dor69 כתב:
מה חלון העברות? בכדורסל אפשר להחתים בכל שלב בעונה לא? (למרות שמאמנים מעדיפים שלא כל עוד זה לא קריטי)
לא.
בליגה הארצית יש חלון העברות שנסגר יחסית מוקדם.
בליגה הראשונה אפשר להחתים שחקנים עד 5 מחזורים לסיום העונה הסדירה. אם אני לא טועה, גם בלאומית זה ככה.
Sir Alex Ferguson כתב:
אחרי הניצחון אתמול וההפסד של בת ים הפועל באר שבע עלתה למקום הראשון בטבלה כשהיא עם אותו מס' נקודות כמו בת ים (אבל עם יחס סלים טוב יותר).
נכון, אבל אנחנו בעמדה פחות טובה לעלות ליגה. יש לנו משחק חוץ נגד בת ים ומשחק בית קשה נגד רחובות שהתחזקה.
נקווה לטוב.
דר אדום בנשמה כתב:
בקונכיה אני לא רואה קבוצה שתנצח אותנו בד'כן ובטח בשבחוץ אז אם מול רחובות נשחק בקונכיה אין מה לדאוג.
תראה, הסיכוי לנצח בבת ים נמוך מאוד. היא גם קבוצה חזקה יותר וגם בחוץ אנחנו פחות טובים(מתקשים גם מול קבוצות אמצע טבלה).
ומול רחובות?הכל פתוח בקונכיה, אבל, רק אתמול היא נתנה 20 הפרש לבת ים ככה שצפוי משחק קשה מאוד.
חבל מאוד שאין פלייאוף. בפלייאוף אני בטוח שהיינו מביאים כמה מאות אוהדים גם למשחקי החוץ.
CrazyRed7 כתב:
נכון, אבל אנחנו בעמדה פחות טובה לעלות ליגה. יש לנו משחק חוץ נגד בת ים ומשחק בית קשה נגד רחובות שהתחזקה.
נקווה לטוב.
לא מסכים. אנחנו מארחים את כל הצמרת בבית (רחובות שבמקום השלישי, לוד שבמקום הרביעי ופתח תקווה שבמקום החמישי) בעוד שבת ים מתארחת אצל הצמרת (משחק חוץ מול פתח תקווה ולוד, המחזור היא שיחקה ברחובות והפסידה).
תוצאות היריבות לצמרת:
בת ים מטיילת כצפוי מול מעלה אדומים, מכבי פ"ת מנצחת את גבעת שמואל ורחובות, אחרי ניצחונות עלינו ועל בת ים, מפסידה ללוד.
ליגה משוגעת.