מסכים לגמריי.Sir Alex Ferguson כתב:גל אראל הוא צבוע, אין ספק, אבל הוא לא הנקודה כאן כי ברגע שהוא עזב אותנו הוא לא מעניין.
הנקודה כאן היא ששחקן ששיחק בקבוצה אמר בגלוי את מה שכולנו מרגישים כל השנה. יש מקומות קבועים בהרכב, וגם כשמחליף עולה מהספסל ומוכיח את עצמו (לדעתי אראל היה זה שהוביל את השינוי מול מכבי פתח תקווה בזמנו, כשהוא גם סחט את נגיעת היד והפנדל וגם הוסיף אגרסיביות והרבה מלחמה למשחק שלנו) הוא עדין חוזר אוטומטית לספסל.
לפי מה שאמרו לי, גם נאסר מרגיש את אותו הדבר.
אני בטוח שגם אביתר אילוז ודור מלול, שראו בשבת את מליקסון נכנס להרכב ואת אליה מוסט לקישור האחורי כשהם נשארים בספסל, מרגישים את אותו הדבר.
בשנה שעברה זה פשוט פירק לנו את הקבוצה. הגענו מותשים וסחוטים פיזית לפלייאוף העליון ולחצי גמר הגביע וככה בדיוק שיחקנו.
גל אראל מספר מה שכולנו ידענו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: גל אראל מספר מה שכולנו ידענו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
yedidel כתב:לא יודע מה אתם רוצים מגל אראל, קיבל מעט הזדמנויות השנה וברובן עשה את העבודה טוב.
אנחנו עוד לא מכבי שמחזיקה את יצחקי, ורמוט ובדש ביציע. אצלנו השחקן ה13-14 יהיה פחות טוב, אין מה לעשות.
בהתחשב בזה אראל הוא שחקן מצויין בשביל הגיבוי מהספסל.
וכן, אלישע דוגל בהרכבים קבועים. יש לזה יתרונות ויש לזה חסרונות. כולם פה רצו להוריד את שלומי לספסל לפני שבועיים.
ההשוואה למכבי היא לא במקום כי אצל מכבי גם השחקן ה16 הוא ברמה גבוהה. ועדיין הם לא מחליפים שם את זהבי, טיבי, טל בן חיים ואת הכוכבים האמיתיים.
השוואה יותר נכונה היא לסטוייאנוביץ שדגל בהחלפת הרכבים - וראינו שיש לזה גם חסרונות.
כן חושב שנאסר וגורדנה היו צריכים לקבל יותר דקות עד כה.

גל אראל היה חייב להישאר. הסיבה: אין קשר הגנתי אחר בסגל (בדגש על הגנתי) חוץ מהובאן
היה צריך להשאיר את גל, אבל האשמה כולה עליו.
אם היה כזה טוב, לא היו מביאים 2 סרים על העמדה שלו. בטח ובטח כשאלו 2 המכסות היחידות שיכולנו למלא.
אם היה כזה טוב, לא היו מביאים 2 סרים על העמדה שלו. בטח ובטח כשאלו 2 המכסות היחידות שיכולנו למלא.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
גם הובאן, כמו אוגו, הוא הרבה יותר 50:50 (אוהב לצאת הרבה עם הכדור קדימה, או בפריצה עם הכדור או בכניסות מאחור לרחבה כמו שעשה באשדוד) מאשר קשר אחורי.dor69 כתב:גל אראל היה חייב להישאר. הסיבה: אין קשר הגנתי אחר בסגל (בדגש על הגנתי) חוץ מהובאן
למעשה, אראל היה הקשר האחורי "הקלאסי" היחידי בסגל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני מחשיב את הוהאן כי בפועל הוא עושה גם וגם. וסתם בדרך אגב לגבי אוגו, אתם לא מבינים כמה השחקן הזה יכול להיות ענק הוא רק צריך משחק מסודרSir Alex Ferguson כתב: גם הובאן, כמו אוגו, הוא הרבה יותר 50:50 (אוהב לצאת הרבה עם הכדור קדימה, או בפריצה עם הכדור או בכניסות מאחור לרחבה כמו שעשה באשדוד) מאשר קשר אחורי.
