שיחת כדורגל...

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שיחת כדורגל...

שליחה על ידי גיל שגיב »

רציתי לשתף אתכם בשיחה שערכתי אתמול בערב עם חבר המעורב במתרחש בליגת העל (אח של סוכן שחקנים בכיר ומוכר).

המפגש היה במסיבת בריתה של חבר באזור המרכז....בשלב מסויים התגלגלה השיחה בשולחן בנושא כדורגל ואם כבר כדורגל אז בטח הפועל באר שבע.

"קראתי ושמעתי שהיו שריקות בוז ואפילו קללות כלפי ברדה בשבת, זה נכון ?" נשאלתי.

"כן" עניתי במבוכה מסויימת..."היו כמה חמומי מח בשער 2"

"מדהים, עד כמה קהל יכול להיות מנותק ממה שמתרחש באמת...." ענה החבר והמשיך..." רצוי שהקהל שלכם ידע שברדה קיבל הצעה מפתה מג'ורדי שגבוהה ב- 300,000$ מזו שקיבל מאלונה, והוא בחר בבאר שבע....ברדה זה אולי השחקן היחיד שנותר בליגת העל שמשחק בשביל הסמל מה עוד שהיה מוכן לוותר על 1.2 מליון ש"ח יותר שהיה אמור לקבל במכבי רק כדי לחזור לקבוצת האם שלו...איך אפשר לקלל אדם כזה ???? ובכלל, בוזי בשום מצב לא היה דורך בווסרמיל ללא הלחץ של ברדה....הרי כל המיצוב שלכם בשנתיים האחרונות נובע מההחתמה של ברדה...איך יש אנשים כאלה אטומים אני לא מבין ???"

טוב נו....לא יכולתי להוסיף הרבה ורק עניתי שזה נובע בעיקר מכעס כלפי אלישע שלפעמים מופנה גם לשחקן כזה או אחר ובמקרה הפעם זה ברדה....

"אתה יודע מה הדבר החשוב שאלונה עוד לא למדה ? " שאל החבר..והמשיך

" בכדורגל המקצועני לא סופרים כמעט אף אחד בטח לא שחקנים "

"למה אתה מתכוון?" שאלתי

"לפיוביץ'." ענה החבר

" אתה מתאר לך שג'ורדי היה רוצה את נוואקמה למכבי ובתמורה היה מעביר את פריצה לקבוצה אחרת ופריצה היה מסרב ואז העסקה הייתה נופלת ?....אין מצב כזה בעולם!"

"פריצה היה בוודאות מוקפא ללא כל מחשבה נוספת".

"טוב נו...כנראה שאלונה לא רצתה להזיק לפאיוביץ'" עניתי.

"אל תצחיק אותי עכשיו....אותו פאיוביץ' לא היה רואה אתכם ממטר אם הייתה לו הצעה מפתה מקבוצה אחרת, ובכלל אתם מודעים לזה שלפאיוביץ' יצא שם של שחקן מפונק ששומר על עצמו ועושה סיפור מכל פציעה ? למה אתה חושב לא לקחו אותו למכבי חיפה ? רק בגלל זה. תבין, בכדורגל יש שני סוגי שחקנים....הסוג הראשון ששומר על עצמו ומאריך תקופת החלמה מפציעה כדי ללכת על בטוח....והסוג השני שלא עושה חשבון ומקצר החלמה ומשחק גם עם זריקות...פאיוביץ' שייך לסוג הראשון, קבוצות לא אוהבות שחקנים כאלה....לאבד את נאווקמה בשביל פאיוביץ?....אתם עוד תצטערו על זה..."

והחבר גם דיבר על אג'ידה....אבל במקרה זה התבקשתי שלא לצטט דבר מהשיחה....רק אומר כי ככל הנראה העונה זו העונה האחרונה שלו אצלנו, אלא אם כן יקרה משהו לא צפוי.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: שיחת כדורגל...

שליחה על ידי הפועלעולה »

אבל מה לעשות, ברקת זה לא ג'ורדי וטוב שכך. ב"ש אמורה להיות קבוצה שהיא משפחה אחת גדולה, מקום חם. להתחיל קבוצת מנודים ולהקפיא שחקנים זה משהו שאני אף פעם לא רוצה לראות בקבוצה שלי.

