המקקים שמו עין על אג'ידה
Re: המקקים שמו עין על אג'ידה
מכבי בד"כ או שמביאים את הישראלים הכי טובים או זרים שמשחקים בחו"ל. לא זכור לי שהם הביאו זר מקבוצה ישראלית בשלוש שנים האחרונות(אניימה הגיע מחו"ל)
ברגע שטענת שהוא משחק באגף שמאל בלבד הפסקתי לקרוא.dor69 כתב: נאווקמה משחק באגף שמאל בלבד, האמצע זה הממלכה של זהבי.
נאווקמה מסתמך על בעיקר על דריבל ופיזיות, זהבי טוב יותר בתנועה ללא כדור והצטרפות מקו שני.
נאווקמה משחק בקבוצת אמצע-תחתית, זהבי בקבוצה הטובה במדינה.
לנאווקמה יש עוזר מאמן ומאמן כושר שעובדים עם הקבוצה אצלו, אצל זהבי זה ברמה הגבוהה בארץ.
בעיקרון אם נרצה אני מאמין שאפשר להמשיך אבל הנקודה הובהרה.
אגב, אם אתה בכל זאת מתעקש להשוות, תסתכל על כמות השערים והבישולים שלהם העונה. ספויילר- לא מתיישר בקו אחד עם מה שאמרת
זה שהוא מוצב שם מערכתית ממש לא אומר שהוא משחק באגף בפועל.
מדובר על אחד השחקנים היותר ורסטילים ומגוונים שיש פה, הוא בכל מקום מגרש בערך.
כמות שערים ובישולים? בחייאת דור, שים אותו במכבי כשכל הקבוצה יוסדת בשבילך ולא אתה בשביל כל הקבוצה ותראה מספרים אחרים לגמרי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אשכרהשיש כתב:או נאווקמה או אג׳ידה יהיו שם ולו בשביל להחליש אחרים
איכס איכס איכס
בשנים האחרונות הבנתי למה כולם שונאים כל כך את מכבי כדורסל
עכשיו אותו דבר בכדורגל.
מתי הם הביאו זר מהליגה?adomi כתב:
אשכרה
איכס איכס איכס
בשנים האחרונות הבנתי למה כולם שונאים כל כך את מכבי כדורסל
עכשיו אותו דבר בכדורגל.
ישראלים?מישהו הכריח את הפועל ת"א למכור את בן חיים ו-ורמוט?
כשזהבי חזר מחו"ל הוא נתן עדיפות להפועל..אבל הם החליטו שהוא לא שווה את הכסף והם לא צריכים אותו..מכבי לקחה אותו
בקיצור, טענה מטומטמת.
במקרה של אג'ידה זה זר שמחליף זר (חואן פבלו).ns75 כתב:
כנראה שלמכבי יאשרו לשחק עם 9 זרים בשנה הבאה
- dardasmiley
משום מה קשה לי להאמין שמכבי תגדיל תקתיב ותביא את נוואקמה. אם הם מגדילים תקציב הם הולכים להערכתי על זרים בכירים הרבה יותר, מקבוצת ביניים בליגה הספרדית/אנגלית/גרמנית. כאלה שיהוו פקטור מוכח במאבקי ליגת האלופות.
אם הם לא מגדלים תקציב זה כנראה אומר שגורדי לא ישאר. ואז הליגה נפתחת מחדש.
המצב בליגת העל הולך באופן מפחיד לכיוון האחות בכדורסל. מצב בו יצטרכו לקבוע משחק בודד להכריע את האליפות או קיזוז או כל קשקוש בלתי ספורטיבי אחר כדי לייצר ליגה שוויונית יחסית, גם באופן מלאכותי.
מקווה שיתעשתו במנהלת לפני שזה יקרה ויתחילו להגביל אותם, עם חוקי תקציב כמו בליגה הגרמנית. שם תקציב קבוה יכול להתבסס במקסימום על 56% השקעת בעלים והשאר הכנסות.
אם הם לא מגדלים תקציב זה כנראה אומר שגורדי לא ישאר. ואז הליגה נפתחת מחדש.
המצב בליגת העל הולך באופן מפחיד לכיוון האחות בכדורסל. מצב בו יצטרכו לקבוע משחק בודד להכריע את האליפות או קיזוז או כל קשקוש בלתי ספורטיבי אחר כדי לייצר ליגה שוויונית יחסית, גם באופן מלאכותי.
מקווה שיתעשתו במנהלת לפני שזה יקרה ויתחילו להגביל אותם, עם חוקי תקציב כמו בליגה הגרמנית. שם תקציב קבוה יכול להתבסס במקסימום על 56% השקעת בעלים והשאר הכנסות.
א. עובדתית כל הפעולות הטובות שלו מתרחשות כשהוא בא משמאל והוא גם משחק רק שםTotti כתב: ברגע שטענת שהוא משחק באגף שמאל בלבד הפסקתי לקרוא.
זה שהוא מוצב שם מערכתית ממש לא אומר שהוא משחק באגף בפועל.
מדובר על אחד השחקנים היותר ורסטילים ומגוונים שיש פה, הוא בכל מקום מגרש בערך.
כמות שערים ובישולים? בחייאת דור, שים אותו במכבי כשכל הקבוצה יוסדת בשבילך ולא אתה בשביל כל הקבוצה ותראה מספרים אחרים לגמרי.
ב. בין היתר בגלל ההבדל הזה ברמה של השחקנים מסביב וברמה שמאמנים אותם אין מקום להשוואה.
