הפינה הפסימית מחזור 22

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: הפינה הפסימית מחזור 22

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אני בניגוד לאלו ששמו את מליקסון בפינה האופטימית שם אותו פה כי הוא לא היה טוב ולדעתי עדיף לנו העונה שהוא יעלה מהספסל ולפתוח עם נסאר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
sasa

שליחה על ידי sasa »

השחרור של גל אראל היה טעות לכל הדעות.
ולגבי הקהל...פשוט אין חשק לעודד בתצוגות כאלה..עם כל הרצון לדחוף תשחקנים..פשוט יוצא האוויר מלראות אותם משחקים ככה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

נאסר - לא השפיע בהתקפה ואיבד כדורים שתרמו ללחץ של הפועל תל אביב.
דובב - לא מדבר על ההתקפה בכלל. לראות מה ארביטמן עושה בלחץ על המגנים והקישור ולראות את דובב שרק נכנס מסתכל מהצד זה מקומם. לא עושה כלום כדי להיות בכלל אלטרנטיבה.

קהל - גועל נפש. אלישע אשם בכל. פשוט הזוי. החילופים לא היו גרועים המחליפים היו גרועים וזה הבדל גדול.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

1. הקהל - אין מקום לקללות.
2. אלישע והחילופים ההזויים. בנוסף, באמצע השבוע אמר שנאסר לא פותח ביבנה בגלל העומס ולא בגלל היכולת.
אתמול למה לא פתח? אחר כך יבואו לשחקן בטענותשברבע שעה הוא לא מצליח לייצר פלאים, פלא אחרי שמאמללים אותך.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

גדי כתב:נאסר - לא השפיע בהתקפה ואיבד כדורים שתרמו ללחץ של הפועל תל אביב.
דובב - לא מדבר על ההתקפה בכלל. לראות מה ארביטמן עושה בלחץ על המגנים והקישור ולראות את דובב שרק נכנס מסתכל מהצד זה מקומם. לא עושה כלום כדי להיות בכלל אלטרנטיבה.

קהל - גועל נפש. אלישע אשם בכל. פשוט הזוי. החילופים לא היו גרועים המחליפים היו גרועים וזה הבדל גדול.
גדי,
- נאסר - אף אחד לא מצטרף קדימה, הוא רץ, אין למי למסור, מה יעשה? מנסה לעבור שחקן ונכשל.
- דובב - מסכים ב - 100%. בכושר הנוכחי עדיף ארביטמן עייף עם רגל אחת מאשר דובב.
- גם חלק מהחילופים גרועים. הכי מטומטם זה ה"פטנט" הזה, לכאורה "משנה מערך" כשמכניס חלוץ (דובב) במקום קשר (מליקסון) ושתי דקות אח"כ מוציא חלוץ (ארביטמן) ומכניס קשר (נאסר) וחוזר לאותו מערך בדיוק - וואוו איך בלבלת את אלי כהן, גאוני. בשורה תחתונה הכנסת את דובב במקום ארביטמן (לדעתי טעות) ואת נאסר במקום מליקסון (מתקבל על הדעת).גם החילוף האחרון היה שגוי, מה לעשות, בכושר הנוכחי עדיף שברדה ישאר בחוץ.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אריק כתב: בנוסף, באמצע השבוע אמר שנאסר לא פותח ביבנה בגלל העומס ולא בגלל היכולת.
אתמול למה לא פתח? אחר כך יבואו לשחקן בטענותשברבע שעה הוא לא מצליח לייצר פלאים, פלא אחרי שמאמללים אותך.
100%

