נתניה - באר שבע | עדכונים חיים
Re: נתניה - באר שבע | עדכונים חיים
אני לא מאמין שאנשים פה אמרו שבן הרוש פחות טוב מדוידזאדה..תגידו לי מה הוא? הוא מגן? הוא איש מהיציע? הגנה הוא לא עושה, להרים הוא ממש לא יודע, מה זה הקללה הזאת..לזרוק אותו לסוף הספסל ומיד.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
נראה מה יגידו השחצנים שלא ספרו את נתניה לפני המשחק.
פשוט מביך אין מילה אחרת, שחקנים שעושים טובה שהם רצים על המגרש, על אלישע כבר אין טעם להרחיב אבל על זה שהשחקנים נראים כאילו הם אחרי שלוש אליפויות ברציפות מישהו צריך לתת את הדעת פשוט גועל נפש נתניה עם הגנה מאולתרת ואנחנו לא מגיעים למצבים.
לפחות נזכה בתואר הקבוצה בעלת הלב הטוב על זה שלא הקפאנו את פאיו בינואר.
לפחות נזכה בתואר הקבוצה בעלת הלב הטוב על זה שלא הקפאנו את פאיו בינואר.
חברים, אם אלי לא ייקח את ב''ש על עצמו לא נראה בחיים תואר, אלונה טובת לב מדי.
זה פשוט מביך להשאיר מאמן כזה אחרי התצוגות העונה, וכמובן שאין לה את הרוע להקפיא שחקנים.
זה פשוט מביך להשאיר מאמן כזה אחרי התצוגות העונה, וכמובן שאין לה את הרוע להקפיא שחקנים.
הצחקתני. הדבר היחיד שהם יקבלו זה יום חופש מחר.הראל כתב:הגיע הזמן שהשחקנים יקבלו קנסות כדי להתעורר !!!
שזה שלא שחטנו את נתניה זה פדיחה, זה שהובסנו על ידם זה בגדר ועדת חקירה.CrazyRed7 כתב:נראה מה יגידו השחצנים שלא ספרו את נתניה לפני המשחק.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הסיבוב השני הוא טוב?
מה עובר למאמן הזה בראש לעזאזל?
מה עובר למאמן הזה בראש לעזאזל?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
וואו הרבה זמן לא ראיתי זיבולי שכל כאלה
אלישע לא זוכר הפסד כזה גדול עם ב''ש אי פעם? אני דווקא זוכר 5-0 נגד מכבי ת''א לפני שנתיים, אני טועה?
פעם ראשונה שאני רואה את הגול הראשון, וואו איזה שער ביזיוני.
היחיד שיודע להעביר פס בנתניה מקבל רדיוס של 15 מטר נקי. ההפקרות הזו חוצה כל גבול.
היחיד שיודע להעביר פס בנתניה מקבל רדיוס של 15 מטר נקי. ההפקרות הזו חוצה כל גבול.
בושה. פשוט בושה מה שראיתי במגרש היום
פלט חייב להתעורר! אג'ידה מתחילת שנה כל משחק מוסר לו 4-5 כדורים ולאחד הוא לא הגיע השנה.. אבל בואו נשאר אופטימים אם מכבי ת"א תפסיד את כל המשחקים בפלייאוף העליון ואנחנו ננצח עד סוף שנה אז אנחנו ניקח.. וכמה משפטים רציינים בושה שעם בוזגלו ומליקסון בכנפיים וכל השנה משחקים על האמצע משחק חסר תאכלס, קישור נרפה, חוסר מוטיבציה שלדעתי נובע מחוסר טקטיקה היה ברור שהבלון הזה יתפוצץ ובליגה כזאת חלשה זה כנראה יספיק למקום שלישי
יאללה ביתר! שלפחות מקום 3 ו אירופה ישאר לנו