אדום מהדרום-בושה!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: אדום מהדרום-בושה!

שליחה על ידי ForeverRed »

doctorslayer כתב:
האמת שאני מסכים איתך לגמרי.

אני לא רואה פה שום מחאה על אובר-התגוננות של וסרמיליה והגנה על אלישע בכל מצב - זה בדיוק הצד השני של המטבע מול אדום מהדרום שאתם מציגים פה.
מה לעשות , יש אנשים שאוהדים ואוהבים את הקבוצה מכל הלב ולא לכולם יש סבלנות ולא כולם מסוגלים לשמור בבטן ולהתאכזב בשקט - זה לא הופך אותם לאוהדים הצלחות או אוהדים פחות טובים מאוהדי "הליבה".

מפה ועד הסתה , נראה לי שקצת הגזמתם.
אגב גם אני מדבר על עריפת ראשים במועדון , בטוב וברע , וכמובן שאלישע הראש בתור מבחינתי , ואני בכלל מעולם לא נכנסתי לדף של אדום מהדרום , אז גם אני מסית?
כשיהיו לך 10,000 עוקבים, שכל אחד מהם טיפש יותר מהשני, אז אולי תבין.
עם כוח גדול מגיעה גם אחריות גדולה. מה שקורה באדום מהדרום מסית את האוהדים כנגד המאמן בשלב
ראשון, אבל בהמשך זה יגיע גם לשחקנים וישפיע על המועדון כולו. אם אתה חושב שהאווירה העכורה (שלא לומר
אלימה) ביציעים לאחרונה עושה לאלונה חשק להמשיך להישאר פה ולתרום מכספה ומזמנה אתה טועה.

לכל דבר יש דרך. צריך לדעת לאמוד את ההשלכות.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Totti כתב:קשה היה לשבת בגוש לא מעודד. קשה בלשון המעטה.
אנחנו אוהדים של הפועל באר שבע, 40 שנה הלכנו במדבר וראינו ביזיון רודף ביזיון.
5 דקות לא כובשים שער ושלחו חצי סגל לאלף עזעזאל.
די כבר עם שריקות הבוז המבישות, עם הביקורות הנוקבות ולעיתים לא עניניות כלפי אלישע.כולם כולל כולם רוצים בהצלחת הקבוצה, תפקידנו לעודד ולתמוך ולא להלחיץ את המערכת.
והגיע הזמן שנעכל, אלישע כאן עד לתום העונה
קודם כל שמח שפגשתי אותך אתמול פעם ראשונה.
מחצית ראשונה הייתי עם הבנות שלי מחוץ לגוש המעודד - קיבלתי בחילה. כמה רוע, נטפלו לאילוז כאילו הוא אויב, קיללו את לבקוביץ כי פעם אחת ניסה למסור לאופיר ובגלל הרוח הכדור יצא החוצה ועוד דברים מפגרים. מחצית שנייה הלכתי לכובאני ונהניתי מכל רגע. האנשים האלו הם בבונים, הם לא ישתנו. לדעתי הדרך היחידה היא להגדיל את הגוש המעודד.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

doctorslayer כתב:
האמת שאני מסכים איתך לגמרי.

אני לא רואה פה שום מחאה על אובר-התגוננות של וסרמיליה והגנה על אלישע בכל מצב - זה בדיוק הצד השני של המטבע מול אדום מהדרום שאתם מציגים פה.
מה לעשות , יש אנשים שאוהדים ואוהבים את הקבוצה מכל הלב ולא לכולם יש סבלנות ולא כולם מסוגלים לשמור בבטן ולהתאכזב בשקט - זה לא הופך אותם לאוהדים הצלחות או אוהדים פחות טובים מאוהדי "הליבה".

