די כבר עם התפיסה הזאת שכל מאמן חייב להשתולל על הקווים כמו סימאונה. יש מספיק דוגמאות למאמנים גדולים שהצליחו והיו יושבים בשקט על הספסל.dardasmiley כתב:האמת מהמשפט הראשון שלך חיכיתי שיגיע ה'גילוי נאות' על הקרבה ביניכם. המילים שיוצאות לך תחת המקלדת זהות לתירוציו של אלישע כמעט אחד לאחד.
מצטער, לא מחשיב הגעה לשלושה גמרי גביע כהישג, להיפך בעיניי זה משקף יותר מכל אופי לוזרי והכנה לקויה לאחד המשחקים החשובים של העונה.
הישישבה הזו על הספסל בידיים שלובות מוציאה אותי מדעתי בכל משחק, תפקיד המאמן לא נגמר בבחירת ההרכב למשחק. הוא מריך גם להטריף את השחקנים, לבקש מהם להאיט/להגביר קצב בהתאם להתרחשויות, לדרוש בעיטות, מסירות ומשחק צירופים בהתאם לעמידת היריבה.
לא הולך להמשיך להגיב פה לכל חסרונותיו של אלישע, אני חושב שהנקודה ברורה.
אלישע היה טוב לנקודת הזמן של לפני שלוש עונות, כשהגיע לכאן, היה צריך מישהו שבשקט שלו ייצב את המערכת, יתן בטחון לשחקנים ויצעיד אותנו למעלה. את זה הוא עשה ובהצלחה יש לציין, היום, במקום בו הפועל ב'ש נמצאת אין לו יותר מה לתרום לנו ולקדם אותנו. רוצה לקרוא לזה חמדנות? בבקשה, לרוב בספורט קוראים לזה הישגיות.
דרך? שיטה? קיבעון? ניצחון!!
Re: דרך? שיטה? קיבעון? ניצחון!!
שמע אח שלי, אני לא מגיב פה הרבה אבל הייתי חייב להתחבר ולהגיד לך שהגעלת אותי על הבוקר, שבנאדם כותב ומשקיע ואתה מגיב לו כמו איזה לא יודע מה. כל הכבוד.doctorslayer כתב:
היית צריך להגיד את זה מההתחלה.
היית חוסך לפחות את המאמץ לקרוא את כל הפוסט.
כנראה שהתירוצים זה משהו שעובר בתורשה שם..
בהצלחה בדעה שלך
- OMERREMO33
אשכרה לפחות הוא מודה...אדום זקן כתב:נו ואם הוא קרוב אליו?
לפחות הןא מודה.
תענו לגופו של עניין,אין קשר לקרבה
אם אחרים היו עושים כאן גילוי נאות יש לי התחושה שהיינו מבינים מאיפה הכל מגיע..
- OMERREMO33
אתה לא לבד בתחושהidani123 כתב:
שמע אח שלי, אני לא מגיב פה הרבה אבל הייתי חייב להתחבר ולהגיד לך שהגעלת אותי על הבוקר, שבנאדם כותב ומשקיע ואתה מגיב לו כמו איזה לא יודע מה. כל הכבוד.
- OMERREMO33
תן לו... כנראה רוצה כאן את אחד ה"משתוללים" יובל נעים, ניר קלינגר וכו'bs war כתב:
די כבר עם התפיסה הזאת שכל מאמן חייב להשתולל על הקווים כמו סימאונה. יש מספיק דוגמאות למאמנים גדולים שהצליחו והיו יושבים בשקט על הספסל.
aniyodea כתב:
וכן יש קשר ביני לבינו
1. אני מעריך אותך על הגילוי הנאות שיש ביניכם קשר, רבים שכותבים כאן "מטעם" לא טורחים לציין זאת.
2. זה פורום אוהדים ולא דף בויקיפדיה, אנחנו מכירים את העבר של אלישע היטב, שכחת לציין שהוא גם שיחק במכבי פ"ת בצעירותו.
3. אל תטיף לנו על קיבעון,גרידיות ואנרגיות שליליות. הפורום מייצג את תחושות האוהדים ואיתן אי אפשר להתווכח. יש שמצדדים ויש שמתנגדים לאלישע,
זה לגיטימי. הפסול בעיני זה "שליחים" כמוך שמנסים לשנות דעת קהל ממקום לא נקי.
4. יש לא מעט משתמשים שבאים "מטעם" ומנסים להשפיע על האוהדים. זה קרה בעבר מצד שחקנים,מנהלים ומאמנים שניסו לקדם עצמם
ולייצר לעצמם תדמית חיובית דרך הפורום. לא פעם גם קיבלנו כאן טלפונים מעסקנים הקשורים למועדון שביקרו אותנו על דברים שנכתבו בפורום.
