שחקנים פגועים מאוד
Re: שחקנים פגועים מאוד
הדיון פה הוא על שחקנים בואו נתמקד בזה. יש מספיק דיונים על המאמן.
דרך אגב, הרבה מהתלונות כלפי אלישע מופנות על כך שהוא נותן קרדיט מופרז לשחקנים הבכירים, אז בהחלט גם להם יש אחריות.
אני אגע בסוגיה שאולי לא כל כך נעים לדון בה בגלל שאנחנו אוהבים את כל השחקנים שלנו, אבל אם נוציא רגע את האליפות של ק"ש מהמשוואה, בכל קבוצה אלופה יש שחקן אחד או יותר של תארים.
זהבי כזה, קטן בשיאו היה כזה, אבוקסיס היה כזה, רוסו היה כזה, נמני וכו'. שחקנים שלא מרפים ועושים את ההבדל המנטלי.
אצלנו בנינו הרבה על ברדה, אבל מאחר שאנחנו לא כל מכירים מה היה בבלגיה ואיך הקבוצה היתה בנויה מבחינה חברתית (הוא לקח שם שני תארים) קשה לדעת כמה ההשפעה המנטלית שלו היתה שם.
בוזגלו הוא שחקן נהדר אבל לעולם לא לקח תואר.
את מליקסון אנחנו זוכרים שהביא אליפות לויסלה, אבל מעבר לעונה הקשה מקצועית שעוברת עליו הוא תמיד היה בחור "נחמד", לפעמים יותר מדי.
השאלה - האם זה מה שחסר? או שאחד מהשלושה בהמשך העונה יגרום לי לפרסם פוסט התנצלות?
דרך אגב, הרבה מהתלונות כלפי אלישע מופנות על כך שהוא נותן קרדיט מופרז לשחקנים הבכירים, אז בהחלט גם להם יש אחריות.
אני אגע בסוגיה שאולי לא כל כך נעים לדון בה בגלל שאנחנו אוהבים את כל השחקנים שלנו, אבל אם נוציא רגע את האליפות של ק"ש מהמשוואה, בכל קבוצה אלופה יש שחקן אחד או יותר של תארים.
זהבי כזה, קטן בשיאו היה כזה, אבוקסיס היה כזה, רוסו היה כזה, נמני וכו'. שחקנים שלא מרפים ועושים את ההבדל המנטלי.
אצלנו בנינו הרבה על ברדה, אבל מאחר שאנחנו לא כל מכירים מה היה בבלגיה ואיך הקבוצה היתה בנויה מבחינה חברתית (הוא לקח שם שני תארים) קשה לדעת כמה ההשפעה המנטלית שלו היתה שם.
את מליקסון אנחנו זוכרים שהביא אליפות לויסלה, אבל מעבר לעונה הקשה מקצועית שעוברת עליו הוא תמיד היה בחור "נחמד", לפעמים יותר מדי.
השאלה - האם זה מה שחסר? או שאחד מהשלושה בהמשך העונה יגרום לי לפרסם פוסט התנצלות?
צודק 100 אחוז.yedidel כתב:הדיון פה הוא על שחקנים בואו נתמקד בזה. יש מספיק דיונים על המאמן.
מה שנקרא הגרוש ללירה.
לא מסכים, אני חושב שהבעיה שלנו היא יותר מערכתיתyedidel כתב:הדיון פה הוא על שחקנים בואו נתמקד בזה. יש מספיק דיונים על המאמן.
עזוב בחייאת דור,למה איזה מערכת הייתה קיימת בהפועל ת"א שלקחו אליפות,או בביתר ירושלים.dor69 כתב: לא מסכים, אני חושב שהבעיה שלנו היא יותר מערכתית
קח את ברצלונה בסדר,מה הם שווים בלי מסי שייקח על עצמו אחריות ויבקיע שלישייה.
מתי באמת ראית מישהו מהכוכבים שלנו מגיע למאני טיים ונותן משחק לפנתיאון,בסגנון זהבי והדרבי עונה שעברה.
או אבוקסיס נגד צלסי.
אין לנו את זה,ולא שזה עיקר הבעיה אבל זה בהחלט מה שאתה מצפה מסוללה כזאת של כוכבים.
אל תתנו לשחקנים הנחות,מגיע לנו יותר והם צריכים לתת יותר.
אדום זקן דווקא ראינו את ברדה עושה את זה מול מכבי וגם המופע של בוזגלו בטדי יכול להיחשב.אדום זקן כתב: עזוב בחייאת דור,למה איזה מערכת הייתה קיימת בהפועל ת"א שלקחו אליפות,או בביתר ירושלים.
מתי באמת ראית מישהו מהכוכבים שלנו מגיע למאני טיים ונותן משחק לפנתיאון,בסגנון זהבי והדרבי עונה שעברה.
או אבוקסיס נגד צלסי.
