דרך? שיטה? קיבעון? ניצחון!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: דרך? שיטה? קיבעון? ניצחון!!

שליחה על ידי Totti »

ועוד הבהרה חשובה,
אפשר לקחת גם אליפות בתקציב של 45 מיליון לעומת ה-100+ של מכבי, אבל זו צפויה להיות הבלחה מאוד חד פעמית.
לאורך זמן הכסף הגדול מנצח, בנוקאוט
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

טוב,זה מתחיל להישמע כמו סדנא לאלכוהליסטים אנונימיים.
לכל אחד יש את הזכות להגיד מה בא לו,גם אם הוא מקורב,משוחד וכדומה.
אפילו יש מצב שמי שמקורב אומר את הדברים שחש אותו מותקף.
בקיצור,למעט 2 3 כאן,הביקורת על אלישע היא נטו מקצועית,מי שעושה את זה אישי כנראה יש לו בעיה אישית איתו.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

Guevara כתב: אני השובניסט האחרון, היום אני נותן פרס נובל לאלונה, בזכותה אנחנו פה. אבל כשאני אומר אלי, אני מדבר מידיעה. אם יש משהו שיגרום לאלונה לעזוב זה חוסר הסבלנות שלו, לא שלה. הבנאדם מגיע ממקום ששמונה שנים על פרויקט ללא תוצאות זה קצת יותר מדי זמן.
עזוב שטויות.
אם זה היה תלוי באלי, לא היו נכנסים לפרוייקט הזה מלכתחילה. אלו לא אנשים שקונים עסק נכשל.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

אדום זקן כתב:טוב,זה מתחיל להישמע כמו סדנא לאלכוהליסטים אנונימיים.
בקיצור,למעט 2 3 כאן,הביקורת על אלישע היא נטו מקצועית,מי שעושה את זה אישי כנראה יש לו בעיה אישית איתו.
אתה מכיר פה מישהו שמעביר ביקורת אישית על אלישע? אף אחד פה לא מכיר אותו אישית.
כל מי שמעביר פה בפורום ביקורת היא נטו מקצועית , נראה לך שמעניין פה אנשים מה בוזגלו עושה בזמנו החופשי ,או לאן אלישע טס בחופשת הקיץ?
כל הביקורות שאני כתבתי עד כה עליו , וכל הביקורות שאני קראתי גם ממשתמשים נוספים פה דיברו אך ורק על דרכו המקצועית.

אבל צריך להודות באמת , אם אתה מקורב לאדם , תמיד הדעה שלך תנטה לכיוונו ובטח שלא תהיה אובייקטיבית - ועל זה הטענה.
ומי שמכחיש את זה כנראה שמעמיד פני תם.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

doctorslayer כתב:
אתה מכיר פה מישהו שמעביר ביקורת אישית על אלישע? אף אחד פה לא מכיר אותו אישית.
כל מי שמעביר פה בפורום ביקורת היא נטו מקצועית , נראה לך שמעניין פה אנשים מה בוזגלו עושה בזמנו החופשי ,או לאן אלישע טס בחופשת הקיץ?
כל הביקורות שאני כתבתי עד כה עליו , וכל הביקורות שאני קראתי גם ממשתמשים נוספים פה דיברו אך ורק על דרכו המקצועית.

