זאת אותה קבוצה שניצחה 4-0 את נתניה את הפועל חיפה ושניצחה את מכבי ואת חיפה בבית הקבוצה משחקתיותר טוב זאת עובדה.doctorslayer כתב:
ובחוץ איבדת נקודות לעכו , והפסדת לסכנין
זו אותה קבוצה אתה יודע כן?
באר שבע - קריית שמונה, ראשון, 20:55.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: באר שבע - קריית שמונה, ראשון, 20:55.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני איתך באותו ראש, ותאמין לי שגם אני מקווה שיסתיים 34-0 לב"ש שכל שחקן יסיים עם שלושער וגם אלישע ישים אחת עם הידיים השלובות שלו.דר אדום בנשמה כתב: זאת אותה קבוצה שניצחה 4-0 את נתניה את הפועל חיפה ושניצחה את מכבי ואת חיפה בבית הקבוצה משחקתיותר טוב זאת עובדה.
אבל זה תלוש מהמציאות , ק"ש קבוצה מצוינת , ואנחנו כרגע לא ביכולת שהיינו ב4-0 עם נתניה/חיפה.
קונה 1-0 מגול לא חוקי , שפגע בידיים של כל הקבוצה ונכנס באמא של הנבדל מהראש של השופט.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
doctorslayer כתב:
אני איתך באותו ראש, ותאמין לי שגם אני מקווה שיסתיים 34-0 לב"ש שכל שחקן יסיים עם שלושער וגם אלישע ישים אחת עם הידיים השלובות שלו.
אבל זה תלוש מהמציאות , ק"ש קבוצה מצוינת , ואנחנו כרגע לא ביכולת שהיינו ב4-0 עם נתניה/חיפה.
קונה 1-0 מגול לא חוקי , שפגע בידיים של כל הקבוצה ונכנס באמא של הנבדל מהראש של השופט.
פחות מ 4:0 ואני הולך הביתה מובך
הלוואי והקבוצה של וסרמיל היתה מגיעה גם למשחקי חוץ. אליפות קלהdoctorslayer כתב:
ובחוץ איבדת נקודות לעכו , והפסדת לסכנין
זו אותה קבוצה אתה יודע כן?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא שהקבוצה של וסרמיל היא איזו קבוצה אטרקטיבית אבל היא קבוצה יותר מהפועל באר שבע חוץ, מעניין מה יקרה אם שתי הקבוצות יפגשו ומי תנצחyedidel כתב:
הלוואי והקבוצה של וסרמיל היתה מגיעה גם למשחקי חוץ. אליפות קלה

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
+1דר אדום בנשמה כתב: לא שהקבוצה של וסרמיל היא איזו קבוצה אטרקטיבית אבל היא קבוצה יותר מהפועל באר שבע חוץ, מעניין מה יקרה אם שתי הקבוצות יפגשו ומי תנצח
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
אנחנו מגיעים למשחק הזה מעמדת נחיתות ואני חושב שזה טוב לנו.
ניצחון ייתן הרבה ביטחון לשחקנים.
ניצחון ייתן הרבה ביטחון לשחקנים.
לא יודע , אבל זה יהיה אחד המשחקים המשעממים כנראה.דר אדום בנשמה כתב: לא שהקבוצה של וסרמיל היא איזו קבוצה אטרקטיבית אבל היא קבוצה יותר מהפועל באר שבע חוץ, מעניין מה יקרה אם שתי הקבוצות יפגשו ומי תנצח
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
לפחות המשחק בשעה נוחה, כנראה יהיה מספיק קהל שייתן מוטיבציה לשחקנים.
אם המשחק היה ב3 בצהריים ביום שבת, היינו בבעיה רצינית.
אם המשחק היה ב3 בצהריים ביום שבת, היינו בבעיה רצינית.
- OMERREMO33
נוכחנו לדעת שהשעה והיום לא משנים הרבה(בטח במשחקי הבית)
מה שהיית מפסיד בשבת בשלוש(דתיים) כנראה תפסיד ביום חול בתשע(חיילים/ילדים קטנים/עובדי משמרות)
מה שהיית מפסיד בשבת בשלוש(דתיים) כנראה תפסיד ביום חול בתשע(חיילים/ילדים קטנים/עובדי משמרות)
פתאום היום, ככה סתם בבוקר, התחוור לי שהמשחק ביום ראשון הקרוב הוא משחק מפתח לעונה שלמה.
מנטלית, מקצועית, איך שלא תסתכלו על זה - זה משחק שיכול להרים אותנו לגבהים מטורפים וכדור אנרגיה
מתגלגל ומשחק שיכול לגמור אותנו סופית והרמטית.
נשמע מעט דרמטי, אבל אלו תחושותיי.
אפשר לא לאהוב את אלישע, אפשר להתלונן על אלף ואחד דברים (רובם מוצדקים אגב), אבל זו ההזדמנות האחרונה שלנו
עבור המערכת ועל כולנו להתכנס ולהתאחד באיצטדיון מלא ותומך למען הקבוצה.
לשם שינוי, למרות העצבים שרועדים בגוף , להתכנס ולהתאחד למען הקבוצה.
מנטלית, מקצועית, איך שלא תסתכלו על זה - זה משחק שיכול להרים אותנו לגבהים מטורפים וכדור אנרגיה
מתגלגל ומשחק שיכול לגמור אותנו סופית והרמטית.
נשמע מעט דרמטי, אבל אלו תחושותיי.
אפשר לא לאהוב את אלישע, אפשר להתלונן על אלף ואחד דברים (רובם מוצדקים אגב), אבל זו ההזדמנות האחרונה שלנו
עבור המערכת ועל כולנו להתכנס ולהתאחד באיצטדיון מלא ותומך למען הקבוצה.
לשם שינוי, למרות העצבים שרועדים בגוף , להתכנס ולהתאחד למען הקבוצה.
בנתיים קריית שמונה נראתה נהדר היום.
מכבי לא הגיעה למצב אחד! בחצי שעה האחרונה הם פשוט לחצו את מכבי בצורה מצויינת. משחק קשה ביותר הולך להיות..
מכבי לא הגיעה למצב אחד! בחצי שעה האחרונה הם פשוט לחצו את מכבי בצורה מצויינת. משחק קשה ביותר הולך להיות..
פה בפורום עוד בטוחים שקריית שמונה היא בלוף וזה רק עניין של זמן עד שיתפוצץ.zivmay כתב:בנתיים קריית שמונה נראתה נהדר היום.
זה לא שהם מגלים יכולת מדהימה ויציבות.CrazyRed7 כתב: פה בפורום עוד בטוחים שקריית שמונה היא בלוף וזה רק עניין של זמן עד שיתפוצץ.
הם מאבדים הרבה נקודות, ואם אנחנו או מכבי לא היינו פראיירים והיינו גם מנצלים את ההזדמנויות, הם לא היו רלוונטים במאבקי האליפות כיום.