שחקנים פגועים מאוד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

Re: שחקנים פגועים מאוד

שליחה על ידי UncleAD »

גדי כתב:
אז לא הבנתי מי אשם במחדל שאנחנו עונה שנייה ברציפות בין שלושת הגדולות עם התקפה מספר שתיים בליגה והולכים רחוק מאוד בגביע ?
המאמן ?
השחקנים ?
רק ברדה?
אלונה ?
כולם ?
אתה פשוט מסנוור לקבוצה.
המשפט בין הראשונים שמלמדים אותך שאתה מתגייס לצה"ל זה ש"צבא של עכברים עליהם מפקד אריה יכול לעשות יותר מצבא של אריות עליו מפקד עכבר".
וזה בול הפועל ב"ש ואלישע.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

doctorslayer כתב:
בהנחה שהיו 6000 איש בשבת , יותר מ600 צעקו לאלישע תתפטר ובוז תהיה בטוח..
אני לא שמעתי אפילו 100.
מכירים את הפרצופים כבר. זה אותם אנשים שכבר שנים צועקים לכל מאמן בכל סיטואציה.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

doctorslayer כתב:
אתה פשוט מסנוור לקבוצה.
המשפט בין הראשונים שמלמדים אותך שאתה מתגייס לצה"ל זה ש"צבא של עכברים עליהם מפקד אריה יכול לעשות יותר מצבא של אריות עליו מפקד עכבר".
באת חד היום.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אריק כתב:
גדי, קודם כל אני מציע שתקנה משקפי שמש טובות, כי אתה מסונוור ואני לא מצליח להבין ממה.
אנחנו יכולים כאן להזדעזע ולגנות את הקללות של הקהל ולא להסכים עם אותם אוהדים, אבל בוא לא ניתמם
ונעשה את עצמנו שאנחנו לא מבינים מאיפה זה מגיע. תרשה לי לספר לך שאתה נמצא בדעת מיעוט אפילו
בפורום הזה (שנחשב שפוי) אם אתה חושב שהעונה מוצלחת. רוב הקהל ציפה לראות השנה קבוצה הרבה יותר
טובה, שמשחקת הרבה יותר טוב, שמתנהגת במגרש כמו קבוצת צמרת ושמרתיעה את היריבות שלה כמו שקבוצה
שרצה לאליפות באמת צריכה. הסיפורים על זה שלפני שנתיים נשארנו במחזור האחרון יכולים להימכר לאחרון
הנאיביים אם נשאר כזה. מעבר למצב בטבלה ציפינו לראות קבוצה שמשחקת כדורגל חיובי, מסודר, מאומנת
ובריאה. לצערי אנחנו לא שם. הדבר שהכי מרגיז את הקהל הוא שמרמים אותו.
איש גדול אמר פעם "אפשר לעבוד על חלק מהאנשים חלק מהזמן, אי אפשר לעבוד על כולם כל הזמן".
אלישע משדר שהכל בסדר,שהקבוצה רצה, שהמצב מצוין וכו'. הוא איבד את אמון הקהל כי הוא מכר לו אויר.
תהיה גבר ותדבר אמת, תגיד שהקבוצה לא מספיק טובה, שאתה מצפה ליותר, שאתה רוצה להשתפר וכו', הקהל
היה גם יותר סבלני כלפיו. ממה בדיוק השחקנים פגועים? מ-100 אוהדים שקצת מקללים. שיילכו להתאמן בבית וגן
ונראה איך הם יגיבו. עם כל הכבוד זה חלק מהמקצוע, שיהיו מקצוענים.
גם לך מותר לבקר את הקבוצה לפעמים, אתה מדבר כמו עובד מועדון ולא כמו אוהד.
ציפיתי ליותר ?התשובה היא כן. רציתי לראות הרבה יותר עקביות ביכולת ולא כל שבועיים שלושה ללכת אחורה. ברדה, מליקסון ובזמן האחרון תרמו הרבה פחות מהצפוי. כל אחד מסיבותיו אבל זו השורה התחתונה.
לגבי "להיות גבר ולדבר אמת". אם כל הכבוד אני לא צריך את העצה הזו.
אם אני במיעוט ? נניח. אז מה ?
כמו בנט אני לא חש צורך להתנצל אבל אני מבקר את הקבוצה לא מעט אבל לא שוכח להבדיל גם לראות את מה שחיובי לפני שאני מתחיל לבעוט בדלי סתם כי אני אוהד. מרגיש שיש לי אחריות.
עובד מועדון ? החלום שלי אבל נגזר עלי לעבוד באינטל.
אתה יורה לכל הכיוונים פעם אלישע לא מנצל טוב את חומר השחקנים ויום אחרי זה השחקנים לא גברים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

doctorslayer כתב:
אתה פשוט מסנוור לקבוצה.
עזוב רגע את אלישע בצד זה לא הדיון.
מדובר פה בשחקנים וכאן מביחנתי אין להם שום חסינות.
בשביל לעשות גליץ לא צריך מאמן,בשביל לנצח במאבקים על הכדור לא צריך מאמן,הם צריכים להתחיל להתעורר לא פחות מהמאמן.
מרגיז אותי מאוד שהם פגועים מהקהל,פגועים אלק.
מי שפגוע זה אני ושכמותי שנוסעים מאיזור השרון לכל משחק כולל בית!! אין לי מנוי,משלם מחיר מלא ורואה תצוגות של תחת מקבוצה שהשחקנים שלה בין מקבלי השכר הגבוהים בליגה.
אז מי צריך להיות הפגוע כאן??