למעשה, אראל היה הקשר האחורי "הקלאסי" היחידי בסגל.
אוגו יכול להיות באמת שחקן ענק,יש לו את כל הנתונים להיות כזה.
אבל משהו במשחק שלו מאוד מפריע לי.
זה כאילו שהוא נותן את האקסטרה שלו בהתחלה ונעלם להרבה מאוד דקות לאחר מכן.
יש לו פעולות פשוטות שהוא הוט למסובכות.
רק בשבת האחרונה הוא איבד שתי כדורים ממסירות פשוטות שהפכו להתקפת נגד בצד השני.
לאראל דווקא יש אחלה פסים רק לא לכיוון הנכוןשמעון א כתב:אולי קבוצה שנלחמת על חייה צריכה לוחם. קבוצה שרוצה להניע כדור ולשלוט במשחק צריכה כדורגלן. לא גלדיאטור. כדורגלן.
קשר תפקידו לקשר בין ההגנה להתקפה. קשר שלא יודע לתת פס מבחינתי הוא לא קשר.
הוא מאוד מדויק בלמצוא שחקן יריב, אחד הכשרוניים בליגה
מכת חשמל אחת מסדרת אותו לחצי עונה לפחותאדום זקן כתב:אוגו יכול להיות באמת שחקן ענק,יש לו את כל הנתונים להיות כזה.
יש הרגשה שמשהו מתפזר לו שם בפנים
זו לדעתי תוצאה של בלאגן במגרש והעובדה שהשחקנים רצים ישר למעלה גם אם זה אומר שלהובאן ואוגו אין אופציה למסירה קדימה ומכאן זה מתחלק לשלוש אופציות:אדום זקן כתב:אוגו יכול להיות באמת שחקן ענק,יש לו את כל הנתונים להיות כזה.
1. כדור ארוך
2. הסתבכות ואיבוד כדור
3. כדרור על שטח עצום עם הכדור שלפעמים מגיע ל40 מטר
בפועל זה מה שאנחנו רואים ובפעמים הבודדות שהשחקנים כן עוזרים להנעת הכדור ונוצר משחק מסירות במהלך הספציפי שבו זה קורה אנחנו רואים שערים נהדרים של מהלכים קבוצתיים.
בעיקרון לאוגו יש הכל מהכל ואם נשקיע בו נרוויח זר ברמה שלא נראתה כאן שנים אם בכלל (כאן הכוונה בישראל)
- Sir Alex Ferguson
1. יש מצב שיש לאוגו בעיה מנטלית. את המשחקים הטובים שלו הוא נתן מול הגדולות.
2. הבעיה הגדולה של אוגו לדעתי היא שהוא מאוד איטי. עם ובלי הכדור, בהנעת כדור, בדריבל, בעצירת הכדור, הכל מאוד איטי אצלו.
נכון, קשה למצוא שחקנים בגודל ובפיזיות הזאת שהם גם חזקים וגם מהירים (ואם יש כאלה קוראים להם יא יא טורה והם משחקים בסיטי ומרוויחים 250,000 פאונד בשבוע), אבל זה גובה מאיתנו מחיר, וזאת אחת הסיבות לדעתי שהשנה, בניגוד לשנה שעברה, התקפות המעבר והמתפרצות שלנו פחות איכותיות.
בשנה שעברה, פשוט דילגנו על האמצע וישר טסנו להתקפה מהאגפים. השנה הנוכחות של אוגו גורמת לכך שגם במתפרצות והתקפות מעבר אנחנו משחקים דרך האמצע ושם אוגו מעכב את ההתקפה.
