אני נחשב מקורב - זכיתי 1/3.
לא מאמין שיש יד מכוונת.
יש לי לא מעט "כשרים" שזכו והפסידו.
בכדי לטעון שיש הטיה צריך קצת יותר מסטטיסטיקה ומעבר לכך יש רשימת הזוכים. איזו עוד שקיפות ניתן לבקש ?
זמן למחמאות למועדון ולשפע הפקות.
Re: זמן למחמאות למועדון ולשפע הפקות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
נרשמתי בכל ההגרלות של המנויים- עד כה 5 בסה״כ(מכבי ת״א, חיפה -שתי הגרלות, אשדוד ויבנה )
בכל ה-5 הגרלות לא זכיתי(!!) , אין לי אינטרס לשקר.
חייב לציין שאני מוודא בקפידות רבה שאני עושה הכל נכון בדיוק כמו שנדרש ובכל זאת אינני זוכה.
לדעתי לא ייתכן שמנוי אחד יזכה בכל ההגרלות ומנוי אחר לא יזכה באף הגרלה, נכון שזו הגרלה וכך הדברים עובדים והכל תחת פיקוח. אבל חייבים אולי אפילו מעונה הבאה לעשות איזושהי מערכת הוגנת כלפי כל המנויים, בטוח ישנה דרך כלשהי לייצר מערכת אקראית שלאורך זמן תהיה הוגנת כלפי כל בעלי המנויים.
חייב לציין שאני מוודא בקפידות רבה שאני עושה הכל נכון בדיוק כמו שנדרש ובכל זאת אינני זוכה.
לדעתי לא ייתכן שמנוי אחד יזכה בכל ההגרלות ומנוי אחר לא יזכה באף הגרלה, נכון שזו הגרלה וכך הדברים עובדים והכל תחת פיקוח. אבל חייבים אולי אפילו מעונה הבאה לעשות איזושהי מערכת הוגנת כלפי כל המנויים, בטוח ישנה דרך כלשהי לייצר מערכת אקראית שלאורך זמן תהיה הוגנת כלפי כל בעלי המנויים.

- The red one
היו עד עכשיו 3 הגרלות, לא? מכבי תל אביב, מכבי חיפה ויבנה. היו עוד?שי האדום כתב:נרשמתי בכל ההגרלות של המנויים- עד כה 5 בסה״כ(מכבי ת״א, חיפה -שתי הגרלות, אשדוד ויבנה )
בכל מקרה, השורה האחרונה שלך סותרת את כל ההודעה. כתבתי "בטוח ישנה דרך כלשהיא ליצור מערכת אקראית שתהיה הגונת כלפי כל בעלי המנויים". אז לא, אין אפשרות ליצור משהו -אקראי- שיהיה הוגן...זה כל הקטע של אקראיות..
אני בטוח שכל ההגרלות כשרות. הן נעשות בפיקוח של עו"ד או רואה חשבון מוסמך, נוכחים שם אסי רחמים ונציגים מארגון האוהדים. מפרסמים את המנוייםם הזוכים בשקיפות מלאה. לא רואה שום דרך לחרב גם את זה.
אני לא יודע לחשב את ההסתברויות של לא לזכות באף הגרלה. מן הסתם זה גדול מאפס אז זה יכול קרות.
אני יכול רק לחשוב על איזה בעיה בבסיס הנתונים או בנוסחה אשר מבצעת את הרנדומליות.
אני באמת שמתקשה להאמין שיש יד מכוונת אבל כמובן שאני לא יודע בוודאות. כל מה שניתן זה לסמוך על "שפע", האוהדים, הנהלה ורואה החשבון.
אם כל אלו חברו ביחד בכדי להטות את ההגרלה אז כמו שטוטי אמר: "לקפל"
אני יכול רק לחשוב על איזה בעיה בבסיס הנתונים או בנוסחה אשר מבצעת את הרנדומליות.
אני באמת שמתקשה להאמין שיש יד מכוונת אבל כמובן שאני לא יודע בוודאות. כל מה שניתן זה לסמוך על "שפע", האוהדים, הנהלה ורואה החשבון.
אם כל אלו חברו ביחד בכדי להטות את ההגרלה אז כמו שטוטי אמר: "לקפל"
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
מגיעים להם כל השבחים, פשוט עובדים יפה.
קומבינות יש בכל מקום, אני משוכנע ששם זה בשוליים.
קומבינות יש בכל מקום, אני משוכנע ששם זה בשוליים.
אם מדייקים אז 4, כי בחיפה נערכה הגרלה על הקצאה נוספת שלאדום בלב בנשמהההה כתב: היו עד עכשיו 3 הגרלות, לא? מכבי תל אביב, מכבי חיפה ויבנה. היו עוד?
בכל מקרה, השורה האחרונה שלך סותרת את כל ההודעה. כתבתי "בטוח ישנה דרך כלשהיא ליצור מערכת אקראית שתהיה הגונת כלפי כל בעלי המנויים". אז לא, אין אפשרות ליצור משהו -אקראי- שיהיה הוגן...זה כל הקטע של אקראיות..
אני בטוח שכל ההגרלות כשרות. הן נעשות בפיקוח של עו"ד או רואה חשבון מוסמך, נוכחים שם אסי רחמים ונציגים מארגון האוהדים. מפרסמים את המנוייםם הזוכים בשקיפות מלאה. לא רואה שום דרך לחרב גם את זה.
כרטיסים ליציע נוסף.
אכן סתרתי את עצמי, הכוונה הייתה שאולי לנסות לשלב אחת לכמה הגרלות אקראיות ,בחירה שהיא לא אקראית- אלו שלא זכו יזכו ראשונים לאופצית רכישה( המועדון יגדיר מראש, אחרי כמה הגרלות תתבצע אותה בחירה לא אקראית) בשביל באמת על מנת ליצור שיוויוניות.
עם כל האכזבה והביקורת, חשוב לשבח את העבודה היפה שהמועדון ושפע הפקות עושים.

- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
לאקראיות אין שום זיקה להיסטוריית התוצאות.
כל הגרלה בפני עצמה.
בגדול זה נשמע כמו חוסר מזל.
אני יכול להגיד לך שחבר אחד אצלנו זכה נגד מכבי תא לא זכה בהגרלות נגד חיפה וקיבל הודעת זכייה למשחק הערב ולאחר שעה קיבל הודעת ביטול מבאסת.
כל הגרלה בפני עצמה.
בגדול זה נשמע כמו חוסר מזל.
אני יכול להגיד לך שחבר אחד אצלנו זכה נגד מכבי תא לא זכה בהגרלות נגד חיפה וקיבל הודעת זכייה למשחק הערב ולאחר שעה קיבל הודעת ביטול מבאסת.