הניצחון ומה שמעבר!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

Re: הניצחון ומה שמעבר!

שליחה על ידי UncleAD »

blueman כתב: מסכים איתך לגבי יציבות, וזה נכון לגבי אגידה,ווילי והובאן והיה נכון לגבי בוזגלו בחלק הראשון של העונה. בוגזלו אחרי המשחק נגד בייתר בתקופה חלשה, זה עובר מתחת לרדאר כי מליקסון לא פגע, וברדה לא פוגע כבר תקופה ארוכה. אין לי שום דבר נגד בוזגלו וזה שחקן שאני מאוד אוהב וכשהוא טוב אז באמת הקבוצה טובה יותר, אבל להגיד שהוא היה פה בחודש וחצי חודשיים האחרונים זה לא נכון, ותסתכל על המספרים שלו בחודש וחצי האלו. אני לא בא לסנגר על ברדה\מליקסון ולהגיד שהם טובים יותר או טובים פחות, אלא אומר שמצד אחד אומרים שאין פרות קדושות ומי שטוב משחק ולא לפי תרומה בעבר או גודל חוזה, אז אם זה ככה גם בוזגלו צריך לקבל ניעור כי בחודש האחרון הוא לא פה, ואם תעקוב אחריו קצת אז תראה שבמשחקים האחרונים הוא פחות מפרגן כי הוא מחפש את הגול כדי להשתחרר, זה קרה באשדוד במצב שהוא היה חייב לפרגן, וזה קרה בחיפה שהוא לא וויתר על הפנדל.
אתה יודע מה , שכנעת אותי.
אז שיוציא אותו מההרכב אם יש שחקן אפקטיבי ממנו כרגע , אני זורם עם זה , מה יש להפסיד.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

doctorslayer כתב:
אתה יודע מה , שכנעת אותי.
אז שיוציא אותו מההרכב אם יש שחקן אפקטיבי ממנו כרגע , אני זורם עם זה , מה יש להפסיד.
שוב פעם אני אומר כאב ראש רציני לאלישע, כרגע השחקנים שהכי שווים הרכב ברביעייה הקידמית שלנו הם נאסר,גורדנה ושלומי
על השחקן הרביעי מתמודדים כרגע מליקסון,בוזגלו וברדה, שמתוך שלושתם כרגע אני עולה עם בוזגלו, אבל בוזי צריך להתעורר ולהבין שאם מליקסון מתחיל לחזור לעצמו אז הוא בספסל.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

doctorslayer כתב:
זה מה שאני אומר , חייב להיות שלד לקבוצה שהוא מאסט.
מעבר לזה כל השאר הם שחקנים שמשחקים בהתאם ליכולת שלהם.
בוזגלו יכול לא לעשות כלום חודש ופתאום במהלך אחד לגמור משחק , לצערי ברדה לא יכול לעשות את זה , כמה שלא תנסו לשכנע.
לדעתי למעט בן ביטון , כל הרביעיה היא שלד של הקבוצה שלא צריכה להיות ברוטציה.
בדיוק כמו במכבי - השלד הוא קולינאס , טיבי , ייני וזהבי , לא זזים מההרכ למעט פציעות/הרחקות/משחקים שצריכים לנוח בהם.
אני לא מסכים איתך לגביי ביטון, גם דור מלול וגם אילוז לא טובים ממנו והוא מבחינתי באנקר בהרכב, בניגוד לדוידזאדה שאתמול היה טוב אבל במשחקים אחרים לא היה טוב וטוויטו לדעתי לא נופל ממנו בכושר של דוידזאדה מתחילת העונה.
עם שאר הדברים אני מסכים איתך.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

