אלישע איבד את זה.
אלישע איבד את זה.
יאללה, לפטר ולהביא מישהו שמעכשיו יכין אותנו לעונה הבאה.
ביזיון.
ביזיון.
Re: אלישע איבד את זה.
לא לעונה הבאה..לעונה הזאת. יש גביע!אסור לוותר עליו ואסור ללכת. לחצי הגמר עם המאמן הנוכחי.
סעמק כואב הלב.
לא פעם עוד לפני שהעונה התחילה אמרתי שרחוק יותר ממה שאלישע לקח אותנו עונה שעברה הוא לא יכול. הוא מיקסם את עצמנו איתנו.
מסתבר שצדקתי.
יאללה אלישע, תתפטר כי אני רואה את הרוב במשחק הבא מקללים אותך ואז זה כדור שלג שיסתיים לא טוב.
לא פעם עוד לפני שהעונה התחילה אמרתי שרחוק יותר ממה שאלישע לקח אותנו עונה שעברה הוא לא יכול. הוא מיקסם את עצמנו איתנו.
מסתבר שצדקתי.
יאללה אלישע, תתפטר כי אני רואה את הרוב במשחק הבא מקללים אותך ואז זה כדור שלג שיסתיים לא טוב.
איבד את מה ?
לא היה לו את מה לאבד
הוא פשוט מאמן גרוע
לא היה לו את מה לאבד
הוא פשוט מאמן גרוע
עשה אינסוף טעויות ואני לא יכול לראות אותו כבר אבל אני מאוד מבקש מכם לא לנקות את השחקנים על הביזיון הזה שראינו היום
שששש..אל תדבר על השחקנים, הם פגועים גם ככה!הפועלעולה כתב:עשה אינסוף טעויות ואני לא יכול לראות אותו כבר אבל אני מאוד מבקש מכם לא לנקות את השחקנים על הביזיון הזה שראינו היום
מסכים שאנחנו נראים רע. והכי קל להגיד שעדיף כל אחד על פניו. אבל אם נסתכל במבט מפוקח נבין שלפחות עד סוף העונה אין אופציות יותר טובות.
ומה שהכי מדאיג? שגם לאחר מכן אני לא רואה מישהו מיוחד.
ומה שהכי מדאיג? שגם לאחר מכן אני לא רואה מישהו מיוחד.
- OMERREMO33
לשחקנים בהחלט גם חלק נכבד בביזיון..
רובם מתחת לכל ביקורת ובנוסף גם אפס לחימה..
רובם מתחת לכל ביקורת ובנוסף גם אפס לחימה..
לצערי אמרתי כבר מרגיש לי שזה רק ילך ויהיה גרוע יותר.
מה שכן מטריף אותי איך אתם לא מוציאים מילה על החבורת רקדניות שהייתה על הדשא, העיקר הם פגועים.
מה שכן מטריף אותי איך אתם לא מוציאים מילה על החבורת רקדניות שהייתה על הדשא, העיקר הם פגועים.
אחרי המחזור ה24 אפשר להגיד באופן סופי שהוא איבד את זה.
כרגע אני לא רואה טעם למנות מישהו אחר,על אחת כמה שאין בנמצא.
אכזבה קשה מאוד גם ממנו וגם מהשחקנים.
לא אחי אלישעע אלישעע הביתהה זה הדבר היחידי שהקהל שלנו יודע להוציאRedHell כתב:לצערי אמרתי כבר מרגיש לי שזה רק ילך ויהיה גרוע יותר.
לא זה שהחקנים מצלמים את פירס או שפאיוביץ' לא מוכן להושיט רגל לעצור את קאיודה
איכסה
יש לנו גביע, אסור לשכוח. מאמן חדש אולי יכניס קצת רעב בקרב שחקנים.אדום זקן כתב:אחרי המחזור ה24 אפשר להגיד באופן סופי שהוא איבד את זה.
אין לנו מה להפסיד.
אבל איזה מאמן יש כבר נו, עידו בר און? חיים שאבו?CrazyRed7 כתב: יש לנו גביע, אסור לשכוח. מאמן חדש אולי יכניס קצת רעב בקרב שחקנים.
אין לנו מה להפסיד.
אם היה איזה רוני לוי פנוי, בכיף, אבל אין
איבד שליטה לגמרי.
אם הוא לא ממשיך עונה הבאה אז לחתוך עכשיו, אין טעם למשוך את הסבל הזה.
חבל שיש עוד פלייאוף.
אם הוא לא ממשיך עונה הבאה אז לחתוך עכשיו, אין טעם למשוך את הסבל הזה.
חבל שיש עוד פלייאוף.
ומהסתכלות קצרה (הכי קצרה שיש, כי אין לי כוח לקרוא את התגובות) בפייסבוק אנשים מאשימים אך ורק את אלישע...