מאמן כושר/פציעות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: מאמן כושר/פציעות

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב:אסור לקחת תוספי תזונ-ה נדמה לי כי הם ספורואים מקצועיים ויש לקבוצה תזונאית נדמה לי קראתי על זה לפניי שנה.
איפה קראת שאסור? הדבר היחיד שאסור הוא סטרואידים למיניהם, תוספי תזונה הם רצויים ובמיוחד כשמדובר על בנייה של שריר

סמל אישי של משתמש
idani123
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי idani123 »

אני יכול להעיד שאוגו עובד קשה מחוץ למגרש כאחד שמכיר את מאמן הכושר שלו בספייס.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

idani123 כתב:אני יכול להעיד שאוגו עובד קשה מחוץ למגרש כאחד שמכיר את מאמן הכושר שלו בספייס.
אני יכול להעיד שמבין שחקני הסגל לאוגו יש הכי פחות בעיה ;)
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

idani123 כתב:אני יכול להעיד שאוגו עובד קשה מחוץ למגרש כאחד שמכיר את מאמן הכושר שלו בספייס.
השאלה היא לא אם הוא עובד, אלא האם עובד נכון?
עבודה בחדר כושר צריכה להיות עפ"י תוכנית אישית שבאה לעבוד ולשפר את החולשות הפיזיות של שחקן מסוים.
אין דין תוכנית עבודה בחדר כושר עבור אוגו לזו עבור מליקסון לדוגמא. כל אחד מהם צריך לעבוד על דברים שונים לחלוטין.

סמל אישי של משתמש
oran

שליחה על ידי oran »

דר אדום בנשמה כתב:אסור לקחת תוספי תזונ-ה נדמה לי כי הם ספורואים מקצועיים ויש לקבוצה תזונאית נדמה לי קראתי על זה לפניי שנה.
דר אני במקומך חושב פעמיים לפני שאתה רושם שטויות.

תופסי תזונה חוקיים וכל הספורטאים המקצוענים בעולם צורכים תוספים כמובן בהוראות תזנואי מוסמך.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

oran כתב:
דר אני במקומך חושב פעמיים לפני שאתה רושם שטויות.

תופסי ת**** חוקיים וכל הספורטאים המקצוענים בעולם צורכים תוספים כמובן בהוראות תזנואי מוסמך.
בפרפרזה על דברי ביבי פעם: החלק הראשון לא קרה והחלק הראשון גם לא יקרה.

סמל אישי של משתמש
idani123

שליחה על ידי idani123 »

Totti כתב: אני יכול להעיד שמבין שחקני הסגל לאוגו יש הכי פחות בעיה ;)
אהלן טוטי, זו הייתה הנקודה שלי :)

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

idani123 כתב:
אהלן טוטי, זו הייתה הנקודה שלי :)
:ליצן:
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

oran כתב:בתור מאמן בחדר כושר ולומד כרגע חינוך גופני אני יכול לומר לכם שבלי קשר למה שקורה באימונים (לא צפיתי בשום אימון בשנה האחרונה ככה שגם לא יכול לתת חוות דעת) יש עוד מרכיבים לא פחות משמעותיים שלא קשורים לאימונים הסדירים בקבוצה, נתחיל בעבודה אישית של כל שחקן מחוץ לאימונים כמו בחדר כושר-התאמה של תוכנית הבנויה לחיזוק שרירים ספציפיים איך ובאיזה עצימות לעבוד בהתאם לימי משחק וכ'ו..

הדבר השני שלא פחות חשוב הוא עניין התזונ-ה ואורח חיים בריא, אין מה לעשות ספורטאי צריך לעשות את הוויתורים בחיים כדי להתקדם וזה מתחיל באורח חיים בריא ובתזונ-ה נכונה, אני לא שמעתי על תזונאי שעובד עם השחקנים בנוסף תוספי תזונ-ה שיעלו מסת שריר ויגבירו התאוששות מאוד הכרחית (אני יודע שאצל מכבי יש שימוש).
תן לי להבין רגע מה אמרת פה, שאם הם לא לוקחים תוספי תזונה אז הם לא יעלו במסת שריר?
אם כן אחי מבלי לפגוע תבחר מקצוע אחר.
תוספי תזונה הם נטו להחליף מזון, בטח כשהכוונה היא לאבקות חלבון למינהם כשהמטרה שלהם היא נטו להכניס חלבון בצורה נוחה יותר מדגים/עוף וכן הלאה.

