באר שבע - קריית שמונה, ראשון, 20:55.
Re: באר שבע - קריית שמונה, ראשון, 20:55.
שחקן כשיר לכמות מסויימת של דק' = אמור לנבוע אך ורק מכושר לקוי (שגם הוא חייב לנבוע מתקופה ממושכת שהשחקן לא שיחק, בטח לא בשיא העונה).
שחקן שלא החלים ב 100% מפציעה, או שיש חשש שהשחקן אינו מסוגל לתת 110% תפוקה = השחקן אינו כשיר למשחק, לא לדקה, 20 דק' ומחצית.
אלישע לוי מאמן הפועל באר שבע והוא הסמכות המקצועית, לטוב ולרע. הוא קובע מי עולה למגרש בהתאם ליכולת המקצועית של השחקן ומצבו הרפואי. כשארביטמן עולה למגרש כהוא מדדה, איפשהו בתהליך הזה מישהו טעה, ומכיוון שאלישע לוי הוא המסכות המקצועית, האחריות נופלת עליו.
שחקן שלא החלים ב 100% מפציעה, או שיש חשש שהשחקן אינו מסוגל לתת 110% תפוקה = השחקן אינו כשיר למשחק, לא לדקה, 20 דק' ומחצית.
אלישע לוי מאמן הפועל באר שבע והוא הסמכות המקצועית, לטוב ולרע. הוא קובע מי עולה למגרש בהתאם ליכולת המקצועית של השחקן ומצבו הרפואי. כשארביטמן עולה למגרש כהוא מדדה, איפשהו בתהליך הזה מישהו טעה, ומכיוון שאלישע לוי הוא המסכות המקצועית, האחריות נופלת עליו.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

שים לב שלא הורדתי מהאחריות של השחקן, השחקן אשם מבחינתי בדיוק כמו המערך הרפואי והצוות המקצועי שהחליט לעלות איתו. כמו שאמרו מעלי, שחקן שלא כשיר ל 90 דקות זה שחקן שלא בכושר משחק כי לא שיחק תקופה ( ממש לא המקרה), אם יש מתיחה קלה והצוות הרפואי חושב שיש סיכון קטן שהשחקן יחמיר את הפציעה השחקן צריך לשבת בחוץ, ברור שזה תלוי גם בהרגשה של השחקן ולא תמיד הצוות המקצועי יכול לקבל החלטה בלי עזרתו של השחקן כי זה לא מדע מדויק ויש הרבה באמצע, אבל אתמול זה לא היה המצב, ארבייטמן עלה פצוע עוד בשבוע שעבר והיו צריכים ללמוד לקח.גדי כתב:
1. טל בן חיים נכנס לרבע השעה האחרונה בגביע ולא פתח כי לא היה כשיר 100% לתשעים דקות.
2. מתיחה בשריר - אין שום דרך לדעת מה מידת הפציעה מלבד ההרגשה והתחושה של השחקן. יש מתיחה שתוך יומיים חוזרים ויש שבועות. נמאס לי שכולם אחראיים חוץ מהשחקנים עצמם. זה היה משלק חשוב ביותר ועל המאמן וכל הצוות להעמיד ולהשתמש וכל הכלים האפשריים.
שבוע לפני המשחק החוץ נגד הפועל תל אביב נולד לארביטמן בן. יומיים אחרי הוא מתח שריר באימון. במקרה באותו שבוע לבת שלי הייתה יום הולדת והפתעתי אותה בפגישה עם בוזגלו. שאלנו אותו לגבי הפציעה של ארביטמן. הוא אמר לנו דבר מאוד מעניין: "שחקן שלא ישן טוב בלילות חייב להיות מודע למגבלות שלו בעיקר בתנועות חדות באימונים. רק השחקן יודע מה המגבלות שלו כי רק הוא מרגיש הכי טוב את הגוף שלו"
ארביטמן לא שיחק נגד הפועל תל אביב ובצורה אירונית ברדה היה בשפיץ במשחק גרוע שלו וגורדנה.
