במקרים מסויימים זה די מעיק. לק״ש הגענו בקושי חצי שעה לשריקה בגלל העצירות המיותרות האלה (3 לפחות, שיגעו אותנו) כשיצאנו מוקדם יחסיתאדום בלב בנשמהההה כתב: זה חלק מההווי אחי.
לי אישית קשה לוותר על פק"ל בואנו לבן+שוקו בדרך חרה, וגם שאני נוסע באוטו פרטי אני משתדל לא להרוס את המסורת
ר. גמר גביע: מכבי יבנה-באר שבע, 10.2, 21:00
Re: ר. גמר גביע: מכבי יבנה-באר שבע, 10.2, 21:00
לא הבאת נגד אף קבוצה, לשום משחק 10 העונה.maor20094 כתב:עזבו, רק בגלל שליבנה לא קוראים קריית שמונה או מכבי תל אביב לא נרשמו כולם,
לא בגלל השעה. כנ"ל לגבי הבית, שלבית בקושי באים 6000 לקבוצת אמצע טבלה, ונגד " שם גדול " באים 10.
אלא אם אתה כולל את אוהדי היריבה.
- The red one
מסכים איתך אחי, בנתניה לפני העצירה הוייז הראה שאנחנו מגיעים 20 דקות לפני הפתיחה וגם זה בקושי, ואחרי התלבטות בסוף כן החליטו לעשות עצירה. וזה גרם לכך שבנוסף לחצי שעה ביציאה, עוד 25 דקות של עצירה, ונכנסתי דקה 3 וזה עוד כי נדחפתי..dor69 כתב: במקרים מסויימים זה די מעיק. לק״ש הגענו בקושי חצי שעה לשריקה בגלל העצירות המיותרות האלה (3 לפחות, שיגעו אותנו) כשיצאנו מוקדם יחסית
החבר שישב מאחוריי הסעה נכנס דקה 9. מזל שלא פספסנו כלום.
בסדר, ועדיין, העונה זה מתנהל בצורה טובה מאוד ביחס לשנים עברו (למרות שכמו שהזכרנו היו כמה פאשלות פה ושם) ותודה ענקית לכל העוסקים במלאכה, מזל שיש לנו את הדרכים האלה והמחירים הזולים. הזדמנות טובה גם להגיד תודה

פףף מה עצירות עכשיו חח.. מקווה שלא יהיו בעיות מחר כי אחד מהדברים שאני הכי אוהב בלבוא למשחקים זה האווירה לפני המשחק
זה נכוןאדום בלב בנשמהההה כתב: מסכים איתך אחי, בנתניה לפני העצירה הוייז הראה שאנחנו מגיעים 20 דקות לפני הפתיחה וגם זה בקושי, ואחרי התלבטות בסוף כן החליטו לעשות עצירה. וזה גרם לכך שבנוסף לחצי שעה ביציאה, עוד 25 דקות של עצירה, ונכנסתי דקה 3 וזה עוד כי נדחפתי..
החבר שישב מאחוריי הסעה נכנס דקה 9. מזל שלא פספסנו כלום.
בסדר, ועדיין, העונה זה מתנהל בצורה טובה מאוד ביחס לשנים עברו (למרות שכמו שהזכרנו היו כמה פאשלות פה ושם) ותודה ענקית לכל העוסקים במלאכה, מזל שיש לנו את הדרכים האלה והמחירים הזולים. הזדמנות טובה גם להגיד תודה
הבן שלי היה על ההסעה - כולנו ראינו את התמונה של דלי השתייה שהיה על האוטובוס.dor69 כתב: במקרים מסויימים זה די מעיק. לק״ש הגענו בקושי חצי שעה לשריקה בגלל העצירות המיותרות האלה (3 לפחות, שיגעו אותנו) כשיצאנו מוקדם יחסית
הוא אמר לי שכל כמה דקות מישהו היה צריך להשתין או להקיא. מקווה שלמדו את הלקח.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
לא מבין את המחשבה להרכיב את אילוז היום.
מחבב את אביה מאוד, אבל לא דור מלול זה המגן מחליף שלנו?! למה לעלות שחקן מקצה הרוטציה ולשרוף ילד מוכשר שברוב הפעמים שעלה לשחק הוכיח שיש לו אחלה של כדורגל
מחבב את אביה מאוד, אבל לא דור מלול זה המגן מחליף שלנו?! למה לעלות שחקן מקצה הרוטציה ולשרוף ילד מוכשר שברוב הפעמים שעלה לשחק הוכיח שיש לו אחלה של כדורגל
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
דור מלול גם יכול לשחק מגן שמאלי.. ואלישע הקפיץ את טוויטו .. כנראה אלישע מאמין בדור בתור מחליף חח
גדי, הסתדרתם?גדי כתב:
תודה - אבדוק עם אשתי.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 64&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
בהמשך לתגובותיי הקודמות , ביטון לא משחק , האם אלישע סופסוף ייתן קצת קרדיט לרכש שלו דור מלול?
לא לא לא חברים , אתם טועים שוב , הפעם אילוז ייפתח בהרכב.
בקצב הזה לאלונה יש סיכוי לעלות לשחק לפני מלול.
בהמשך לתגובותיי הקודמות , ביטון לא משחק , האם אלישע סופסוף ייתן קצת קרדיט לרכש שלו דור מלול?
לא לא לא חברים , אתם טועים שוב , הפעם אילוז ייפתח בהרכב.
בקצב הזה לאלונה יש סיכוי לעלות לשחק לפני מלול.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה שיותר מדהים זאת העובדה שברדה פותח במקום גורדנה שנמצא בכושר נהדר..
לא יאמן..
לא יאמן..
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אילוז לפני מלול, ברדה מאחורי החלוץ.
איכס.
אני רק מקווה שעד העונה הבאה כשיהיה מאמן אחר דור לא יעזוב.
איכס.
- OMERREMO33
אתם לא שפויים...
א.הרכב משוער
ב.חלוקת כוחות/שינוי/רוטציה/שמירת אסים בספסל, אלו דברים שאתם מבקשים
א.הרכב משוער
ב.חלוקת כוחות/שינוי/רוטציה/שמירת אסים בספסל, אלו דברים שאתם מבקשים
כן - טרמפ ממיתר אלי. המון תודה!delta7 כתב:
גדי, הסתדרתם?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
גם אני...הפועלעולה כתב:אילוז לפני מלול, ברדה מאחורי החלוץ.
איכס.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!