סיראז' נסאר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: סיראז' נסאר

שליחה על ידי Totti »

zivmay כתב:הוא שיחק גם בקבוצה טובה בהפועל, טיעון חלש.
לא יודע למה אתה מסרב לראות שיפור, תיכף תגיד לי שזהבי של הפועל וזהבי של מכבי הוא אותו זהבי(מגוחך).
קיצר, הנושא הוא על נאסר בכלל. הקבוצה שתדע לעבוד איתו, תהנה מהתוצאה.
אין ספק שאתה מרוויח ביושר את תואר אחד המשתמשים היותר מעיקים שיש כאן בפורום.
האבסורד הוא שאתה עושה רושם של אינטיליגנט על פניו ורוב הזמן מדבר לעניין, אבל כשמישהו חושב אחרת ממך, כל האמצעים להוכיח את צדקתך נעשים כשרים.
לא מסכים, לא מחזיק ממנו, לא שחקן, לא התקדם, סתם מהיר בלי תכלס. מספיק לך או שיש צורך בעוד טיעונים ״חזקים״ כדי שתבין שלא כל מה שאתה כותב הוא תורה מסיני?!
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

Totti כתב: אין ספק שאתה מרוויח ביושר את תואר אחד המשתמשים היותר מעיקים שיש כאן בפורום.
האבסורד הוא שאתה עושה רושם של אינטיליגנט על פניו ורוב הזמן מדבר לעניין, אבל כשמישהו חושב אחרת ממך, כל האמצעים להוכיח את צדקתך נעשים כשרים.
לא מסכים, לא מחזיק ממנו, לא שחקן, לא התקדם, סתם מהיר בלי תכלס. מספיק לך או שיש צורך בעוד טיעונים ״חזקים״ כדי שתבין שלא כל מה שאתה כותב הוא תורה מסיני?!
אני זה לא הבעיה.
הבעיה היא שאתה לא מוכן לקבל דעות של אחרים ולפעמים אפילו מזלזל( לא רק אתה) בחלק מן האנשים. אתה רואה אותי מתעצבן שאתה לא חושב כמוני? בסדר אתה לא ראית שיפור, אני כן רואה שיפור.. דפדף

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

zivmay כתב:
אני זה לא הבעיה.
הבעיה היא שאתה לא מוכן לקבל דעות של אחרים ולפעמים אפילו מזלזל( לא רק אתה) בחלק מן האנשים. אתה רואה אותי מתעצבן שאתה לא חושב כמוני? בסדר אתה לא ראית שיפור, אני כן רואה שיפור.. דפדף
לא התווכחתי עם רבים שטענו כאן שאיני פלורליסט. אבל לצד נסיונות מאוד גדולים שלי להשתנות, אני נלחם בתחנות רוח אל עקשנות לא ברורה.
לא היתה בי כוונה לפגוע בך חלילה, דפדפתי, כל טוב.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

talb55 כתב:
אני יודע שאני כבר חופר אבל מהירות זה שם המשחק, תהיה מרדונה בטכניקה ותהיה איטי לא תצליח, תהיה מהיר ונטול טכניקה לחלוטין יש לך סיכוי להצליח, ולטל בן חיים יש את שתיהם ברמה ישראלית הכי גבוה.
מהירות זה לא הכל ראה ערך דיוויד בקהאם שלא היה מהיר אבל היה שחקן חכם, או זידאן, בכלל מהירות זה לא הדבר החשוב בכדורגל וראה ערך או עיין ערך כריסטיאן אוקפלה ששיחק אצלנו בעונה הירידה ב98 שהיה כולו מהירות אבל חסר שכל, בשביל להיות כדורגלן מצליח צריך מהירות ושכל ולא שכל לפיצוח האטום אלא שכל לדעת מתיי למסור או איפה להתמקם או מתיי לבעוט.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב: מהירות זה לא הכל ראה ערך דיוויד בקהאם שלא היה מהיר אבל היה שחקן חכם, או זידאן, בכלל מהירות זה לא הדבר החשוב בכדורגל וראה ערך או עיין ערך כריסטיאן אוקפלה ששיחק אצלנו בעונה הירידה ב98 שהיה כולו מהירות אבל חסר שכל, בשביל להיות כדורגלן מצליח צריך מהירות ושכל ולא שכל לפיצוח האטום אלא שכל לדעת מתיי למסור או איפה להתמקם או מתיי לבעוט.
מה קשור בקהאם? א-ב של שחקני כנף זה מהירות ודריבל

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

dor69 כתב: מה קשור בקהאם? א-ב של שחקני כנף זה מהירות ודריבל
חסר לך דבר שלישי, תנועה.