הדבר היפה בפורום אלו חילוקי הדיעות אחרת אין לו שום משמעות, והאנשים "מטעם" פוגעים ביופי הזה ומנסים לייצר מציאות שונה.
אני השובניסט האחרון, היום אני נותן פרס נובל לאלונה, בזכותה אנחנו פה. אבל כשאני אומר אלי, אני מדבר מידיעה. אם יש משהו שיגרום לאלונה לעזוב זה חוסר הסבלנות שלו, לא שלה. הבנאדם מגיע ממקום ששמונה שנים על פרויקט ללא תוצאות זה קצת יותר מדי זמן.Totti כתב: אתה בשיטתיות מדיר את אלונה מהתגובות שלך כשאתה מדבר על בעלי הקבוצה. ברור לשנינו שהאיש שעשה את ההון בין בני הזוג הוא אלי, אבל ניהול הקבוצה הופקד בידיים של אישתו והיא בעלת הדעה ב-8 השנים האחרונות.
אני מקווה שאתה אכן תמים דעים בתגובותייך למרות שריח קל של שובניזם עולה מהן.
בעלת הבית של המועדון זו אלונה ברקת, אלי הוא ככל הכנראה שותף מאוד פעיל בניהול ודמות דמיננטית בחיה ובהחלטות שהיא לוקחת, תן לה את הכבוד המגיע.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

משקיע?idani123 כתב:
שמע אח שלי, אני לא מגיב פה הרבה אבל הייתי חייב להתחבר ולהגיד לך שהגעלת אותי על הבוקר, שבנאדם כותב ומשקיע ואתה מגיב לו כמו איזה לא יודע מה. כל הכבוד.
אתה יכול להגיד לי פה שהוא נטול אינטרסים? שהוא אובייקטיבי?
תתקדם
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
+1000אריק כתב:
1. אני מעריך אותך על הגילוי הנאות שיש ביניכם קשר, רבים שכותבים כאן "מטעם" לא טורחים לציין זאת.
2. זה פורום אוהדים ולא דף בויקיפדיה, אנחנו מכירים את העבר של אלישע היטב, שכחת לציין שהוא גם שיחק במכבי פ"ת בצעירותו.
3. אל תטיף לנו על קיבעון,גרידיות ואנרגיות שליליות. הפורום מייצג את תחושות האוהדים ואיתן אי אפשר להתווכח. יש שמצדדים ויש שמתנגדים לאלישע,
זה לגיטימי. הפסול בעיני זה "שליחים" כמוך שמנסים לשנות דעת קהל ממקום לא נקי.
4. יש לא מעט משתמשים שבאים "מטעם" ומנסים להשפיע על האוהדים. זה קרה בעבר מצד שחקנים,מנהלים ומאמנים שניסו לקדם עצמם
ולייצר לעצמם תדמית חיובית דרך הפורום. לא פעם גם קיבלנו כאן טלפונים מעסקנים הקשורים למועדון שביקרו אותנו על דברים שנכתבו בפורום.
הדבר היפה בפורום אלו חילוקי הדיעות אחרת אין לו שום משמעות, והאנשים "מטעם" פוגעים ביופי הזה ומנסים לייצר מציאות שונה.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
אריק,
מסכים איתך לגמרי
תאמין לי או לא אין לאלישע או למישהו מבני משפחתו מושג וחצי מושג שכתבתי פה.
ההפך אם יידע אולי אפילו לא יאהב זאת.
אבל, כן , ממש התחברתי למקום ולקהל, אפילו כמה חברים הכרתי, אחחה חבר'ה.
זאת הסיבה שכתבתי הכל.
זהו, פה אסיים, בכל זאת אני יודע שלמרות כמה שאשתדל אף פעם לא אהיה אובייקטיבי בעיניי כמה אנשים.
שיהיה לנו בהצלחה היום
מסכים איתך לגמרי
תאמין לי או לא אין לאלישע או למישהו מבני משפחתו מושג וחצי מושג שכתבתי פה.
ההפך אם יידע אולי אפילו לא יאהב זאת.
אבל, כן , ממש התחברתי למקום ולקהל, אפילו כמה חברים הכרתי, אחחה חבר'ה.
זאת הסיבה שכתבתי הכל.
זהו, פה אסיים, בכל זאת אני יודע שלמרות כמה שאשתדל אף פעם לא אהיה אובייקטיבי בעיניי כמה אנשים.
שיהיה לנו בהצלחה היום
רוצה לנצל הזדמנות זו בכדי להבהיר את הקשר שלי לאסי:
1. אח של אסי עובד איתי באינטל. חבר יקר שלי.
2. פגשתי את אסי פעמיים בחיי:
2.1 הזמין את הבן שלי שהיה בכיתה א לאימון של הקבוצה בתקופת גוטמן. הייתה לו חוויה בלתי נשכחת
2.2 לאחר 3 שנים הבן שלי נפצע קשה מאוד בראש ואושפז. אח של אסי הודיע לו ותוך שעתיים אסי יחד עם עוז יפרח היו בבית חולים עם חולצה של הפועל.