אבל צריך להודות באמת , אם אתה מקורב לאדם , תמיד הדעה שלך תנטה לכיוונו ובטח שלא תהיה אובייקטיבית - ועל זה הטענה.
ומי שמכחיש את זה כנראה שמעמיד פני תם.
עצם העובדה שקפצת הסגירה אותך.
עכשיו,זה נכון שאדם שמקורב הוא קצת משוחד,אין ספק,אבל מצד שני הוא גם יודע דברים מנפשו של אותו אדם שאתה ואני לא יודעים.
סהכ מה אמר הבחור? לא חידש.
ומה ענינו לו,פחות או יותר כולנו את אותה תשובה.
ושאני אומר שיש למישהו משהו אישי,הכוונה היא לא שאלישע עשה לך משהו.
אלה,שאם אתה רוצה לבקר אותו,תעשה את זה עינייני ומקצועי מבלי לרדת לפסים אישיים.
מה אתה חושב? שלי אין ביקורת עליו? בוודאי שיש,אבל אני לא לוקח את זה לאמירות מצחינות ומעליבות כמו שעושים כאן בשיטתיות כמה משתמשים.
ואני רק רוצה להגיד לך שהגבול הוא מאוד דק,מההסתה שמתחילה כאן ועד שתרד למגרש,וזה כבר התחיל.
ובסוף מי שייפגע זו אך ורק הפועל ב"ש שיקרה לליבנו.

סמל אישי של משתמש
UncleAD

שליחה על ידי UncleAD »

אדום זקן כתב: עצם העובדה שקפצת הסגירה אותך.
עכשיו,זה נכון שאדם שמקורב הוא קצת משוחד,אין ספק,אבל מצד שני הוא גם יודע דברים מנפשו של אותו אדם שאתה ואני לא יודעים.
סהכ מה אמר הבחור? לא חידש.
ומה ענינו לו,פחות או יותר כולנו את אותה תשובה.
ושאני אומר שיש למישהו משהו אישי,הכוונה היא לא שאלישע עשה לך משהו.
אלה,שאם אתה רוצה לבקר אותו,תעשה את זה עינייני ומקצועי מבלי לרדת לפסים אישיים.
מה אתה חושב? שלי אין ביקורת עליו? בוודאי שיש,אבל אני לא לוקח את זה לאמירות מצחינות ומעליבות כמו שעושים כאן בשיטתיות כמה משתמשים.
ואני רק רוצה להגיד לך שהגבול הוא מאוד דק,מההסתה שמתחילה כאן ועד שתרד למגרש,וזה כבר התחיל.
ובסוף מי שייפגע זו אך ורק הפועל ב"ש שיקרה לליבנו.
א. לא קפצתי , אלא הגבתי לך עניינית (כמו שאתה רוצה כן?) לתגובה הקודמת שלך , כי אני הייתי מבין האנשים שרמזת עליהם.
ב. כמאמן או כככל אדם "ידוען" - תמיד חשוף לביקורת , במיוחד כשהוא בשפל ולא בשיא , אז אני מניח שהוא פיתח עור עבה יותר ממה שאתה חושב , והוא בטח לא צריך את ההגנה של הפורום.
ג. הסתה או לא הסתה , יגיע למגרש או לא , רובנו כבר מבינים גם מהמצב וגם מהראיונות איתו ועם אלונה בתקשורת שהוא כנראה לא ימשיך איתנו בעונה הבאה.
זה לא משהו שהוא לא חווה בעבר ולא יחווה בעתיד מקהל - זה הכדורגל.

די כבר להעמיד פנים שהכדורגל זה תאטרון שבאים ומוחאים כפיים כל הזמן , ככה זה בכל העולם לא רק בישראל אגב , בכדורגל מקללים , הקהל כפויי טובה , היום אתה מלך מחר אתה עוזר מנקה.
את המנטליות של אוהדי כדורגל בעולם אנחנו לא נשנה.

לזרוק פה את כל ההיסטוריה של אלישע , לא תגרום לזה שפתאום אנשים יפתחו עיניים ויגידו "ואוו הוא מאמן גדול בתכלס, איך זלזלנו בו" , אתה בטח מבין את זה.
בואו נהיה ריאלים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

doctorslayer כתב:
א. לא קפצתי , אלא הגבתי לך עניינית (כמו שאתה רוצה כן?) לתגובה הקודמת שלך , כי אני הייתי מבין האנשים שרמזת עליהם.
ב. כמאמן או כככל אדם "ידוען" - תמיד חשוף לביקורת , במיוחד כשהוא בשפל ולא בשיא , אז אני מניח שהוא פיתח עור עבה יותר ממה שאתה חושב , והוא בטח לא צריך את ההגנה של הפורום.
ג. הסתה או לא הסתה , יגיע למגרש או לא , רובנו כבר מבינים גם מהמצב וגם מהראיונות איתו ועם אלונה בתקשורת שהוא כנראה לא ימשיך איתנו בעונה הבאה.
זה לא משהו שהוא לא חווה בעבר ולא יחווה בעתיד מקהל - זה הכדורגל.

