סתם סקרנות: מה יהיה החילוף ובאיזה דקה ?CrazyRed7 כתב: אני רוצה שאלישע יפסיק עם הקיבעון הבלתי נסבל הזה ועם ההרכבים/החילופים החברתיים.
1. אני מת על ברדה אבל אני חושב שהוא צריך מנוחה טובה על הספסל. קצת לנשום, להתרענן, לנוח ואולי היינו מרוויחים אותו במשחקי ההכרעה על הגביע.
2. טאהא, ויסכימו כולם, הראה יכולת טובה יותר מפאיוביץ'. אז למה פאיוביץ' חזר להרכב?רמז: קשור לבלאגן שהיה בסוף חלון העברות.
גם נגד נתניה, מול החלוץ המהיר בליגה, הוא החליט להוציא את הבלם המהיר מההרכב ולתת לבלם האיטי יותר לשחק. ראינו איך זה נראה על המגרש.
3. אם גבאי לא יפתח בהרכב, כולנו יודעים באיזה דקה הוא יכנס ועל חשבון מי. בלי שום קשר למהלך המשחק, בלי שום קשר לתוצאה, בלי שום קשר ליכולת. אותה הדקה, אותו החילוף.
מכתב לאלישע.
Re: מכתב לאלישע.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני אגיד לך במקומו, סביבות דקה 60-70 (אלא אם תהיה פציעה) דובב גבאי נכנס רועי גורדנה יוצא, חילוף שני דקה 70-80 נסאר נכנס במקום בוזגלו/מליקסון/ברדה......גדי כתב:
סתם סקרנות: מה יהיה החילוף ובאיזה דקה ?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
תפסיק כבר עם שטות הרוטציה הזאת,כאילו אנחנו משחקים ב10 מפעלים.דר אדום בנשמה כתב: הוא כן מקובע, מול נתניה פותח עם שלומי ארבייטמן שהוא יודע שהוא פצוע ועם ברדה מליקסון ובוזי, גם היום, תראה יש גבול לכל תעלול, אם הוא באמת היה עושה רוטציה לפי יריבה הוא היה פותח מול נתניה עם ביטון ועם טאהא הוא היה פותח היום עם גבאי ונסאר במקום ברדה ובוזי שלא יזיק להם לנוח קצת על הספסל.
מה הבעיה לשנות הרכבים?
ולא התלוננתי על ההרכבה של גורדנה, אבל אתה יודע בדיוק כמוני שאלמלא הפציעה של ארבייטמן במהלך המשחק מול נתניה וזה שהוא עדיין לא כשיר הוא היה פותח עם ההרכב האהוב עליו...
ההרכב הכי חזק צריך לעלות כל משחק,שינויים עושים רק שצריך.
ולא,גבאי ונאסר זה לא ההרכב הכי חזק ובוזגלו וברדה ינוחו בגביע יום רביעי,הם לא עשויים ממרגרינה ובשביל שיחזור להם הבטחון הם צריכים לשחק.
- דר אדום בנשמה
ההרכב הכי חזק שלך נכשל כבר יותר מסיבוב, כל פעם שהרכב אחר שיחק נראנו כמו קבוצה...אדום זקן כתב: תפסיק כבר עם שטות הרוטציה הזאת,כאילו אנחנו משחקים ב10 מפעלים.
ולא,גבאי ונאסר זה לא ההרכב הכי חזק ובוזגלו וברדה ינוחו בגביע יום רביעי,הם לא עשויים ממרגרינה ובשביל שיחזור להם הבטחון הם צריכים לשחק.
אז חאלס, ההרכב הכי חזק זה לא ההרכב עם השמות הכי יפים וסקסים אלא ההרכב עם השחקנים בכושר הכי טוב וצר לי אבל בוזגלו לא בכושר טוב, ברדה שכח מה זה להבקיע, פאיוביץ' נראה אומלל במשחק האחרון.