לגבי ברדה - כמובן שהוא צודק, אבל לך תסביר את זה לשער 2.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

הפועלעולה כתב:אבל מה לעשות, ברקת זה לא ג'ורדי וטוב שכך. ב"ש אמורה להיות קבוצה שהיא משפחה אחת גדולה, מקום חם. להתחיל קבוצת מנודים ולהקפיא שחקנים זה משהו שאני אף פעם לא רוצה לראות בקבוצה שלי.

לגבי ברדה - כמובן שהוא צודק, אבל לך תסביר את זה לשער 2.
משפחה ובית חם ?

מה זה פנימיה ?

מילאן...ברצלונה...באיירן...הם משפחות ובתים חמים ? ממש לא.

מי שמכוון להשגיות ותארים חייב לנהוג על פי כללי השוק ולא להמציא כללים אחרים שאפילו השחקנים לא נוהגים על פיהם.
נכון, זה לא מצטייר יפה...זה יותר אי נוחות מסויימת....אבל אף אחד לא עושה כלום מתוך רוע או נקמנות, כאשר אתה חותר להשגיות ותארים אתה חייב מרפקים....זה העולם המקצועני, בית חם יש עם האשה והילדים.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

גיל שגיב כתב:
משפחה ובית חם ?

מה זה פנימיה ?

מילאן...ברצלונה...באיירן...הם משפחות ובתים חמים ? ממש לא.

מי שמכוון להשגיות ותארים חייב לנהוג על פי כללי השוק ולא להמציא כללים אחרים שאפילו השחקנים לא נוהגים על פיהם.
נכון, זה לא מצטייר יפה...זה יותר אי נוחות מסויימת....אבל אף אחד לא עושה כלום מתוך רוע או נקמנות, כאשר אתה חותר להשגיות ותארים אתה חייב מרפקים....זה העולם המקצועני, בית חם יש עם האשה והילדים.
אתה מילאן, ברצלונה ובאיירן? לא. כשתיהיה, נדבר.
גם מכבי מכוונים להישגיות ובגלל זה הם מביאים את ורמוט וזהבי, לזה אתה רוצה להפוך?
גם באותה מידה אפשר להקפיא את הובאן ולהביא קשר צעיר יותר, להעיף את מליקסון שמקרטע ולהביא מישהו יותר צעיר ואת ברדה שלא פוגע לזרוק ליציע כי הוא לא טוב.

כרגע אתה עדיין מועדון שמתפתח, להתחיל להקפיא שחקנים יפגע בתדמית של המועדון ושחקנים כמו בוזגלו וארבייטמן שמחפשים מקום שיקלוט אותם בצורה טובה ויחזיר אותם למסלול יחשבו פעמיים אם לבוא לכאן.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אבל לכוון לשם... ללמוד מהם ... רק אז תהיה כמוהם.
הרי גם הם נהגו כך בעבר אני מאמין כלפי שחקנים ועם השנים שינו פאזה.
בוא נלמד מהם ונקצר את הדרך לפיסגה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

דשנו לא מעט בנושא הזה.
אין כאן אמת אחת, נכון או לא נכון. צודקים המצדדים בכל אחד משני הצדדים.
אני בטוח שבמועדון ידעו להפיק את הלקחים, בדיוק כמו שעשו במקרים אחרים, על מנת שבעתיד דברים יתנהלו בצורה חכמה יותר.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אם אני זוכר נכון, לפני שנתיים גולדהאר לא היה מוכן להשקיע יותר מ300 אלף יורו על שחקן. אז 600 על ברדה?
אין ספק שהם רצו אותו, אבל הסיפור די תלוש מהמציאות.
בלי קשר, חפרנו על זה מאות פעמים, ברדה הוא אולי הסמל היחיד שנשאר ואין ספק שהוא שינה פה את פני הדברים.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

zivmay כתב:אם אני זוכר נכון, לפני שנתיים גולדהאר לא היה מוכן להשקיע יותר מ300 אלף יורו על שחקן. אז 600 על ברדה?
אין ספק שהם רצו אותו, אבל הסיפור די תלוש מהמציאות.
בלי קשר, חפרנו על זה מאות פעמים, ברדה הוא אולי הסמל היחיד שנשאר ואין ספק שהוא שינה פה את פני הדברים.
לא הבנת.
300000$ יותר בהסכם הכולל ל-3 שנים
כלומר עוד מאה יותר לעונה מהסכום שהציעה אלונה.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

זה כבר יותר הגיוני..

