סיראז' נסאר
Re: סיראז' נסאר
ראיתי, עוקב אחריו עוד ממכבי פ"ת.
הוא עדיין אותו פרובקטור שמקבל כמעט כל משחק צהוב שאם הוא לא מקבל שטחים/מגן פראייר כמו אילוז הוא לא יעשה כלום עד סוף המשחק.
לדעתי הוא הכישלון הכי גדול של קרויף בכל הקשור לגזרת הרכש הישראלי.. אשכרה הוציאו עליו כמעט את כל הכסף ששולם על עטר בזמנו.
הוא עדיין אותו פרובקטור שמקבל כמעט כל משחק צהוב שאם הוא לא מקבל שטחים/מגן פראייר כמו אילוז הוא לא יעשה כלום עד סוף המשחק.
לדעתי הוא הכישלון הכי גדול של קרויף בכל הקשור לגזרת הרכש הישראלי.. אשכרה הוציאו עליו כמעט את כל הכסף ששולם על עטר בזמנו.
אני לא מחזיק יותר מידי מטל בן חיים ולהבדיל מרוב האנשים פה חושב שהוא סוס עיוור בלי יותר מידי תאכלס, אבל להגיד שאין הבדל במהירות בינו ובין נאסר זה לא רציני.zivmay כתב:
אתה מוזמן לראות תקצירים שלו לפני ואחרי מכבי.
טוטי, אין הבדל במהירות, בדריבל ובטכניקה בין שני השחקנים, זה בעיקר בהכוונה.
לטל בן חיים יוצרים עשרות בידודים באגף בכל משחק ( כולם זוכרים כמה פעמים הוא היה לבדו על ביטון, אבל למזלנו בן מכיר אותו מצויין), אם מישהו ישכיל ליצור לפחות חצי מהכמות לנאסר, כבר נרגיש בהבדל ( כנ"ל לגבי מליקסון).
נאסר בהחלט שחקן מהיר יחסית לליגה, בן חיים מהיר בכלה קנה מידה בעולם.
ופה ההבדל הגדול ביותר. היציאה שלו מהמקום והמהירות עם הכדור הופכת אותו כמעט בלתי ניתן לעצירה באגף. מה שהוא עושה אחר כך עם הכדור זו בעיה אחרת
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
חחחחחח אתם באמת משווים בין טל בן חיים לנאסר?? איזה מצחיקים אתם!!
זה ממש לא בקטע של ה"דשא של השכן ירוק יותר" אלא עובדות.
למכבי תל אביב יש שתי עמדות אירופאיות בקבוצה: אחד ערן זהבי השני טל בן חיים.
הוא עולה על כל שחקני הליגה ביכולת אתלטית ובניגוד אליכם אני אפילו חושב שהוא חכם מאוד פשוט חם מזג, הוא השחקן היחידי שיכול לעשות היום בליגה הישראלית גול משום דבר, ולראיה כל פעם שהוא מקבל את הכדור נגדנו כל אוהד מקבל אירוע לבבי כלשהו...
זה ממש לא בקטע של ה"דשא של השכן ירוק יותר" אלא עובדות.
למכבי תל אביב יש שתי עמדות אירופאיות בקבוצה: אחד ערן זהבי השני טל בן חיים.
הוא עולה על כל שחקני הליגה ביכולת אתלטית ובניגוד אליכם אני אפילו חושב שהוא חכם מאוד פשוט חם מזג, הוא השחקן היחידי שיכול לעשות היום בליגה הישראלית גול משום דבר, ולראיה כל פעם שהוא מקבל את הכדור נגדנו כל אוהד מקבל אירוע לבבי כלשהו...
אני לא השוויתי בין טל לנאסר..
זה שהוא שחקן אירופאי אני מסכים ואני תמיד אומר את זה, אבל גם לחן עזרא יש פוטנציאל ענק והוא כבר 3-4 שנים על תקן הפוטנציאל ולא משפר את המגרעות שלו. אז הפוטנציאל לא כל כך רלוונטי.
זה שהוא שחקן אירופאי אני מסכים ואני תמיד אומר את זה, אבל גם לחן עזרא יש פוטנציאל ענק והוא כבר 3-4 שנים על תקן הפוטנציאל ולא משפר את המגרעות שלו. אז הפוטנציאל לא כל כך רלוונטי.
גם אחמד עבאד מהיר בקנה מידה אירופאי , ובנויי אתלטי כמו שחקן אירופאי אז?
טב"ח אחד האוברייטדים הגדולים שיש לנו בליגה , שחקן בלי שכל , מהירות יוצאת דופן , טכניקה ודריבל סביר , מגן טוב סוגר אותו בקלות (ע"ע בן ביטון פעמיים העונה) , שחקן טיפש.
נאסר מוכשר פחות מטב"ח , אבל לנאסר יש ת'אכלס כשהוא בפוקוס והראש שלו נטו בכדורגל ולא בפוזה של כריסטאנו הוא שחקן טוב מאוד שצריך לשחק בהרכב , ויכול לשחק בכל הרכב של כל קבוצה בליגה , יש לו מהירות , דריבל , סיומת , בעיטה בעוצמה , רק שישמור על יציבות.
טב"ח אחד האוברייטדים הגדולים שיש לנו בליגה , שחקן בלי שכל , מהירות יוצאת דופן , טכניקה ודריבל סביר , מגן טוב סוגר אותו בקלות (ע"ע בן ביטון פעמיים העונה) , שחקן טיפש.