אתה רוצה לפתוח עם הרכב טוב הנה לך:
אג'ידה
דוידזאדה, סוארס, טאהא, ביטון
נסאר, הובאן, אוגו, מליקסון
גורדנה
גבאי
ושוב פעם כאילו דיברת מגרוני....אדום זקן כתב: תפסיק כבר עם שטות הרוטציה הזאת,כאילו אנחנו משחקים ב10 מפעלים.

שמח שאנחנו מסכימיםגיל שגיב כתב:
ושוב פעם כאילו דיברת מגרוני....

מסכים איתך הפעם. לגבי ההרכב שלך, שלומי עדיף על דובב בכל פרמטרדר אדום בנשמה כתב: ההרכב הכי חזק שלך נכשל כבר יותר מסיבוב, כל פעם שהרכב אחר שיחק נראנו כמו קבוצה...
אז חאלס, ההרכב הכי חזק זה לא ההרכב עם השמות הכי יפים וסקסים אלא ההרכב עם השחקנים בכושר הכי טוב וצר לי אבל בוזגלו לא בכושר טוב, ברדה שכח מה זה להבקיע, פאיוביץ' נראה אומלל במשחק האחרון.
אג'ידה
גורדנה
גבאי
שמע טוב,אם הוא מעלה את נאסר במקום בוזגלו הוא מקבל אבנים לראש היום ביציאה מהשער.דר אדום בנשמה כתב: ההרכב הכי חזק שלך נכשל כבר יותר מסיבוב, כל פעם שהרכב אחר שיחק נראנו כמו קבוצה...
אג'ידה
גורדנה
גבאי
ממש אבל ממש לא ההרכב הכי חזק.
אפשר להגיד על ברדה הכל,אבל הלחץ שהוא עושה על הבלמים גם 10 גבאי לא עושים.
אפשר להגיד על בוזגלו הרבה,אבל כדור חופשי אחד שלו מסדר לך 1 קטן שנותן לך הרבה ביטחון.
גורנה בהרכב הוכח כבר שהוא אקס פקטור.
אז די להמציא באמת..
- דר אדום בנשמה
עזוב אם שלומי לא כשיר עדיף לשמור אותו, גם אני מת שהוא ישחק אבל לדעתי אם הוא לא כשיר אז עדיף ככה וההרכב שהצאתי הכי טוב ומול קריית שמונה גם יפתיע אותם.dor69 כתב: מסכים איתך הפעם. לגבי ההרכב שלך, שלומי עדיף על דובב בכל פרמטר
אבל מצד שני איזה החילופים של אלישע יהרסו אז אני כבר לא יודע מה עדיף...
- דר אדום בנשמה
הלחץ שברדה עושה הוא כלום לעומת הלחץ של גורדנה, גורדנה במשחק הלחץ שלו הצליח להשיג 3 גולים, מה ברדה השיג ממשחק הלחץ שלו?אדום זקן כתב: שמע טוב,אם הוא מעלה את נאסר במקום בוזגלו הוא מקבל אבנים לראש היום ביציאה מהשער.
ממש אבל ממש לא ההרכב הכי חזק.
אפשר להגיד על ברדה הכל,אבל הלחץ שהוא עושה על הבלמים גם 10 גבאי לא עושים.
אפשר להגיד על בוזגלו הרבה,אבל כדור חופשי אחד שלו מסדר לך 1 קטן שנותן לך הרבה ביטחון.
גורנה בהרכב הוכח כבר שהוא אקס פקטור.
אז די להמציא באמת..
אני מת על ברדה באמת שאני מת עליו וגם מת על בוזגלו אבל לשניהם לא יזיק לראות קצת ספסל...
תגיד לי מה אתה מה טוב בהרכב שהכוכבים שלך נראים צל של עצמם בוזגלו כבר 7 משחקים (כולל הגביע), ברדה מאז המשחק מול מכבי תל אביב, ועל מליקסון אני לא אגיד מילה כי הוא עובר עונה נאחסית...