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

גיל שגיב כתב: לא הבנת.
300000$ יותר בהסכם הכולל ל-3 שנים
כלומר עוד מאה יותר לעונה מהסכום שהציעה אלונה.

מעבר לעניין הרגשי, זו גם כנראה החלטה עיסקית נכונה של ברדה

במכבי הוא אמנם היה מרוויח יותר בשלוש שנים אבל שם זה היה נגמר, אצלנו יש לו עתיד גם הרבה אחרי הפרישה.

בכל מקרה, טוב שהוא פה והכי טוב שהוא פה בשביל להישאר.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

ns75 כתב:

מעבר לעניין הרגשי, זו גם כנראה החלטה עיסקית נכונה של ברדה

במכבי הוא אמנם היה מרוויח יותר בשלוש שנים אבל שם זה היה נגמר, אצלנו יש לו עתיד גם הרבה אחרי הפרישה.

בכל מקרה, טוב שהוא פה והכי טוב שהוא פה בשביל להישאר.
הוצאת לי את המילים מהפה.
בנוסף חברים , במכבי הוא לא היה מקבל 1.8 מיליון שקל מענק חתימה , דבר ששכחת לציין משום מה.
מה היית מעדיף לקבל 1.2 מיליון שקל פרוס ל3 שנים או 1.8 מיליון שקל מיידית לכיס?
הבן אדם ללא ספק סמל , והלוואי והיה עוד הרבה כמוהו , אבל כל השיחה הזאת עם המקורב מריחה לי קצת פישי.

אני לא צריך מקורב כדי לדעת שפאיו מפונק , ולא כדי לדעת שאגי'דה לא יהיה פה בסוף העונה , ובטח לא שברדה הוא סמל באר שבעי מובהק.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

שלא נדבר על מענק החתימה העצום שהוא קיבל פה. לא בטוח שהפסיד כל כך הרבה כסף במעבר ( אבל כן הפסיד מזה שלא נשאר בבלגיה)

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

למה להוריד מברדה? מאחרוני הסמלים פה בארץ, גם מליקסון וויתר על כסף בשביל להיות פה ובעידן הגילי ורמוטים למינהם זה לא מובן מאליו.. וגיל בקשר לפאיו אני לא בטוח שאלונה עשתה את זה מנחמדות אלא יותר ממסגרת תקציב, שחקן מוקפא ממשיך לקבל שכר והיא ניסתה לדעתי להביא שחקן שרוב השכר שלו יהיה במקום של פאיו

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

red guy כתב:למה להוריד מברדה? מאחרוני הסמלים פה בארץ, גם מליקסון וויתר על כסף בשביל להיות פה ובעידן הגילי ורמוטים למינהם זה לא מובן מאליו.. וגיל בקשר לפאיו אני לא בטוח שאלונה עשתה את זה מנחמדות אלא יותר ממסגרת תקציב, שחקן מוקפא ממשיך לקבל שכר והיא ניסתה לדעתי להביא שחקן שרוב השכר שלו יהיה במקום של פאיו
אם זה היה בגלל תקציב אז היא לא הייתה מנסה לקנות את אופיר מרציאנו יחד עם ההבאה של וואקמה, אלמלא החמדנות של ג'קי בן זקן היא הייתה מוציאה באזור השני מיליון אירו שזה חתיכת סכום אז מה זה לעומת זאת לוותר על השכר של פאיוביץ' ששווה 150 אלף דולר לעונה אם אני זוכר נכון..?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

red guy כתב:למה להוריד מברדה? מאחרוני הסמלים פה בארץ, גם מליקסון וויתר על כסף בשביל להיות פה ובעידן הגילי ורמוטים למינהם זה לא מובן מאליו.. וגיל בקשר לפאיו אני לא בטוח שאלונה עשתה את זה מנחמדות אלא יותר ממסגרת תקציב, שחקן מוקפא ממשיך לקבל שכר והיא ניסתה לדעתי להביא שחקן שרוב השכר שלו יהיה במקום של פאיו
אני לא בטוח שאלונה של היום האחרון להעברות תחזור על עצמה מתישהו, אבל כסף בגדול היה המרכיב הפחות מעניין עבורה אז
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שלח תגובה