3. הייתי רוצה לראות את אוגו מאיים יותר על השער מרחוק. יש לו בעיטות חזקות, וגם אם הם לא תמיד הולכות למסגרת, הם יגרמו להגנה לצאת החוצה ומי יודע, מספיק שאחת תלך למסגרת והנה מצאנו עוד דרך לכיבוש שערים.
4. אני חושב שאוגו תורם פחות מחובאן, אבל לאור הגיל והפיזיות יש כאן שחקן שיכול להגיע רחוק, אבל שוב, לא בטוח שמבחינה מנטלית הוא מסוגל לעשות את קפיצת המדרגה ולממש את הכישרון שלו.
2. הבעיה הגדולה של אוגו לדעתי היא שהוא מאוד איטי. עם ובלי הכדור, בהנעת כדור, בדריבל, בעצירת הכדור, הכל מאוד איטי אצלו.
נכון, קשה למצוא שחקנים בגודל ובפיזיות הזאת שהם גם חזקים וגם מהירים (ואם יש כאלה קוראים להם יא יא טורה והם משחקים בסיטי ומרוויחים 250,000 פאונד בשבוע), אבל זה גובה מאיתנו מחיר, וזאת אחת הסיבות לדעתי שהשנה, בניגוד לשנה שעברה, התקפות המעבר והמתפרצות שלנו פחות איכותיות.
בשנה שעברה, פשוט דילגנו על האמצע וישר טסנו להתקפה מהאגפים. השנה הנוכחות של אוגו גורמת לכך שגם במתפרצות והתקפות מעבר אנחנו משחקים דרך האמצע ושם אוגו מעכב את ההתקפה.
3. הייתי רוצה לראות את אוגו מאיים יותר על השער מרחוק. יש לו בעיטות חזקות, וגם אם הם לא תמיד הולכות למסגרת, הם יגרמו להגנה לצאת החוצה ומי יודע, מספיק שאחת תלך למסגרת והנה מצאנו עוד דרך לכיבוש שערים.
4. אני חושב שאוגו תורם פחות מחובאן, אבל לאור הגיל והפיזיות יש כאן שחקן שיכול להגיע רחוק, אבל שוב, לא בטוח שמבחינה מנטלית הוא מסוגל לעשות את קפיצת המדרגה ולממש את הכישרון שלו.
חולק עליך בדבר אחד, אוגו לא כזה איטי וכשיש לו את האופציה הוא מוזר מהר מאוד ובנגיעה.Sir Alex Ferguson כתב:1. יש מצב שיש לאוגו בעיה מנטלית. את המשחקים הטובים שלו הוא נתן מול הגדולות.
לדעתי חלוקת המאמץ שלו היא לא נכונה.
כמו שאמרתי קודם,מתחיל חזק ואז נחלש.
הוא חייב לחלק כוחות במשך 90 דקות,כי סה"כ יש לו את כל הנתונים להצליח.
- Sir Alex Ferguson
לא יודע אם חלוקת כוחות לא נכונה כמו העובדה שהגיע אלינו אחרי שלא שיחק שנה שלמה ואז פגש מאמן כושר ברמה נמוכה.אדום זקן כתב:לדעתי חלוקת המאמץ שלו היא לא נכונה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
גם,זה אחד התפקידים של מאמן הכושר,שאגב גם במקרה מליקסון נהגו בחופזה ולראייה כל הפציעות שהבחור עובר.Sir Alex Ferguson כתב: לא יודע אם חלוקת כוחות לא נכונה כמו העובדה שהגיע אלינו אחרי שלא שיחק שנה שלמה ואז פגש מאמן כושר ברמה נמוכה.
אתה יודע,היה ראיון עם אלירן עטר ושאלו אותו מה גרם לך להיות כזה קילר בעונה האחרונה במכבי.
אז הוא נתן את כל הקרדיט לטריחו מאמן הכושר,שהיה אחד האנשים הקרובים אליו,ואמר "הוא בסה"כ לימד אותי לווסת יותר את המאמץ,אתה עייף,לך לקו,תנוח קצת,ותמשיך".