הפועלעולה כתב:
אבל איזה מאמן יש כבר נו, עידו בר און? חיים שאבו?
אם היה איזה רוני לוי פנוי, בכיף, אבל אין
יוסי מזרחי, שום, לחמן, לנדאו, קשטן, עטר..אפילו אופיר חיים בקונסטלציה מסוימת
לא אומר שהם מאמנים טובים יותר או טובים פחות מאלישע, אבל אני מרגיש שחייבים שינוי לפני חצי הגמר.
אלישע חייב להיות מפוטר היום!!!!!! מכוון שעל "מזבח" הנחמדות שלו והרצון להתיפיף הוא הורס לנו את העתיד של המועדון, ואני יסביר:
1- חילופים חברתיים כדי למצוא חן (ההרכב הזה שכל ה"כוכבים" משחקים היה יורד ליגה).
2- שחקנים שהיו בכושר טוב ולא קיבלו קרדיט, רוצים לעזוב (נאסר).
3- הדרך שבא ב"ש משחק ונשמעת כלפי חוץ גורם לחוסר כבוד הן מהתקשורת והן מהשופטים ובלי זה אי אפשר להגיע לכלום.
4- הוא בוחר להתעסק עם הקהל כל השבוע ויגרום לבלאגן גדול שלא היה פה הרבה שנים וכולכם יודעים איך זה יכול להשפיע על העונה הבאה.
5- אם השנה על אף ההשקעה הגדולה בקבוצה לא מצליחים לאיים באמת על האליפות איך תשכנע שחקנים ישראליים טובים להגיע לפה????
אני יודע שהסיכוי שאלונה תעשה את זה הוא אפסי אבל אלישע חייב ללכת הביתה אם רוצים סיכוי להשיג משהו בגביע או בעונה הבאה.
אנחנו האוהדים חייבים להתרחק כמה שיותר מלתת לו את התירוץ הרגיל של מאמנים שנכשלים פה ומאשימים את הקהל.
ג'וני כתב:אלישע חייב להיות מפוטר היום!!!!!! מכוון שעל "מזבח" הנחמדות שלו והרצון להתיפיף הוא הורס לנו את העתיד של המועדון, ואני יסביר:
1- חילופים חברתיים כדי למצוא חן (ההרכב הזה שכל ה"כוכבים" משחקים היה יורד ליגה).
2- שחקנים שהיו בכושר טוב ולא קיבלו קרדיט, רוצים לעזוב (נאסר).
3- הדרך שבא ב"ש משחק ונשמעת כלפי חוץ גורם לחוסר כבוד הן מהתקשורת והן מהשופטים ובלי זה אי אפשר להגיע לכלום.
4- הוא בוחר להתעסק עם הקהל כל השבוע ויגרום לבלאגן גדול שלא היה פה הרבה שנים וכולכם יודעים איך זה יכול להשפיע על העונה הבאה.
5- אם השנה על אף ההשקעה הגדולה בקבוצה לא מצליחים לאיים באמת על האליפות איך תשכנע שחקנים ישראליים טובים להגיע לפה????
אני יודע שהסיכוי שאלונה תעשה את זה הוא אפסי אבל אלישע חייב ללכת הביתה אם רוצים סיכוי להשיג משהו בגביע או בעונה הבאה.
אנחנו האוהדים חייבים להתרחק כמה שיותר מלתת לו את התירוץ הרגיל של מאמנים שנכשלים פה ומאשימים את הקהל.
CrazyRed7 כתב:
לא אומר שהם מאמנים טובים יותר או טובים פחות מאלישע, אבל אני מרגיש שחייבים שינוי לפני חצי הגמר.
אני דווקא לא הייתי מחתים מאמן. הייתי עושה מה שמכבי עשתה ב2012. הם לקחו את ניר לוין שהיה במועדון בתפקיד כלשהו במחלקת הנוער ונתנו לו לסיים את העונה כשבמקביל תרו אחרי מנג׳ר ומאמן.
אז תגידו שאני טמבל אבל הייתי מקפיץ את שרון אביטן לבוגרת לשליש עונה שנשארה ובמקביל מחפש כבר מעכשיו לבנות את העונה הבאה
למה התגובות פה מסתכמות ב"אין מחליף ראוי" , סליחה מאמן חייב להיות ישראלי ולא סיפרו לי?
שימצאו מאמן זר לטווח ארוך , ושיתחיל מעכשיו לרומם את הקבוצה , ככה בתחילת עונה הבאה כבר כולם יבינו את כולם.
dor69 כתב:
אני דווקא לא הייתי מחתים מאמן. הייתי עושה מה שמכבי עשתה ב2012. הם לקחו את ניר לוין שהיה במועדון בתפקיד כלשהו במחלקת הנוער ונתנו לו לסיים את העונה כשבמקביל תרו אחרי מנג׳ר ומאמן.
אז תגידו שאני טמבל אבל הייתי מקפיץ את שרון אביטן לבוגרת לשליש עונה שנשארה ובמקביל מחפש כבר מעכשיו לבנות את העונה הבאה
גם אופציה. שרון אביטן אולי אישיות לא כל כך אהובה בקרב הקהל שלנו, אבל הוא לא פראייר.
CrazyRed7 כתב:
אחי כולם למעט קשטן ושום שעדיף שלא יבואו לחצי עונה הם חלשים בדיוק כמו אלישע אם לא יותר. אולי לחמן יכניס רוח לחימה אבל גם אצלו זה לא מחזיק יותר מדי זמן.
הרגע נזכרתי גם בבנאדו, אבל גם הוא לא מאמן שאני רוצה לראות אצלנו