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

delta7 כתב:
גדי,
- נאסר - אף אחד לא מצטרף קדימה, הוא רץ, אין למי למסור, מה יעשה? מנסה לעבור שחקן ונכשל.
- דובב - מסכים ב - 100%. בכושר הנוכחי עדיף ארביטמן עייף עם רגל אחת מאשר דובב.
- גם חלק מהחילופים גרועים. הכי מטומטם זה ה"פטנט" הזה, לכאורה "משנה מערך" כשמכניס חלוץ (דובב) במקום קשר (מליקסון) ושתי דקות אח"כ מוציא חלוץ (ארביטמן) ומכניס קשר (נאסר) וחוזר לאותו מערך בדיוק - וואוו איך בלבלת את אלי כהן, גאוני. בשורה תחתונה הכנסת את דובב במקום ארביטמן (לדעתי טעות) ואת נאסר במקום מליקסון (מתקבל על הדעת).גם החילוף האחרון היה שגוי, מה לעשות, בכושר הנוכחי עדיף שברדה ישאר בחוץ.
לגבי נאסר - אולי אבל במשחקים האחרונים ראיתי ממנו שהוא יודע לייצר דברים לבד.
ארביטמן - ירד צולע לגמרי - חילוף כפוי.
ברדה - כולה 10 דקות. לדעתי תגובה למצב במגרש. בוזגלו לא תורם כלום למשחק לחץ על מגנים/קשרים ולא באמת עוזר בהגנה. אפשר להתווכח עם זה באמת עזר אבל זו תגובה למצב במגרש לעומת "חילופים מהבית.

מסכים שבדיעבד החילופים החלישו אותנו אבל זו תוצאה של משחק חלש לדעתי של המחליפים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
sasa

שליחה על ידי sasa »

עד שהכנסת את ברדהה
עד שארבייטמן לא על המגרשש

אתה שם אותו באגף?? הבן אדם חלוץ אלישעע חלוץץ
שים את דובב באגף שים את ברדה בחוד...תפסיק להתעלל בו כבר נחנקנוווו

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

גדי כתב:
לגבי נאסר - אולי אבל במשחקים האחרונים ראיתי ממנו שהוא יודע לייצר דברים לבד.
ארביטמן - ירד צולע לגמרי - חילוף כפוי.
ברדה - כולה 10 דקות. לדעתי תגובה למצב במגרש. בוזגלו לא תורם כלום למשחק לחץ על מגנים/קשרים ולא באמת עוזר בהגנה. אפשר להתווכח עם זה באמת עזר אבל זו תגובה למצב במגרש לעומת "חילופים מהבית.

מסכים שבדיעבד החילופים החלישו אותנו אבל זו תוצאה של משחק חלש לדעתי של המחליפים.
אם כבר לעשות חילוף תגובה במגרש הייתי מכניס את ברדה במקום אוגו לאמצע, וממשאיר את בוזגלו, ברגע שבוזי יצא לא היה עם מי לשחק וברדה ונאסר לא תרמו כלום באגפים, אוגו במשחק חלש מאוד היה חייב לצאת וברדה\מלול היו חייבים להיכנס לעמדה הזו ולנצל את זה שהפועל ניסו להשוות בכל מחיר ושלחו מלא שחקנים למעלה כדי להעמיד במצב את בוזגלו ונאסר ב 1 מול אחד עם השחקן שלהם, ראינו שבמשחקים קודמים בדקות האלו בוזגלו עשה את זה מלא וגם יצר מלא הזדמנויות וגם צהובים מיותרים להגנות היריבות.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

blueman כתב: אם כבר לעשות חילוף תגובה במגרש הייתי מכניס את ברדה במקום אוגו לאמצע, וממשאיר את בוזגלו, ברגע שבוזי יצא לא היה עם מי לשחק וברדה ונאסר לא תרמו כלום באגפים, אוגו במשחק חלש מאוד היה חייב לצאת וברדה\מלול היו חייבים להיכנס לעמדה הזו ולנצל את זה שהפועל ניסו להשוות בכל מחיר ושלחו מלא שחקנים למעלה כדי להעמיד במצב את בוזגלו ונאסר ב 1 מול אחד עם השחקן שלהם, ראינו שבמשחקים קודמים בדקות האלו בוזגלו עשה את זה מלא וגם יצר מלא הזדמנויות וגם צהובים מיותרים להגנות היריבות.
נשמע הגיוני אבל זה הרבה יותר קל לנתח משחק הסוף להתחלה. בדיעבד מסכים אתך.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

