באר שבע - קריית שמונה, ראשון, 20:55.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: באר שבע - קריית שמונה, ראשון, 20:55.

שליחה על ידי Totti »

nir767676 כתב: אתה צודק במה שאתה אומר בצורה כללית, אבל, זה ממש לא כזה שחור ולבן כמו שאתה מציג את זה.
תשמע מבחינתי אני אתמול ישבתי ראיתי ליברפול סיטי ונהניתי מכל רגע הייתי צמוד למסך ובערב באתי לוסרמיל ומחצית שניה אני חושב שבהיתי יותר בפלאפון שלי מאשר בדשא.
כי כדורגל לא היה יותר מדי, לא כשניסינו להניע כדור מהגנה להתקפה ולא כשניסינו כדורים ארוכים מהגנה להתקפה.
נכון, ניצחנו ויצאתי מהמשחק מבסוט אבל צריך להיות איזשהו איזון בין התוצאות ליכולת
לא שיחקנו רע אתמול.
נגד רעננה שיחקנו רע.
נגד הפועל תל אביב שיחקנו רע.
נגד הפועל פתח תקווה שיחקנו רע.

לא אתמול
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Totti כתב: לא שיחקנו רע אתמול.
נגד רעננה שיחקנו רע.
נגד הפועל תל אביב שיחקנו רע.
נגד הפועל פתח תקווה שיחקנו רע.

לא אתמול
אתמול שיחקנו שוב מחצית אחת, מחצית שנייה הקבוצה נעלמה, נכון שהגנתית סוף כל סוף נראנו כמו שצריך אבל זה גם ובעיקר בגלל שקריית שמונה הייתה עייפה ובאה אחריי משחק מאוד אינטנסיבי מול מכבי תל אביב...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב: אתמול שיחקנו שוב מחצית אחת, מחצית שנייה הקבוצה נעלמה, נכון שהגנתית סוף כל סוף נראנו כמו שצריך אבל זה גם ובעיקר בגלל שקריית שמונה הייתה עייפה ובאה אחריי משחק מאוד אינטנסיבי מול מכבי תל אביב...
"הקבוצה נעלמה"

זה היה אופי המשחק, חתול ועכבר, חוסר סדר, חוסר דיוק. לא נעלמה ולא נעליים.
קרית שמונה לחצה להשיג את השיווין ואנחנו שיחקנו על מתפרצות, לגמרי לגיטימי.
לא שיחקנו מול עכו אתמול.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Totti כתב: במשקפיים הקבועים, ANTI-ELISHA
יפה מאוד טוטי אחי - אולי הומור יוציא את הדיבוק.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

zivmay כתב:אם ככה אתם שואפים לנצח כך קבוצה עם חצי מהתקציב שלנו, במשחק בית לעיניי 9000 צופים. אז אתם צופים במשקפיים הלא נכונות.
סבבה, ניצחנו קבוצה יותר טובה מאיתנו, אבל אין טעם להסתנוור כי כך אנחנו לא אמורים לשחק. אולי חוץ מהשער הראשון, כל מהלך התקפי שעשינו היה מקרי, במיוחד בהתעלות של ברדה בשער השני.
במשחק צמרת- במיוחד שהוא בבית, אנחנו חייבים להכתיב את הקצב, ואסור לנו לתת לאף קבוצה לשלוט אפילו לא ל5 דקות.
גם אם היה פה ברק בכר, והיינו משחקים באותה צורה הייתי אומר אותו דבר.
מצטער, עם משאבים וסגל כמו שלנו, אנחנו צריכים להראות הרבה יותר טוב, במשך כל המחצית השנייה בקושי נגענו בכדור, יצאנו לאיזה 3-4 במתפרצות מקריות שבהן היינו יכולים לסיים את המשחק, אבל אם אתם מסופקים עם היכולת, לבריאות.
אז אני מבין שיצאת מאוכזב אתמול מהמגרש ??
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

ForeverRed כתב: כשאתה רוצה, קרית שמונה היא אחת הקבוצות הטובות בארץ. כזאת שיכולה ללמד אותנו כדורגל.
כאתה לא רוצה, מדובר בקבוצה עלובה, שבנויה על חצי תקציב משלנו (לא נכון).

לא יודע מה ראית, אבל בשום שלב קרית שמונה לא הכתיבה את הקצב. בדקות מסוימות המשחק היה שקול, וגם אז היינו מסוכנים יותר.
כשאתה מגיע למשחק כזה פחות חשוב לתת הצגה, יותר חשוב לנצח. והניצחון הגיע לנו, לא משנה כמה תנסו לאנוס את העובדות.

תגיד אתה לוקח את הכדורים הנכונים?
מי אמר שקריית שמונה קבוצה עלובה? לא שווה תגובה אפילו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

zivmay כתב:

תגיד אתה לוקח את הכדורים הנכונים?
מי אמר שקריית שמונה קבוצה עלובה? לא שווה תגובה אפילו.
דווקא נראה לי שאתה זה שהתבלבל במרשם.
כולם הבינו את הכוונה שלי.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

גדי כתב:
אז אני מבין שיצאת מאוכזב אתמול מהמגרש ??
באמת סליחה שאני מעריך את יכולתם של השחקנים ומה הם יכולים לעשות הרבה יותר מכם.
אתם תמשיכו להיות מסופקים כי 40 שנה "סבלתם" :דופק את הראש בקיר:
אני אמשיך להתפלל שסוף סוף מישהו פה יחדיר גם מקצוענות, כי משאבים יש... יום טוב.

