יונתן הללי: מתיחות בין אלונה לאלישע לוי
- The red one
יונתן הללי: מתיחות בין אלונה לאלישע לוי
מתיחות בין אלונה לאלישע על רקע מה שקרה בחלון ההעברות. אלונה לא רצתה שאג'ידה ימשיך בקבוצה בגלל העלאת המס, אלישע כן רצה, ישב איתו בנוגע להארכת החוזה, ונוצרה ביניהם מתיחות רצינית - כהגדרת יונתן הללי.
הללי טוען שאלישע כן ימשיך עד סוף העונה, אבל נראה שלא ימשיך בעונה הבאה בלי קשר לתוצאות.
הללי טוען שאלישע כן ימשיך עד סוף העונה, אבל נראה שלא ימשיך בעונה הבאה בלי קשר לתוצאות.
Re: יונתן הללי: מתיחות בין אלונה לאלישע לוי
רק בגלל שהללי אמר מחר אלישע חותם לעוד עונה
אפשר לפתוח בקלפים ולקבל את אותה ההסתברות לאמת.
חבל על היחס.
חבל על היחס.
הללי חבר של אלישע והוא כל תוכנית מדבר מאינטרסים.
הללי פחות אמין ממגיש חדשות בצפון קוריאה.
כן, אלישע לקח את אג'ידה לצד, ניהל איתו מו"מ מאחורי הגב של אלונה ונמני, נורא הגיוני.
די כבר לתת לפרימו הללי בוני אופירע ושאר ליצני התקשורת את הבמה, אתם לא שמים לב שהם מחפשים ליצור אצלנו שריפות בכל הזדמנות קטנה שיש להם?
די כבר לתת לפרימו הללי בוני אופירע ושאר ליצני התקשורת את הבמה, אתם לא שמים לב שהם מחפשים ליצור אצלנו שריפות בכל הזדמנות קטנה שיש להם?
- The red one
קברתם את הבן אדם.
הללי עיתונאי שנים רבות ויש לו מקורות וכמו שהוזכר כאן חבר קרוב של אלישע. אני, אישית, מאמין לידיעות שלו ומוצא אותו מקור אמין.
לדעתי האישית, יש בהחלט דברים מתחת לפני השטח. הם התחילו שם בדיון שבו איינטשיין קבע בנחרצות שאלישע לא ימשיך (דעתו, לא איזה מקור) בגלל שאלונה התאכזבה מההעונה, כל הרכש וכל הכסף כדי להקבר במקום 3 ...
שזה בערך מה שכולנו חושבים. אז מאוד ייתכן שזה גם מה שאלונה חושבת. לא הייתי מזלזל בידיעה הזו, אם כן הייתי, לא הייתי פרסם.
אם אתם ממש נחרצים בדעתכם ולא רוצים לתת במה, תנעלו ...
הללי עיתונאי שנים רבות ויש לו מקורות וכמו שהוזכר כאן חבר קרוב של אלישע. אני, אישית, מאמין לידיעות שלו ומוצא אותו מקור אמין.
לדעתי האישית, יש בהחלט דברים מתחת לפני השטח. הם התחילו שם בדיון שבו איינטשיין קבע בנחרצות שאלישע לא ימשיך (דעתו, לא איזה מקור) בגלל שאלונה התאכזבה מההעונה, כל הרכש וכל הכסף כדי להקבר במקום 3 ...
שזה בערך מה שכולנו חושבים. אז מאוד ייתכן שזה גם מה שאלונה חושבת. לא הייתי מזלזל בידיעה הזו, אם כן הייתי, לא הייתי פרסם.
הללי אחד הקשקשנים הגדולים שיש ועדיין גם בלעדיו זה מורגש באוויר.
אי אפשר להגיד שאם אלישע לא ימשיך אחריי העונה הזו מישהו יהיה מופתע.
