באר שבע - הפועל ת"א, שבת, 19:20.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ns75

Re: באר שבע - הפועל ת"א, שבת, 19:20.

שליחה על ידי ns75 »

אג׳ידה מבשל לארבייטמן זה סיכום הסיפור של הפועל ב״ש בשלוש השנים האחרונות.

כמו אוכל פולני, אין לו טעם, אין לו ריח אבל בסוף אתה יוצא שבע.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

באמת שרציתי לבכות היום... אפילו השבורים האלה ישבו לנו על החיים

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 57,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
יופי, זה בדיוק מה שהיינו צריכים

שי מוגילבסקי הזה אי פעם רשם משהו חיובי? הוא גם זה שדיווח על התקרית של נעים ואסולין. איזה בנאדם מנחוס

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

הפועלעולה כתב:https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 57,00.html
יופי, זה בדיוק מה שהיינו צריכים

שי מוגילבסקי הזה אי פעם רשם משהו חיובי? הוא גם זה שדיווח על התקרית של נעים ואסולין. איזה בנאדם מנחוס
אין מה להתרגש יתר על המידה. נראה כמו אירוע קיקיוני סתמי שייסגר בלא כלום.
צריך לכבד את המאמן הנוכחי (יש לי לא מעט טענות כלפיו) ולתת לו לסיים את העונה הנוכחית ללא שריקות בוז וקיטרוגים
על כל צעד ושעל.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אלישע התחיל להיות משטרת המחשבות? לשלוח לנו פה לפורום "מקורבים" שיחזרו על אותם תירוצים שחוקים, ואותו חוסר מודעות ומציאות מעוותת לא מספיק לו?
התחיל לשלוח את בני המשפחה שלו לאיים ביציע על מי שלא מרוצה מהדרך?

לא בעד אלימות, לא בעד קללות, כן בעד חופש הביטוי. פתאום כשצריך לדאוג לו לחוזה שמן לעונה הבאה (לא בהכרח אצלנו), קמים כל אותם חברים שמנסים למנוע את שריקות הבוז ואת "הכתמת שמו"?....

התנהגות ששמוקה לעבריינים, לכאורה, כמו יובל נעים וקורצקי. לא למאמן שמכבד עצמו.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

dardasmiley כתב:אלישע התחיל להיות משטרת המחשבות? לשלוח לנו פה לפורום "מקורבים" שיחזרו על אותם תירוצים שחוקים, ואותו חוסר מודעות ומציאות מעוותת לא מספיק לו?
התחיל לשלוח את בני המשפחה שלו לאיים ביציע על מי שלא מרוצה מהדרך?

לא בעד אלימות, לא בעד קללות, כן בעד חופש הביטוי. פתאום כשצריך לדאוג לו לחוזה שמן לעונה הבאה (לא בהכרח אצלנו), קמים כל אותם חברים שמנסים למנוע את שריקות הבוז ואת "הכתמת שמו"?....

התנהגות ששמוקה לעבריינים, לכאורה, כמו יובל נעים וקורצקי. לא למאמן שמכבד עצמו.
אתה לוקח את הידיעה וכוח מנסה להפוך את אלישע לקורצקי. יש הרבה ביקורת לכולנו על דברים כאלה ואחרים על אלישע אבל לשייך לא התנהגות עבריינית זה כבר הופך את הביקורת ללא רצינית. לא יודע מי הקרוב משפחה ולא חסרו אתמול אנשים שקיללו אותו מהרגע הראשון. משום מה יש לי הרגשה שלא משפחת לוי הייתה אלימה פיזית במקרה הזה.

מי שלא רואה את הכתובת על הקיר שהמצב עלול להידרדר לאווירת טרור במגרש הוא עיוור או חסר אחריות אבל אני יודע שהציפיות שלי מוגזמות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

לא מפתיע, זה הכדורגל שלנו

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

גדי כתב:
אתה לוקח את הידיעה וכוח מנסה להפוך את אלישע לקורצקי. יש הרבה ביקורת לכולנו על דברים כאלה ואחרים על אלישע אבל לשייך לא התנהגות עבריינית זה כבר הופך את הביקורת ללא רצינית. לא יודע מי הקרוב משפחה ולא חסרו אתמול אנשים שקיללו אותו מהרגע הראשון. משום מה יש לי הרגשה שלא משפחת לוי הייתה אלימה פיזית במקרה הזה.

