doctorslayer כתב:
אני כבר שומע וקורא את זה מעל חצי עונה.
לא לוקחים תארים עם שמות , לוקחים עם יכולת - ואם מסתכלים על העונה עד כה , היא יותר מדי לוקה בחסר בשביל הניפוח חזה הזה בתגובות פה מול הפועל ת"א.
תמיד תזכור שגודל האכזבה כגודל הציפיה
מעדיף כבר פשוט לקוות ל1-0 וזהו , את המגרש אנחנו לא נשטוף - בואו נהיה ריאלים.
רק תבטיח שאחרי ה1-0 לא נתחיל עוד פעם ביום ראשון עם אלישע ואני קונה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
שטויות,אחת הקבוצות החלשות בליגה,שאם לא השם שלה,כולם כאן היו אומרים אותו הדבר.
אבל גם נגד עכו נכנסתם ללחץ.
צריכים לנצח ובצורה משכנעת לא פחות.
ולכל מי שאומר כאן שאנחנו יהירים,אז זהו שאנחנו לא,פשוט מאמינים בקבוצה בניגוד אליכם שכבר עייפתם אותנו והורדתם אותנו ליגה.
אדום זקן כתב:שטויות,אחת הקבוצות החלשות בליגה,שאם לא השם שלה,כולם כאן היו אומרים אותו הדבר.
אבל גם נגד עכו נכנסתם ללחץ.
צריכים לנצח ובצורה משכנעת לא פחות.
ולכל מי שאומר כאן שאנחנו יהירים,אז זהו שאנחנו לא,פשוט מאמינים בקבוצה בניגוד אליכם שכבר עייפתם אותנו והורדתם אותנו ליגה.
מזכיר לך שבסיבוב הקודם הפסדנו 5 נק'(!) לעכו ולהפועל ת"א, מהחלשות בליגה.
כולנו מצפים לניצחון, אנחנו פייבוריטים, אבל בואו לא נהפוך לאוהדי מכבי ת"א ונכבד כל יריבה.
CrazyRed7 כתב:
כולנו מצפים לניצחון, אנחנו פייבוריטים, אבל בואו לא נהפוך לאוהדי מכבי ת"א ונכבד כל יריבה.
ההבדלים בין באר שבע בבית לבאר שבע בחוץ העונה אסטרונומיים, אני לא דואג
מה שאותי מעצבן זה הזלזול, אני מול מכבי נתניה לא הייתי רגוע ונתנו 4-0 ודווקא בסכנין הייתה לי הרגשה שנביס אותם וקיבלנו בראש, אסור לזלזל באף קבוצה...
בטח שלא הפועל תל אביב שבניגוד לקבוצות התחתית הם קבוצה לא רעה בכלל עם שחקנים שבכיף הייתי מביא לפה כמו דודו ביטון ושי אבוטבול וגם סארי פאלח בלם לא רע בכלל...
אז נכון אין להם את ורמוט וגם את זגורי אבל אסור לזלזל בהם.
CrazyRed7 כתב:
אין פה עניין של זלזול.
שאתה מסתכל סגל מול סגל ,זה לא כוחות.
נכון שאנחנו לא יציבים,אבל אם אתה מסתכל באופן קר,אין סיבה שנאבד נקודות בשבת.
ואם זה יקרה אנחנו פארשים.
כבר הצהרתי מראש ששום דבר לא יאכזב אותי ("לקפל"), אז מתחשק לי לפלרטט עם הדמיון ולקוות לראות שערים וחגיגה.
אל דאגה, זה לא מחלחל לשחקנים וגם אם יחלחל, שום אסון כבר לא יקרה כנראה.
שלא תבינו אותי לא נכון, גם לי בא לפרק את הליגה לגורמים ושכל הכישרון של ההרכב וחלק מהסגל הזה יתפוצץ ושאלישע יוכיח לי ומאירי סיני יוכיח לי שאני בור ועם הארץ אבל לא יודע אני מפחד מהמשחק הזה ומשאר המשחקים :\