מאז אני אוהב אותו אהבת נפש. שנה שעברה הוא טעה באופן חסר תקדים עם הכרטיסים למשחק נגד מכבי ואכזב רבים. לא יודע מה קרה שם בפועל אבל לדעתי הוא האחרון שהיה משתתף בקומבינה. לי זה ברור שהדוברת ו"לונה" פיזרו את הכרטיסים. יכול להיות מאוד שאני "משוחד" אבל אסי מתוך הכרות עם אחיו אני יודע שאסי ישר כמו סרגל. כל אלו שצועקים לפטר אותו מתעלמים שהוא המנכ"ל היחידי בתקופת אלונה ששרד. אם הוא היה כל כך גרוע אז מישהו חושב שאלונה הייתה משאירה אותו ? עוד לא ראיתי משהו קופץ ואומר אסי יצא מלך. לנווט את הקבוצה בקיץ הקודם עם כל קשיי הלחמה זו משימה לא פשוטה.
האם הוא חף מטעויות ? אין דבר כזה.
2.1 הזמין את הבן שלי שהיה בכיתה א לאימון של הקבוצה בתקופת גוטמן. הייתה לו חוויה בלתי נשכחת
2.2 לאחר 3 שנים הבן שלי נפצע קשה מאוד בראש ואושפז. אח של אסי הודיע לו ותוך שעתיים אסי יחד עם עוז יפרח היו בבית חולים עם חולצה של הפועל.
מאז אני אוהב אותו אהבת נפש. שנה שעברה הוא טעה באופן חסר תקדים עם הכרטיסים למשחק נגד מכבי ואכזב רבים. לא יודע מה קרה שם בפועל אבל לדעתי הוא האחרון שהיה משתתף בקומבינה. לי זה ברור שהדוברת ו"לונה" פיזרו את הכרטיסים. יכול להיות מאוד שאני "משוחד" אבל אסי מתוך הכרות עם אחיו אני יודע שאסי ישר כמו סרגל. כל אלו שצועקים לפטר אותו מתעלמים שהוא המנכ"ל היחידי בתקופת אלונה ששרד. אם הוא היה כל כך גרוע אז מישהו חושב שאלונה הייתה משאירה אותו ? עוד לא ראיתי משהו קופץ ואומר אסי יצא מלך. לנווט את הקבוצה בקיץ הקודם עם כל קשיי הלחמה זו משימה לא פשוטה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
גדי מה נלחצת ונתקפת נקיפות מצפון?גדי כתב:רוצה לנצל הזדמנות זו בכדי להבהיר את הקשר שלי לאסי:
המקרה שלך שונה, אנחנו יודעים שאתה שליח "מטעם", פשוט מישל ביקש שלא נמחק אותך

אריק אחי,אריק כתב:
גדי מה נלחצת ונתקפת נקיפות מצפון?
המקרה שלך שונה, אנחנו יודעים שאתה שליח "מטעם", פשוט מישל ביקש שלא נמחק אותך
מודה - המצפון שלי לא מכויל. בכל מקרה אני מודה שאני בכללי "מטעם בפועל באר-שבע". אהבה עיוורת שברור שהרבה פעמים לא רואה הכול. ילד בן שש היה רואה דברים שאני לא רואה.
כיף לי להיות פה ותודה על ה"פלפל".
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
והיא עדיין ראויה להיות מוזכרת איתו באותה נשימה ואף לפניו.Guevara כתב: אני השובניסט האחרון, היום אני נותן פרס נובל לאלונה, בזכותה אנחנו פה. אבל כשאני אומר אלי, אני מדבר מידיעה. אם יש משהו שיגרום לאלונה לעזוב זה חוסר הסבלנות שלו, לא שלה. הבנאדם מגיע ממקום ששמונה שנים על פרויקט ללא תוצאות זה קצת יותר מדי זמן.
8 שנים זה יותר מידי? תלוי איזה חומר גלם רכשת.
במצב שהמועדון הזה היה שרוי 30 שנה אני בכלל לא בטוח.
ואם הוא אכן מרגיש שנפשו חפצה בתארים ועכשיו, שישווה את התקציב לזה של גולדהאר ויבוא בטענות
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
טוטי אין כל מילה שאפו במיוחד המשפט האחרוןTotti כתב: והיא עדיין ראויה להיות מוזכרת איתו באותה נשימה ואף לפניו.
8 שנים זה יותר מידי? תלוי איזה חומר גלם רכשת.
במצב שהמועדון הזה היה שרוי 30 שנה אני בכלל לא בטוח.
ואם הוא אכן מרגיש שנפשו חפצה בתארים ועכשיו, שישווה את התקציב לזה של גולדהאר ויבוא בטענות

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!