לקראת העונה הבאה
לקראת העונה הבאה
מעניין אותי לשמוע את דעתכם על הזרים לקראת העונה הבאה.
עד עכשיו(ואני מדגיש - עד עכשיו), מי הייתם משאירים ומי הייתם משחררים ובאיזה עמדות הייתם מביאים זר?
הובאן וסוארז - לגביהם אני מניח שכולם באותה דעה.
אוסטין ואוגו - לגביהם אני מתלבט. אוגו לצד משחקים מצוינים מציג הרבה משחקי נפל. אוסטין לעומת זאת שוער מעולה אבל תופס משבצת של זר.
כרגע המחשבה שלי שאם אפשר להביא שוער ישראלי בכיר(מרציאנו) אז עדיף להיפרד מאוסטין. כנ"ל לגבי אוגו - אולי כדי להמר ולנסות להנחית זר איכותי יותר.
פאיוביץ' - בלם ליגה טוב. אבל צריך להשתדרג.
בסה"כ, אם מצליחים להביא את מרציאנו, הייתי מביא 3 זרים - בלם, קשר אחורי וחלוץ.
עד עכשיו(ואני מדגיש - עד עכשיו), מי הייתם משאירים ומי הייתם משחררים ובאיזה עמדות הייתם מביאים זר?
הובאן וסוארז - לגביהם אני מניח שכולם באותה דעה.
אוסטין ואוגו - לגביהם אני מתלבט. אוגו לצד משחקים מצוינים מציג הרבה משחקי נפל. אוסטין לעומת זאת שוער מעולה אבל תופס משבצת של זר.
כרגע המחשבה שלי שאם אפשר להביא שוער ישראלי בכיר(מרציאנו) אז עדיף להיפרד מאוסטין. כנ"ל לגבי אוגו - אולי כדי להמר ולנסות להנחית זר איכותי יותר.
פאיוביץ' - בלם ליגה טוב. אבל צריך להשתדרג.
בסה"כ, אם מצליחים להביא את מרציאנו, הייתי מביא 3 זרים - בלם, קשר אחורי וחלוץ.
Re: לקראת העונה הבאה
לשחרר את אוגו יהיה טמטום. הבחור דורס כל קישור עם מיליון חילוצים. אדיש, לא אדיש, זה לא מעניין, עונה הבאה אני רוצה לראות אותו בתקווה עם מאמן שישתמש ביתרונות שלו בצורה יותר טובה ובקבוצה שיש בה הרבה יותר תנועה ממה שיש עכשיו.
הובאן וסוארז להשאיר. גם את אג'ידה הייתי משאיר כל עוד זה אפשרי. אחרי המשחק נגד חיפה ועוד כמה משחקים שלו, אני די מתחיל לחשוש לגבי מרציאנו. הוא הישראלי הכי טוב שאפשר להביא - אין ספק, אבל השאלה היא האם הוא שווה את המחיר. אני מקווה שכן.
פאיוביץ' לשחרר ולהביא בלם ברמה גבוהה.
הובאן וסוארז להשאיר. גם את אג'ידה הייתי משאיר כל עוד זה אפשרי. אחרי המשחק נגד חיפה ועוד כמה משחקים שלו, אני די מתחיל לחשוש לגבי מרציאנו. הוא הישראלי הכי טוב שאפשר להביא - אין ספק, אבל השאלה היא האם הוא שווה את המחיר. אני מקווה שכן.
אוסטין- להשאיר חד משמעית. העמדה הכי רגישה במערך כדורגל. לא מאמין שישאר אבל מקווה שכן
פאיוביץ- היה צריך למצוא לו מחליף ישראלי ראוי בינואר ולהביא זר אחר(נוואקמה או פלט)
אוגו- לשפוט עד סוף העונה .במשחק כמו של היום צריך למצוא יותר טוב למרות שהפוטנציאל שלו ענק
סוארס והובאן- ברור..
פאיוביץ- היה צריך למצוא לו מחליף ישראלי ראוי בינואר ולהביא זר אחר(נוואקמה או פלט)
אוגו- לשפוט עד סוף העונה .במשחק כמו של היום צריך למצוא יותר טוב למרות שהפוטנציאל שלו ענק
סוארס והובאן- ברור..
ג'ון אוגו זה שחקן עם פוטנציאל אדיר אבל עצלן מאוד , אין שחקנים שבנויים כמוהו בליגה , ויש כאלה בודדים אפילו באירופה , כח הפריצה שלו והפיזיות זה דבר עוצמתי מאוד לקבוצה כמו שלנו .
הבעיה שלו שוב זו העצלנות , רק מאמן אחר , מאמן מוטיבטור שידליק אותו משחק אחרי משחק יכול להוציא ממנו הרבה הרבה יותר , ויש מה להוציא .
לגבי אג'ידה , קודם נראה אם הוא רוצה להמשיך בכלל , לגבי מרציאנו ניהיה יותר חכמים אחרי 2 המשחקים הקרובים של הנבחרת , הוא שוער טוב אבל יש לו הרבה פאדיחות , מצד שני יש לו הגנה חלשה , מעניין לראות אותו ב-2 המשחקים של הנבחרת נגד ווילס ובלגיה במרץ , אם הוא ייתן שם הופעות טובות שווה לבדוק , במידה וזה יקרה אני בטוח שגם מכבי תיהיה בעניין שלו וזה יהיה מאוד קשה להביא .
לגבי פאיוביץ , עתידו כבר הוכרע , להביא ישראלי בכיר (לא משימה פשוטה בכלל) ובמקומו להביא את נאווקמה , שחקן ההתקפה הזר הכי טוב בליגה .
והכי חשוב , עומק בספסל עם שחקנים טובים ולא בינוניים , זה מה שיעשה לנו את השדרוג ביחד עם צוות מקצועי שהוא באמת מקצועי ולא חובבני כמו היום .
מאמן כושר חדש , עוזר מאמן והלאה .
הבעיה שלו שוב זו העצלנות , רק מאמן אחר , מאמן מוטיבטור שידליק אותו משחק אחרי משחק יכול להוציא ממנו הרבה הרבה יותר , ויש מה להוציא .
לגבי אג'ידה , קודם נראה אם הוא רוצה להמשיך בכלל , לגבי מרציאנו ניהיה יותר חכמים אחרי 2 המשחקים הקרובים של הנבחרת , הוא שוער טוב אבל יש לו הרבה פאדיחות , מצד שני יש לו הגנה חלשה , מעניין לראות אותו ב-2 המשחקים של הנבחרת נגד ווילס ובלגיה במרץ , אם הוא ייתן שם הופעות טובות שווה לבדוק , במידה וזה יקרה אני בטוח שגם מכבי תיהיה בעניין שלו וזה יהיה מאוד קשה להביא .
לגבי פאיוביץ , עתידו כבר הוכרע , להביא ישראלי בכיר (לא משימה פשוטה בכלל) ובמקומו להביא את נאווקמה , שחקן ההתקפה הזר הכי טוב בליגה .
והכי חשוב , עומק בספסל עם שחקנים טובים ולא בינוניים , זה מה שיעשה לנו את השדרוג ביחד עם צוות מקצועי שהוא באמת מקצועי ולא חובבני כמו היום .
מאמן כושר חדש , עוזר מאמן והלאה .
נערך לאחרונה על ידי ran ב 15 פברואר 2015, 01:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
לפי מה שאני זוכר הוא היה קשר התקפי לפני שהוא היה שוערהפועלעולה כתב:לשחרר את אוגו יהיה טמטום. הבחור דורס כל קישור עם מיליון חילוצים. אדיש, לא אדיש, זה לא מעניין, עונה הבאה אני רוצה לראות אותו בתקווה עם מאמן שישתמש ביתרונות שלו בצורה יותר טובה ובקבוצה שיש בה הרבה יותר תנועה ממה שיש עכשיו.
די מפחיד שיש לך קשר התקפי בשער
עדיף לשמור על אג'ידה שכרגע הוא השוער הכי טוב בליגה
אל תשכחו שגם אג'ידה היה טועה בהפועל פ"ת . קשה לשוער להצטיין עם הגנה חלשה.
מרציאנו במקום אגידה,בלם זר במקום פאיוביץ שכמו שנרשם כאן עתידו הוכרע , הובאן אוגו וסוארז להשאיר כמובן, ולהביא את נאווקמה שלאט לאט אני מתחיל להחזיק ממנו שחקן שחקן.
הכי חשוב זה לשדרג את המערך המקצועי, ממאמן ראשי ועוזר מאמן ועד מאמן הכושר.
הכי חשוב זה לשדרג את המערך המקצועי, ממאמן ראשי ועוזר מאמן ועד מאמן הכושר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בלם ישראלי ולא אחד בכיר אלא אדי גוטליב או עשאל בן שבת לדעתי לואיי טאהא מוכיח שיש על מי לסמוך, מרציאנו במקום אג'ידה וואקמה פלט ואם אפשר להביא קשר במקום אוגו אז סבבה אם לא אז להשאיר.
בנוסף להשאיר את כל הסגל של תחילת העונה חוץ מדובב גבאי שיעשו איתו עסקה עם אשדוד וגם להשאיר את אראל.
סך הכל להתחזק בשני ישראלים בהגנה שני זרים התקפיים ושאר הסגל כמו של תחילת העונה.
אגב אני הייתי מחזיר את אבולאבן ייתכן שאולי בכל זאת הייתי משאיר את גבאי ונותן לאשדוד את תומר סוויסה ואז ישלנו עומק איכותי ביותר לדעתי.
בנוסף להשאיר את כל הסגל של תחילת העונה חוץ מדובב גבאי שיעשו איתו עסקה עם אשדוד וגם להשאיר את אראל.