ד"א, לפני שבוע כולכם שלחתם את הצוות המקצועי להפועל מג'דל כרום, ועכשיו שוב פעם הם גאוני הדור.
:רעשן: :ישן:

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

zivmay כתב:
באמת סליחה שאני מעריך את יכולתם של השחקנים ומה הם יכולים לעשות הרבה יותר מכם.
אתם תמשיכו להיות מסופקים כי 40 שנה "סבלתם" :דופק את הראש בקיר:
אני אמשיך להתפלל שסוף סוף מישהו פה יחדיר גם מקצוענות, כי משאבים יש... יום טוב.

ד"א, לפני שבוע כולכם שלחתם את הצוות המקצועי להפועל מג'דל כרום, ועכשיו שוב פעם הם גאוני הדור.
:רעשן: :ישן:
זה לא אתה ששלחת את ברדה לבית זקנים ??

זה אתה ששלחת את הצוות המקצועי לעזאזל שבוע שעבר. אני לא שלחתי אותו שבוע שעבר ולא רוצה להחתים אותו השבוע. בגלל גילי אף לא שיחקתי מנג'ר אבל אני מתחיל להבין מה זה מלקרוא פה.
במציאות שלנו זה ברור שאלישע מיצא את עצמו - הוא פה עד סוף השנה. יום טוב

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

עכשיו גם אתה מאשים אותי בדברים שלא כתבתי?
לא , לא שלחתי את ברדה לשום בית אבות. תעבור על התגובות שלי בבקשה לפני האשמות כאלה ואחרות.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

zivmay כתב:עכשיו גם אתה מאשים אותי בדברים שלא כתבתי?
לא , לא שלחתי את ברדה לשום בית אבות. תעבור על התגובות שלי בבקשה לפני האשמות כאלה ואחרות.
אם טעיתי אז קבל את התנצלותי.
כולנו באותו צד.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

המחצית הראשונה הייתה טובה מאוד, גם שלנו וגם של קריית שמונה.
המחצית השנייה הייתה חלשה, גם שלנו וגם של קריית שמונה.

הבעיה שלי הייתה שמילא שנתנו לקריית שמונה לשלוט בכדור וליזום במחצית השנייה, אבל לא ניצלנו את המתפרצות והשטחים שהם נתנו לנו כדי לגמור את המשחק.
זה קרה לא מעט בגלל היכולת החלשה של נאסר וגבאי, שבניגוד לגורדנה, הם בעיקר מחלישים אותנו כשעולים מהספסל. וכמובן בגלל ההחלטה הלא מובנת להעלות את שלומי כשהוא לא כשיר, מה שגרם לנו לשחק למעשה ב10 שחקנים.

באופן אישי, פחות מעניין אותי היכולת מול קבוצות כמו מכבי ת"א וקריית שמונה, והעיקר מבחינתי היא התוצאה. זה קרב על 6 נקודות, מול קבוצה איכותית, ולכן אפשר לקבל דקות פחות טובות לצד דקות יותר טובות.
הבעיה היא שהיכולת שהצגנו במחצית השנייה מייצגת את היכולת שלנו בלא מעט משחקים השנה, בעיקר במשחקי החוץ, וזאת כבר בעיה.
מילא שזה קורה מול קריית שמונה או מכבי ת"א, אבל זה גם קרה מול מכבי נתניה, ואשדוד במחצית השנייה ומכבי חיפה, וזה כבר בעיה.

תמונה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אי פעם ספגנו כשאלישע העביר את הקבוצה למצב שכל השחקנים בחצי שלנו?
כי כמה שזה לא יפה לעין ומעצבן, זה עובד.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אם היכולת הייתה אותה יכולת והתוצאה הייתה 2-2 (ההחמצה המדהימה של דלמוני לקראת הדקה ה90)..מעניין איך היו מגיבים כאן.
שיחקנו חלש ברוב המשחק כמו ברוב המשחקים שלנו העונה. אם זה מה שמספק אתכם, בגלל ה-3 נקודות, אז מגיע לכם צוות ויכולת כזאת גם בעונה הבאה.

אם מישהו מהצוות המקצועי - כולל הצוות הרפואי ולא כולל מאמן השוערים - נשאר כאן בעונה הבאה, זאת שערוריה שאין כדוגמתה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

CrazyRed7 כתב:אם היכולת הייתה אותה יכולת והתוצאה הייתה 2-2 (ההחמצה המדהימה של דלמוני לקראת הדקה ה90)..מעניין איך היו מגיבים כאן.
שיחקנו חלש ברוב המשחק כמו ברוב המשחקים שלנו העונה. אם זה מה שמספק אתכם, בגלל ה-3 נקודות, אז מגיע לכם צוות ויכולת כזאת גם בעונה הבאה.
אותי 3 נקודות מספקות ואתה צבוע, גם אותך.
אם היו מבטיחים לך כדורגל פח אשפה ו-3 נקודות בכל משחק עד לאליפות קלה, היית חותם ומגיע לעודד בכל הכוח.
אף אחד לא נהנה לראות את הקבוצה שלו משחקת רע, אבל גם לא הולך הביתה מאושר ממשחק מדהים שלה עם הפסד צורם או תיקו מאכזב, גם לא אוהדי ברצלונה הגדולה, לא אלה התיירים המזדמנים.

כולם מתכנסים באיצטדיון כדי קודם כל לראות נצחון. אם על הדרך יזדמן לנו להנות גם ממופע משובח, הרי כדורגל הוא הצגה, דהיינו.

אני תוהה לגבי אוהדים של מי ומה אתם, אם זה של הכדורגל היפה, בחרתם בקבוצה הלא נכונה ובליגה הלא נכונה.

ואל תתבלבלו, גם אני אוהב לראות טיקי-טאקה וטוטל פוטבול, אבל מהקבוצה שלי אני מצפה קודם כל לנצח.

שלח תגובה