נאסר מוכשר פחות מטב"ח , אבל לנאסר יש ת'אכלס כשהוא בפוקוס והראש שלו נטו בכדורגל ולא בפוזה של כריסטאנו הוא שחקן טוב מאוד שצריך לשחק בהרכב , ויכול לשחק בכל הרכב של כל קבוצה בליגה , יש לו מהירות , דריבל , סיומת , בעיטה בעוצמה , רק שישמור על יציבות.
נערך לאחרונה על ידי גיא חניה ב 13 פברואר 2015, 15:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
ההפך אחי יש הבדל ענק בין פוטנציאל מיושם לבין כזה שלא מיושם, כי אם היינו מודדים פוטנציאל 99% מהישראלים שהצליחו באירופה לא היו צריכים להצליח ואלה שדוקא כן היו אמורים ממש לא הצליחו. טל בן חיים וחן עזרא הם שתי השחקנים הטכנים המוכשרים בליגה ההבדל ביניהם זה ההבנה ועם כל הצער השכל, ולטל בן חיים יש.הפועלעולה כתב:אני לא השוויתי בין טל לנאסר..
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בתחילתהשנה טב"ח הרשים אותי אבל אחריי זה הוא חזר להוכיח לי כמה הוא אוברייטד...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
https://www.youtube.com/watch?v=JXWpNFgtc-E" onclick="window.open(this.href);return false; שחקן בלי שכל לא יכול לעשות קלטת כזאת, למרות שכולנו יודעים איך עושים קלטת אבל תסתכלו על השחקנים ששומרים אותו חלקם שחקני נבחרת וכולם מקבלים סחרחורת.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כולם מקבלים סחרחורת בגלל המהירות אבל במהלך האחרון הוא כמעט תמיד נכשל...talb55 כתב:https://www.youtube.com/watch?v=JXWpNFgtc-E שחקן בלי שכל לא יכול לעשות קלטת כזאת, למרות שכולנו יודעים איך עושים קלטת אבל תסתכלו על השחקנים ששומרים אותו חלקם שחקני נבחרת וכולם מקבלים סחרחורת.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני יודע שאני כבר חופר אבל מהירות זה שם המשחק, תהיה מרדונה בטכניקה ותהיה איטי לא תצליח, תהיה מהיר ונטול טכניקה לחלוטין יש לך סיכוי להצליח, ולטל בן חיים יש את שתיהם ברמה ישראלית הכי גבוה.דר אדום בנשמה כתב:כולם מקבלים סחרחורת בגלל המהירות אבל במהלך האחרון הוא כמעט תמיד נכשל...
מה נראה לכם שהוא לבדו הפך את עצמו לשחקן אירופאי? לפני שנה וחצי הוא היה רחוק מהמצב בצורה ניכרת, אפילו הוא מודה בזה.
רק תנו לנו תנאים כאלה, ושחקנים פה יראו גרף השתפרות עצום.
במה טב"ח השתפר מהתקופה בהפועל ת"א ? במספרים ? בקבלת החלטות? הפסיק להתנהג כמו טיפש?zivmay כתב:מה נראה לכם שהוא לבדו הפך את עצמו לשחקן אירופאי? לפני שנה וחצי הוא היה רחוק מהמצב בצורה ניכרת, אפילו הוא מודה בזה.
למי זה נראה בדיוק?zivmay כתב:מה נראה לכם שהוא לבדו הפך את עצמו לשחקן אירופאי? לפני שנה וחצי הוא היה רחוק מהמצב בצורה ניכרת, אפילו הוא מודה בזה.
הוא שחקן מהיר וטיפש.
אם היה חכם ורגוע אותו קליפ שמוצג כאן לראווה היה במדים של יוניטד או ארסנל.
על איזה גרף אתה מקשקש ואיזו התקדמות?
אני מכיר את טל בן חיים מגיל 17 והוא לא התקדם מילימטר, השוני היחיד בו זה העובדה שהוא משחק בקבוצה טובה. את פריצות הסילון הבלתי עצירות שלו הוא עשה במכבי פתח תקווה, בהפועל והן אותן פריצות במכבי. קיוויתי שהזמן יחלוף והוא ילמד להוציא כדור או לסיים בעצמו ולהפוך את המתנה המדהימה שאלוהים נתן לו בדמות מהירות יוצאת דופן עם הכדור ובלעדיו למשהו שעוד לא ראינו כאן.
זה עדיין לא קרה. לא אני אומר, הסטטיסטיקה העלובה שלו מדברת בעד עצמה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הוא שיחק גם בקבוצה טובה בהפועל, טיעון חלש.
לא יודע למה אתה מסרב לראות שיפור, תיכף תגיד לי שזהבי של הפועל וזהבי של מכבי הוא אותו זהבי(מגוחך).
קיצר, הנושא הוא על נאסר בכלל. הקבוצה שתדע לעבוד איתו, תהנה מהתוצאה.
לא יודע למה אתה מסרב לראות שיפור, תיכף תגיד לי שזהבי של הפועל וזהבי של מכבי הוא אותו זהבי(מגוחך).
קיצר, הנושא הוא על נאסר בכלל. הקבוצה שתדע לעבוד איתו, תהנה מהתוצאה.
- ForeverRed
טב"ח, טיפש היה וטיפש נשאר.
ההתקדמות היחסית שלו נובעת גם מבגרות מסוימת בגיל ומקבוצת השחקנים שסובבת אותו.
אם שופטים כישרון מול תוצאות, רחוק מאוד מניצול הפוטנציאל. למרות התנאים במכבי.
ההתקדמות היחסית שלו נובעת גם מבגרות מסוימת בגיל ומקבוצת השחקנים שסובבת אותו.
אם שופטים כישרון מול תוצאות, רחוק מאוד מניצול הפוטנציאל. למרות התנאים במכבי.