תן לאחרים גם לשחק אי אפשר כל הזמן לפתוח עם הרכב שכל פעם שפתחנו איתו נראנו רע מאוד ובאורך פלא שפתחתנו עם הרכב מרענן נראנו כמו קבוצה.
המשחק היחידי שנראנו טוב עם ההרכב האהוב על אלישע היה בחצי שעה מול קריית שמונה, חוץ מזה כלום ושום דבר...
איזה לחץ גורדנה בדיוק עושה? ומה הקשר? זה קשר וזה חלוץ,שחלוץ עושה לחץ על הבלמים יש סיכוי שתראה יותר טעויות בהגנת היריב.דר אדום בנשמה כתב:הלחץ שברדה עושה הוא כלום לעומת הלחץ של גורדנה, גורדנה במשחק הלחץ שלו הצליח להשיג 3 גולים, מה ברדה השיג ממשחק הלחץ שלו?
אני מת על ברדה באמת שאני מת עליו וגם מת על בוזגלו אבל לשניהם לא יזיק לראות קצת ספסל...
תגיד לי מה אתה מה טוב בהרכב שהכוכבים שלך נראים צל של עצמם בוזגלו כבר 7 משחקים (כולל הגביע), ברדה מאז המשחק מול מכבי תל אביב, ועל מליקסון אני לא אגיד מילה כי הוא עובר עונה נאחסית...
תן לאחרים גם לשחק אי אפשר כל הזמן לפתוח עם הרכב שכל פעם שפתחנו איתו נראנו רע מאוד ובאורך פלא שפתחתנו עם הרכב מרענן נראנו כמו קבוצה.
המשחק היחידי שנראנו טוב עם ההרכב האהוב על אלישע היה בחצי שעה מול קריית שמונה, חוץ מזה כלום ושום דבר...
האקס פקטור של גורדנה שזה ממש לא בלחץ,אלה בהצטרפות שלו כגל שני בהתקפה ופתיחת המשחק באגפים,אם הוא היה צריך לעשות גם לחץ,גג סוחב 30 דקות.
נכון שהמספרים של ברדה לא משהו,אבל בניגוד לשאר הוא לא מטייל על המגרש אלה מבצע דברים שאולי אתה לא רואה או לא רוצה לראות.
בוזגלו לספסל ייתן בדיוק את האפקט ההפוך ממה שאתה חושב,הוא חייב לשחק,הוכח שבוזגלו אין לו תחליף בהשפעה שלו על הקבוצה והמספרים שלה.
מעבר לזה,תחשוב קצת,לא צריך לרשום דברים רק בשביל להגיד רשמתי.
לא חושב שכתבתי לך כאן משהו לא הגיוני או לא מוכח.
דר, ההרכב הכי חזק לא נכשל....בטח לא כשאם תנצח היום אתה בעמדה של 6 נקודות מהמקום הראשון ועוד פחות מיזה מהמקום השני.דר אדום בנשמה כתב: ההרכב הכי חזק שלך נכשל כבר יותר מסיבוב, כל פעם שהרכב אחר שיחק נראנו כמו קבוצה...
אג'ידה
גורדנה
גבאי
די כבר, מספיק עם רצח האופי לאחד מהמאמנים היותר טובים בישראל ובטח מהטובים שאימנו בבאר שבע.
חוץ מלואי, ההרכב לא רע. אם אלישע ידע להשתמש בו נכון ולא לחשוב שברדה מחליף את ארבייטמן ושהוא ישחק כ-9, הכל טוב.
מי ישחק 9?הפועלעולה כתב:חוץ מלואי, ההרכב לא רע. אם אלישע ידע להשתמש בו נכון ולא לחשוב שברדה מחליף את ארבייטמן ושהוא ישחק כ-9, הכל טוב.
הרעיון שלי הוא שברדה יהיה חלוץ מדומה.שיש כתב:
מי ישחק 9?
הוא אחד מהבודדים בארץ שיכול לעשות את התפקיד הזה בגלל החוכמת משחק שלו והתנועה שהוא יודע ויכול לעשות.