סך הכל להתחזק בשני ישראלים בהגנה שני זרים התקפיים ושאר הסגל כמו של תחילת העונה.
אגב אני הייתי מחזיר את אבולאבן ייתכן שאולי בכל זאת הייתי משאיר את גבאי ונותן לאשדוד את תומר סוויסה ואז ישלנו עומק איכותי ביותר לדעתי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני שאלתי ספציפית על הזרים. את מי לשחרר ואיזה עמדות לחזק בזרים.
מה קשור אדי גוטליב, בן שבת, דובב גבאי וגל אראל?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אתם כרגיל קוראים חלק רשמתי גם על הזרים!CrazyRed7 כתב:אני שאלתי ספציפית על הזרים. את מי לשחרר ואיזה עמדות לחזק בזרים.
תראה מה רשמתי אוגו אולי להביא במקומו זר אחר במקום פאיו ואג'ידה ישראלים ולהביא את פלט ווואקמה כזרים.
אתה ממש קורא חלק קטן ונפגע...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
כמו רוב חברי הפורום, משאיר את סוארז הובאן ואוגו. אם ניתן מביא את מרציאנו, שהמחיר שלו עוד יכול לרדת בכמה אגורות בזכות היכולת הפושרת לאחרונה, ומשחרר את אגידה ופאיו. לא בגלל שהם לא טובים אלא כדי לפנות מקום לנוואקאמה ועוד זר...
אל תתנו לחמשת השערים שספג אתמול מרציאנו לבלבל אתכם, אף אחד מהם לא היה באשמתו ואילולא כמה הצלות גדולות שלו זה היה נגמר 8
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לפי התקציר של המשחק שלהם הוא לא נתן את משחק חייו, לצד הצלות שלו שמנעו 8 כמו שאתה אומר היו גם כמה טעויות ולפי דעתי הגול האחרון זה גול שלו, אבל באמת שאי אפשר להאשים אותו, לאשדוד אין הגנה וראינו את זה שבוע שעבר שאנחנו היינו צריכים לתת לה 5 אם לא היינו כאלו פראייריםTotti כתב:אל תתנו לחמשת השערים שספג אתמול מרציאנו לבלבל אתכם, אף אחד מהם לא היה באשמתו ואילולא כמה הצלות גדולות שלו זה היה נגמר 8
אג'ידה בלי לחשוב פעמיים להשאיר. נכון לפעמים הוא מעצבן, אבל השוער הכי טוב בליגה ביי פאר. רק אחרי שיעזוב אנשים יתחילו להעריך אותו. מתי היה לנו שקט בעמדת השוער?
להחתים ומהר!!
סוארס אי של יציבות בהגנה - להשאיר.
הובאן - הזר הכי טוב בליגה ביי פאר להחתים עד הפנסיה.
פאיו - נכנס לרובנו ללב אבל לשחרר.
אוגו - לגביו עוד לא גיבשתי דעה אבל יש לי משהו מוזר עם השחקן הזה אז לא יודע.
הייתי מביא את וואקמה זר שמכיר את הארץ והליגה וכולם יודעים מה יש לבחור ברגליים ואפשר רק לתאר מה יקרה איתו כאשר סביבו שחקנים ברמה גבוהה הרבה יותר מרעננה.
מחזק את האמצע בעוד ישראלי, את ההגנה בעוד ישראלי ועוד חלוץ לרוטציה וסטו.
אה, ודבר ראשון - להחליף צוות מקצועי כולל מאמן.
להחתים ומהר!!
הייתי מביא את וואקמה זר שמכיר את הארץ והליגה וכולם יודעים מה יש לבחור ברגליים ואפשר רק לתאר מה יקרה איתו כאשר סביבו שחקנים ברמה גבוהה הרבה יותר מרעננה.
מדויק!ONmyOWN כתב:אג'ידה בלי לחשוב פעמיים להשאיר. נכון לפעמים הוא מעצבן, אבל השוער הכי טוב בליגה ביי פאר. רק אחרי שיעזוב אנשים יתחילו להעריך אותו. מתי היה לנו שקט בעמדת השוער?
להחתים ומהר!!
לו אני אלונה, הייתי נכנס עם אג'ידה לחדר ולא יוצא עד שיש חוזה ל - 3-4 שנים נוספות.
אם מוכנים לשים 700 אלף יורו (רק על השחרור, ללא משכורת!) על שחקן זר, מצויין ככל שיהיה, חייבים למצוא את המקורות ע"מ להגיע להבנות עם אג'ידה. אחרי כל כך הרבה שנים של בעיות בעמדת השוער יש לנו בשנים האחרונות אי של יציבות, שוער שמביא נקודות (ועזבו את הבישול אתמול, זה רק בונוס, ותעשו לי טובה ואל תזכירו את המשחק מול הפ' ת"א בסיבוב הראשון, גם לו מותר לתפוס יום חלש, מה עוד שהיו נסיבות מקלות).
אסור לתת לו לעזוב!!!