סמל אישי של משתמש
oran

שליחה על ידי oran »

RedHell כתב:
תן לי להבין רגע מה אמרת פה, שאם הם לא לוקחים תוספי ת**** אז הם לא יעלו במסת שריר?
אם כן אחי מבלי לפגוע תבחר מקצוע אחר.
תוספי ת**** הם נטו להחליף מזון, בטח כשהכוונה היא לאבקות חלבון למינהם כשהמטרה שלהם היא נטו להכניס חלבון בצורה נוחה יותר מדגים/עוף וכן הלאה.
איפה ראית שרשמתי את זה? שאני אומר תוספי תזונה זה לא בהכרח אבקת חלבון (שלה יש יתרונות רבים), ויטמינים מינרלים כמו אומגה 3 מגנזיום אבץ ועוד אלה תוספים שיכולים לעזור בהתאוששות בצורה נהדרת.

אה ואם אתה לא חושב שאני מבין אין לי בעיה שנמשיך את השיחה בפייס או משהו ואז נראה מי מאיתנו מבין יותר ומי פחות.
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

oran כתב:
איפה ראית שרשמתי את זה? שאני אומר תוספי ת**** זה לא בהכרח אבקת חלבון (שלה יש יתרונות רבים), ויטמינים מינרלים כמו אומגה 3 מגנזיום אבץ ועוד אלה תוספים שיכולים לעזור בהתאוששות בצורה נהדרת.

אה ואם אתה לא חושב שאני מבין אין לי בעיה שנמשיך את השיחה בפייס או משהו ואז נראה מי מאיתנו מבין יותר ומי פחות.
לא מחפש לשחק איתך את המשחק של מי יש יותר גדול, מבטיח לך מבין הרבה יותר ממה שתתאר לעצמך.
הדברים שאמרת יכולים להוסיף, חושב שאתה נותן להם הרבה יותר מידי קרדיט בהקשר של השיפורים שזה ייתן לשחקנים שלנו.
יתרה מכך לא חושב שיש קבוצה בארץ שנותת לשחקנים שלה אומגה 3, אבץ, מגנזיום, קריאטין וכן הלאה, בעיקר כי מדובר פה על המון המון כסף...

סמל אישי של משתמש
oran

שליחה על ידי oran »

RedHell כתב:
לא מחפש לשחק איתך את המשחק של מי יש יותר גדול, מבטיח לך מבין הרבה יותר ממה שתתאר לעצמך.
הדברים שאמרת יכולים להוסיף, חושב שאתה נותן להם הרבה יותר מידי קרדיט בהקשר של השיפורים שזה ייתן לשחקנים שלנו.
יתרה מכך לא חושב שיש קבוצה בארץ שנותת לשחקנים שלה אומגה 3, אבץ, מגנזיום, קריאטין וכן הלאה, בעיקר כי מדובר פה על המון המון כסף...
ישנם מחקרים על תוספים מהסוג הזה שעוזרים לספורטאים, אני יודע שאצל מכבי יש שימוש בחלבון ומשקאות איזוטונים כאלה ואחרים שזה לא פחות יקר ממה שציינתי. בכל מקרה באתי לתת דגש לאורח חיים ולא רק למה שהולך באימונים.
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

oran כתב:
ישנם מחקרים על תוספים מהסוג הזה שעוזרים לספורטאים, אני יודע שאצל מכבי יש שימוש בחלבון ומשקאות איזוטונים כאלה ואחרים שזה לא פחות יקר ממה שציינתי. בכל מקרה באתי לתת דגש לאורח חיים ולא רק למה שהולך באימונים.
זה בדיוק מה שאמרתי אחי, למעט חלבון ומשקאות איזוטונים שרק מכבי כנראה משתמשת אין קבוצה בארץ שלוקחת תוספים, בטח לא אומגה 3 שהוא בין התוספי תזונה היקרים יותר.

חלבון אפשר לצרוך מעוף ודגים מבטיח לך לא פחות טוב, מסכים שלעיתים הרבה פחות נוח.

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

אתם בכלל לא מבינים בכמה מידות מכבי גדולה על הליגה בכל הקטע של תזוונה נכונה.
למכבי יש שף פרטי שמכין לשחקנים ארוחות במועדון לפי תפריט אישי.(גם לחיפה)
במכבי ובחיפה יש שקילה בכל יום ראשון שבה מודדים משקל ואחוזי שומן, שחקן שסוטה מהטווח המותר לו נקנס.
למכבי תא יש צים שמוצמד לשחקנים שיודע לזהות לפי הדופק כמה שעות השחקן ישן בלילה.(אסור פחות מ7 שעות).

שלח תגובה