אין לנו את זה,ולא שזה עיקר הבעיה אבל זה בהחלט מה שאתה מצפה מסוללה כזאת של כוכבים.
עדיין - חסר לי השחקן שיבוא לבלומפילד ברגעי הקלאץ' של העונה ויכריע את המשחק, כמו שיניב קטן עשה להפועל ת"א בעונת האליפות האחרונה של אלישע שם.
קטן אגב לדעתי מקצועית שחקן הרבה פחות טוב מברדה (וגם המספרים מראים את זה).
אני מדבר בעיקר על המאני טיים,דהיינו סיבוב שני,פלייאוף במשחקים הקובעים,חצי גמר גביע.yedidel כתב:
אדום זקן דווקא ראינו את ברדה עושה את זה מול מכבי וגם המופע של בוזגלו בטדי יכול להיחשב.
עדיין - חסר לי השחקן שיבוא לבלומפילד ברגעי הקלאץ' של העונה ויכריע את המשחק, כמו שיניב קטן עשה להפועל ת"א בעונת האליפות האחרונה של אלישע שם.
קטן אגב לדעתי מקצועית שחקן הרבה פחות טוב מברדה (וגם המספרים מראים את זה).
זה עדיין לא ראינו והלוואי ונראה ואני טועה.
הכוונה לא למערכת מקצועית (למרות שכמובן מומלצת) אלא למשחק קבוצתי. ולפני שאתם קופצים, יש הרבה הבדל בין יכולת קבוצתית (יש פה בשפע) למשחק קבוצתי (לא קיים)אדום זקן כתב: עזוב בחייאת דור,למה איזה מערכת הייתה קיימת בהפועל ת"א שלקחו אליפות,או בביתר ירושלים.
או אבוקסיס נגד צלסי.
אל תתנו לשחקנים הנחות,מגיע לנו יותר והם צריכים לתת יותר.
כן,אם הכוונה שלך מקצועית,זה גם נכון.dor69 כתב: הכוונה לא למערכת מקצועית (למרות שכמובן מומלצת) אלא למשחק קבוצתי. ולפני שאתם קופצים, יש הרבה הבדל בין יכולת קבוצתית (יש פה בשפע) למשחק קבוצתי (לא קיים)
אני לעומת הרבה אנשים חושב דווקא שכן התקדמנו משמעותית השנה.
א. הסגל של השנה לפחות בשתי רמות מעל הסגל של השנה שעברה
ב. המשחק בבלומפילד.
אני לא זוכר כבר כמה שנים טובות משחק טוב של קבוצה נגד מכבי בבלומפילד.
ועוד שיצאו בהרגשה חמוצה עם תוצאת תיקו.
ג. אנחנו עדיין עומדים במטרות של השנה.
להיות חלק מהמירוץ לאליפות ולקחת גביע.
נכון , גם אני חושב שאנחנו לא בשלים לקחת את הצלחת אבל אי אפשר להגיד שאנחנו בחוץ באופן סופי.
ועל הגביע? אנחנו בדרך הנכונה.
עכשיו בנימה יותר אישית.
אני לא מבין מה כל הרעש והבלגן.
אנחנו בשנים הללו בונים מסורת , הרתעה , אצטדיון חדש , קהל גדול יותר וכו'.
אי אפשר לקפוץ מ0 ל100 בשנה - שנתיים.
גם ביונייטד הגדולה זה לוקח זמן אז לאלונה זה לא יקח?
שנה הבאה , עם האצטדיון החדש , קבוצה רעבה יותר , מאמן חדש , אפשר להצהיר בריש גלי , אנחנו כאן ואף אחד לא יזיז אותנו!!
ב. המשחק בבלומפילד.
נכון , גם אני חושב שאנחנו לא בשלים לקחת את הצלחת אבל אי אפשר להגיד שאנחנו בחוץ באופן סופי.
עכשיו בנימה יותר אישית.
שנה הבאה , עם האצטדיון החדש , קבוצה רעבה יותר , מאמן חדש , אפשר להצהיר בריש גלי , אנחנו כאן ואף אחד לא יזיז אותנו!!
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ברדה לקח קבוצה שמנטלית נאבקה נגד הירידה והפך אותה לקבוצת צמרת לגיטימית.
כמה שחקנים משמעותיים כבר הגיעו בין העונה שבה נשארנו בליגה לעונה שסיימנו במקום השני? אליניב, פלט, פאיוביץ' ובוזגלו.
חומר השחקנים בקבוצה כמעט לא השתנה, כשהארבעה למעלה הם היחידים שבאמת היו משמעותיים משחקני הרכש שהגיעו.
זה התרומה של אליניב ברדה, ואסור לנו לשכוח אותה.
זה אותו אליניב שבתקופה שארבייטמן לא פגע בכלום במקום לבעוט פנדל הלך ונתן לשלומי לבעוט כדי להחזיר לו את הביטחון.