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

doctorslayer כתב:
אתה פשוט מסנוור לקבוצה.
עשיתי צבא לפני 25 שנים אז אולי אני כבר לא זוכר.
אם הבנתי נכון אז השחקנים אריות, כן ?
חשבתי שהפוסט הזה נגד השחקנים. אני מבולבל.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

גדי כתב:
ציפיתי ליותר ?התשובה היא כן. רציתי לראות הרבה יותר עקביות ביכולת ולא כל שבועיים שלושה ללכת אחורה. ברדה, מליקסון ובזמן האחרון תרמו הרבה פחות מהצפוי. כל אחד מסיבותיו אבל זו השורה התחתונה.
לגבי "להיות גבר ולדבר אמת". אם כל הכבוד אני לא צריך את העצה הזו.
אם אני במיעוט ? נניח. אז מה ?
כמו בנט אני לא חש צורך להתנצל אבל אני מבקר את הקבוצה לא מעט אבל לא שוכח להבדיל גם לראות את מה שחיובי לפני שאני מתחיל לבעוט בדלי סתם כי אני אוהד. מרגיש שיש לי אחריות.
עובד מועדון ? החלום שלי אבל נגזר עלי לעבוד באינטל.
אתה יורה לכל הכיוונים פעם אלישע לא מנצל טוב את חומר השחקנים ויום אחרי זה השחקנים לא גברים.
להיות גבר זה היה לאלישע לא לך.
לצערי אתה מאבד את הרלוונטיות וזה כבר די פאתטי. אתה מתחיל להזכיר לי את האישה המוכה שאומרת
לחברות שבעלה היה עצבני והיה לו יום קשה. אתה מנסה לשכנע את עצמך בכוח שהכל בסדר (בדיוק כמו אלישע)
ובכך מנציח את הבינוניות. לכולנו כאן יש אחריות ואני לא מרגיש שאתה יותר אחראי מאחרים. דווקא הגישה
שלך שבה מוכרים אויר לאוהדים ומנסים לצייר מציאות שקרית, מתסיסה יותר את הקהל.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אריק כתב:
לצערי אתה מאבד את הרלוונטיות וזה כבר די פאתטי. אתה מתחיל להזכיר לי את האישה המוכה שאומרת
לחברות שבעלה היה עצבני והיה לו יום קשה. אתה מנסה לשכנע את עצמך בכוח שהכל בסדר (בדיוק כמו אלישע)
ובכך מנציח את הבינוניות. לכולנו כאן יש אחריות ואני לא מרגיש שאתה יותר אחראי מאחרים. דווקא הגישה
ח'ברה הויכוח כאן הוא סרק,כי בסוף כולנו מסכימים שהקבוצה לא מספקת את הסחורה ושלכולם יש אחריות למצב,החל מהצוות המקצועי ועד לשחקנים.
יחד עם זאת,אסור לשבור את הכלים וזה בידיים שלנו.
להגיד לכם שגם אני לא מתוסכל? בטח שכן,אבל עדיין אני מבין שיש לנו עדיין מטרות וחשובות מאוד,לכן זה לא הזמן לבאלגנים.
שאגב אריק,זה בדיוק מה שגדי מתכוון.
בעלת הבית שלנו לא מטומטמת ורואה בדיוק את מה שאנחנו רואים,או במקרה הזה לא רואים.
לכן את ההחלטות שלה היא לדעתי כבר קיבלה,אלה אם כן יקרה משהו מאוד הזוי.
אז אני מציע לכולם,להירגע להיות עכשיו מאחורי הקבוצה ואת החשבונות נעשה בסוף.
ולשחקנים אני אומר,לפני שנקנה לכם טיטולים,תתחילו להתעורר ותתעסקו קודם כל באיך לשחק כדורגל טוב יותר.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אדום זקן כתב: ח'ברה הויכוח כאן הוא סרק,כי בסוף כולנו מסכימים שהקבוצה לא מספקת את הסחורה ושלכולם יש אחריות למצב,החל מהצוות המקצועי ועד לשחקנים.
יחד עם זאת,אסור לשבור את הכלים וזה בידיים שלנו.
להגיד לכם שגם אני לא מתוסכל? בטח שכן,אבל עדיין אני מבין שיש לנו עדיין מטרות וחשובות מאוד,לכן זה לא הזמן לבאלגנים.
שאגב אריק,זה בדיוק מה שגדי מתכוון.
בעלת הבית שלנו לא מטומטמת ורואה בדיוק את מה שאנחנו רואים,או במקרה הזה לא רואים.
לכן את ההחלטות שלה היא לדעתי כבר קיבלה,אלה אם כן יקרה משהו מאוד הזוי.
אז אני מציע לכולם,להירגע להיות עכשיו מאחורי הקבוצה ואת החשבונות נעשה בסוף.
ולשחקנים אני אומר,לפני שנקנה לכם טיטולים,תתחילו להתעורר ותתעסקו קודם כל באיך לשחק כדורגל טוב יותר.
כל מה שאמרת נכון ומבחינתי אגב צריך להשקיע את כל המאמץ בגביע.
לא יודע איך הבנת שזה מה שגדי מתכוון. באופן סיסטמתי, בכל דיון שמפנה אצבע מאשימה לשחקנים/הנהלה/מאמן/אלונה,
הבחור מתייצב כמו דובר המועדון ומפנה חזרה את האשמה לאוהדים.
יש כאן שיח חיובי ומעניין, גם אם לפעמים הוא טיפה יותר בוטה, תאמין לי שכאן זה הקול השפוי.
אלה שעושים בלאגנים לא מתקרבים לכאן.