די כבר להעמיד פנים שהכדורגל זה תאטרון שבאים ומוחאים כפיים כל הזמן , ככה זה בכל העולם לא רק בישראל אגב , בכדורגל מקללים , הקהל כפויי טובה , היום אתה מלך מחר אתה עוזר מנקה.
את המנטליות של אוהדי כדורגל בעולם אנחנו לא נשנה.

לזרוק פה את כל ההיסטוריה של אלישע , לא תגרום לזה שפתאום אנשים יפתחו עיניים ויגידו "ואוו הוא מאמן גדול בתכלס, איך זלזלנו בו" , אתה בטח מבין את זה.
בואו נהיה ריאלים.
בחייאת דינאק,מה הקשר לתיאטרון?
מגרש כדורגל הוא מקום עם הרבה אמוציות זה ברור.
אבל ברגע שהביקורת או הקללות הופכות להיות משהו שלא קשור למציאות,אז כן,זה נובע מאנטי.
כמו למשל במשחק האחרון צועקים לידי "חילופים הגנתיים", " אמר לשחקנים לשחק בונקר",נו באמת!!
אילו אמירות שנובעות נטו מאווירת האנטי.
ושלא תבין,החילוף של שלומי הייתה טעות שעלתה לנו במשחק,אבל לא היה בו שום דבר הגנתי.
שום מילה לשחקנים שנראים כמו הצרות שלי,שום מלחמה,והם מרוויחים הון עתק.
המאמן יש לו אחריות בראש ובראשונה ושצריך לבקר אותו אז מבקרים אותו.
אבל מי שחושב שיהיה כאן הוקוס פוקוס ונהפוך מקבוצה שהייתה בדיחה של הליגה,תוך שנתיים לאלופה טועה טעות מרה.
בטח ובטח שהצל של מכבי מרחף,ובטח ובטח שתהליכים טובים קורים לאט.
אלישע הביא אותנו למקום מסויים,יכול להיות שהוא לא זה שנעשה איתו עוד קפיצה.
אבל מכאן ועד ללכלך על הבן אדם בצורה מבישה,המרחק הוא גדול.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אדום זקן כתב: בחייאת דינאק,מה הקשר לתיאטרון?
אבל ברגע שהביקורת או הקללות הופכות להיות משהו שלא קשור למציאות,אז כן,זה נובע מאנטי.
כמו למשל במשחק האחרון צועקים לידי "חילופים הגנתיים", " אמר לשחקנים לשחק בונקר",נו באמת!!
ושלא תבין,החילוף של שלומי הייתה טעות שעלתה לנו במשחק,אבל לא היה בו שום דבר הגנתי.
אבל מי שחושב שיהיה כאן הוקוס פוקוס ונהפוך מקבוצה שהייתה בדיחה של הליגה,תוך שנתיים לאלופה טועה טעות מרה.
מי לכלך עליו בצורה מבישה? אני קורא את התגובות שלכם וקצת חושש שמדובר על התגובה שלי, אם כן, תגיד ואערוך אותה.
לא הייתה שום כוונה לתקיפה אישית של האיש, אלא של יכולותיו המקצועיות בנקודת הזמן הנוכחית של הפועל ב"ש.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dardasmiley כתב:
מי לכלך עליו בצורה מבישה? אני קורא את התגובות שלכם וקצת חושש שמדובר על התגובה שלי, אם כן, תגיד ואערוך אותה.
לא הייתה שום כוונה לתקיפה אישית של האיש, אלא של יכולותיו המקצועיות בנקודת הזמן הנוכחית של הפועל ב"ש.
אתה בטח שלא,דיברתי בעיקר על מה שקורה ביציע וכן יש פה גם חלק שצורת ההתבטאות שלהם היא בושה.
אתה יכול שלא להסכים עם הדרך,השיטה,החילופים הכל נכון,בזמן שאתה מבקר את זה מקצועית,לא שאתה מתחיל לרדת לפסים אישיים,בעיניי זה מחליא.
ולא,אני לא מכיר את אלישע.

סמל אישי של משתמש
UncleAD

שליחה על ידי UncleAD »

אדום זקן כתב: בחייאת דינאק,מה הקשר לתיאטרון?
אני לא אכנס שוב לפרטים , למה ההוא יצא ולמה החילוף ההוא קרה ואם הגנתי או לא.
אבל אי אפשר כל פעם שנגיד מילה אחת מקצועית כנגד אלישע , מיד כל התגובות בפורום הן "לפני שנתיים היינו בית"ר רמלה , תגידו תודה לאלישע שבלעדיו אנחנו ליגה פ' ".
די כבר נו , תנו להתבטא , אף אחד לא חושב ש100% אלישע אשם בהכל , אבל הוא אשם ב80% מהדברים.
כי ברדה חלש או מליקסון חלש , אלה דברים תקופתיים , ופה מאמן נכנס לתמונה ונותן לשחקנים האלה לשבת קצת בספסל עד שחוזרים לעצמם , וזה הסיבה שאני לא מפיל את זה על השחקנים אלא אך ורק על המאמן.

מעבר לזה אני לא מתכוון להיכנס שוב לדיון על פרטים במשחקים ספציפיים.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אדום זקן כתב:טוב,זה מתחיל להישמע כמו סדנא לאלכוהליסטים אנונימיים.
ואתה בטח מדבר עליי כי אני מכיר את אלישע אישית והוא גנב לי את הבחורה בגלגול הקודם שלי.
כל מי שלדעתך כותב דברים לא לגיטימיים על אלישע ישר לא מדבר מקצועי לדעתך, אתה הראשון שצריך חשוד עם קרבה לאלישע, על כל דבר קטן אתה מגן עליו, הוא לא מקובע לדעתך אלא אני מקובע, הוא מאמן מושלם ואתה לא מבין איך הקבוצה נראית כמו שהיא נראית.
אני מתחילת העונה אמרתי את זה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב: ואתה בטח מדבר עליי כי אני מכיר את אלישע אישית והוא גנב לי את הבחורה בגלגול הקודם שלי.
כל מי שלדעתך כותב דברים לא לגיטימיים על אלישע ישר לא מדבר מקצועי לדעתך, אתה הראשון שצריך חשוד עם קרבה לאלישע, על כל דבר קטן אתה מגן עליו, הוא לא מקובע לדעתך אלא אני מקובע, הוא מאמן מושלם ואתה לא מבין איך הקבוצה נראית כמו שהיא נראית.
אני מתחילת העונה אמרתי את זה...
מה אתה רוצה? מי דיבר עליך?
מה אתה כל הזמן קופץ כמו איזה אישה במחזור??
שים לב מה כתבתי בהמשך,שאין בעיה לבקר אותו,כל עוד זה נעשה בצורה עיניינית ולא אישית.
זה יכול להיות הוא,אסי או כל אחד אחר.
ואיזה מין משפט מפגר זה "אתה הראשון שצריך לחשוד שקרוב לאלישע".
למה מה הוא מחבל? מרגל? מוקצה?
זה נשמע כאילו הוא מצורע
תחשוב קצת לפני שאתה רושם שטויות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

דעתי על אלישע ידועה, יש לי הרבה מאוד הערכה ואהבה לאיש. אני חושב שהזיכרון של אוהדי הכדורגל הוא קצר מאוד. הקלות שבה אנשים מבטלים עבודה מבורכת
ויפה בגלל תקופה קצרה של נסיגה ביכולת היא בלתי נסבלת. לאלישע יש מקום של כבוד מבחינתי, כאחד שלקח אותנו לצמרת הכדורגל בישראל. ספק אם קיים מאמן
בישראל שהיה מוציא יותר מהסגל של העונה שעברה. אפשר לבקר את האיש על הקיבעון המחשבתי או היכולת הטקטית, אבל אי אפשר להתכחש לעובדה שכמכלול,
אלישע הוא מהמאמנים הטובים בישראל, וספק אם מחליפו יצליח יותר ממנו.