חסר לנו שחקן שרוצח משחקים, שחקן רע מבחינה מקצועית, אבל זה לא קשור לנושא המנטלי, כי זה היה חסר לא רק מול מכבי בבלומפילד אלא גם מול הפועל בבלומפילד ומול קריית שמונה בחוץ ובעוד משחקים.
ואני יודע שזה לא הנושא, אבל הכי חסר לנו מאמן. אלישע הוא הרבה יותר מנהל מקצועי ממאמן וזה בולט בכל משחק.
כמה שחקנים משמעותיים כבר הגיעו בין העונה שבה נשארנו בליגה לעונה שסיימנו במקום השני? אליניב, פלט, פאיוביץ' ובוזגלו.
חומר השחקנים בקבוצה כמעט לא השתנה, כשהארבעה למעלה הם היחידים שבאמת היו משמעותיים משחקני הרכש שהגיעו.
זה התרומה של אליניב ברדה, ואסור לנו לשכוח אותה.
זה אותו אליניב שבתקופה שארבייטמן לא פגע בכלום במקום לבעוט פנדל הלך ונתן לשלומי לבעוט כדי להחזיר לו את הביטחון.
חסר לנו שחקן שרוצח משחקים, שחקן רע מבחינה מקצועית, אבל זה לא קשור לנושא המנטלי, כי זה היה חסר לא רק מול מכבי בבלומפילד אלא גם מול הפועל בבלומפילד ומול קריית שמונה בחוץ ובעוד משחקים.
ואני יודע שזה לא הנושא, אבל הכי חסר לנו מאמן. אלישע הוא הרבה יותר מנהל מקצועי ממאמן וזה בולט בכל משחק.
ברדה גרם לכל ההתקדמות הזו של הקבוצה ולא אלישע , שלא תטעו.
עכשיו חסר לנו שברדה יביא מאמן ראוי
Re: שחקנים פגועים מאודו
אל תיקח את זה לשם גדי. אפשר לעודד בטוב וגם ברעגדי כתב:
קראת מה שכתבתי ? גם אני מאוכזב וכתבתי זאת כאן לא פעם.
אני מאמין שלי זה "מעודד בטוב וגם ברע". זהו. כמו לא מעט מארגון האוהדים.
זכותך להפנות אלי חצים אישיים. אני כותב את דעתי והיא חשופה לכל ביקורת. מציע לך להיסמך על נתונים כדי שהדיון ימשיך להיות ענייני.
כותב זאת פעם נוספת - אם אתה חושב שאני כותב מטעם. תחסום אותי. אם לא אז תפסיק אם זה בבקשה.
וגם לבקר את הקבוצה אין קשר בין הדברים.
תהיה רציני אף אחד לא חושב שאתה מטעם.
+1הראל כתב:ברדה גרם לכל ההתקדמות הזו של הקבוצה ולא אלישע , שלא תטעו.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
דוקטור
אתה בטוח שהאליפות הראשונה של אלישע בחיפה השחקנים עשו אותו?
תבדוק את עצמך נשמה,
אתה בטוח שהאליפות הראשונה של אלישע בחיפה השחקנים עשו אותו?
תבדוק את עצמך נשמה,
manutd כתב:אני לעומת הרבה אנשים חושב דווקא שכן התקדמנו משמעותית השנה.
ב. המשחק בבלומפילד.
עכשיו בנימה יותר אישית.
מסכים עם רוב הדברים שלך .
אבל גם אם תצהיר על אליפות בעונה הבאה, מה זה ייתן?
תבינו , בעידן גולדהאר והכסף הגדול שלו יהיה קשה מאוד לקחת למכבי אליפות.
הוא מעמיד תקציבים שקשה מאוד להתחרות בהם, מכבי פייבוריטית ברורה לזכייה באליפות בכל עונה . וגם חיפה לצורך העניין מעמידה תקציב של פי1.5 או פי1.8 מאיתנו.
כשתתאמו ציפיות עם המצב הקיים תבינו שאנחנו נמצאים בערך במקומנו הריאלי, אפשר היה לעשות יותר ואפשר היה פחות.
על הנייר - לחיפה של תחילת העונה היה סגל שלא נופל מאיתנו , למכבי יש סגל טוב משלנו ולק"ש יש סגל שנופל מאיתנו במעט ( סגל באופן כללי, ההרכב הראשון שלהם בערך ברמה של ההרכב שלנו ) . אז בחיפה נכשלו , בק"ש המאמן מוציא מהסגל את המקסימום ואצלנו המצב די באמצע , היה יכול להיות גרוע יותר ומצד שני היה יכול להיות טוב יותר .
אני מסתכל על המצב הקיים:
פער 6 מהמקום הראשון , חצי גמר גביע ומקום כמעט מובטח באירופה , עד עכשיו זה נראה לי בסדר . בקשר ליכולת? בכנות, לא מעניין .