לפי גישתך אם האחריות היא רק על השחקן, אז מצד אחד יש שחקן כמו פאיוביץ שנוטה להחמיץ משחקים כי הוא דואג לעצמו אז מאשימים אותו שהוא לא שם ושהוא נוטה להיפצע ולא פייטר, ויש שחקן שמחליט לעלות פצוע ובעקבות זה נפצע עכשיו למי יודע כמה זמן, זה נשמע לך התנהלות תקינה של מועדון מיקצועי? חייבת להיות סמכות רפואית שמחליטה את ההחלטות האלו כמובן עם שיתוף פעולה מצד השחקן
אני לא חולק עלייך. אני רק חולק על הנחרצות. אין לנו מושג מה היו הנסיבות והפרטים ולכן ההאשמה והטלת אחריות רק על המאמן (לא אתה כמובן ולא כולם בכלל) היא נובעת מ"קיבעון" של המבקרים מה שנקרא הפוסל במומו במומו פוסלblueman כתב: שים לב שלא הורדתי מהאחריות של השחקן, השחקן אשם מבחינתי בדיוק כמו המערך הרפואי והצוות המקצועי שהחליט לעלות איתו. כמו שאמרו מעלי, שחקן שלא כשיר ל 90 דקות זה שחקן שלא בכושר משחק כי לא שיחק תקופה ( ממש לא המקרה), אם יש מתיחה קלה והצוות הרפואי חושב שיש סיכון קטן שהשחקן יחמיר את הפציעה השחקן צריך לשבת בחוץ, ברור שזה תלוי גם בהרגשה של השחקן ולא תמיד הצוות המקצועי יכול לקבל החלטה בלי עזרתו של השחקן כי זה לא מדע מדויק ויש הרבה באמצע, אבל אתמול זה לא היה המצב, ארבייטמן עלה פצוע עוד בשבוע שעבר והיו צריכים ללמוד לקח.
לפי גישתך אם האחריות היא רק על השחקן, אז מצד אחד יש שחקן כמו פאיוביץ שנוטה להחמיץ משחקים כי הוא דואג לעצמו אז מאשימים אותו שהוא לא שם ושהוא נוטה להיפצע ולא פייטר, ויש שחקן שמחליט לעלות פצוע ובעקבות זה נפצע עכשיו למי יודע כמה זמן, זה נשמע לך התנהלות תקינה של מועדון מיקצועי? חייבת להיות סמכות רפואית שמחליטה את ההחלטות האלו כמובן עם שיתוף פעולה מצד השחקן
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
מסכים איתך שזה כרגע מאוד באופנה להאשים את אלישע בכל דבר שקורה בעולם, למזלנו הפורום הזה יחסית בצד השפוי ורובנו פה מבינים שלאלישע יש אחריות על דברים מסוימים. בנוסף צריך גם להבין שאלישע יושב בראש המערכת, וכמו שבצבא או בכל ארגון גדול אחר אם יש כישלון בקבוצה מסוימת בארגון, ראש המחלקה לא יכול להגיד לא ידעתי לא שמעתי, אלישע אחראי בעקיפין על מערך הרפואה בקבוצה, ואחרי המשחק בשבוע שעבר הוא היה חייב לתת הנחיות מיוחדות לצוות הרפואי לגבי שלומי, לבקש הבהרות, לקיים שיחות ובסופו של דבר להגיע להחלטה האם שלומי יכול לשחק או לא. שתי אופציות או שהוא לא ביצע את התפקיד הזה כמו שצריך ולכן שלומי עלה פצוע, או שכן ביצע אותו ושלומי עדיין עלה לשחק פצוע מה שאומר שהוא לא ביצע את תפקידו כמו שצריך, ובגלל זה אני מטיל עליו את האחריות בנוסף לשחקן שאמור לדעת ולהרגיש מה מצבו הבריאותי.גדי כתב:
אני לא חולק עלייך. אני רק חולק על הנחרצות. אין לנו מושג מה היו הנסיבות והפרטים ולכן ההאשמה והטלת אחריות רק על המאמן (לא אתה כמובן ולא כולם בכלל) היא נובעת מ"קיבעון" של המבקרים מה שנקרא הפוסל במומו במומו פוסל
אגב להאשים את אלישע, אוהד א' שישב לידי אתמול:
"אלישע הזה מוטמטם איך הוא שיחרר את קהת? אין לו מושג"
אוהד אחר:
"הוא היה מושאל ממכבי תל אביב בכלל"
אוהד א':
"מטומטם, במקום לקנות אותו מהם או הביא את בוזגלו שלא עושה כלום"
"אלישע הזה מוטמטם איך הוא שיחרר את קהת? אין לו מושג"
אוהד אחר:
"הוא היה מושאל ממכבי תל אביב בכלל"
אוהד א':
"מטומטם, במקום לקנות אותו מהם או הביא את בוזגלו שלא עושה כלום"
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
רוצה לדעת עם איזה משקפיים ראית את המשחק אתמול.zivmay כתב:ניצחון חשוב, לפחות התקרבנו למקום השני, שמשפיע על הדירוג לאירופה שנה הבאה...
בקשר למשחק, ברדה עם משחק נהדר, היחידי שלא פחד מהכדור, שלחץ, שמיקסם את יכולתיו האישיות. ההחלפה שלו הייתה מוזרה..