גדי כתב:
נשמע הגיוני אבל זה הרבה יותר קל לנתח משחק הסוף להתחלה. בדיעבד מסכים אתך.
ברור שיותר קל לנתח משחק בסוף, אבל יש דברים שזועקים מהמגרש שקשה להתעלם מהם, עוד אתמול אמרתי לחבר שישב לידי שזה חילוף מתבקש, אם בשני החילופים האחרים אני מסכים שלא הייתה ברירה ואלישע אילתר בצורה טובה, החילוף של בוזגלו לא מובן לי, כאילו היה ברור שהפועל ילחצו יותר בדקות האחרונות ואנחנו היינו צריכים לנצל את זה וזה בדיוק הדקות לבידוד של בוזגלו ונאסר, שני שחקנים שיש להם 1 על 1 מעולה במיוחד על האין הגנה של הפועל ת״א

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

מה קורה באמת עם מלול? הבנו שהוא לא מיועד לעמדת המגן, אבל גם כקשר אמצע לא לתת לו לשחק, במיוחד אחרי השחרור של הראל. מאוד תמוהה העניין.
אגב קראתי שגם הוא היה מועמד לעזוב בינואר אבל אלישע התעקש להשאיר אותו....

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

מהרגע שאלישע עשה את החילופים נראנו רע מאוד, כאילו היה מדובר בקבוצה אחרת.
צריך לתת את הדעת על זה או אפילו להבא להבין את מי צריך להוציא ואת מי להשאיר על המגרש(בוזגלו,שלומי).

בגדול, גם מכבי רחוקה להרשים כך גם קרית שמונה אז אני פחות מתרגש מהיכולת כל עוד התוצאה מושגת.
אם נשכיל לקחת את הנקודות מהקטנות אני חושב שיש על מה לפנטז, אבל בלי לקחת את הנקודות בנתניה סכנין וכו' ...חלום האליפות יהיה רחוק שנות אור.
תמונה

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

sasa כתב:השחרור של גל אראל היה טעות לכל הדעות.
ולגבי הקהל...פשוט אין חשק לעודד בתצוגות כאלה..עם כל הרצון לדחוף תשחקנים..פשוט יוצא האוויר מלראות אותם משחקים ככה
לכל הדעות? לדעתי זה אחד המהלכים המבריקים שהיו בחלון, הדבר היחיד שמטריד אותי זה שאולי הוא עוד יחזור.

כל משחק שגל אראל היה על הדשא קיצר לי שנה מהחיים, בגלל הבנזונה הלך לי הסיכוי לראות נכדים.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

ns75 כתב:
לכל הדעות? לדעתי זה אחד המהלכים המבריקים שהיו בחלון, הדבר היחיד שמטריד אותי זה שאולי הוא עוד יחזור.

כל משחק שגל אראל היה על הדשא קיצר לי שנה מהחיים, בגלל הבנ**** הלך לי הסיכוי לראות נכדים.
האמת הזוי - כבר לפחות שנה כל נגיעה בכדור של גל אראל הייתה מלווה בקללות. הבן אדם הותקף בגביע הטוטו אחרי המשחק בפתח תקוה.
פתאום הוא המושיע ? חביתה הופכים יותר לאט. אנשים באים למגרש כדי להיות אנטי. פתאום מליקסון יוצא אז שורקים בוז לחילוף ? רק לפני שבועיים קראו לו לפרוש ואלישע ניסה בכל דרך להחזיר אותו.
לא רוצה את אלישע שנה הבאה כי צריך לנסות להגיע יותר גבוה למרות שיש סיכון כי כל מאמן יכול להיכשל פה אם מקום שלישי זה כישלון כי אנחנו לא נהיה אלופים. תתעוררו, זה שאנחנו רואים את מכבי זה נס. זה שני עולמות שונים מבחינת תקציב וגם הניצול שלו.

שלח תגובה