מפה ועד הסתה , נראה לי שקצת הגזמתם.
אגב גם אני מדבר על עריפת ראשים במועדון , בטוב וברע , וכמובן שאלישע הראש בתור מבחינתי , ואני בכלל מעולם לא נכנסתי לדף של אדום מהדרום , אז גם אני מסית?
דוקטור,
כל עוד הביקורת שלך היא כאן ועניינית אז אין שום בעיה - להיפך , כיף לקרוא ולא להסכים. אם הדברים גולשים למגרש אז לדעתי זו הבעיה - לא ככה תומכים בקבוצה.
לא מכיר את "אדום מהדרום" אבל צריך לזכור שתקשורת מעצבת מציאות. כמובן שזו מדינה דמוקרטית אבל צריך לשאול איזה אינטרס הגישה שלהם משרתת ?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

גדי כתב:
קודם כל שמח שפגשתי אותך אתמול פעם ראשונה.
מחצית ראשונה הייתי עם הבנות שלי מחוץ לגוש המעודד - קיבלתי בחילה. כמה רוע, נטפלו לאילוז כאילו הוא אויב, קיללו את לבקוביץ כי פעם אחת ניסה למסור לאופיר ובגלל הרוח הכדור יצא החוצה ועוד דברים מפגרים. מחצית שנייה הלכתי לכובאני ונהניתי מכל רגע. האנשים האלו הם בבונים, הם לא ישתנו. לדעתי הדרך היחידה היא להגדיל את הגוש המעודד.

ולאסור על כניסת ילדים לאזור שבו הם יושבים.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

סניור כתב:
ולאסור על כניסת ילדים לאזור שבו הם יושבים.
צודק - כמה שהם יותר מבוגרים הבבונים אז הם יותר רעים ומה שיוצא להם מהפה זה ברמות של "לה פאמליה" ביום עדין.

אני מקווה שבקרוב אנשים כאלה יוצאו מהמגרשים. לא יתכן שבן אדם יקלל 90 דקות מבלי שמשהו יחדול אותו. זה לא קונצרט אבל זה גם לא מקום שצריך להיות בית שימוש.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

גם אני ישבתי שלא כהרגלי מחוץ לגוש המעודד ונדהמתי לגלות כמה טינוף (וחוסר הבנה משווע) יש אצל האנשים האלו שצועקים לשחקנים למה לא עשית ככה וככה בלי לדעת איך זה נראה מצד השחקן (וברוב המוחלט של המקרים השחקן לא יכל).
הכי טוב כדוגמא הוא אביה- חוטף אש בנוהל קבוע, יש כמה מטומטמים ששורקים לו בוז עוד בחימום כששרים לו אבל הוא הבן אדם שהכי אוהב, הכי מעריץ והכי חי את המועדון מבין כל שחקני הסגל כולל ברדה ורואים את זה ממנו. כואב לי עליו עם כמה שירדו עליו (ועדיין) במשך השנים וזה כבר הפך לאישי.

נ.ב- אביה היה מצויין אתמול, תמשיך ככה!!
נ.ב 2- אין לי קשר אליו

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

מסכים איתך לחלוטין. אמנם לא גדול כדורגלני ישראל, אבל מדובר בשחקן שהוא אוהד הקבוצה לכול דבר!
אתמול זיעזעו אותי עד לעצמות קריאות "תתפטר" בירידה למחצית. ואחרי המשחק. לא מבין איך אפשר להיות כלכך אנטי, תשמחו ותעבירו ביקורת אם אתם מוצאים לנכון, אבל תשמחו, זה בריא.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

התגובה שלהם עוררה בי בחילה.

אני מצפה מאנשים להבין שקיימת תופעה שנקראת תופעת העדר.
כאשר חסרי עמוד שדרה רואים שהאלימות היא דרכם של "גדולים" מהם, הם מיד מצטרפים למקהלה.