קריית שמונה, לחצה אותנו כל המשחק, לא הנענו כדור למשך 10 שניות ועדיין ניצחנו. מחצית שנייה הם הגבירו קצב, ורק הדגישו איזה קבוצה חזקה הם. אנחנו מצד שני נפלנו מהרגליים - דאוידזאדה, בוזגלו, גורדנה. והאירוע הביזארי של הערב - הכנסתו של ארבייטמן.
סוארז כמעט לבדו הציל אותנו פעם אחד פעם, ובהתקפה גורדנה יכל לסיים את המשחק איזה 2-3 פעמים.
לא משחק טוב שלנו, אבל השחקנים נתנו את הכל...
ניצחנו בצדק. יכל בקלות להיגמר בתוצאה גבוהה יותר.
במשקפיים הקבועים, ANTI-ELISHAForeverRed כתב: רוצה לדעת עם איזה משקפיים ראית את המשחק אתמול.
ניצחנו בצדק. יכל בקלות להיגמר בתוצאה גבוהה יותר.
אם ככה אתם שואפים לנצח כך קבוצה עם חצי מהתקציב שלנו, במשחק בית לעיניי 9000 צופים. אז אתם צופים במשקפיים הלא נכונות.
סבבה, ניצחנו קבוצה יותר טובה מאיתנו, אבל אין טעם להסתנוור כי כך אנחנו לא אמורים לשחק. אולי חוץ מהשער הראשון, כל מהלך התקפי שעשינו היה מקרי, במיוחד בהתעלות של ברדה בשער השני.
במשחק צמרת- במיוחד שהוא בבית, אנחנו חייבים להכתיב את הקצב, ואסור לנו לתת לאף קבוצה לשלוט אפילו לא ל5 דקות.
גם אם היה פה ברק בכר, והיינו משחקים באותה צורה הייתי אומר אותו דבר.
מצטער, עם משאבים וסגל כמו שלנו, אנחנו צריכים להראות הרבה יותר טוב, במשך כל המחצית השנייה בקושי נגענו בכדור, יצאנו לאיזה 3-4 במתפרצות מקריות שבהן היינו יכולים לסיים את המשחק, אבל אם אתם מסופקים עם היכולת, לבריאות.
סבבה, ניצחנו קבוצה יותר טובה מאיתנו, אבל אין טעם להסתנוור כי כך אנחנו לא אמורים לשחק. אולי חוץ מהשער הראשון, כל מהלך התקפי שעשינו היה מקרי, במיוחד בהתעלות של ברדה בשער השני.
במשחק צמרת- במיוחד שהוא בבית, אנחנו חייבים להכתיב את הקצב, ואסור לנו לתת לאף קבוצה לשלוט אפילו לא ל5 דקות.
מצטער, עם משאבים וסגל כמו שלנו, אנחנו צריכים להראות הרבה יותר טוב, במשך כל המחצית השנייה בקושי נגענו בכדור, יצאנו לאיזה 3-4 במתפרצות מקריות שבהן היינו יכולים לסיים את המשחק, אבל אם אתם מסופקים עם היכולת, לבריאות.
חצי תקציב?
מתי התעדכנת לאחרונה?
מתי התעדכנת לאחרונה?
הכל מקרי, הכל יד הגורל, הכל בהתעלות של שחקן כזה או אחר, הכל "לא מספיק", "לא טוב", "חלש".zivmay כתב:אם ככה אתם שואפים לנצח כך קבוצה עם חצי מהתקציב שלנו, במשחק בית לעיניי 9000 צופים. אז אתם צופים במשקפיים הלא נכונות.
אנחנו רוצים 3 נק', מכוערות, מקריות, הזויות, מטעויות שיפוט, בלי לשלוט בכדור, בלי מהלך אחד להיי-לייט'ס, רוצים 3 נקודות.
רוצה טוטל פובול סע לרובע הלס-קרוטס בברצלונה, בשכונה ב' בבאר שבע משחקים כדורגל מכוער ולא יצירתי אבל רוצים לנצח.
40 שנים הפסדנו, 40 שנים הושפלנו, עכשיו רוצים לנצח. ולא משנה איך. כשיבואו הנצחונות וההישגים נבקש גם הצגות.
- ForeverRed
כשאתה רוצה, קרית שמונה היא אחת הקבוצות הטובות בארץ. כזאת שיכולה ללמד אותנו כדורגל.zivmay כתב:אם ככה אתם שואפים לנצח כך קבוצה עם חצי מהתקציב שלנו, במשחק בית לעיניי 9000 צופים. אז אתם צופים במשקפיים הלא נכונות.
כאתה לא רוצה, מדובר בקבוצה עלובה, שבנויה על חצי תקציב משלנו (לא נכון).