אתה נתפסת על האגב (וזה אגב ברור), על חלק קטן מההודעה שלי במקום להתייחס לעיקר. מה העיקר? ששניהם חלקים שונים של הפאזל, מתופקדים שונה (לא משנה ששניהם הכוכבים הגדולים של הקבוצה שלהם) וכפועל יוצא גם אין מניעה שישחקו יחד ומפה אין מקום להשוואה.
אהה ו"מישהו הכריח אותם למכור את בן חיים וורמוט?" זה לא טענה מטומטמת בכלל?!CrazyRed7 כתב: מתי הם הביאו זר מהליגה?
ישראלים?מישהו הכריח את הפועל ת"א למכור את בן חיים ו-ורמוט?
כשזהבי חזר מחו"ל הוא נתן עדיפות להפועל..אבל הם החליטו שהוא לא שווה את הכסף והם לא צריכים אותו..מכבי לקחה אותו
בקיצור, טענה מטומטמת.
הם קנו כי יש להם כסף. וכסף קונה את הכל. גם את אג'ידה. אנחנו לא מסכימים להאריך חוזה כי לא לכולם יש מיליונים לשפוך
ח'ברה,אתם שוב נופלים בפח של האשף והאמן הגדול אבי נימני.
הבן אדם,אני פשוט מעריץ שלו,מקורב לכולם,שותל ידיעות,מקדם את האגנדה שלו תחת כל כלי תקשורת רענן.
פתאום מכבי רוצים אותו ואת נאווקמה,מעניין למה?מעניין מי הסוכן של שתיהם?
הבן אדם תכלס עושה עבודת קודש,מוציא מים מהסלע,וחוזים מטורפים לשחקנים שלו.
רק לראות מה הוא עשה עם שכטר ועטר זה להוריד תכובע.
אם אלונה תרצה,אגידה יהיה,אם לא אז לא.
הבן אדם,אני פשוט מעריץ שלו,מקורב לכולם,שותל ידיעות,מקדם את האגנדה שלו תחת כל כלי תקשורת רענן.
פתאום מכבי רוצים אותו ואת נאווקמה,מעניין למה?מעניין מי הסוכן של שתיהם?
הבן אדם תכלס עושה עבודת קודש,מוציא מים מהסלע,וחוזים מטורפים לשחקנים שלו.
רק לראות מה הוא עשה עם שכטר ועטר זה להוריד תכובע.
אם אלונה תרצה,אגידה יהיה,אם לא אז לא.
ד"א, התחילה סוג של מגמה אצל הקהל שלנו שמציגה את אג'ידה כקורבן, ואם הוא לא ימשיך - זאת אשמת המועדון ואלישע (איך לא).
נראה שמקרה אוהד לויטה יחזור על עצמו..
ברצינות עכשיו..במה אתה מאשים אותם?מה לא בסדר?adomi כתב:
אהה ו"מישהו הכריח אותם למכור את בן חיים וורמוט?" זה לא טענה מטומטמת בכלל?!
הם קנו כי יש להם כסף. וכסף קונה את הכל. גם את אג'ידה. אנחנו לא מסכימים להאריך חוזה כי לא לכולם יש מיליונים לשפוך
מעניין..אלה לא אותם הגאונים שהעדיפו את לויטה על אג'ידה לפני 3 שנים?הפועלעולה כתב:ד"א, התחילה סוג של מגמה אצל הקהל שלנו שמציגה את אג'ידה כקורבן, ואם הוא לא ימשיך - זאת אשמת המועדון ואלישע (איך לא).
אגב גם את לויטה ניסו להוציא קורבן. בינתיים הוא בילה בלאומית ובספסלי ליגת העל ואנחנו השתדרגנו.
במה אני מאשים אותם?
וואלה הכל כשר. בוא נגיד ככה . אם אלונה היתה קונה כל שחקן טוב שצץ בליגה הייתי שמח. ועדיין זה מונופול וזה כבר לא ממש ספורטיבי. כמו שמשחקים בשכונה ואתה בוחר את כל השחקנים הטובים לקבוצה שלך כשברור שזה לא כוחות ולא מאפשר תחרות אמיתית על התארים והורס כל עניין בליגה. אגב גם כשחיפה עשו את זה זה הכעיס אותי
וואלה הכל כשר. בוא נגיד ככה . אם אלונה היתה קונה כל שחקן טוב שצץ בליגה הייתי שמח. ועדיין זה מונופול וזה כבר לא ממש ספורטיבי. כמו שמשחקים בשכונה ואתה בוחר את כל השחקנים הטובים לקבוצה שלך כשברור שזה לא כוחות ולא מאפשר תחרות אמיתית על התארים והורס כל עניין בליגה. אגב גם כשחיפה עשו את זה זה הכעיס אותי
זה לא נכון. רק בינואר האחרון מכבי ויתרה על עטר ושכטר.adomi כתב:במה אני מאשים אותם?
הבדלי תקציב השחקנים בין מכבי ת"א למכבי חיפה ואפילו הפועל באר שבע הוא לא כזה גדול.
לדעתי תקציב השחקנים של חיפה די דומה לתקציב של תל אביב.
לא זוכר איפה קראתי את זה, אבל אם אני זוכר נכון התקציבי שחקנים שלנו, חיפה ומכבי:
מכבי - 50 מיליון
חיפה - 40 מיליון
אנחנו - 26
מכבי - 50 מיליון
חיפה - 40 מיליון
אנחנו - 26