מי שלא רואה את הכתובת על הקיר שהמצב עלול להידרדר לאווירת טרור במגרש הוא עיוור או חסר אחריות אבל אני יודע שהציפיות שלי מוגזמות.
לא משייך לו שום דבר, אבל אני שם את האצבע על תחילתה של מגמה. הסרחון מזה מדגדג לי את האף.
אגב, מאמן שדבר כזה קורה ולא קשור אליו אומר "אין לי מושג" "או לא יודע במה מדובר". אלישע בפה מלא אומר, "האוהד התחיל". על ראש הגנב בוער הכובע.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

dardasmiley כתב:
לא משייך לו שום דבר, אבל אני שם את האצבע על תחילתה של מגמה. הסרחון מזה מדגדג לי את האף.
אגב, מאמן שדבר כזה קורה ולא קשור אליו אומר "אין לי מושג" "או לא יודע במה מדובר". אלישע בפה מלא אומר, "האוהד התחיל". על ראש הגנב בוער הכובע.
לא מבין מה אתה אומר. אוהד מקלל מול אלישע והגירסה של האוהד מקובלת עלייך לחלוטין ?
המגמה שאני מפחד ממנה זה עזורי מספר 2. האווירה הייתה כל כך עוינת נגדו שיציאה מהאצטדיון בחסות המשטרה קרובה עלינו מאוד מאוד. משחק בית הבא קריית שמונה ותדמיין שאנחנו לא מנצחים.
אני יודע שזה בלתי אפשרי להרגיע וקרוב לוודאי משהו יקרה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

גדי כתב:
לא מבין מה אתה אומר. אוהד מקלל מול אלישע והגירסה של האוהד מקובלת עלייך לחלוטין ?
המגמה שאני מפחד ממנה זה עזורי מספר 2. האווירה הייתה כל כך עוינת נגדו שיציאה מהאצטדיון בחסות המשטרה קרובה עלינו מאוד מאוד. משחק בית הבא קריית שמונה ותדמיין שאנחנו לא מנצחים.
אני יודע שזה בלתי אפשרי להרגיע וקרוב לוודאי משהו יקרה.
אז שאני אבין, אתה אוטומטית פוסל את האוהד ומאמין לו?
כי כל השנה הוא ראה את המציאות כפי שהיא, כי שלש עונות הוא לא ממציא לעצמו משחקים בראיונות הסוף?
לא קורא לשום אלימות ואני הראשון לעצור אותה בגופי אם תתחיל.

אבל גם במקרה עזורי, לא מנקה את המאמן מאחריות. אצל עזורי זה עוד היה בולט יותר. זה כמו להגיד שרק האוהד (החמור) של ביתר שהציק לקורצקי אשם, ההתפרצות וטון הדיבור של קורצקי היו במקום וראויים.
שנינו יודעים שזה לא נכון ולקורצקי הרבה אשמה באיך שדיבר. כנל אלישע, מי שמתחיל לשלוח את "מקורביו" להפיץ את אותן גניבות דעת שלא יתפלא שזה עוד יותר מחמם את האוהדים שגם ככהמרגישים שעובדים עליהם....

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

dardasmiley כתב:
בדיוק!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ח'ברה,תתעוררו ומהר!! הרכבת יצאה מהתחנה.
כל מי שהיה אתמול במגרש הרגיש את אווירת העוינות לאלישע.
המזל הגדול שאנחנו עדיין מנצחים,אז ככה שזה לא גולש מעבר.
אפשר להתווכח עם ההחלטות שלו,אבל במקרה של אתמול כל פעולה,ואני מדגיש כל פעולה שהוא היה עושה הייתה זוכה לקיטונוצ של בוז.
זהו,הקהל סימן אותו,ושהקהל שלנו מסמן מישהו,רק אלוהים יעזור לו.
הדבר היחיד שירגיע הוא ניצחונות.
צריך לגמור את הסיפור איתו יפה,אין טעם ללכלוך הזה.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

אדום זקן כתב:ח'ברה,תתעוררו ומהר!! הרכבת יצאה מהתחנה.
אפשר להתווכח עם ההחלטות שלו,אבל במקרה של אתמול כל פעולה,ואני מדגיש כל פעולה שהוא היה עושה הייתה זוכה לקיטונוצ של בוז.
לגמרי , הרגיש אתמול שגם אם היה מחליף את בוזגלו בבוזגלו היו שורקים לו בוז, כל חילוף התלווה בשריקות.
תמונה

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אדום זקן כתב:ח'ברה,תתעוררו ומהר!! הרכבת יצאה מהתחנה.
או שיגיע יותר קהל תומך ואז האוירה תיהיה טובה יותר.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

שיש כתב:
או שיגיע יותר קהל תומך ואז האוירה תיהיה טובה יותר.
המקללים על גבול האלימות לא ישתנו - הם היו שם תמיד. מייאש לשמוע בוז שארביטמן יורד צולע ואנשים שורקים בוז לחילוף למקללים.
הלוואי ואני אטעה אבל הולך לקרוא משהו רע.

שלח תגובה