גביע המדינה, שאלה...
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
גביע המדינה, שאלה...
ידוע כבר באיזה תאריך יתקיים החצי גמר והגמר?
Re: גביע המדינה, שאלה...
בבקשה (מצד שמאל של המסך)clark kent כתב:ידוע כבר באיזה תאריך יתקיים החצי גמר והגמר?
https://football.org.il/NationalCup/Pag ... eimer.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
תודה. באסה אני במילואים בחצי גמר, ננסה להשתחרר לכמה שעות 

- The red one
אגב באותו לינק אפשר לראות שברביעי הבא המשחק ב19:30, לגמריי שכחנו מהמשחק הזה, הוא גם לא כולל במנוי, אז צריך לקנות כרטיסים. מאמין שייצאו למכירה בסוף השבוע הבא , אםם לא יצאו כבר.
- The red one
אגב, ברביעי 4.3 יתקיים שלב רבע הגמר של הנוער. השלושה עלו, אבל עדיין לא הוגרלו. במידה ויקבלו משחק בית - זו תהיה הזדמנות נהדרת לעשות הצגה כפולה בוסרמיל.
- The red one
הנוער הוגרלו נגד בית״ר טוברוק בבית.
הבעיה בהצגה כפולה היא שיצטרכו להתחיל את משחק הנוער ממש מוקדם כדי להיות ערוכים למצב שזה ייגרר לפנדלים...מה אתם אומרים, יקרה?
הבעיה בהצגה כפולה היא שיצטרכו להתחיל את משחק הנוער ממש מוקדם כדי להיות ערוכים למצב שזה ייגרר לפנדלים...מה אתם אומרים, יקרה?
- OMERREMO33
האמת מבאס שהנוער גם משחק די בניתי שנעלה בהרכב הכי משני שיש (שחקני ספסל וגם קצת נוער) חבל אחרי 3-0 בחוץ לסכן/לעייף את ההרכב השברירי גם כך שיש לנו...
לגבי ההצגה הכפולה ,לא נראה לי ששעה מוקדמת זה בעייתי לנוער.
לגבי ההצגה הכפולה ,לא נראה לי ששעה מוקדמת זה בעייתי לנוער.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. לא ניתן לקיים יותר הצגות כפולות בוסרמיל (לפחות במשחקים שמשודרים) בגלל שהטלוויזיה דורשת לצלם את חדרי ההלבשה 3 שעות לפני המשחק, ובמקומות כמו וסרמיל שאין 4 חדרי הלבשה, זה אומר שחדר ההלבשה צריך להיות מוכן לצילומים 3 שעות לפני, מה שלא יכול לקרות אם יש משחק מקדים.
2. מקווה שאלונה תתחשב בעובדה שמדובר במשחק לפרוטוקול שלא נמצא במנוי ותעשה כניסה חופשית/כניסה במחיר סמלי (נניח 20 ₪ מחיר אחיד).
3. בשום מצב לא הייתי עולה עם הנוער מול יבנה. יש מספיק שחקני ספסל שמשוועים לדקות וזה צאנס טוב לפתוח איתם בהרכב.
לזה יש להוסיף שחקנים שגם אם מקבלים דקות קבועות זקוקים למשחק כדי לכבוש ולצאת לדרך חדשה (בוזגלו, ברדה).
בהנחה שבן ביטון וגורדנה חוזרים להרכב בשבת, הייתי עולה בגביע עם ההרכב הבא:
לבקוביץ
אילוז פאיו טאהה טוויטו
נאסר מלול חביבאן בוזגלו
ברדה גבאי
* אם בוזגלו/אליה יכבשו ביום ראשון, הייתי נותן לכובש לנוח ומעלה במקומם את ברד.
2. מקווה שאלונה תתחשב בעובדה שמדובר במשחק לפרוטוקול שלא נמצא במנוי ותעשה כניסה חופשית/כניסה במחיר סמלי (נניח 20 ₪ מחיר אחיד).
3. בשום מצב לא הייתי עולה עם הנוער מול יבנה. יש מספיק שחקני ספסל שמשוועים לדקות וזה צאנס טוב לפתוח איתם בהרכב.
לזה יש להוסיף שחקנים שגם אם מקבלים דקות קבועות זקוקים למשחק כדי לכבוש ולצאת לדרך חדשה (בוזגלו, ברדה).
לבקוביץ
אילוז פאיו טאהה טוויטו
נאסר מלול חביבאן בוזגלו
ברדה גבאי
מסכים ומחזקSir Alex Ferguson כתב:1. לא ניתן לקיים יותר הצגות כפולות בוסרמיל (לפחות במשחקים שמשודרים) בגלל שהטלוויזיה דורשת לצלם את חדרי ההלבשה 3 שעות לפני המשחק, ובמקומות כמו וסרמיל שאין 4 חדרי הלבשה, זה אומר שחדר ההלבשה צריך להיות מוכן לצילומים 3 שעות לפני, מה שלא יכול לקרות אם יש משחק מקדים.
לבקוביץ
אילוז פאיו טאהה טוויטו
נאסר מלול חביבאן בוזגלו
ברדה גבאי
המחיר ליבנה גם 50 ש"ח אחיד,צריך לגמור את המשחק בדקות הראשונות ולא לתת להם תקוות שהם באמת יכולים לעשות משהו ..