אי אפשר להגיד שאם אלישע לא ימשיך אחריי העונה הזו מישהו יהיה מופתע.
מי זה יוני הללי? איזה הסמכה יש לו? איזה סקופ הוא פירסם?
כל שבוע מפזר חארטות באוויר...אבי נמני כבר מתייחס אליו כמו לילד בן 3 מרוב שהוא קשקשן.
אנשים עם עבודה כל כך בזויה..מבקשים מהם להמציא כותרות כדי שיוכלו לקבל קצת פרסום
כל שבוע מפזר חארטות באוויר...אבי נמני כבר מתייחס אליו כמו לילד בן 3 מרוב שהוא קשקשן.
אנשים עם עבודה כל כך בזויה..מבקשים מהם להמציא כותרות כדי שיוכלו לקבל קצת פרסום
הבן אדם אומר שאג'דה שלוש שנים בארץ ולכן המס יגדל השנה. אולי הוא צודק לפעמים אבל הוא פתטי.אדום בלב בנשמהההה כתב:קברתם את הבן אדם.
שבוע שעבר הוא אמר שברקוביץ הציע לרכוש את הפועל תל אביב. מבחינתי הוא קוריוז.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
עם כל המליונים ששמה בקבוצה זה מה שהורג אותה? המס של אג'ידה?אדום בלב בנשמהההה כתב:מתיחות בין אלונה לאלישע על רקע מה שקרה בחלון ההעברות. אלונה לא רצתה שאג'ידה ימשיך בקבוצה בגלל העלאת המס, אלישע כן רצה, ישב איתו בנוגע להארכת החוזה, ונוצרה ביניהם מתיחות רצינית - כהגדרת יונתן הללי.
לדעתי, אם יעזוב יתברר שהמס הזה היה הבעיה הכי קטנה שלנו!
אג'ידה דורש גם העלאת שכר בנטו. גם כך הוא מספר 1 בשכר. לדעתי זה לא בריא.delta7 כתב:
עם כל המליונים ששמה בקבוצה זה מה שהורג אותה? המס של אג'ידה?
לדעתי, אם יעזוב יתברר שהמס הזה היה הבעיה הכי קטנה שלנו!
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
שוער זה חצי קבוצה ומי שלא מבין זאת כנראה בבעיה.
אג'ידה שווה כל סנט/אגורה במיוחד שהתחליף זה שוער בינוני כמו מרציאנו (היה עצוב לראות אותו אתמול מול חיפה).
אג'ידה מחזיר את המשכורת עם ריבית בניגוד לכמה שמקבלים לא פחות ולא רואים מהם כלום.
אג'ידה שווה כל סנט/אגורה במיוחד שהתחליף זה שוער בינוני כמו מרציאנו (היה עצוב לראות אותו אתמול מול חיפה).
אג'ידה מחזיר את המשכורת עם ריבית בניגוד לכמה שמקבלים לא פחות ולא רואים מהם כלום.
מסכים, בעיניי החשיבות שלו היא כמו חשיבות של צוות מקצועי ומעטפת. עיקר התקציב צריך ללכת לעוגנים והוא כזהאריק כתב:שוער זה חצי קבוצה ומי שלא מבין זאת כנראה בבעיה.
אני לא ממעיט מחשיבות שוער אבל גם פה לא צריך לצאת מפרופורציות. לא בטוח שבלי סוארס המאזן שלו היה כזה מבריק - תסתכלו מה קרה בפתח תקוה ובעונה הראשונה שלנו פה שסוארס היה בקישור. אני לא חושב שעלות של 2 מיליון שקלים מוצדקת (לדעתי יותר - 320 אלף דולר עם מס 50% זה יותר). מה אמורים לחשוב שחקנים אחרים ?
לפי מה שאתם כותבים הוא יכול לבקש כל שכר ולקבל.
לפי מה שאתם כותבים הוא יכול לבקש כל שכר ולקבל.