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

הם מרוויחים עשרות אלפים בחודש על העבודה שהם עושים שיגידו תודה לקהל ויסתמו תפה.
משחקים כמו קבוצה אמצע טבלה ביום טוב, אני בחיים לא מקלל אבל חלאס עם הגנון הזה של השחקנים הזה.
כל קבוצה שבנתיים קשה לנו איתה משחק אחרי זה מתפרקת.

סמל אישי של משתמש
UncleAD

שליחה על ידי UncleAD »

גדי כתב:
עשיתי צבא לפני 25 שנים אז אולי אני כבר לא זוכר.
אם הבנתי נכון אז השחקנים אריות, כן ?
חשבתי שהפוסט הזה נגד השחקנים. אני מבולבל.
הפוסט הוא לא פוסט נגד , הוא רק ציין כתבה בנושא.
אני רק אומר שלרוב מאמן הוא זה שמרים ומטפח שחקנים ולא שחקנים הם מי שמרימים ומטפחים מאמן , ואם תראה כל התארים של אלישע באו מקבוצה שהרימה אותו ולא הוא אותה.

סמל אישי של משתמש
UncleAD

שליחה על ידי UncleAD »

אריק כתב:
כל מילה בינגו , בעיקר ה2 שורות האחרונות.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

מצד אחד אפשר להתמרמר מה"חוסר לחימה" של השחקנים ועל כמות הספרינטים שהם דופקים במשחק.
ומצד שני, כמעט כל שחקן שדופק ספרינט תופס את השריר לכמה שניות ( ראינו כמה וכמה שחקנים כאלה ביום שבת), כך שאשמים אפשר למצוא והרבה.
כרגע, אנחנו נראים כמו חובבנים ועל זה הקהל מתעצבן בזמן שכולנו רואים את שאר הקבוצות בצמרת אפשר להבין שאנחנו נמצאים דרגה אחת או שתיים(תלוי ממי) מתחת.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

doctorslayer כתב:
הפוסט הוא לא פוסט נגד , הוא רק ציין כתבה בנושא.
אני רק אומר שלרוב מאמן הוא זה שמרים ומטפח שחקנים ולא שחקנים הם מי שמרימים ומטפחים מאמן , ואם תראה כל התארים של אלישע באו מקבוצה שהרימה אותו ולא הוא אותה.
עכשיו אתה שוב פעם מתפזר וחוזר לאלישע.
והמשפט האחרון שלך לא מחזיק מים.
האליפות הראשונה שלו עם חיפה הייתה בניגוד גמור למה שחשבו בתחילת עונה.
דבר שני אי אפשר להגיד משפט כמו "מאמן עושה שחקנים" ובמשפט אחר להגיד אליפות בלי מאמן.
מאמן הוא חשוב מאוד,אבל חשוב גם איזה כלים יש לו,והכלים שלו גם לא מתפקדים וזה הנושא,לא אלישע,תפסיק לחזור אליו שוב ושוב.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אריק כתב:
קראת מה שכתבתי ? אני לא דובר וגם אני מאוכזב וכתבתי זאת כאן לא פעם.
אני מאמין שלי זה "מעודד בטוב וגם ברע". זהו. כמו לא מעט מארגון האוהדים.

קראת מה שכתבתי ? גם אני מאוכזב וכתבתי זאת כאן לא פעם.
אני מאמין שלי זה "מעודד בטוב וגם ברע". זהו. כמו לא מעט מארגון האוהדים.
זכותך להפנות אלי חצים אישיים. אני כותב את דעתי והיא חשופה לכל ביקורת. מציע לך להיסמך על נתונים כדי שהדיון ימשיך להיות ענייני.

כותב זאת פעם נוספת - אם אתה חושב שאני כותב מטעם. תחסום אותי. אם לא אז תפסיק אם זה בבקשה.

שלח תגובה