כל הכבוד לרוביק !
אני כבר מתרגש לראות את האצטדיון החדש עם הכסאות האדומים....נקווה שלהבדיל אלפי הבדלות המעבר לאצטדיון החדש לא יפגע ביכולת השחקנים....

וסרמיליה?אתה צוחק נכון?melikson כתב:כל הכבוד לוסרמיליה, מפגן כוח שלהם שהובילו את המאבק.
אני רק מקווה שהצבע המשני הוא לבן.
אני גם חושב שצריך לשחק עם כדור אדום , ואם מוציאים כרטיסים כנגד היריבה של ב"ש באצטדיון יהיו רק כרטיסים אדומים.dardasmiley כתב:כל הכבוד החלטה נכונה,
תיקון קטן, לא וסרמליה הם שהובילו את המאבק, אבל זה לא רלוונטי כי הרווח כולו שלנו.
עכשיו שאלה למתקדמים, מותר לצבוע רשתות שערים בצבע שאינו לבן? כמו של אלמריה ו-ויאריאל? אם כן, אני מניח שההשקעה היא זעומה וזה יכול להיות אדיר בתחושת הניכור שהאצטדיון יתן לקבוצות החוץ... או אם תרצו, זה יכול להיות אדיר בתחושת השייכות של קבוצת הבית...
צחוק צחוק אבל זה מוסיף המון לביתיותdoctorslayer כתב:
אני גם חושב שצריך לשחק עם כדור אדום , ואם מוציאים כרטיסים כנגד היריבה של ב"ש באצטדיון יהיו רק כרטיסים אדומים.
ואם כבר , ארטיקים באצטדיון רק בטעם תות/דובדבן , ובמזנונים רק אוכל אדום ושתיה אדומה (מקסימום קולה בכוס אדומה).
שכחתי משהו?
חחחחח גדול.doctorslayer כתב:
אני גם חושב שצריך לשחק עם כדור אדום , ואם מוציאים כרטיסים כנגד היריבה של ב"ש באצטדיון יהיו רק כרטיסים אדומים.
ואם כבר , ארטיקים באצטדיון רק בטעם תות/דובדבן , ובמזנונים רק אוכל אדום ושתיה אדומה (מקסימום קולה בכוס אדומה).
שכחתי משהו?
חבל שהשיער שלו ינשור ואז יגידו שבגלל זה הוא נכשל עדיף שבוזי יצבע לאדוםאביאל כתב:שאלישע יצבע את השיער לאדום!