לאחר שהדברים נאמרו, אני רוצה להתייחס לאמירה שקראתי בעיתון ידיעות הנגב לפני מספר שבועות, שם טען מקורב לאלישע כי "הדרישה של האוהדים לנצח בכל
משחק היא הזויה ומקרינה לחץ על השחקנים. האוהדים צריכים לזכור איפה היו לפני שנתיים". האמירה הזו, יותר מכל, מוכיחה שהפועל באר שבע ואלישע לוי הגיעו
למיצוי הדדי. אנחנו כאוהדים, כקבוצה, כמועדון, חייבים לזכור את העבר וללמוד ממנו, אבל אסור לנו להיתלות בו כתירוץ. הפועל ב"ש מחזיקה היום בסגל שחקנים
מצוין, ובהרכב ראשון שלא נופל מאף קבוצה בישראל. הרצון של הקהל לנצח בכל משחק, או לכל הפחות לראות יכולת טובה יותר מהקבוצה הוא יותר מלגיטימי. עם
הלחץ תפקידם של הצוות המקצועי ושחקני המועדון להתמודד.

האמירה הזו של אותו מקורב לאלישע מלמדת אותי שהגיע הזמן לשינוי. מעבר ליכולת, מעבר לטקטיקה, הגיע הזמן לגישה חדשה ותוקפנית יותר, שמפסיקה להתרפק
על הצלחות ההווה (או העבר הלא רחוק) ולהסתפק במועט. גישה שמבינה שאנחנו כאן בזכות ולא בחסד, ויש לנו את היכולת להמשיך ולהתקדם. יש לקבוצה הזאת את
כל הכלים לשחק טוב יותר ולהשיג תוצאות טובות יותר. בנקודת הזמן הנוכחית, לא בטוח שאלישע הוא האיש המתאים למשימה.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אם יש קשר בינך לבינו, אתה בחיים לא תשפוט באופן הוגן את הצד המקצועי בקבוצה.
הבנאדם נמצא פה 3 שנים וכלום לא השתנה, חוץ מהפרט ה"שולי" שזרקו עליו כוכבים מכל הבא ליד.
כל מה שאמרת הם דברים נכונים, אבל כרגע הליגה שונה- במיוחד מאז שגורדי קרויף הראה את פניו ואין מה לעשות ההבדל במקצוענות כמו שמיים וארץ.
אז יש 2 דברים שיעזרו לנו- או שאלישע ואלונה ילמדו וישכילו מהשינויים שחלים בכדורגל שלנו, או שיביאו מישהו שכבר עכשיו מבין את העניין.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

zivmay כתב:אם יש קשר בינך לבינו, אתה בחיים לא תשפוט באופן הוגן את הצד המקצועי בקבוצה.
הבנאדם נמצא פה 3 שנים וכלום לא השתנה, חוץ מהפרט ה"שולי" שזרקו עליו כוכבים מכל הבא ליד.
כל מה שאמרת הם דברים נכונים, אבל כרגע הליגה שונה- במיוחד מאז שגורדי קרויף הראה את פניו ואין מה לעשות ההבדל במקצוענות כמו שמיים וארץ.
אז יש 2 דברים שיעזרו לנו- או שאלישע ואלונה ילמדו וישכילו מהשינויים שחלים בכדורגל שלנו, או שיביאו מישהו שכבר עכשיו מבין את העניין.
איזה כוכבים זרקו עליו שנה שעברה חוץ מברדה?

שלח תגובה