אגב, כאנשים בודדים, אין שום בעיה שיביעו את דעתם בפוסטים בפייסבוק אבל לא מאחורי גוף חסר שם פרטי עם קהל "שבוי"

אדום מבושה. Unlike.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אין קשר בין ההופעה של אליה, אביה(בינוני מאוד) או אוגו לתגובת הקהל.
חברים, הקהל שלנו עבר אומנם שינוי מדהים והתבגר פלאים מאז פרשת עזורי, אך הרעות החולות בו עוד עומדות על קנן.
אותו ״קומץ״ שגידף בעבר את אחרון שחקני הסגל- ״חנן פדידה תתחיל להבקיע יבן שרמוטה״ בעוד השחקן לא ראה דשא חצי עונה, חוזר היום למגרשים בהמוניו ואיתו המחלה.
חוסר סבלנות, העדר כבוד לסמלים, חוסר סיפוק מתמיד מהופעות הקהוצה.

תפנימו, זה לא בר שינוי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

מה שלי מוזר בעניין ה"מקללים" זה שאשכרה אלו אנשים שמתאמצים ומשקיעים זמן,כסף ובאים גם למשחקי חוץ ועדיין מטנפים 90 דקות... מוזר.
היית מצפה מאותם אלו שיהיו "אוהדי כורסא"/הזמנות/רק משחקים גדולים, אבל לא, הם יבואו לק"ש וסכנין בגשם בשמש באובך ויעסקו רק ברע...
לא מבין..

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

Totti כתב:תפנימו, זה לא בר שינוי
לא מסכים, לא מפנים ולא אעשה זאת לעולם.

ניקח את הדיון הזה לרגע למקום אחר.
פעם בישראל היתה "בושה". אנשים היו מתביישים להיות ג'ובניקים, מתביישים להיתפס שיכורים, נערים היו מתביישים לעשן סיגריות בפומבי, מתביישים להרעיש בחדר המדרגות שהשכנים לא ישמעו ועוד..
היום הבושה איננה. בכל תחום. הקריוקי בווליום גבוה, אם אתה קרבי אתה פראייר, אם לא עישנת ג'ויינט אתה לא מקבל תעודת בגרות ואם לא זיהמת את הפה שלך בקללות על סרטן בראש לשחקן/מאמן/יו"ר ההתאחדות, אתה "לא אוהד".

ועכשיו בחזרה.
אנשים בסביבתנו, בחיים בכלל ובמגרש בפרט צריכים להבין שמה שהם עושים לא מקובל. נקודה. הם צריכים להתבייש לקלל(במיוחד אלו שמגיעים עם הילדים שלהם) ואנחנו כקהל, כמסה של אנשים צריכים לגרום להם להרגיש את הבושה הזו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Totti כתב:אין קשר בין ההופעה של אליה, אביה(בינוני מאוד) או אוגו לתגובת הקהל.
חברים, הקהל שלנו עבר אומנם שינוי מדהים והתבגר פלאים מאז פרשת עזורי, אך הרעות החולות בו עוד עומדות על קנן.
אותו ״קומץ״ שגידף בעבר את אחרון שחקני הסגל- ״חנן פדידה תתחיל להבקיע יבן שרמוטה״ בעוד השחקן לא ראה דשא חצי עונה, חוזר היום למגרשים בהמוניו ואיתו המחלה.
חוסר סבלנות, העדר כבוד לסמלים, חוסר סיפוק מתמיד מהופעות הקהוצה.

תפנימו, זה לא בר שינוי
לא יודע כמה השינוי הוא מדהים.
קהל נמדד בזמנים קשים, וכמו שזה נראה כרגע הזבל לא פונה לפח האשפה, אלא רק לקח הפסקה קצרה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

אביאל כתב: לא מסכים, לא מפנים ולא אעשה זאת לעולם.

פעם בישראל היתה "בושה". אנשים היו מתביישים להיות ג'ובניקים, מתביישים להיתפס שיכורים, נערים היו מתביישים לעשן סיגריות בפומבי, מתביישים להרעיש בחדר המדרגות שהשכנים לא ישמעו ועוד..
היום הבושה איננה. בכל תחום. הקריוקי בווליום גבוה, אם אתה קרבי אתה פראייר, אם לא עישנת ג'ויינט אתה לא מקבל תעודת בגרות ואם לא זיהמת את הפה שלך בקללות על סרטן בראש לשחקן/מאמן/יו"ר ההתאחדות, אתה "לא אוהד".

ועכשיו בחזרה.
אנשים בסביבתנו, בחיים בכלל ובמגרש בפרט צריכים להבין שמה שהם עושים לא מקובל. נקודה. הם צריכים להתבייש לקלל(במיוחד אלו שמגיעים עם הילדים שלהם) ואנחנו כקהל, כמסה של אנשים צריכים לגרום להם להרגיש את הבושה הזו.
1+

אני מוצא את עצמי מנהל לא מעט ויכוחים ביציע עם "אוהדים מתורבתים" מידיי שבוע.
חייבים להפנים שהשינוי יבוא אך ורק מאיתנו.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אביאל כתב: לא מסכים, לא מפנים ולא אעשה זאת לעולם.

ועכשיו בחזרה.
מגרש הכדורגל הוא לצער כולנו המראה הצרה והמשקפת שלנו כחברה. לא יעזור דבר, כאלו אנחנו. האפשרות היחידה להתגבר על אותם בבונים הוא בעידוד בלתי פוסק וקולני שיבלע אותם עד כדי יאוש.
זה ממש לא יגרום להם לא לצעוק או לקלל, לראייה יושבי שער 6 שעוד צועקים לאלישע הערות מקצועיות כאילו ישבו בטדי ממש מעל הראש שלו. זה בהחלט יגרום להם להיות שוליים וזניחים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

OMERREMO33 כתב:מה שלי מוזר בעניין ה"מקללים" זה שאשכרה אלו אנשים שמתאמצים ומשקיעים זמן,כסף ובאים גם למשחקי חוץ ועדיין מטנפים 90 דקות... מוזר.
היית מצפה מאותם אלו שיהיו "אוהדי כורסא"/הזמנות/רק משחקים גדולים, אבל לא, הם יבואו לק"ש וסכנין בגשם בשמש באובך ויעסקו רק ברע...
לא מבין..
זה עניין של אופי ואישיות. אנשים שרק באים להוציא תסכולים במגרש, וחלקם, בלי להתנשא, קופי אדם.
שלוש חוויות מאתמול להמחשה:
אחד מקבועי שער שתיים שכמעט הלך מכות בטדי לפני שנתיים עם אוהד אחר שביקש ממנו להפסיק לקלל ליד הילדים שלו, נעמד בראש היציע, לא הפסיק לגדף כמו מלח שיכור, קילל את אלישע, אליה ואביה עוד בחימום, וכשמחאו כפיים לשטויות של אוהדי יבנה פתח בקריאות: תמשיכו למחוא כפיים כמו שרמוטות, %^$##, *&^$#@. וכל זה ליד הבן שלו ועוד שלושה ילדים שמצאו מודל לחיקוי והצטרפו לאיש המערות.
אוהד אחר (גם משער שתיים) חיכה עד שנוביל ואז ירד למטה לקלל, עד שאפילו אחד המגבניקים שאבטחו שאל אותו, עד עכשיו שתקת, חיכית עד שתובילו ועכשיו התעוררת? ושמע בתגובה: כן, באתי רק לקלל.
והשיא, אוהד שישב בתחילת היציע הגבוה, עלה עד לסוף היציע, השתין מול כולם על הקיר (ועל הכבלים של הטלוויזיה שמישהו היה צריך לגלגל אותם בסוף השידור) וירד חזרה למקום שלו, שתי שורות מעל השירותים הציבוריים. כי למה לעמוד בתור כשאפשר להשתין על הקיר כמו כלב רחוב.
תתי אדם.
ואם כבר חוויות, היה כיף לראות את הפנים של אלי ברקת כשאמרנו לו תודה על הכל בסוף המשחק, ואת דובב והובאן יושבים עם כל האוהדים בשווארמה בגדרה ברבע לחצות ואומרים שלום מכל הלב לכל אחד שניגש אליהם.

שלח תגובה