באר שבע - הפועל ת"א, שבת, 19:20.
Re: באר שבע - הפועל ת"א, שבת, 19:20.
משחק שתלוי רק בנו.
הפועל ת"א חלשה אך גם יכולה לעקוץ עם דודו ביטון המסוכן.
חד משמעית עולה עם הרכב זהה לזה שפתח בנס ציונה.
מליקסון צריך להשתלב לאט לאט..שיעלה מהספסל בדקה 60.
הפועל ת"א חלשה אך גם יכולה לעקוץ עם דודו ביטון המסוכן.
חד משמעית עולה עם הרכב זהה לזה שפתח בנס ציונה.
מליקסון צריך להשתלב לאט לאט..שיעלה מהספסל בדקה 60.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
על פי אתרי הספורט שוב אלישע עולה עם ההרכב ה'מושלם' שלו חוץ מבן ביטון המורחק...
לא יאמן, אם הוא פותח עם ההרכב הזה הוא מוכיח לי עד כמה הוא לא מתאים לנו.
לא ייתכן שגורדנה ונאסר לא מועדפים על ברדה וכל מליקסון שעדיין לא חזר לעצמו ב100% ויקח לו עוד זמן.
לא ייתכן שגורדנה ונאסר לא מועדפים על ברדה וכל מליקסון שעדיין לא חזר לעצמו ב100% ויקח לו עוד זמן.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
על מה אתה מדבר? גורדנה תורגל בהרכב לפי זריהן.

תענוג שאוחיון לא פותח, השחקן השלישי הכי טוב אצלם אחרי רייכרט וביטון.

תרשום ואן.דר אדום בנשמה כתב:על פי אתרי הספורט שוב אלישע עולה עם ההרכב ה'מושלם' שלו חוץ מבן ביטון המורחק...
בוואלה וספורט 5 גורדנה ב-11
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אהא לספורט 5 עוד לא נכנסתי אבל על פי וואלה ווואן דווקא ברדה מועמד לפתוח ולא גורדנה :/הפועלעולה כתב:על מה אתה מדבר? גורדנה תורגל בהרכב לפי זריהן.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני יודע שהתגובה הז עומדת בסתירה מוחלטת לכמה מהקודמות שלי, אבל אני מבסוט מהכוונה לעלות עם מליקסון ב-11.
נאסר בכושר הטוב בקבוצה ומקומו על הדשא בכל משחק כרגע, אבל יש השבת פוטנציאל להרוויח את השחקן הכי טוב שלנו בחזרה.
ב-25 הדקות בנס ציונה מאור הראה משהו אחר. הוא שיחק לעומק, פעל מהר ונראה כי המחסום הפסיכולוגי והפיזיולוגי שהקשה עליו מעט מאחוריו.
צריך לתת לו לנסות ולהמשיך באותו הקו, הוא בורג הרבה יותר חשוב מנאסר בהמשך המאבק שלנו בצמרת(אם עוד קיים כזה- "לקפל")
נאסר בכושר הטוב בקבוצה ומקומו על הדשא בכל משחק כרגע, אבל יש השבת פוטנציאל להרוויח את השחקן הכי טוב שלנו בחזרה.
ב-25 הדקות בנס ציונה מאור הראה משהו אחר. הוא שיחק לעומק, פעל מהר ונראה כי המחסום הפסיכולוגי והפיזיולוגי שהקשה עליו מעט מאחוריו.
צריך לתת לו לנסות ולהמשיך באותו הקו, הוא בורג הרבה יותר חשוב מנאסר בהמשך המאבק שלנו בצמרת(אם עוד קיים כזה- "לקפל")
כן לגמריי, הייתי רוצה לראות את נאסר כחילוף כי מהדקה שנכנס(75) הבקיע בנגיעה הראשונה שלו בציפ מתוחכם, ונתן לגורדנה מסירה חכמה ומדויקת בטוח הרחבה כאשר האחרון בחר לפרגן למליקסון להבקיע. נאסר היה מאוד משמעותי בכניסה שלו בשביל לגמור את המשחק, וזה שהוא דוחף קדימה את הקבוצה, ושומר על הכדור יפה בזמנים של לחץ מאוד יעזור לנו.Totti כתב:אני יודע שהתגובה הז עומדת בסתירה מוחלטת לכמה מהקודמות שלי, אבל אני מבסוט מהכוונה לעלות עם מליקסון ב-11.