שחקן כנף מאוד יעיל כשהוא בתנועה, או בתנועה בלי כדור ואת 2 הדברים בן חיים ממעט לעשות, לפחות במכבי.
הוא המעיט לבוא לקבל כדור, לעשות תנועה לשטח, לשחק פשוט, הוא הולך עם הראש בקיר ומתחזה יותר מדי, יש לו דריבל מדהים ומהירות שלא ראיתי מאז רוזנטל אבל זה יותר קשור להשקעה ולרצינות שלו בנוסף לחוכמת משחק שלו. אני חושב שאם היה משפר את 2 אלה, וכן אנחנו מודעים להרבה מאוד שחקנים ישראלים טכניים שבגלל השכל לא התקדמו לחול, היה יכול להתקדם לפריימר ליג בקלות ללפתוח בקבוצת תחתית/אמצע טבלה כמו אסטון וילה ואני לא צוחק.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

shovalb9 כתב:
חסר לך דבר שלישי, תנועה.

שחקן כנף מאוד יעיל כשהוא בתנועה, או בתנועה בלי כדור ואת 2 הדברים בן חיים ממעט לעשות, לפחות במכבי.
הוא המעיט לבוא לקבל כדור, לעשות תנועה לשטח, לשחק פשוט, הוא הולך עם הראש בקיר ומתחזה יותר מדי, יש לו דריבל מדהים ומהירות שלא ראיתי מאז רוזנטל אבל זה יותר קשור להשקעה ולרצינות שלו בנוסף לחוכמת משחק שלו. אני חושב שאם היה משפר את 2 אלה, וכן אנחנו מודעים להרבה מאוד שחקנים ישראלים טכניים שבגלל השכל לא התקדמו לחול, היה יכול להתקדם לפריימר ליג בקלות ללפתוח בקבוצת תחתית/אמצע טבלה כמו אסטון וילה ואני לא צוחק.
האמת שאני די חולק עליך. אם כבר אז הייתי שם את השת״פ עם המגן וההגבהות לשלישי ורביעי. תנועה ובייחוד ללא כדור היא דבר שהוא מאסט מבחינתי לשחקנים שמצטרפים מקו שני (ולעיתים גם לחלוץ, תלוי בסגנון המשחק שלך). אגב, השחקנים שעושים אצלנו הכי טוב את התנועה הזאת הם גבאי וגורדנה

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

הדוגמא של בקהאם היא מוזרה (מפוצץ בטכניקה) ושל זידאן אפילו עוד יותר מוזרה (לדעתי הקשר הטוב בהיסטוריה). טכניקה מבחינתי זה לא רק דריבל, אלא מסירה נכונה, הבנת המשחק, כמו שאמרת מיקום, תנועה והכי חשוב הכרת היכולת העצמית של השחקן ושימוש בה.
אגב טוטי, נשמע כאילו יש לך הכרות עם טב"ח ובשל כך אתה יוצר מין השוואה אז ביחס להיום, לנו אין הכרות מוקדמת איתו אלא רק מאז שהתחיל בפתח תקווה ולדעתי הוא השחקן השלישי הכי שלם אחרי זהבי ובוזגלו.

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אתם יכולים לאהוב את נאסר או לא, בכושרו הנוכחי חייב
לפתוח בהרכב ולקבל קרדיט לפחות חודש בהרכב לפני שחושבים
להחזירו לספסל. במעט הזדמנויות שקיבל השנה הביא תפוקה
הרבה יותר טובה מאלה שנהנים מהקיבעון של אלישע, תוקעים את
המשחק וגם מרוויחים פי 3 מנאסר.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אריק כתב:אתם יכולים לאהוב את נאסר או לא, בכושרו הנוכחי חייב
לפתוח בהרכב ולקבל קרדיט לפחות חודש בהרכב לפני שחושבים
להחזירו לספסל. במעט הזדמנויות שקיבל השנה הביא תפוקה
הרבה יותר טובה מאלה שנהנים מהקיבעון של אלישע, תוקעים את
המשחק וגם מרוויחים פי 3 מנאסר.
+1

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

talb55 כתב:הדוגמא של בקהאם היא מוזרה (מפוצץ בטכניקה) ושל זידאן אפילו עוד יותר מוזרה (לדעתי הקשר הטוב בהיסטוריה). טכניקה מבחינתי זה לא רק דריבל, אלא מסירה נכונה, הבנת המשחק, כמו שאמרת מיקום, תנועה והכי חשוב הכרת היכולת העצמית של השחקן ושימוש בה.
אגב טוטי, נשמע כאילו יש לך הכרות עם טב"ח ובשל כך אתה יוצר מין השוואה אז ביחס להיום, לנו אין הכרות מוקדמת איתו אלא רק מאז שהתחיל בפתח תקווה ולדעתי הוא השחקן השלישי הכי שלם אחרי זהבי ובוזגלו.
ההיכרות שלי עם טל בן חיים נובעת ממעקב אחרי בן דוד שלי ששיחק איתו באותו השנתון במכבי פתח תקווה.
כבר אז היה לכולם ברור שצומח כאן משהו בלתי רגיל.
שחקנים מהירים כמוהו לא גדלים בכל יום בכדורגל הישראלי ואם מוסיפים למשוואה יכולת כדרור תוך כדי ריצה(מעטי מעט עושים זאת טוב. הרוב הגדול "מתבלבל" ברגליים) מקבלים פוטנציאל לכדורגלן בכיר בליגה גדולה באירופה.

