המושג ״שוער שני״ לא קיים ברמות האלו.
קבוצה עם יומרות כמו שלנו חייבת להחזיק בסגל שני שוערים בכירים שמסוגלים לתת מענה לצרכייה בכל עת וגם ליצור תחרות טבעית על האפודה.
עושה רושם שרובי אכן עומד בקריטריונים הקשיחים, לא פחות מברק לוי במכבי, לויטה בחיפה וזועבי בק״ש
סיכום משחק
Re: סיכום משחק
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
תגובתו של אביה:Mordechai כתב:בנוסף הגועל נפש התעמת גם עם אביה ,
פשוט גועל נפש של קהל !!! (לא כולם)
https://sports.walla.co.il/item/2828503" onclick="window.open(this.href);return false;
"אז ככה, יש איזה כתב בוואלה בשם איציק יצחקי שבאופן מגמתי כותב עליי דברים כאלה ואחרים ממציא כתבות ושקרים שלא היו מעולם כמו אתמול למשל שהיה לי תקרית עם האוהדים שלנו?!
הפעם החלטתי לא לשבת בשקט ולרשום את האמת שלי!
לא מובן לי האינטרס והרוע לרשום דבר כזה, אותו כתב התחנן אליי להדלפות ולרעל שייצאו החוצה אותו הכתב באופן מגמתי רושם ומחפש להרעיל לנו את הקבוצה וחדר ההלבשה ולשמחתי הוא לא יצליח.
כל עוד אני בקבוצה לא יהיה דבר כזה ואשתדל בכל אופן שלא ייצאו החוצה.
כמובן שלעולם לא אגיב לוקח הכל באהבה גם שלפעמים זה מציק.
בכל מקרה התגעגעתי לשחק ולשמוח עם החברים שלי. ותודה לקהל שלנו גם בטוב וגם ברע תמיד נותנים לנו כח אוהב אתכם! "
כאחד שהיה במגרש ושמע היטב את הקללות שהוטחו באביתר, הפעם האמת עם יצחקי.אדום בלב בנשמהההה כתב:
תגובתו של אביה:
"אז ככה, יש איזה כתב בוואלה בשם איציק יצחקי שבאופן מגמתי כותב עליי דברים כאלה ואחרים ממציא כתבות ושקרים שלא היו מעולם כמו אתמול למשל שהיה לי תקרית עם האוהדים שלנו?!
הפעם החלטתי לא לשבת בשקט ולרשום את האמת שלי!
לא מובן לי האינטרס והרוע לרשום דבר כזה, אותו כתב התחנן אליי להדלפות ולרעל שייצאו החוצה אותו הכתב באופן מגמתי רושם ומחפש להרעיל לנו את הקבוצה וחדר ההלבשה ולשמחתי הוא לא יצליח.
כל עוד אני בקבוצה לא יהיה דבר כזה ואשתדל בכל אופן שלא ייצאו החוצה.
כמובן שלעולם לא אגיב לוקח הכל באהבה גם שלפעמים זה מציק.
בכל מקרה התגעגעתי לשחק ולשמוח עם החברים שלי. ותודה לקהל שלנו גם בטוב וגם ברע תמיד נותנים לנו כח אוהב אתכם! "
עימות של ממש לא היה, אבל ערמות של *** בכל נגיעה של אילוז בכדור היו גם היו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
קללות ישנן תמיד.. מכאן ועד לעימות יש מרחק גדול, מרחק שכרוך בתגובה של אביה למקללים.Totti כתב: כאחד שהיה במגרש ושמע היטב את הקללות שהוטחו באביתר, הפעם האמת עם יצחקי.
עימות של ממש לא היה, אבל ערמות של *** בכל נגיעה של אילוז בכדור היו גם היו
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
סניור כתב:
קללות ישנן תמיד.. מכאן ועד לעימות יש מרחק גדול, מרחק שכרוך בתגובה של אביה למקללים.

חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
הנק' הכי טובה במשחק, רובי לבקוביץ.
מאוד מאוד חד, יצא אגרסיבי לכדורי גובה למרות מזג האוויר ויש לו גם אחלה אינסטינקטים.
מאוד מאוד חד, יצא אגרסיבי לכדורי גובה למרות מזג האוויר ויש לו גם אחלה אינסטינקטים.
אולי שוער שני ראוי, שוער ראשון צריך להיות ברמת שוער נבחרת! אי אפשר לשפוט אותו לפי המשחק אתמול שבעטו לו רק כדור אחד למסגרת..שוער בן 25 שכמעט כל הקריירה היה שוער שני כנראה שהוא לא ברמה של אג'ידה,מרציאנו ואפילו דרג פחות כמו הרוש וקליימן.. כמו שגם שדובב נותן משחקים טובים אנחנו מבינים שזה הרמה שאנחנו צריכים מחליפים ולא שחקני הרכב כדי להתמודד על תואר רציני כך גם במקרה של השוער(ואני עדיין לא יודע אפילו אם הוא שוער שני טוב, רוצה להאמין שכן)גדי כתב:אני יודע שזה יבוא פה לא טוב אבל יש לי הרגשה שרובי לבקוביץ יכול להיות שוער ראשון.
הוא שיחק בלי שום פיק בירכיים וראינו שהוא יודע גם לקפוץ כשצריך.
גם בגביע הטוטו אם אני זוכר נכון נגד מכבי פתח תקוה הוא שמר על שער נקי כאשר משחק ההגנה שלנו היה חדיר מאוד (בלי הובאן, הוגו נבחן, ברדה, אופיר) זוכר לפחות הצלה שלו באחד על אחד.
לבחור יש ביצים.
גם ליפשיץ היה שוער שני כמעט כל הקריירה שלו (גם אצלנו, אגב) והוא נותן עונה נהדרת ברעננה.
אישית לבקוביץ' הרשים אותי בתקצירים של משחקי האימון עם הצלות יפות מאוד. לא חושב שהוא צריך להיות שוער ראשון, אבל אם אג'ידה לא יאריך את החוזה שלו והעונה תהיה גמורה בליגה, יהיה מקום לעשות רוטציות בינו ובין אג'ידה באפריל-מאי.
אישית לבקוביץ' הרשים אותי בתקצירים של משחקי האימון עם הצלות יפות מאוד. לא חושב שהוא צריך להיות שוער ראשון, אבל אם אג'ידה לא יאריך את החוזה שלו והעונה תהיה גמורה בליגה, יהיה מקום לעשות רוטציות בינו ובין אג'ידה באפריל-מאי.
לא יודע על מה אתה מדבר, למעט מי שבגוש היה פח אשפה.Sir Alex Ferguson כתב:מספיק להתרגש מכל כותרת.
תמיד יהיו את אלה שיקללו, וכל עוד מדובר בקומץ לא צריך להתרגש בכלל.
בסוף המשחק קראו לאילוז ליציע ועודדו אותו.
לאורך המשחק היה עידוד טוב מאוד בגוש.
מבחינה מקצועית, מחצית ראשונה של אנטי כדורגל שרק במזל לא ספגנו ונכנסו בה לצרות (הצלה מדהימה של לבקוביץ), במחצית השנייה אחרי השער (שנראה היה בנבדל) השתחררנו ופתאום הראנו כמה כישרון יש בקבוצה.
לדעתי השינוי במחצית השנייה היה בעיקר בזכות אליניב שעלה בטירוף והיה מאוד פעיל כשהוא גם סחט את הקרן שהובילה לגול ובכלל לחץ בלי הפסקה את ההגנה של יבנה.
מילה טובה גם לארבייטמן שאתמול כמו במשחקים האחרונים נראה כמו שחקן רעב, נלחם, דורש את הכדור, מדליק את הקהל, חד מול השער, זה החלוץ שכל כך רצינו לראות.
הייתי פותח עם אותו הרכב במשחק הליגה מול הפועל ת"א.
במקרה הצורך אפשר להעלות את נאסר ומליקסון מהספסל.
שריקות לאלישע כשעולה למגרש, שריקות וקללות כשיורד ועולה במחצית, אילוז כל נגיעה בכדור סרייה של קללות, קללות לברדה (אפסים ברמה הכי נמוכה).
אני אתמול התביישתי.