אותי האמת החלק ההתקפי הרבה פחות מדאיג, עכשיו שנאסר גורדנה חמים,מליקסון חוזר לאט לאט וברדה אפילו עף לכנף שם הוא מראה הרבה יותר אנחנו כובשים הרבה יותר, אפשר להוסיף לזה גם את גבאי שנושף בעורפו של ארבייטמן שפשוט מבקיע 5 ב3 משחקים האחרונים מכך, זה נהדר. בוזגלו אגב למרות שהוא נראה פחות מעורב, במהלך אחד הוא עושה גול ומשנה מומנטום, אז הייתי עדיין ממשיך איתו בהרכב, במיוחד בגלל החופשיות שלו.
אותי מדאיג יותר החלק ההגנתי, אופיר ממש לא מרשים ועושה הרבה חורים שאילולא סוארז היינו רואים משם צרות גם מיבנה. טהא רק מתאקלם עם סוארז ואג'ידה חוזר לאחר שהורחק, ושלא אתחיל לדבר על אילוז-שחקן נשמה, בית עשה הרבה בעונה שעברה אבל הוא ממש לא בכושר ואחרי שעלה 3 פעמים אולי במשחק נגד יבנה נגמר לו האוויר לגמרי ונשאר מאחור כל המשחק, זה גרם לכל כובד המשחק להיות משוחק על ברדה ואופיר עד שמליקסון נכנס ואיזן את זה, אז באמת שאני מעדיף שמלול יפתח.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- ForeverRed
אני מחסידיו הגדולים של מליקסון ובכל זאת מעדיף לראות אותו עולה מהספסל.
התלהבות היתר בכל פעם שהוא נותן כמה דקות טובות היא מיותרת. הוא עדיין לא כשיר לגמרי, והמסר שמועבר לנסאר
ולשאר שחקני הספסל הוא בעייתי. עדיף לתת לו את הזמן להיכנס לעניינים ולא להוסיף לו לחץ מיותר על הכתפיים.
כמחליף מול שחקני ההגנה העייפים של הפועל הוא יתרום לא פחות.
התלהבות היתר בכל פעם שהוא נותן כמה דקות טובות היא מיותרת. הוא עדיין לא כשיר לגמרי, והמסר שמועבר לנסאר
ולשאר שחקני הספסל הוא בעייתי. עדיף לתת לו את הזמן להיכנס לעניינים ולא להוסיף לו לחץ מיותר על הכתפיים.
לנאסר צריך להיות מועבר מסר אחר, תחתום על חוזה או רד לקצה הרוטציהForeverRed כתב:אני מחסידיו הגדולים של מליקסון ובכל זאת מעדיף לראות אותו עולה מהספסל.
- ForeverRed
על זה אין ויכוח.Totti כתב: לנאסר צריך להיות מועבר מסר אחר, תחתום על חוזה או רד לקצה הרוטציה
- OMERREMO33
מעדיף את מליקסון בהרכב, בכל מקרה לגבי ה"לחזור לאט", עדיין תקף הסיכום שהוא מוחלף דקה 60...
הפועל ת״א - מאמן ישן, שוער שמנמן, הגנה בבלאגן וקישור של ילדים בגן.
לא סופר אותם
לא סופר אותם
התגעגענוns75 כתב:הפועל ת״א - מאמן ישן, שוער שמנמן, הגנה בבלאגן וקישור של ילדים בגן.
לא סופר אותם
הייתי עסוק בקיפולים ; )Totti כתב: התגעגענו
אני שמח שהמילה הזו הפכה כאן לקלט.