blueman כתב: מסכים איתך לגבי יציבות, וזה נכון לגבי אגידה,ווילי והובאן והיה נכון לגבי בוזגלו בחלק הראשון של העונה. בוגזלו אחרי המשחק נגד בייתר בתקופה חלשה, זה עובר מתחת לרדאר כי מליקסון לא פגע, וברדה לא פוגע כבר תקופה ארוכה. אין לי שום דבר נגד בוזגלו וזה שחקן שאני מאוד אוהב וכשהוא טוב אז באמת הקבוצה טובה יותר, אבל להגיד שהוא היה פה בחודש וחצי חודשיים האחרונים זה לא נכון, ותסתכל על המספרים שלו בחודש וחצי האלו. אני לא בא לסנגר על ברדה\מליקסון ולהגיד שהם טובים יותר או טובים פחות, אלא אומר שמצד אחד אומרים שאין פרות קדושות ומי שטוב משחק ולא לפי תרומה בעבר או גודל חוזה, אז אם זה ככה גם בוזגלו צריך לקבל ניעור כי בחודש האחרון הוא לא פה, ואם תעקוב אחריו קצת אז תראה שבמשחקים האחרונים הוא פחות מפרגן כי הוא מחפש את הגול כדי להשתחרר, זה קרה באשדוד במצב שהוא היה חייב לפרגן, וזה קרה בחיפה שהוא לא וויתר על הפנדל.
אני לא קרוב של מאור בוזגלו והלוואי והייתי אולי הוא היה תורם לי כמה שקלים :D , בכל מקרה לדעתי מאור בוזגלו גם שהוא לא טוב הוא עדיין עוזר לקבוצה, למשל המשחק מול עכו שמהרגע שהוא נכנס הקבוצה השתפרה ונראתה טוב יותר והוא גם היה מעורב בשער השני.
במחצית הראשונה אתמול הוא היה היחידי שניסה לשחק כמו שצריך נגד הרוח שהייתה.
מאור בוזגלו מבחינתי הוא מאסט כי הוא היחידי שאפשר לסמוך עליו שמכלום יעשה גול, מליקסון גם כזה אבל העונה הזאת כבר אבודה מבחינתי בגלל הפציעות והחזרה המקודמת, עונה הבאה הוא ובוזגלו יתחרו עם הקשרים שיהיו ואם המאמן הבא יעשה רוטציה חכמה אז יהיה אפשרי ששניהם יהיו מאטס, אבל כרגע בוזגלו הרבה יותר מאסט כי הוא הוכיח את עצמו ולא סתם.
ברור שאם הוא ימשיך להראות ככה עד סוף הסיבוב אז יש מקום בפלייאוף להתחיל לחשוב על להושיב אותו על הספסל אבל אני לפחות לא הייתי עושה את זה בזמן הזה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

דר אדום בנשמה כתב:אני לא קרוב של מאור בוזגלו והלוואי והייתי אולי הוא היה תורם לי כמה שקלים :D , בכל מקרה לדעתי מאור בוזגלו גם שהוא לא טוב הוא עדיין עוזר לקבוצה, למשל המשחק מול עכו שמהרגע שהוא נכנס הקבוצה השתפרה ונראתה טוב יותר והוא גם היה מעורב בשער השני.
במחצית הראשונה אתמול הוא היה היחידי שניסה לשחק כמו שצריך נגד הרוח שהייתה.
מאור בוזגלו מבחינתי הוא מאסט כי הוא היחידי שאפשר לסמוך עליו שמכלום יעשה גול, מליקסון גם כזה אבל העונה הזאת כבר אבודה מבחינתי בגלל הפציעות והחזרה המקודמת, עונה הבאה הוא ובוזגלו יתחרו עם הקשרים שיהיו ואם המאמן הבא יעשה רוטציה חכמה אז יהיה אפשרי ששניהם יהיו מאטס, אבל כרגע בוזגלו הרבה יותר מאסט כי הוא הוכיח את עצמו ולא סתם.
ברור שאם הוא ימשיך להראות ככה עד סוף הסיבוב אז יש מקום בפלייאוף להתחיל לחשוב על להושיב אותו על הספסל אבל אני לפחות לא הייתי עושה את זה בזמן הזה...
תראה שרשמתי את כל מה שאתה טוען, הוא שחקן שמשנה משחק אין ספק בזה, וגם רשמתי שכרגע אני עולה איתו ברביעייה שלי, אבל ויש פה אבל גדול בחודש וחצי האחרון להוציא את המשחק מול עכו הוא לא היה טוב, הגיוני שלשחקן יהיו רגעים טובים פחות בחלקים של העונה, בכל זאת 8 חודשים לשמור על יציבות זה מאוד קשה, אמרתי שהוא צריך לחזור לעצמו מהר ואני מקווה שבקבוצה ידברו איתו ויתנו לו את הביטחון כי אם בתחילת שנה לא היו לו מתחרים ראויים היום יש גם את נאסר ובתקווה גם את מליקסון וברדה שיחזרו להציג את היכולת שהם יודעים

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

למה בחיפה הוא היה אמור לוותר על הפנדל? אלישע ביקש ממנו לבעוט, זה שדובב היה חרמן בלתי נלאה זה משהו אחר.

חוץ מזה אתה צודק, הוא בירידה חדה בתקופה האחרונה, אני בכלל הייתי פותח עם מליקסון במקום בוזגלו נגד הפועל, ולו בשביל ה "ניעור".

אבל עזוב הכול, הכי חשוב שלשמעון תהיה תחושה רעה בבטן לקראת המשחק

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

בוזגלו מלך - צריך קצת ספסל. לפחות שנה שעברה זה העיר אותו. אפילו בדברים שהיו באנקר כמו קרנות ובעיטות עונשין, הרמות הוא ירד משמעותית. הוא בטוח לא מאסט בהרכב. גם נאסר, ברדה ומליקסון יכולים לשחק באגף.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

ns75 כתב:
למה בחיפה הוא היה אמור לוותר על הפנדל? אלישע ביקש ממנו לבעוט, זה שדובב היה חרמן בלתי נלאה זה משהו אחר.

חוץ מזה אתה צודק, הוא בירידה חדה בתקופה האחרונה, אני בכלל הייתי פותח עם מליקסון במקום בוזגלו נגד הפועל, ולו בשביל ה "ניעור".

אבל עזוב הכול, הכי חשוב שלשמעון תהיה תחושה רעה בבטן לקראת המשחק
שחקן צריך להיות פייר עם עצמו ועם הקבוצה ולהגיד אני לא בועט פנדל כזה מכריע אם יש לי משחק לא טוב, ומול חיפה היה לו משחק לא טוב, ראו את זה כבר בקרן הראשונה שהייתה לטובתנו ויצא לו קרן מוזרה ליציע של חיפה, לא בושה לתפוס משחק רע ובטח שלא בושה להודות שזה משחק רע ולפרגן למישהו אחר

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

blueman כתב: שחקן צריך להיות פייר עם עצמו ועם הקבוצה ולהגיד אני לא בועט פנדל כזה מכריע אם יש לי משחק לא טוב, ומול חיפה היה לו משחק לא טוב, ראו את זה כבר בקרן הראשונה שהייתה לטובתנו ויצא לו קרן מוזרה ליציע של חיפה, לא בושה לתפוס משחק רע ובטח שלא בושה להודות שזה משחק רע ולפרגן למישהו אחר
ואז אלישע יקבל אש במקרה של החמצה בטענה ששוב הוא לא למד ואין בועט קבוע.
בקיצור אי אפשר לצאת מהמצב הזה טוב , אלא כן הפנדל נכנס ואז הכל מתגמד
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

doctorslayer כתב:
ואז אלישע יקבל אש במקרה של החמצה בטענה ששוב הוא לא למד ואין בועט קבוע.
בקיצור אי אפשר לצאת מהמצב הזה טוב , אלא כן הפנדל נכנס ואז הכל מתגמד
בהנחה שבוזגלו הוא הבועט הקבוע שלנו (מה שלא נכון) והוא מחליט לוותר בגלל משחק לא טוב שלו, אם דובב היה בועט את הכדור ומחמיץ ואחרי המשחק היו "יוצאים" על אלישע למה אין בועט קבוע ואלישע היה אומר בוזי ביקש לא לבעוט בגלל שהוא מרגיש שיש לו משחק פחות טוב והוא היה מעוניין בטובת הקבוצה תאמין לי שאין אוהד אחד בעולם שהיה בא אליו בטענות, בעיטת פנדל זה המון ביטחון של השחקן, ואם במשחק מסוים כלום לא הולך אז הביטחון נפגע וככה ניראית גם הבעיטה. שוב פעם זה דיון קצת מיותר כי מה שהיה היה, ומאור חשוב לקבוצה הזאת והביא לה ואני מקווה שימשיך להביא לה לא מעט נקודות, הנקודה שלי זה שלכל שחקן יכול להיות תקופה פחות טובה ושחקן צריך להיות מספיק מודע לזה ופייר עם הקבוצה כדי לפרגן לחברים שמסביב ולצאת כמה שיותר מהר מהתקופה הפחות טובה שלו.

שלח תגובה