בפועל, בן חיים לא שיפר אספקטים במשחק שלו כמו סיומת(מחמיצן כרוני), דיוק במסירה האחרונה(יתרון המהירות מתבטל) ובעיקר אספקטים מנטליים שגורמים לו לאבד ריכוז לדקות ארוכות בגלל שטויות.

אותו ילד מוכשר וחצוף שעשה ככל העולה על רוחו בנוער, משחק היום במכבי תל אביב.
ההבדלים? כבר אמרתי, קבוצה הרבה יותר טובה ומצליחה שנותנת לו להביא את הכשרון לידי ביטוי ומכפה על החסרונות הגדולים.

בנוגע לסיראז', כבר אמרתי, בכושרו הנתון הוא השחקן הטוב בקבוצה. העובדה כי הוא מסרב לחתום על חוזה חדש אמורה להציב אותו במעמד אחר מזה שמצויין בשתי הודעות מעליי ורק משום כך

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

Totti כתב: ההיכרות שלי עם טל בן חיים נובעת ממעקב אחרי בן דוד שלי ששיחק איתו באותו השנתון במכבי פתח תקווה.
כבר אז היה לכולם ברור שצומח כאן משהו בלתי רגיל.
שחקנים מהירים כמוהו לא גדלים בכל יום בכדורגל הישראלי ואם מוסיפים למשוואה יכולת כדרור תוך כדי ריצה(מעטי מעט עושים זאת טוב. הרוב הגדול "מתבלבל" ברגליים) מקבלים פוטנציאל לכדורגלן בכיר בליגה גדולה באירופה.

בפועל, בן חיים לא שיפר אספקטים במשחק שלו כמו סיומת(מחמיצן כרוני), דיוק במסירה האחרונה(יתרון המהירות מתבטל) ובעיקר אספקטים מנטליים שגורמים לו לאבד ריכוז לדקות ארוכות בגלל שטויות.

אותו ילד מוכשר וחצוף שעשה ככל העולה על רוחו בנוער, משחק היום במכבי תל אביב.
ההבדלים? כבר אמרתי, קבוצה הרבה יותר טובה ומצליחה שנותנת לו להביא את הכשרון לידי ביטוי ומכפה על החסרונות הגדולים.

בנוגע לסיראז', כבר אמרתי, בכושרו הנתון הוא השחקן הטוב בקבוצה. העובדה כי הוא מסרב לחתום על חוזה חדש אמורה להציב אותו במעמד אחר מזה שמצויין בשתי הודעות מעליי ורק משום כך

תגובה יפה, מה שכן בשביל הספורט כדאי להעלים מהזיכרון הישן את הידיעה מה עשה בגילאי הנוער בגלל האכזבה האוטומטית שנוצרת מכל כישרון שהוא, ולראייה צפייה בשחקנים כמו מליקסון, יצחקי ראובן עובד ושות בגילאי הנוער שלא מיצו את הפוטנציאל המלא שלהם על פי התצוגות בנוער. אין מה לעשות בכדורגל הישראלי נכנסים למשוואה אספקטים נוספים מלבד כישרון שהופכים משמעותיים יותר בביצה המקומית.
להסכמה אחת הגענו טב"ח מאז גילאי הנוער היה נחשב עילוי בשונה מנאסר! שניהם פלוס מינוס בני אותו שנתון, אחד משחק בקבוצה המצליחה בארץ (עובדתית) ובנבחרת והשני מתנדנד בין ספסל להרכב בטוענת לכתר בשנתיים האחרונות (אם אפשר לקרוא לזה ככה חחחח).

סמל אישי של משתמש
sasa

שליחה על ידי sasa »

באמת שאף פעם לא אהבתי אותו ואני לא תופס ממנו שחקן..
הוא לא ברמה של הרכב פותח לדעתי
אבלל...הוא כרגע בכושר הכי טוב וצריך לפתוח.. לא אוהב את זה אבל הוא צריך לפתוח אין מה לעשות!

אתמול גם נזכרתי למה אני לא מחזיק ממנו..
נכנס לרבע שעה איבד 15 כדורים...חושב שהוא רונאלדו
כנראה שכמחליף הוא חושב שמותר לו לעשות דברים לבד וכשהוא פותח הוא קבוצתי יותר

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

sasa כתב:באמת שאף פעם לא אהבתי אותו ואני לא תופס ממנו שחקן..
אבלל...הוא כרגע בכושר הכי טוב וצריך לפתוח.. לא אוהב את זה אבל הוא צריך לפתוח אין מה לעשות!

הדקות ששיחק אתמול כשלא עברנו את החצי לא מהוות מדד לכלום.
מסכים איתך שהיה צריך לפתוח.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

sasa כתב:באמת שאף פעם לא אהבתי אותו ואני לא תופס ממנו שחקן..

עלה מהספסל עם פרצוף תחת וככה נראה המשחק שלו, חזר כמה צעדים אחורה

שלח תגובה