לא יודע מה ראית, אבל בשום שלב קרית שמונה לא הכתיבה את הקצב. בדקות מסוימות המשחק היה שקול, וגם אז היינו מסוכנים יותר.
כשאתה מגיע למשחק כזה פחות חשוב לתת הצגה, יותר חשוב לנצח. והניצחון הגיע לנו, לא משנה כמה תנסו לאנוס את העובדות.
- dardasmiley
זה גם מה שעבר לי בראש. לא יכול להגיד שיצאתי מרוצה מניהול המשחק של אלישע. אבל מבחינת עמידה והכנה טקטית, היינו טובים מאוד ובהחלט ניטרלנו את קרית שמונה.ForeverRed כתב: כשאתה רוצה, קרית שמונה היא אחת הקבוצות הטובות בארץ. כזאת שיכולה ללמד אותנו כדורגל.
כאתה לא רוצה, מדובר בקבוצה עלובה, שבנויה על חצי תקציב משלנו (לא נכון).
לא יודע מה ראית, אבל בשום שלב קרית שמונה לא הכתיבה את הקצב. בדקות מסוימות המשחק היה שקול, וגם אז היינו מסוכנים יותר.
כשאתה מגיע למשחק כזה פחות חשוב לתת הצגה, יותר חשוב לנצח. והניצחון הגיע לנו, לא משנה כמה תנסו לאנוס את העובדות.
אני חושב שיש אוהדים שפשוט אסור שיהיה להם בבית את ערוצי הספורט, הם רואים שפ באיירן, צלסי, ריאל או בארסה מתלהבים ורוצים גם. ביחס לקצב הכדורגל הישראלי היה אתמול משחק מהיר וטוב.
אתה צודק במה שאתה אומר בצורה כללית, אבל, זה ממש לא כזה שחור ולבן כמו שאתה מציג את זה.Totti כתב: הכל מקרי, הכל יד הגורל, הכל בהתעלות של שחקן כזה או אחר, הכל "לא מספיק", "לא טוב", "חלש".
אנחנו רוצים 3 נק', מכוערות, מקריות, הזויות, מטעויות שיפוט, בלי לשלוט בכדור, בלי מהלך אחד להיי-לייט'ס, רוצים 3 נקודות.
רוצה טוטל פובול סע לרובע הלס-קרוטס בברצלונה, בשכונה ב' בבאר שבע משחקים כדורגל מכוער ולא יצירתי אבל רוצים לנצח.
40 שנים הפסדנו, 40 שנים הושפלנו, עכשיו רוצים לנצח. ולא משנה איך. כשיבואו הנצחונות וההישגים נבקש גם הצגות.
תשמע מבחינתי אני אתמול ישבתי ראיתי ליברפול סיטי ונהניתי מכל רגע הייתי צמוד למסך ובערב באתי לוסרמיל ומחצית שניה אני חושב שבהיתי יותר בפלאפון שלי מאשר בדשא.
כי כדורגל לא היה יותר מדי, לא כשניסינו להניע כדור מהגנה להתקפה ולא כשניסינו כדורים ארוכים מהגנה להתקפה.
נכון, ניצחנו ויצאתי מהמשחק מבסוט אבל צריך להיות איזשהו איזון בין התוצאות ליכולת
אמרתי אלישע? אמרתי ביזיון, הסקת מה שאתה רוצה להסיק. זה לא חדש לנו שנושא הפציעות פה בקבוצה מצריך ועדת חקירהגדי כתב:
אחריות של ארביטמן - רק הוא יודע בפציעה כזו אם הוא יכול לשחק.
אבל כרגיל רק אלישע אשם. התרגלתי.
בול ההרגשה שלי , אחד לאחד.nir767676 כתב: אתה צודק במה שאתה אומר בצורה כללית, אבל, זה ממש לא כזה שחור ולבן כמו שאתה מציג את זה.
תשמע מבחינתי אני אתמול ישבתי ראיתי ליברפול סיטי ונהניתי מכל רגע הייתי צמוד למסך ובערב באתי לוסרמיל ומחצית שניה אני חושב שבהיתי יותר בפלאפון שלי מאשר בדשא.
כי כדורגל לא היה יותר מדי, לא כשניסינו להניע כדור מהגנה להתקפה ולא כשניסינו כדורים ארוכים מהגנה להתקפה.
נכון, ניצחנו ויצאתי מהמשחק מבסוט אבל צריך להיות איזשהו איזון בין התוצאות ליכולת

רק שאני ראיתי וולפסבורג - ברמן (דקה 27 3-2 , בקצב שאם שחקן ישראלי במקרה משחק שם הוא מקבל דום לב דקה רביעית).
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite