רועי גורדנה והתפקוד שלו במגרש
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
רועי גורדנה והתפקוד שלו במגרש
ברור לי היום שמה שרשמתי על רועי גורדנה היה בולשיט מוחלט, השחקן הפתיע אותי ומבחינה סטטיסטית הוא יחד עם בוזגלו הברומטרים שלנו כאשר יש לו 5 שערים ו3 בישולים.
עכשיו השאלה אחריי השחרור של אראל באיזה תפקיד הוא ישחק כי עם הפציעות ייתכן שנצטרך אותו בקישור האחורי אבל מצד שני אולי הגיע הזמן לתת לחביביאן דקות ולשחק עם גורדנה מתחת לחלוץ שם האפקטיביות שלו היא ברמה גבוהה כמעט ברמה של זהבי הייתי אומר.
מה דעתכם?
עכשיו השאלה אחריי השחרור של אראל באיזה תפקיד הוא ישחק כי עם הפציעות ייתכן שנצטרך אותו בקישור האחורי אבל מצד שני אולי הגיע הזמן לתת לחביביאן דקות ולשחק עם גורדנה מתחת לחלוץ שם האפקטיביות שלו היא ברמה גבוהה כמעט ברמה של זהבי הייתי אומר.
מה דעתכם?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
Re: רועי גורדנה והתפקוד שלו במגרש
1. גורדנה, עם כל הכבוד, רחוק מאוד מהרמה של זהבי.
2. חביביאן לא שווה הרכב וגורדנה לא ישחק קשר אחורי כי הוא לא קשר אחורי.
2. חביביאן לא שווה הרכב וגורדנה לא ישחק קשר אחורי כי הוא לא קשר אחורי.
גורדנה צריך לשחק רק כקשר התקפי ששני קשרים מאחוריו.
חביביאן ממה שראיתי, בינתיים לא קשור לרמה הזו.
אולי מלול יכול להחליף את אחד הקשרים באמצע במקרה הצורך, כי הוא יודע לתקל ולשמור על הכדור.
חביביאן ממה שראיתי, בינתיים לא קשור לרמה הזו.
אולי מלול יכול להחליף את אחד הקשרים באמצע במקרה הצורך, כי הוא יודע לתקל ולשמור על הכדור.
מאחורי החלוץ, במקרים חריגים (כמו עם אוגו בגביע) כ-50:50, לא אחורי.
ולעמדת הקשר שעושה הגנה יש את דור מלול, אפשר להקפיץ לשם את סוארס גם ולהכניס בלם.
ולעמדת הקשר שעושה הגנה יש את דור מלול, אפשר להקפיץ לשם את סוארס גם ולהכניס בלם.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני חושב שכולנו ראינו בגביע מול רעננה מה קורה כשגורדנה מקבל את הכדור בחצי שלנו (רמז, 3-4 איבודים באיזורים מסוכנים).
מצד שני גם כולנו ראינו בגביע, מול אשדוד ובכלל במהלך העונה מה קורה כשהוא מקבל כדורים קרוב לרחבה של היריב (רמז, השחקן הכי יעיל בליגה יחסית לדקות משחק אחרי זהבי ובוזגלו).
ואם מדברים על גורדנה, מגיע קרדיט לאלישע על שינוי התפקיד וההתקדמות שגורדנה עושה תחתיו.
בהפועל תל אביב גורדנה שיחק כקשר אחורי, כקשר אמצע ואפילו כקשר אגף, אבל בשום שלב לא כקשר מאחורי החלוץ, והמספרים שלו היו בהתאם.
בגלל שיטת המשחק שלנו אלישע ניסה את גורדנה כקשר מאחורי החלוץ (כן, זה התחיל בגלל אילוצים ופציעות ולאחר מכן השתנה כשגורדנה העמיד מספרים באופן קבוע), וקיבל תרומה מספרית נהדרת ומאוד מפתיעה צריך להגיד.
מצד שני גם כולנו ראינו בגביע, מול אשדוד ובכלל במהלך העונה מה קורה כשהוא מקבל כדורים קרוב לרחבה של היריב (רמז, השחקן הכי יעיל בליגה יחסית לדקות משחק אחרי זהבי ובוזגלו).
ואם מדברים על גורדנה, מגיע קרדיט לאלישע על שינוי התפקיד וההתקדמות שגורדנה עושה תחתיו.
בהפועל תל אביב גורדנה שיחק כקשר אחורי, כקשר אמצע ואפילו כקשר אגף, אבל בשום שלב לא כקשר מאחורי החלוץ, והמספרים שלו היו בהתאם.
בגלל שיטת המשחק שלנו אלישע ניסה את גורדנה כקשר מאחורי החלוץ (כן, זה התחיל בגלל אילוצים ופציעות ולאחר מכן השתנה כשגורדנה העמיד מספרים באופן קבוע), וקיבל תרומה מספרית נהדרת ומאוד מפתיעה צריך להגיד.
גורדנה ובן ביטון הם לדעתי הפתעת העונה עד עתה.Sir Alex Ferguson כתב:אני חושב שכולנו ראינו בגביע מול רעננה מה קורה כשגורדנה מקבל את הכדור בחצי שלנו (רמז, 3-4 איבודים באיזורים מסוכנים).
לא אהבתי את הבאתו של גורדנה ואני מכה על חטא. אחלה שחקן.
- דר אדום בנשמה
שראיתי את ההרכב חשבתי שאלישע שוב שם אותו באגף ונוכחתי לדעת שלא כך וגם במחצית הראשונה נתן משחק לא רע שנפגע בגלל ובמחצית השנייה עם בישול ענק למליקסון גורדנה הוא פשוט שחקן נהדר מתחת לחלוץ.
מישהו יכול לתת לי סטטסטיקה של גורדנה העונה כולל בגביע המדינה?
- דר אדום בנשמה
כולל גם בגביע הטוטו, אני לא יודע כמה משחקים הוא שיחק אבל 5 שערים בליגה 3 בישולים בליגה, שני בישולים בגביע המדינה ועוד בישול בגביע הטוטו.גיא חניה כתב:מישהו יכול לתת לי סטטסטיקה של גורדנה העונה כולל בגביע המדינה?
גורדנה מפתיע אותי ממשחק למשחק, משחק פשוט מעולה, מפרגן, כובש, מבשל, חיזוק מאוד משמעותי בשבילנו העונה.
בנוסף מאוד שמחתי לראות את ברדה באגף, היה טוב היום, עשה כמה פעולות מאוד טובות, אם ימשיך לשחק באגף אני בטוח שנזכה בו בחזרה
בנוסף מאוד שמחתי לראות את ברדה באגף, היה טוב היום, עשה כמה פעולות מאוד טובות, אם ימשיך לשחק באגף אני בטוח שנזכה בו בחזרה
- ForeverRed
חייב להודות שמאוד כעסתי כשראיתי את ההרכב, אבל מסתבר שאלישע שינה גישה.
גורדנה לא מתאים לאגף וחייב לשחק באמצע. ברדה עשה שם עבודה מצוינת.
המחצית הראשונה של גורדנה הייתה מאוד לא מדויקת, אבל דבר אחד חייב להיזקף לזכותו,
הוא תמיד מחפש את העומק וזה נותן ערך מוסף גדול.
רק שימשיך ככה.
רק שימשיך ככה.
צריך להיות שחקן הרכב קבוע מתחת לחלוץ. הוא מספק תרומה סטטיסטית של 10 אמיתי, תפוקה שברדה לא נתן.
בוזגלו באגף אחד, ברדה/נאסר/מליקסון בשני. תחרות לא קלה בכלל.
בוזגלו באגף אחד, ברדה/נאסר/מליקסון בשני. תחרות לא קלה בכלל.
- דר אדום בנשמה
למען האמת שוב פעם אני אומר את זה הרוח הקשתה על השחקנים במחצית הראשונה ובגלל זה גורדנה לא הצליח למסור טוב כי כל מסירה היה מולך קיר של רוח ועובדה שבמחצית השנייה דברים השתנו...ForeverRed כתב:חייב להודות שמאוד כעסתי כשראיתי את ההרכב, אבל מסתבר שאלישע שינה גישה.
רק שימשיך ככה.
הרוח אתמול שיחקה תפקיד חשוב במשחק.
מסר אתמול כדור של חבר אמיתי וגבר לעניין.
אחד השחקנים האהובים עלי בקבוצה
אחד השחקנים האהובים עלי בקבוצה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שחקן של מספרים.
גם כשהוא פחות טוב או לא מורגש הוא עדין כובש/מבשל וזה משהו שמאוד היה חסר בקבוצה שלנו השנה.
גם כשהוא פחות טוב או לא מורגש הוא עדין כובש/מבשל וזה משהו שמאוד היה חסר בקבוצה שלנו השנה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!