן
האכזבות היו כל כך שכיחות, עד ששכחנו ליהנות מכדורגל. אתמול זה הרגיש בדיוק ככה.

אפשר לחפש אשמים, להפיל את האחריות על השופט. אבל בשורה התחתונה, כשמסתכלים בפרספקטיבה רחבה על
העונה הזאת אז צריך להודות על האמת. אנחנו לא מספיק טובים, ובעיקר לא מספיק יציבים. ובדיוק מהסיבה הזאת
אנחנו יכולים לבוא בטענות בעיקר לעצמינו.

אסיים במשפט לכל האוהדים המסורים, שמציעים לארגן מחאות ולשרוף את המועדון על מנת להציל אותו מאבדון.
תצילו אותנו מעצמכם ופשוט אל תבואו. להמשך העונה הזאת תהיה השפעה מכרעת על העונה הבאה שלנו. אם כדור
השלג שכבר נערם ימשיך להתגלגל ולצבור תאוצה, אז יכול להיות שהגרוע ביותר עוד לפנינו.
++

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

OMERREMO33 כתב: וזאת בערך הטעות היחידה לטובתנו..
מסכים איתך שרמת השיפוט בארץ זוועה, אבל אם אתה עושה טבלה אחרי קיזוז כל הטעויות אנחנו(וגם חיפה) עם עוד נקודות, מכבי לדעתי עם פחות..

יכול להיות שכן ויכול להיות שלא אבל לא מדובר פה באיזו קונספירציה

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

לא יודע מה איתכם, אני בכלל לא שבוז אני שמח.
אתמול הייתי מבואס רצח מההפסד הנורא לאשדוד, אבל עכשיו לא אכפת לי.
כל עוד נסיים מקום 2-3 ונקבל כרטיס לאירופה זה יהיה מצויין. מתחילת העונה כשאלישע נשאר ידעתי שזה בדיוק מה שהולך לקרות, בשנה שעברה עוד היה לנו מזל, והשנה פשוט נגמר.

אני שמח כי יש לנו עתיד, אלונה תישאר כאן, אנחנו נמשיך להיות קבוצת צמרת והאליפות היא רק עניין של זמן.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

zahipan כתב:לא יודע מה איתכם, אני בכלל לא שבוז אני שמח.
כל עוד נסיים מקום 2-3 ונקבל כרטיס לאירופה זה יהיה מצויין. מתחילת העונה כשאלישע נשאר ידעתי שזה בדיוק מה שהולך לקרות, בשנה שעברה עוד היה לנו מזל, והשנה פשוט נגמר.

אני שמח כי יש לנו עתיד, אלונה תישאר כאן, אנחנו נמשיך להיות קבוצת צמרת והאליפות היא רק עניין של זמן.
חח ובכלל שכחת שהסתיים בתיקו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

Totti כתב: חח ובכלל שכחת שהסתיים בתיקו
לא שחכתי, מבחינתי זה הפסד כואב :דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

zahipan כתב:לא יודע מה איתכם, אני בכלל לא שבוז אני שמח.

אי אפשר להגיד שמח אחרי ההפסד אתמול, אבל אתמול כשיצאתי מהיציע ראיתי את אלונה יורדת במדרגות של היציע, ועל הפרצוף שלה לצד כל המהומה שהייתה בין האוהדים שקיללו ואלו שמחאו כפיים לשחקנים פשוט אמר הכל, לא יודע כמובן מה עבר לה בראש באותם רגעים, אבל המבט המאוכזב שהיה לה על הפנים פשוט העמיק את האכזבה שהייתה לי מהמשחק. אני מאוד מקווה שאלונה מבינה את מה שרובנו מבינים, השנה גם אם נזכה בתואר כולשהו, זה לא מה שאנחנו מצפים מהקבוצה שלנו, ואני מאוד מקווה שהשנה וחצי האחרונים פשוט עשו לה תאבון כדי לקחת אותנו עוד צעד קדימה, צעד שיותר חשוב משחקן נוצץ כזה או אחר, וזה פשוט צוות ניהולי ומקצועי חדש וברמה, אני מאוד מקווה שהיא רואה את ההצלחות של מכבי אל מול הטעויות של חיפה ומכוונת לשם את הספינה שקוראים לה הפועל באר שבע, שנה הבאה עם האיצטדיון שבא עלינו לטובה ואחרי שכל שנה אנחנו מתקדמים בגזרת השחקנים שנוחתים פה, יש לנו הזדמנות להתקדם עוד צעד או שניים לכיוון אירופה, ואין מנוס מלהתקדם גם בבחינה המקצועית והניהולית.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אם אתם משוחררים ושבוזים מה יגידו החיילים?? :לאלא:

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

ns75 כתב:

יכול להיות שכן ויכול להיות שלא אבל לא מדובר פה באיזו קונספירציה
לא יודע אם קונספירציה אבל מוזר...
ושמישהו יביא את הנתונים על הכרטיסים האדומים שם בכלל ההבדל ענק..
קבצים מצורפים
10947399_10204729614414496_5022400209872548460_o.jpg
10947399_10204729614414496_5022400209872548460_o.jpg (66.48 KiB) נצפה 3585 פעמים

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

לא יודע לא מתחבר לבכי על שופטים, פעם לצידך פעם לרעתך, מה שכן לנו אין את הפריבילגיה של שריקות 50-50 לטובתנו לעומת שאר הגדולות, מעבר לכך כולם נפגעו מהשופטים בצורה כזו או אחרת, השיפוט הוא פח אשפה בכללי.

לגביי הבאסה? לא יכול להגיד שאני מבואס בצורה מטורפת מהסיבה שאת הכאפה שלי קיבלתי אחריי חיפה, שם כבר הבנתי שמקסימום שנשיג העונה זה מקום שני.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

כמה שאני נגעל מהתנהלות הקבוצה, אין ספק שאתמול השופטים לקחו חלק גדול בהצגה.
זה פשוט לא יאומן כמה גרועים הם יכולים להיות וזה עוד יותר לא יאומן שאנחנו נכנסים למצבים הללו, פעם אחר פעם (זה הזוי).

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

RedHell כתב:לא יודע לא מתחבר לבכי על שופטים, פעם לצידך פעם לרעתך, מה שכן לנו אין את הפריבילגיה של שריקות 50-50 לטובתנו לעומת שאר הגדולות, מעבר לכך כולם נפגעו מהשופטים בצורה כזו או אחרת, השיפוט הוא פח אשפה בכללי.

לגביי הבאסה? לא יכול להגיד שאני מבואס בצורה מטורפת מהסיבה שאת הכאפה שלי קיבלתי אחריי חיפה, שם כבר הבנתי שמקסימום שנשיג העונה זה מקום שני.
השופטים לא קבעו את זהות האלופה ונכון שזה מתקזז פעם לטובתך ופעם לרעתך חוץ מבמקרי מכבי ת"א שאז זה תמיד לטובתם ופה הבעיה

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

אולי לא שמתם לב אבל ניהלו קמפיין גדול ברשתות החברתית לגבי הפנדלים שקיבלנו כמו "השמש זרחה??? פנדל לב"ש " או משהו כזה, בנוסף בכל תוכניות הספורט הציגו את ב"ש כזו קיבלה הכי הרבה פנדלים וקיבלה הכי הרבה טובות מהשופטים. למכבי ת"א יש הרבה אוהדים אנשי תקשורת שמכתיבים את סדר היום ולצערי זה משפיע על השופטים בארץ שהם חסרי עמוד שדרה כידוע.

אחרי משחק העונה היה צריך לעשות הרבה יותר רעש ובצורה חכמה יותר, הנקודות היקרות חשובות לא רק למאבק נוכחי על האליפות (כל עוד מכבי מנוהל בצורה כזו הסיכוי הוא נמוך מאוד גם כך) אלה ליצרת מסורת ובניה כקבוצת צמרת "גדולה" שמקבלת כבוד גם משופטים.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

zivmay כתב:כמה שאני נגעל מהתנהלות הקבוצה, אין ספק שאתמול השופטים לקחו חלק גדול בהצגה.
זה פשוט לא יאומן כמה גרועים הם יכולים להיות וזה עוד יותר לא יאומן שאנחנו נכנסים למצבים הללו, פעם אחר פעם (זה הזוי).
אלישע טעה בשיבוץ, למשחק כזה משבצים שופט עם יותר ניסיון

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

לוזרים, תמיד שמכבי עושה תיקו או מפסידה אנחנו גם מפסידים או עושים תיקו.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

תחשבו רק על הפנדלים.

אנחנו 8 נקודות ממכבי.
איבדנו 4 נקודות מפנדלים שנשרקו נגדנו בדקה ה90 (הפועל ת"א, מכבי חיפה, אשדוד) - שניים מהם מונפצים.
איבדנו 5 נקודות מפנדלים שהחמצנו (רעננה + מכבי חיפה).

שלח תגובה