לא להישבר!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: לא להישבר!

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

חלק מהאוהדים שלנו יותר לוזרים מאלישע, מדהים.

כן, אליפות זה החלום, אבל עבור מועדון שהתואר האחרון שלו היה לפני כמעט עשרים שנה, והפעם האחרונה שסיימנו בשלישיה הראשונה שנתיים ברצף הייתה לפני משהו כמו שלושים שנה, האוהדים שלנו מזלזלים בקלות גדולה מידי במצב שלנו העונה ומחרבים בקלות גדולה מידי את העונה שלנו.

יש עוד הרבה על מה לשחק, אנחנו שני משחקים מזכייה בגביע המדינה, אל תחריבו לנו את העונה!

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

Sir Alex Ferguson כתב:חלק מהאוהדים שלנו יותר לוזרים מאלישע, מדהים.

כן, אליפות זה החלום, אבל עבור מועדון שהתואר האחרון שלו היה לפני כמעט עשרים שנה, והפעם האחרונה שסיימנו בשלישיה הראשונה שנתיים ברצף הייתה לפני משהו כמו שלושים שנה, האוהדים שלנו מזלזלים בקלות גדולה מידי במצב שלנו העונה ומחרבים בקלות גדולה מידי את העונה שלנו.

יש עוד הרבה על מה לשחק, אנחנו שני משחקים מזכייה בגביע המדינה, אל תחריבו לנו את העונה!
+1

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

כן , אנחנו הורסים את העונה ולא השחקנים והמאמן שלך .
נשמע הגיוני , הם גם אמרו שהם לא מבינים למה הקהל שורק בוז בשבת שעברה .
בדיוק בשביל שלא יגיעו למפלות כאלו כמו השבת .
אם המועדון הזה יזכה במשהו תאמין לי שזה יהיה בעיקר בזכות הקהל שלו , ואם הוא יפול זה יהיה בעיקר בגלל השחקנים והמאמן .
הקהל פה לא אשם בכלום , תמיד היו מפילים את זה על הקהל , אבל זה הקהל הטוב בארץ ! קהל שלא ראה כמעט הצלחות וממשיך להגיע למרות שפוגעים בו עוד ועוד ומאשימים אותו .
לכל קבוצה אחרת בארץ שהייתה עוברת מה שאנחנו עוברים בכל השנים לא היה נשאר כמות קהל כזה .
אז להגיד שהאוהדים מחרבים את העונה זה בושה ! אם מישהו מחרב את העונה זה המאמן שלך , וכן גם השחקנים לא חסינים !

סמל אישי של משתמש
manutd

שליחה על ידי manutd »

שמע , תאורטית אני מסכים אתך .
אבל , וזה אבל גדול זה שיש לך סגל טוב לפחות כמו מכבי והקהל רוצה שתשחק בהתאם , במיוחד שיש לך מאמן שנמצא פה 3 שנים ואתה עדיין לא רואה טביעת אצבע.
לשחק טוב מול הגדולות לא צריך מאמן בשביל זה כי המוטיביציה באה מהבית אבל במשחקים שאתה אמור לנצח פה תמיד הקבוצה מתגלה במערומיה.
אני עדיין חושב שצריך לתת כבוד לאנשים שנמצאים במערכת ולסיים את ההתקשרות בכבוד.
כמו ששחר נתן לאלישע את הכבוד אותו דבר גם אלונה תעשה.
[glow=red]United Road, take me home

To the place, I belong

To Old Trafford, to see United

Take me home, United road[/glow]תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

רוב הקהל לא אשם, אבל יש לנו גוש רקוב בקהל שרק מחכה לטעויות ולנפילות של הקבוצה כדי להוציא את כל החרא שהם צוברים בחיים האישים על השחקנים המאמן וההנהלה.

אנחנו צריכים להיות הקול השפוי, נקודת האור ביציע ולא להיגרר לגועל נפש שהלך אתמול ושכלל גם נהמות לאוגו.

יש לי הרבה ביקורת על אלישע ועל השחקנים, אבל אני מבין שאם אנחנו, הקול השפוי, נצטרף למקללים ולגוש הרקוב אז המצב יהיה רע מאוד.

יש לנו עוד הרבה על מה לשחק העונה, ואסור לנו להיכנע למקללים ולהכניס את הקבוצה לסחרור.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

Sir Alex Ferguson כתב:יודע שלכולם כואב, ועבור רבים זה נראה שסוף העולם קרוב, אבל אסור לנו להישבר.
תמיד יהיה את אלה שמקללים, את אלה שמחפשים את האנטי, את האלה שיחרבו לנו את המשך העונה אם זה תלוי בהם, אבל אסור לנו לתת לזה לקרות.

יש לנו עוד הרבה על מה לשחק העונה, אנחנו שני משחקים (ועוד משחק לפרוטוקול) מאפשרות לזכות בגביע המדינה, אז תעשו לי טובה, במשחקים הבאים, גם אם אנחנו בפיגור, אל תשתקו, ואל תיתנו לקללות להשתלט, תעודדו, תתמכו, תזכרו איפה היינו לפני כמה שנים ואיפה אנחנו היום, תזכרו שאנחנו יכולים או להרים ידיים ולוותר או לעשות הכל ולדחוף עד השריקה האחרונה את הקבוצה.

זה בידיים שלנו, גם אם זה נראה קשה, אסור להישבר.
מסכים איתך לחלוטין. עברנו תקופות קשות יותר.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

הקטע הכי הזוי בעונה הזאת שהקהלים של כל הקבוצות שבורים

מכבי גמורים מפאקו, לא מבינים איך הם לא בעשרים פור על הליגה
חיפה שבורים כבר ממחזור רביעי
הפועל שבורים מסוף שנה שעברה
אנחנו גמורים מאלישע
בית״ר פיטרו מאמן
לקריית שמונה, אם היה קהל, היו נגנבים איך הם לא מקום ראשון

קיצר עונה מוזרה שבה אף אחד לא מרוצה, לא זוכר דבר כזה

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

נו באמת, מקום 3 הביא לך משהו ?
די כול הזמן להזכיר תעבר, נישבר הז' להיזכר מה היה לסבא רבא של רבא שלי להגיד על אליפות,
מועדון וקהל שנשאן על העבר זה מועדון בלי עתיד.
דווקא עכשיו שמכבי חיפה לא למעלה ושיש רק את ק"ש ות"א זה הזמן ללכת חזק, לא ביקשתי אליפות וגם לא גביע,
ביקשתי לפחות להתמודד איתם בכבוד, ואנחנו רחוקים שנות אור ביכולת מהם, במקום להתעסק כל הזמן איפה היינו אתם צריכים להתעסק בהווה ובעתיד.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

https://www.haaretz.co.il/sport/1.1174652" onclick="window.open(this.href);return false;
שימו לב לסעיף 3...

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

yedidel כתב:https://www.haaretz.co.il/sport/1.1174652
שימו לב לסעיף 3...
אז חבל על הגול של אוגו אתמול

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »